KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - DERMOSIL 


Alkukesässä on aina oma lumonsa. Se tuntuu samalta kuin uuteen matkakohteeseen saapuessa: kaikki on vielä edessä. Et tarkalleen ottaen tiedä, mitkä seikkailut nurkan takana odottavat, mutta sisällä on mukavan kutkuttava tunne tulevasta ja mieli on yhtä aikaa avoin ja odottavainen. Kesä on täynnä lukemattomia mahdollisuuksia.


Kesän Dermosil-suosikit ja syreenien lumoa


Rakastan kesän kaunista kukkamerta, ympärillä olevaa vehreyttä ja luonnon rehevöitymistä täyteen loistoonsa. Yksi alkukesän varma merkki on ehdottomasti runsaat syreenipensaat, jotka kaunistavat monen suomalaisen pihaa komealla kukinnallaan. Ohi kulkiessa nenään leijailee hetkessä syreenin huumaava tuoksu, joka yhdistettynä auringon lämpöön saa kesäiselle mielelle. 





Kotimainen Dermosil osaa ihastuttaa herkkäihoisille sopivilla koostumuksillaan sekä tuoksuilla, jotka tuotteiden lailla henkivät suomalaisuutta. Tällä kertaa kesän kausituotteisiin on purkitettu syreenien tyynnyttävä tuoksu, johon voi kietoutua vaikkapa suihkussa Syringa Suihkugeelin voimin. Kesäkassiin voi pakata mökkituliaisina Syringa Lahjasetin, joka sisältää myös käsiä hellivän Syringa Käsisaippuan. Molemmat tuotteet on helppo ojentaa kauniissa lahjakassissa, ja kotimaisina Avainlippu-tuotteina niitä on ilo käyttää vartalolle ja käsille. Dermosilin tuntien tuoksut ovat miedosti hajustettuja, eivätkä ärsytä kaltaistani migreeniherkkääkään.


Dermosil Kesäinen yöpymissetti - kaikki tarpeellinen uusiin seikkailuihin! 


Jokin osa minusta haluaa aina uskoa kesän loputtomiin mahdollisuuksiin. Olen valmis pakkaamaan laukkuni nopeastikin ja suuntaamaan yhden tai useamman yön reissulle pikkukaupunkiin, mökille tai kauemmaksikin, jos tilaisuus tulee eteen. Haluan ottaa kesän lämmöstä ja auringosta kaiken irti!

Dermosil tekee Kesäisellä yöpymissetillään seikkailuihin heittäytymisestä helppoa. Settiin kuuluu kaksi kätevää Syringa Toalettilaukkua, joista isompaan pakkaa helposti mukaan kaiken tarpeellisen. Kahden eri kokoisen laventelisen pussukan lisäksi Kesäinen setti sisältää syreenin miedolla makeudella lumoavan Syringa Suihkugeelin, kätevän Syringa Vartalosuihkeen sekä Syringa Deodorantin.




Olen itse ollut positiivisesti yllättynyt etenkin Dermosilin deodoranteista, jotka ovat yllättävän pitkäkestoisia ja pitäviä. Vegaaninen Syringa Deodorantti pääsikin heti käyttöön ja on ilahduttanut tuoksullaan alkukesän kauniina päivinä pitäen olon raikkaana aamusta iltaan. Syringa-tuotteiden tuoksu on muutenkin harvinaisen aidon oloinen ja näin ollen hyvin paljon aitoa syreeniä muistuttava. 

Jaksan myös ihastella Syringa-tuotteiden kauniita, taidetyylisiä etikettejä, jotka tekevät pulloista varsin ihastuttavia. Näitä haluaa todellakin pitää esillä, ja edullinen Syringa Lahjasetti on täydellinen tuliainen kenelle tahansa kesän keskellä! 


Sulostuta kesää Dermosil Syringa-suosikeilla: 


Koodilla AURINKO saat tämän postauksen tuotteista sekä koko uutuusvalikoimasta -15% viikon ajan eli 1.6.2023 saakka!

(Alennus ei koske jo valmiiksi alennettuja tuotesettejä)





Suojaa herkkä iho auringolta - Dermosil Sensitive-aurinkovoiteet on varustettu Allergiatunnuksella 


Auringolta suojautuminen on joka kesän puheenaihe, josta ei päästetä irti ikinä - ja syystä. Niin ihanasti kuin aurinko kullankeltaisilla säteillään lämmittääkin ja on varma D-vitamiinin lähde, aiheuttaa UV-säteily myös melanoomaa eli vakavinta ihosyövän muotoa, joka on yleistymään päin. Siksi iho on syytä suojata palamiselta huolella, sillä toistuva palaminen lisää melanooman riskiä.

Dermosilin Sensitive-aurinkovoiteet ovat hyvä valinta myös herkälle iholle, sillä Allergiatunnuksella varustetut tuotteet ovat täysin hajustamattomia ja sopivat koko perheelle. Vartalolle suunnattu Sensitive Aurinkovoide SPF30 imeytyy yhtä nopeasti kuin Sensitive Aurinkovoide Kasvoille SPF25. Molemmat tuotteet ovat mainioita niin rannalle kuin muihin kesäaktiviteetteihin suojaamaan ihoa UVA- ja UVB -säteiltä. 





Aurinkotuotesetti sisältää myös korkealla suojalla varustetun Classic Aurinkosuojapuikon (SPF50+), joka kulkee helposti mukana. Puikkoa on kätevä sipaista esimerkiksi huulille, nenänpäähän, olkapäille ja poskille. Puikko on yhtä lailla hajustamaton, kuten setin Sensitive-aurinkosuojatuotteet, mutta sisältämänsä mehiläisvahan vuoksi se ei ole vegaaninen.


Aloe geeli kuuluu kesään - Dermosil Aloe geeli sopii hyönteisten puremiin ja auringonpolttamalle iholle 


Kesän klassikko on ehdottomasti Aloe geeli, joka kuuluu kesän yhtä varmasti kuin aurinko tai jäätelö. Vaikka ihon palamista ei soisi kenellekään, Aloe geeli on varma vilvoittaja kuuman kesäpäivän jälkeen myös lievästi punoittavalle iholle tai hyönteisten puremiin kutinaa lievittämään. 

Dermosilin Aloe geeli on siitä kätevä, että vartalon ja kasvojen ihon lisäksi se käy myös intiimialueille. Geeli on myös hajustamaton ja vegaaninen sopien koko perheen käyttöön. Pieni tuubi kulkee helposti mukana rantakassissa tai matkoilla käsimatkatavaroissa, sillä sen koko on 100ml. Tätä tulee varmasti hankittua myös lisää edullisen hintansa ansiosta!

Koodilla AURINKO saat myös Aloe geelistä ja aurinkotuotteista -15% viikon ajan eli 1.6.2023 saakka.





Dermosil Prep & Glow Primer tekee ihosta heleän ja monikäyttöinen Highlighter sopii myös luomiväriksi


En juurikaan käytä perinteisiä meikinpohjustajia eli primereita niiden jättämän silikonisen pinnan vuoksi. Sen sijaan kuulautta tuovat primerit ja erilaiset hohtotuotteet testaan hymyssä suin, sillä kaikki heleys ja hehku on aina väsähtäneelle iholle tervetullutta! 

Dermosilin Prep & Glow Primer on heleyttävä meikinpohjustustuote, joka lupaa iholle kauniin hehkun sellaisenaan tai meikin alla. Tuote lunastaa lupauksensa 100-prosenttisesti ja saa minulta erityiskiitoksen siitä, että se ei sisällä silikonia. Tämä on ruskettuneella ihollakin kaunis, ja halutessaan tipan voi hyvin sekoittaa myös meikkivoiteen tai BB-voiteen joukkoon. Kun meikinpohjustajan levittää kuitenkin iholle ennen meikkiä, se toimii nimensä mukaisesti meikin kestoa pidentävänä tuotteena ja auttaa meikkiä pysymään paikoillaan hiostavissakin olosuhteissa.




Edulliseksi primeriksi Dermosilin Prep & Glow meikinpohjustusvoide on varsinainen löytö, sillä sen raaka-aineista löytyy muun muassa karotenoidi astaksantiinia (jonka huikeasta tehosta kirjoitin juuri erillisen artikkelin blogiin). Sen lisäksi pohjustusvoide ravitsee ihoa hyaluronihapolla ja pantenolilla - unohtamatta vehnänalkiouutetta. Riisijauho auttaa pitämään ihon mattapintaisena ja tasoittamaan ihon pieniä epätasaisuuksia. 

Kesän uutuuksiin kuuluu myös Korostus- & luomiväri Warm Glow, joka toimii highlighterina poskipäillä, huulten amorinkaarella, nenänvarressa, otsalla tai kulmakarvojen alaosassa, mutta myös kirkastavana luomivärinä luomilla. Pronssisesta sävystään huolimatta tuote on iholla todella vaalea, joten se sopii myös kalmankalpealle kesäiholle, joka ei ole vielä saanut väriä pintaan. Sekä meikinpohjustusvoide että highlighter ovat vegaanisia ja hajustamattomia.

Koodilla AURINKO saat myös näistä tuotteista -15% viikon ajan eli 1.6.2023 saakka!





Jos havittelet hehkeää ihoa, nappaa Dermosil-suosikit tästä:



Pakko myös vinkata Dermosilin Structure & Volume hiuslakasta, joka on edulliseksi hiuslakaksi aivan huipputuote hienojakoisuudessaan ja vahvassa pidossaan. Kyseisellä lakalla saa upeaa kiiltoa hiuksiin ja tarvittaessa myös kohotusta ja nostetta ponihäntään tai muihin hiusosioihin. Todellakin täyden kympin hiuslakka, joka on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen ja on vieläpä lisäksi vegaaninen ja kotimainen!


--> Käytä alennuskoodia AURINKO ja saat -15% kaikista tässä postauksessa mainituista tuotteista sekä koko Dermosil-uutuusvalikoimasta 1.6.2023 saakka.


(Alennuskoodi ei koske jo valmiiksi alennettuja tuotesettejä)






Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!