KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - TAIGA CHOCOLATE 


Yhä useampi kaipaa tänä päivänä arkeensa elämyksiä. Arkipäivän perusasioihin halutaan tuoda pientä luksusta, mistä kertoo se, että premium-tuotteet katoavat kaupan hyllyiltä tasaiseen tahtiin ja erilaiset premium-jäsenyydet löytävät helposti oman käyttäjäkuntansa. Halutaan upgreidausta vanhaan, astetta enemmän, vähän parempaa. Mitä jos sitä vaatisi myös suklaalta? 

 

Taiga Chocolate - käsintehtyä premium-suklaata Suomesta 


Ruokaelämykset ovat itselleni yksi elämän ehdottomista elämyksistä. Rakastan hyvää ruokaa, ja pyrin valitsemaan elintarvikkeet niin, että tavallinen arkiruokakin maistuisi paremmalta. Vaikka ravinto onkin pakollista polttoainetta ihmiskoneiston käynnissä pitämiseen, voi se olla myös osa arkipäivän nautiskeluhetkiä. Pienikin panostus raaka-aineisiin voi luoda mullistavia makuelämyksiä ja muuttaa kaiken astetta paremmaksi.

Mitä tulee herkutteluun, olen aina ollut se sokerihiiri, joka makeanhimossa valitsee irtokarkkia ja suklaata. Jälkimmäisenä mainittu onkin herkku, josta en tunnu pääsevän yli enkä ympäri: suklaa, miten sitä ilman voisi elää? Jos voisin syödä mitä tahansa päivästä toiseen ilman että se kerryttäisi kiloja, vannon, että voisin elää suklaalla. Juuri sellaisilla makuelämyksillä, mitä suomalaista premium-suklaata valmistava Taiga Chocolate tarjoaa.

Vastuullisesti tuotettua suklaata kotimaisten marjojen ravintorikkautta hyödyntäen


Kotimainen Taiga-suklaa tunnetaan rikkaasta makumaailmastaan. Inspiraation villeihin ja vangitseviin makuyhdistelmiin se saa arktisesta luonnosta. Taigan suklaasta löytää kotimaisia marjoja, jotka on pakastekuivattu, jolloin ne säilyttävät peräti 97% vitamiineistaan. Näin ollen suklaan voisi sanoa olevan superfoodia myös keholle. Pakastekuivaus tuo myös marjojen aromikkaan maun aivan erityisellä tavalla esille, kun suklaa sulaa suussa. Jo pala riittää ymmärtämään, että tässä ollaan premiumin äärellä.

Kotimaiset tyrni, metsämustikka, puolukka, karpalo ja vadelma tarjoavat Taigan suklaissa marjaisia makuelämyksiä niin maitosuklaana kuin tummana suklaanakin. Huomion arvoista kotimaisuuden lisäksi on se, että Taiga Chocolate hankkii marjat ympäri Suomea paikallisilta pientoimijoilta. Suklaaelämys on siis suomalainen alusta loppuun ja siitä voi nauttia entistä paremmalla omallatunnolla - etenkin, jos valitsee tumman suklaan! Tummasuklaa tunnetusti pursuaa terveyttä ja hyvinvointia edistäviä antioksidanttisia flavonoideja sekä serotoniinin esitastetta tryptofaania, jota kansankielellä kutsutaan myös "onnellisuushormoniksi".


Taigan valikoimasta löytää suussasulavaa Tyrnisuklaata maitosuklaana ja tummana suklaana.Kalasuklaa ja Porosuklaa - perinteisistä makuelämyksistä poikkeavan valinta


Taiga muistaa premium-suklaassaan myös extreme-elämysten ystäviä. Hän, joka hakee suklaaltaan jotain muuta kuin perinteisiä makuyhdistelmiä, voi valita kokeiluun eksoottisen Kalasuklaan, joka on Taigan ainutlaatuisin suklaalisuke ja samalla myös palkittu sellainen! Lappilaisen kalastajan salaisella reseptillä marinoitu kuore sulautuu Taigan suklaaseen niin menestyksekkäästi, että se on palkittu vuoden 2018 parhaana luonnollisena ja orgaanisena tuotteena Hongkongissa ja heti seuraavana vuonna parhaana makeistuotteena Asia Food Innovation -kilpailussa Singaporessa.

Suosiota niittäneen Kalasuklaan lisäksi Taiga kuljettaa suklaanautiskelijan maagiselle makumatkalle Lapin tunturien keskelle. Leppäsavustetulla ja ilmakuivatulla 100% poronlihalla rikastettu Porosuklaa tarjoaa mieleenpainuvan suolaisen ja makean yhdistelmän, joka vetoaa paitsi lapinmatkailijoihin, myös ennakkoluulottomiin suklaanautiskelijoihin, jotka haluavat poiketa reitiltä. Kasvissyöjänä sujautan Porosuklaan äidin joululahjaan, sillä Lapista kotoisin olevan äitini suosikkeihin kuuluu juuri poronliha.


Taigan Villimustikka Valkosuklaa villitsee lapset ja hurmaa valkosuklaan ystävät.
Kotimaisuus merkitsee valinnoissa yhä useammalle enemmän, mutta vastuullisuutta ei unohdeta. Myös Taiga valmistaa suklaansa kestävien arvojen mukaisesti jokaisessa työvaiheessa. Pakkausmateriaalien lisäksi pitää Taiga Chocolate huolta myös siitä, että heidän käyttämänsä suklaa hankitaan Cacao Trace -kaakaonhankintaohjelmaan kuuluvilta viljelijöiltä, joka pitää paitsi huolta viljelöiden koulutuksesta ja ohjauksesta, huolehtii myös yhteisöjen hyvinvoinnista ja elämänlaadun parantamisesta. Cacao Trace palauttaa osan tuotosta yhteisölle ja antaa myös viljelijöille reilun korvauksen sadostaan. 

Taigan kohdalla ensiluokkaiset makuelämykset syntyvät siis intohimoisesta suhtautumisesta suklaaseen ja ympäristöön. Se näkyy ja maistuu Taigan jokaisessa laadukkaassa suklaapalassa, joka on valmistettu juuri meitä suklanautiskelijoita varten, jotka haluamme vain parasta - vastuullisuutta unohtamatta.

Tutustu Taigan suussasulavaan suklaavalikoimaan Taigan Chocolaten verkkokaupassa ja tilaa omat suosikkimakusi jouluksi! Verkkokaupasta löydät myös kauniit lahjasetit. Taigan suklaat sisältävät jopa 56% kaakaota - ilman turhia lisäaineita!


Valitsetko sinä suklaasi vastuullisena ja kotimaisena? Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!