KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LEHTIKUNINGAS 


Sanotaan, että aika kuluu kuin siivillä. Loppuvuodesta tuo kulunut klisee näyttäytyy totena ja lunastaa lupauksensa. Kaltaiseni kiireen keskellä kompuroijat huomaavat, että joulukoristeet on vielä laittamatta, lahjat puolitiessä ja jouluaatto on ensi viikolla. Imuri odottaa nurkassa, että tarttuisin siihen ja koristeet odottavat edelleen kellarissa noutajaansa, jotta ne pääsisivät luomaan jouluista tunnelmaa. Silti kaiken keskellä huomaan toivovani vain yhtä asiaa: sitä, että voisin pysähtyä ja saada hetken itselle.


Anna lahjaksi hetki itsellesi 


Olen aina ollut sitä mieltä, että talven pimeydessä on jotain lohdullista. Se on anteeksiantavampi ja ehkä myös vähän myötämielisempi kuin kesä. Se tarjoaa vilttiä sohvan nurkassa ja kutsuu käpertymään sen alle. Se muistuttaa kynttilänvalossa, että on ihan ok olla välillä väsynyt ja valita siivoamisen sijaan sohva ja hyvä lukeminen. Talvi tukee meitä kaikkia puurtajia ja kutsuu muhkean vilttinsä alle. 
Olin vuosia se ihminen, joka puhui jatkuvasti kiireestä. Siitä, ettei ole aikaa. En pitänyt huolta itsestäni: söin miten sattui ja luistin liikkumisesta. Arvata saattaa, että se sai minut voimaan yhä huonommin. Kun alkusyksystä muistin tälle vuodelle asettamani lupauksen, jossa priorisoisin oman hyvinvointini, elämä muuttui syksyn pimeydessäkin valoisammaksi. Kun muut valittivat syysväsymystä, minä tunsin pursuavani sisäistä hehkua. Olin onnellinen.

Sitten luiskahdin taas raiteen väärälle puolelle. Aloin jälleen vaatia itseltäni enemmän sillä lopputuloksella, etten pystynyt vastaamaan omiin vaatimuksiini. Sen sijaan, että olisin suonut sen pienen hetken itselle, mitä kaipasin kaikkein eniten, kadotin viimeisetkin itsemyötätunnon rippeet ja aloin ruoskia itseäni rankoin sanoin siitä, mitä en ollut taaskaan saanut aikaiseksi. Tuntui, että päivät ja tunnit loppuivat kesken. Ei ole aikaa pysähtyä.Pysähtyminen muistuttaa, mistä elämä on todellisuudessa tehty


Kiirehtiminen vie elämässä eteenpäin kuin idän pikajuna, joka ei pysähdy väliasemilla. Siinä näkee vain kaukana häämöttävän määränpään, muu on utuista. Ikkunoista ei kannata vaivautua katsomaan ulos, koska ei kuitenkaan näe mitään. Juna ei pysähdy, koska on kiire.

Kun kuitenkin uskaltaa vetää jarrua oman elämänsä kohdalla ja valitsee pysähtyä jollain pienellä väliasemalla, muistaa mistä elämä on todellisuudessa tehty. Hetkistä. Niistä, joina päätät katsella hetken ympärilläsi olevaa maisemaa ja juoda teekupin itsesi kanssa. Ottaa palan suklaata, tarttua lehteen ja sallia sen hetken itsellesi, jonka antaisit myös lähimmäisellesi. 

Koska sinä olet arvokas ja sinun hyvinvoinnillasi on väliä
Tiedän, etten ole ainoa näiden ajatusten kanssa. Jostain syystä se hurjaa vauhtia kiitävä idän pikajuna on aina loppuunmyyty ja tupaten täysi. Sinne mahtuu moni muukin, joka haluaisi junan pysähtyvän pienelle asemalle. Joka haluaisi jäädä kyydistä pois ja jättää älylaitteet radan varteen. 

Toivonkin sydämestäni, että jouluna tai joulun jälkeen se on sinulle mahdollista. Että olisit rohkea ja uskaltaisit antaa sen hetken itsellesi. Koska sinä ansaitset sen.
Lehtitilaus lahjana tarjoaa mahdollisuuden pysähtymiseen ja rentoutumiseen


On muutamia lahjaideoita, jotka tarjoavat täydellisen hetken itselle. Yksi niistä on lehtitilaus, jonka kylkeen voi antaa lahjansaajalle hänen mieleisiään herkkuja. 

Lehtitilaus joululahjaksi on paitsi edullinen, myös pitkään ilahduttava. Se muistuttaa kovassakin kiireessä siitä, että on aika pysähtyä ja ottaa hetki rentoutumiselle. Se tarjoaa mahdollisuuden päästä hetkeksi muihin maisemiin mielenkiintoisten henkilöhaastatteluiden, kauneusvinkkien tai vaikka ristikoiden muodossa. Se tarjoaa mahdollisuuden haaveilla tulevista matkakohteista lähellä tai kaukana. Se antaa uutta inspiraatiota leipomiseen tai kutomiseen - sinä päätät!

Itse olen jo vuosia tilannut omat lehteni Lehtikuninkaalta. Päätökseeni on vaikuttanut se, että heillä on edullisimmat hinnat - lehtien hinnoissa voi säästää jopa 50-90% kampanjoiden yhteydessä! Valikoima on myös Suomen ja Pohjoismaiden laajin, sillä Lehtikuninkaalta löytää yli 1000 erilaista lehteä, myös vieraskielisiä. Kylkeen saat tietenkin valita mieleisesi tilaajalahjan, jolla voit ilahduttaa itseäsi tai jotakuta toista. 

Lehtikuningas ei tee puhelinmyyntiä, joten kun lehtitilaus päättyy, se todellakin päättyy ilman, että kukaan soittelee perään. Siksi se on myös puhelinmyynnin karttajille luotettava paikka tilata lehti lahjaksi.

Sukella siis Lehtikuninkaan valikoimaan ja ilahduta itseäsi tai läheistäsi lempilehdellä! 


ALENNUSKOODILLA BEAUTY21 

saat 20% alennuksen jo ennestään edullisista hinnoista!Koodi on voimassa 23.12.2021 saakka.Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!