KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - OSLO SKIN LAB 


Jotkut asiat eivät koskaan muutu: Joulu tulee joka vuosi yhä aikaisemmin. Tammikuussa alkavat puheet keveämmästä olosta, ja kun lopulta juhannus lähestyy, sää enteilee luultavasti sadetta. Sitten on asioita, jotka pysyvät puheenaiheina vuoden ympäri, jouluhössötyksestä, kuntokuureista ja juhannussateista huolimatta. Yksi niistä on kollageeni. Mutta mikä ihme on kollageenin salaisuus?


Kollageeni - elimistön yleisin proteiini, joka toimii kehossa kuin liima


Vastoin kollageenin tuottamaa hurmaa ja hekumaa sen vaikutusten ympärillä, kyse ei ole ihmeaineesta. Kollageenin salaisuus on niinkin yksinkertainen, ettei sillä ole salaisuutta. Kollageeni vain sattuu olemaan elimistön yleisin proteiini. Se tukikudosten säiemäinen proteiini, joka toimii kuin liima ja pitää kehon koossa. 

Vaikka kollageenia löytyy kehosta luonnostaan, ongelma on se, että sen tuotanto alkaa hiljalleen hiipua ihmisen ikääntyessä. Sen tuotannon hidastuminen alkaa niinkin aikaisin kuin jo 25 ikävuoden paikkeilla, joten siinä vaiheessa kun vuosilukemat ja ikämittari alkavat kiriä neljää- tai viittäkymmentä, voi olla varma, että kehon oma kollageenin tuotanto on jo merkittävästi hidastunut. Jossain vaiheessa se tyssää kuin seinään, ketään meistä säästämättä tai armahtamatta.
Kollageenilisä voi madaltaa ryppyjä, vähentää juonteita ja silottaa ihoa


Iho, luut, jänteet, rustot, lihakset, nivelet, hampaat, hiukset ja kynnet - kollageenia esiintyy elimistössä lähes kaikkialla. Näin ollen sen tuotannon hidastuminen vaikuttaa myös vähän kaikkeen. Merkittäviä muutoksia tapahtuu etenkin ihossa, sillä ihon kuivapainosta yli 70% on kollageenia. Siksi iho veltostuu, alkaa menettää kimmoisuuttaan ja muuttua ryppyiseksi. 

Ilouutinen on kuitenkin se, että omilla elintavoilla ja valinnoilla voi vaikuttaa moneen. Voimme pitää ihosta huolta sekä ulkoisesti että sisäisesti. Vuosia käyttämäni Oslo Skin Labin The Solution -kollageenivalmiste onkin osoittautunut paitsi tutkimusten, myös oman kokemukseni ja muiden käyttäjien palautteiden perusteella varsin toimivaksi tavaksi ylläpitää ihon nuorekkuutta. Tämä pohjautuu siihen, että säännöllisesti sisäisesti nautittuna The Solution -kollageeni voi madaltaa näkyvästi ryppyjen syvyyttä, vähentää jo olemassa olevia juonteita ja lisätä ihon kimmoisuutta. Tutkimustuloksista voi lukea lisää täältä.
Oslo Skin Lab The Solution - se paras kollageenilisä, joka oikeasti toimii


Tutustuin ensimmäistä kertaa Oslo Skin Labin The Solution -kollageeniin jo vuonna 2017. Aloin tuolloin havahtua hiljalleen siihen, että ulkoinen ihonhoito ei ole kaikki kaikessa, vaan myös sillä mitä sisäisesti nauttii on merkitystä. Vuosien varrella tämä uskomus on vahvistunut entisestään: Beauty begins within. Kauneus lähtee sisältäpäin - myös ihon kohdalla. 

Kun vuosia sitten ensi kertaa kokeilin kollageenilisää, olin alle kolmekymppinen. Ihoni hehkui luonnostaan, se oli kimmoisa ja täyteläinen. Nyt 35 ikävuoden rajapyykin lähestyessä tilanne on toinen. Haluaisin toki sanoa, että ihoni on kaunis myös nyt, koska jokaisen iho on kaunis, riippumatta siitä, onko siinä ryppyjä, juonteita, näppylöitä, ihottumaa tai mitä tahansa muuta. Rehellisyyden nimissä on silti sanottava, että 5 vuoden aikana ihoni on käynyt läpi paljon (mm. hormonaalisen aknen ja siitä koituneet arvet). Ei se siis ole ainakaan 5 vuoden aikana nuorentunut.

Oslo Skin Labin The Solution -kollageeni on ollut toimivin kollageenilisä, mitä olen koskaan kokeillut. Olen vuosien aikana saanut useita tarjouksia ja mahdollisuuksia kokeilla muita markkinoilla olevia valmisteita, mutta aina todennut, että tässä valmisteessa on kaikki kohdallaan. Sen käyttö jauhemaisena on helppoa kuin mikä, ja mikä tärkeintä: The Solution -kollageenin kohdalla ei tarvitse maksaa tyhjästä. Jokainen pussukka sisältää päivittäisen annoksen (2,5 grammaa) kollageenia jauheena, jonka seassa ei ole mitään ylimääräistä. Ei siis makeutusaineita, sokereita tai täyteaineita - niitä, mitä esimerkiksi kapselimuodossa olevista kollageenivalmisteista usein löytyy. 
Miten valitsen tehokkaan kollageenivalmisteen?


Usein sanotaan, että tuotteen toimivuuden voi parhaiten todeta kokeilemalla itse. Se pätee myös tässä. Silti siinä kohtaa, kun minulta tullaan kysymään, mikä on paras kollageenilisä, ohjaan oman kokemukseni ja lukuisten muiden kokemusten perusteella Oslo Skin Labin The Solutionin pariin. 

Syy on siinä, että aivan kuten kosmetiikan, myös kaikenlaisten ravintolisien kohdalla suosittelen aina valitsemaan tuotteen sen sisällön perusteella. Purkki voi olla kuinka hieno tahansa, mutta se ei ole tae toimivasta sisällöstä. Ravintolisien kohdalla olen jo vuosia suosinut tiettyjä brändejä, joiden tuotteet ovat puhtaita ja ilman mitään lisä- ja täyteaineita. Oslo Skin Lab täyttää kollageenivalmisteellaan nämä vaatimukset. Jokainen pussukka sisältää 100% hydrolysoitua bioaktiivista kollageenia. Ei mitään enempää, eikä vähempää. Tämä tarkoittaa sitä, että saat sen, mistä maksat. 

Pidän myös jauheen mausta - tai oikeastaan siitä, että se ei maistu miltään. Olen ollut 12 vuotta kasvissyöjä, mutta en ole vegaani. Syön siis esimerkiksi kananmunia, maitotuotteita ja karkkeja, joissa on liivatetta. The Solution kollageeni on peräisin naudasta, mutta en pystyisi sitä käyttämään, jos maistaisin siinä jonkinlaisen sivumaun. Neutraalin maun vuoksi pussin sisältö sujahtaa helposti mihin tahansa juomaan tai ruokaan. 

Tutkimustulokset Verisol -kollageenipeptidien tehosta puhuvat puolestaan


Oslo Skin Labin kohdalla myös tutkimukset puhuvat puolestaan. The Solution -kollageenivalmisteessa käytetyn kollageenin (Verisol®) tehoa on tutkittu kattavilla, lääketieteellisen tutkimuksen standardit täyttävillä tutkimuksilla, jotta sen vaikutus ryppyihin, ihon kimmoisuuteen ja selluliittiin ollaan voitu todentaa. Tutkimukset on julkaistu lääketieteellisessä tietokannassa, missä tutkimusmenetelmien on täytettävä korkeat vaatimukset, ennen julkaisun sallimista. 

Kaksoissokkotutkimuksiin osallistuneet ovat pääasiassa olleet 35-55-vuotiaita tai 45-65-vuotiaita. Kaksoissokkotutkimuksissa tutkimukseen osallistujat (eivätkä tuloksia tulkitsevat tutkijat) tiedä, kuka saa tutkittavaa aineita ja kuka lumelääkettä. Tutkimustulokseen ei siis voi vaikuttaa tietoisesti eikä tiedostamatta. Oleellista on myös se, että nämä tutkimukset on tehty nimenomaan The Solution -valmisteen sisältämällä Verisol®-kollageenipeptideillä, jotka on "erityisesti suunniteltu" muistuttamaan ihon omaa kollageenia, jotta taattaisiin sen paras mahdollinen vaikutus ihoon. Kaikilla kollageenivalmisteilla ei siis ole samanlaista vaikutusta ihoon. Tämän vuoksi kollageenilisä kannattaa valita huolella.

Kun valmistetta jaksaa käyttää päivittäin, voi ihon kimmoisuuden ja ryppyjen kohdalla muutokset huomata kuka tahansa. Tärkeää on kuitenkin ymmärtää se, että mikäli valmisteen käytön lopettaa, myös vaikutukset hiipuvat. Olen todennut tämän myös itse, sillä on ollut ajanjaksoja, joina olen jättänyt valmisteen käytön esimerkiksi puoleksi vuodeksi. Tämä on näkynyt ihon kimmoisuudessa ja pienien juonteiden ilmaantumisena uudestaan, minkä silmänalusilla huomaa erityisen selkeästi.

Myös 57-vuotias äitini on alkanut käyttää The Solution -kollageenilisää. Hän oli varma, ettei tulisi huomaamaan omassa ihossaan mitään muutoksia, koska ajatteli vaikutusten olevan vain "maksettuja mainoslupauksia". Niin joutui äitinikin syömään sanansa, sillä kun kysyin häneltä viimeksi, josko hän olisi jo lopettanut kollageenilisän käytön ajateltuaan sen olevan "ihan turhaa", jatkaa hän käyttöä edelleen reilun 4 kuukauden jälkeen. Tulokset ovat siis saaneet äitinikin kääntämään kelkkansa, sillä peili todistaa muuta mitä omat epäluuloiset ajatukset alkuun olivat. The Solution toimii!
Tilatessasi yllä olevan linkin kautta, saat myös jatkuvan 30% alennuksen kaikista tulevista tuotelähetyksistä. Sitoutumis- eikä irtisanomisaikaa ole, vaan tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus ja voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa. 

Tilaus maksetaan laskulla, joka tulee paketin mukana.

Myös toimitus on ilmainen.

Voit myös tilata käyttämällä koodia BEAUTY60. 


1 kommentti:

  1. Verisol-kollageeniä saa myös edullisemmin samanlaisena jauheena ILMAN lisäaineita tietenkin :)..Kantsii googlata. Itse syön kollageenit kapselina jossa C-vitamiiniä myös, yhdessä ne toimii loistavasti :). Kätevä on kyllä tuo OsloLabin yksittäispakattu jauhepussi ja kotiinkin tuli :), mutta turhaa roskaa näistä pakkauksista kyllä tuli, kartonkia kartongin perään :'(.

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!