KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BACK ON TRACK 


Tuntuu yllättävän lohdulliselta, että ylihuomenna eletään jo toukokuun ensimmäistä päivää. Vaikka talven paukkupakkaset kestivät yllättävän vähän aikaa, pidensi talven tuntua koronarajoitusten tuoma varjo, joka teki varmasti monelle meistä syys-talvesta erityisen harmaan ja pitkäveteisemmän. Huomenna sanotaan kuitenkin hyvästit huhtikuulle ja ollaan virallisesti yhtä kuukautta lähempänä kesää! Olen enemmän kuin valmis toivottamaan kesäiset kelit tervetulleeksi ja pitämään auringon päivittäisenä energianlähteenä. 


Tämän postauksen kuvat on otettu Tuomarinkylän kartanon läheisyydessä, jossa olemme kuvaajani kanssa käyneet usein räpsimässä kuvia. Muistan vielä joitain vuosia sitten tunteneeni kuvaushetkinä oloni oudoksi ja jopa nolostuneeni, kun ohikulkevat ihmiset saattoivat jäädä silmäilemään kuvaustilannetta uteliaana. Nykyään olen oppinut olemaan vapautuneempi, mikä johtuu luultavasti siitä, että kuvissa oleminen kuuluu nykyään osaksi työtäni. Miten muuten voisin välittää sen, miltä erilaiset vaatteet, asusteet tai korut näyttävät päällä? 


Back on Track tarjoaa monipuolista tukea hyvinvointiin


Olen ilolla kuullut teiltä palautetta siitä, miten ruotsalainen Back on Track on tullut tutuksi blogini kautta. Jos hevoset ja ratsastus ovat olleet osa elämääsi jo pidempään tai sinulla on koiria, Back on Track oli todennäköisesti sinulle tuttu jo entuudestaan. Onhan brändi erityisen tunnettu juuri ratsastustarvikkeista, hevostarvikkeista sekä laajasta tuotevalikoimastaan myös koirien hyvinvointiin.

On kuitenkin ollut mahtavaa olla mukana tekemässä Back on Trackia tutuksi ihmisille suunnattujen vaatteiden ja asusteiden sekä erilaisten hyvinvointia tukevien tuotteiden osalta. Back on Trackin vaatteet ja tuotteet ovatkin olleet osa arkeani jo vuodesta 2017, jolloin aloitin brändin kanssa yhteistyön. Ja mikä hienointa, edelleen jaksan innostua tuotteista! 

Back on Trackin lämpöä heijastava huivi - luottoasuste moneen menoon


Yksi luottoasusteistani on supermukavien ja joustavien Arwen-housujen ohella Back on Trackin lämpöä heijastava huivi. Se on ollut käytössäni jo reilun vuoden verran. Koska kärsin usein niska- ja hartiaseudun särystä, huivi on ollut enemmän kuin tarpeellinen. Eron tavalliseen huiviin huomaa nopeasti käytössä, sillä Back on Trackin hyödyntämä Welltex-kangas heijastaa kehon lämpöä, mikä vilkastuttaa verenkiertoa. Vaikutuksen huomaa etenkin pidemmillä kävelylenkeillä, joille olen saattanut lähteä niskat ja hartiat jumissa, mutta palannut kotiin kipu lievempänä. 
Back on Trackin tuotteet ovatkin juuri funktionaalisen Welltex-kankaan ansiosta loistavia paitsi vammojen ennaltaehkäisyyn, myös lihasten tulehdusperäiseen kipuun ja niveloireisiin. Huivi on päällä ihanan keveä, joten se menee pitkälle kevääseen ja viileinä kesäiltoina. Welltex-kankaan ansiosta se kaulan lämpimänä. Moni käyttää huivia myös shaalina tai vilttinä juuri sen lämmittävän ominaisuutensa ansiosta. Welltex-kankaan lisäksi huivin materiaalissa on käytetty rayonia, joka on viskoosin vanhempi nimitys. Itse asiassa Jenkeissä viskoosi tunnetaan edelleen paremmin nimellä rayon. 
Luonnonvalkea Back on Track huivi sopii ihanasti myös kesän asukokonaisuuksiin (jopa juhlavampiin sellaisiin) ja on kaunis myös kesämekon kanssa. Mustaa huivia olen pitänyt lenkillä ja tummempien takkien kanssa. Yleensä pidän yhtä huiveista nimenomaan sporttihuivina, koska kävelylenkillä tulee usein hiki. Valkean huivin olen kuitenkin pyhittänyt muille menoille, joita onneksi alkaa taas olemaan enemmän nyt, kun koronarajoituksia puretaan!


Iso huivi on monikäyttöisyyteensä ja ominaisuuksinsa nähden todella edullinen ja kestää laadukkaana käytössä pitkään! Värivaihtoehdoista voit valita joko mustan, luonnonvaalkean, tummanharmaan tai vaaleanharmaan välillä. 


Joko Back on Track on sinulle tuttu? Mitä pidät huivista?


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!