KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LIVELYTEK Tuskaisuutta, toivottomuutta, ärtymystä. Sitä saavat aikaan liian pitkään jatkuneet selkä- ja niskakivut, jotka eivät ota laantuakseen, vaikka miten päin olisi. Työpöydän äärellä istuessa huomaan vaihtelevani asentoja minuutista toiseen, ja iltaisin makuulle mennessä tuskastelen, kun mikään asento ei tunnu olevan hyvä selälle, jota särkee. Miten ihmeessä selkä- ja niskakivut saa aisoihin, jotta niistä ei tarvitse kärsiä joka hetki?


Helpotusta selkäkipuun - näin lisäät selän liikkuvuutta


On selvää, että selkä tarvitsee liikettä pysyäkseen terveenä ja toimintakuntoisena. Jopa kipeytyneen selän kohdalla suositellaan liikettä liiallisen levon sijaan, sillä selän liikkuvuuden ylläpitäminen on tärkeintä selkäkipujen ehkäisyssä ja lievittämisessä. Paikoilleen ei kannata jäädä, sillä se voi pitkässä juoksussa jopa tehdä hallaa selälle lisäämällä selkäkipua.

Akuuteimman kivun keskellä on syytä jättää nopeat raskaat nostot ja kiertoliikkeet tekemättä. Kävely sellaisenaan tai sauvojen kanssa, hiihto, pyöräily tai uinti vesijuoksun ohella ovat kuitenkin tarpeeksi lempeitä liikuntamuotoja edistämään selkäkivuista toipumista, vaikka kipu olisikin reaaliaikaista. Kun pahin kipu on peitottu, selkä nauttii myös pilates-liikkeistä, joogasta ja kuntosaliharjoittelusta yhtä lailla kuin tanssista ja soutamisestakin. Pääasia, että löydät itsellesi sopivan lajin ja liikkumismuodon, joka tuntuu luontevalta ja mukavalta arjessa!

Selkäkaaren käyttö kotona ehkäisee ja hoitaa selkäkipua


Kokeilemani keinot selkäkivun hoitoon on listaltaan pitkä. Siihen sisältyy joogaa, lihaskuntoharjoittelua, teippausta, selkätukia, kylmägeelejä, kipukoukkuja, kiropraktikkoa, hierontaa, akupunktiota sekä monia muita selkäkivun helpottamiseen mainostettuja keinoja ja tuotteita. Osa näistä on jäänyt yhden kerran kokeiluun ja aiheuttanut turhautumista toimimattomuudestaan, kun taas toiset kokeilut olen ilolla todennut toimiviksi ja pitänyt pysyvänä osana arkea, jotta selkäkivut pysyisivät hallinnassa ja voisin elää suhteellisen kivutonta elämää.

Selkäkaari on yksi niistä kotona käytettävistä vempaimista, joka on osoittautunut yllättävän toimivaksi ja tehokkaaksi keinoksi parantaa selän liikkuvuutta. Kaari nimittäin avaa jumiutuneita selän nikamia yhdellä helpolla venytyksellä, joka ei vaadi mestarin taitoja: Selkäkaari säädetään kolmesta korkeudesta miellyttävimpään ja sen päälle asetutaan makuulle. Lattialla maatessa kaari avittaa autuaasti selän luonnolliseen venytykseen, joka tuntuu kipeytyneessä selässäkin hyvältä. Eipä aikaakaan, kun notkistuneen rangan seudulta vapautuu painetta, mikä helpottaa kipua!
Selkäkaari toimii jo ensimmäisestä kerrasta lähtien ja auttaa selän jumeihin


Siinä missä moni laite tai hoitomuoto vaatii useamman kerran käytön tuodakseen helpotusta kipeytyneeseen selkään, selkäkaaren parhaita puolia on se, että jo 5-10 minuutin makoilu akupunktionystyröillä varustetun kaaren päällä auttaa. Samalla tuskaisuus lievittyy ja ärsytys katoaa, kun muutaman minuutin lattialla makoilun jälkeen verenkierto selän lihaksissa paranee ja selkä tuntuu rennommalta. 


Mitä selkäkaari sitten tekee?

  • se vapauttaa painetta selkärangasta
  • se venyttää selkää ja parantaa sen liikkuvuutta
  • se parantaa alaselän kipuja
  • se vapauttaa puristuksissa olevia hermoja
  • se helpottaa väliselän pullistuksesta johtuvia kipuja
  • se palauttaa selän kasaan painuneet nikamat luonnolliseen asentoon
  • se parantaa ryhtiä
  • se vilkastuttaa alaselän verenkiertoa

Kotimaisen Livelytekin selkäkaaressa on jopa 88 pientä akupunktionystyrää, jotka painavat juuri oikeista kohdista, kun kaaren päälle asettuu makaamaan. Parasta on, että ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin maata paikoillaan! 

Kenelle selkäkaari sopii? 


Meitä on moneen menoon selkäkipuinemme. Loistavin lisä arkeen selkäkaari on kuitenkin istumatyöläiselle, sillä juuri istuessa selkäranka painuu kasaan. Tämä taas aiheuttaa rangan seudulle paineen, mikä luo kiputiloja. 

Selkäkaaren käyttö ei katso ikää, kokoa tai pituutta, sillä Livelytekin selkäkaari on valmistettu laadukkaasta materiaalista, mikä takaa sen, ettei se mene käytössä rikki. Selkäkaari on saatavilla neljässä eri väriyhdistelmässä ja suomalainen Livelytek lupaa kaarelle tyytyväisyystakuun

Jos et pidäkään selkäkaaresta, sinulla on 14 päivää aikaa ilmoittaa tyytymättömyydestäsi ja Livelytek palauttaa rahasi ilman kyselyitä tai perusteluita päätöksellesi. 

Voit siis riskittömästi testata tuotetta ja todeta sen hyödyn arjessa! 

Hanki selkäkaari itsellesi Livelytekin verkkokaupasta täältä!

Lue myös kokemukseni niskakaaren käytöstä, joka on loistotuote niskakipua helpottamaan.

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!