KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HAIRLUST


Minulla on aina ollut pitkät hiukset. Osaksi se johtuu siitä, että ollessani pieni, äiti ei koskaan antanut kenenkään leikata minun ja pikkusiskojeni hiuksia lyhyeksi. Monesti hän tasasi latvat itse tai sitten tätimme teki sen. Niinpä minä totuin elämään pitkillä hiuksilla, joihin äiti teki usein lettejä ja muita poninhäntäkampauksia. 

90-luvun lopulla tein kuitenkin jotain luvatonta. Olin 6. luokalla, kun äiti kurvasi autolla pienen K-kaupan vieressä olevan parturin eteen, jossa kaksi nuorta tyttöä leikkasivat hiuksia. Muistan, kuinka äiti autossa toisteli, että muistaisin pyytää vain latvojen tasauksen, jolloin hiuksista lähtisi maksimissaan 1-2 cm. Nyökytin päätäni tottelevaisena, vaikka olin jo mielessäni päättänyt, että leikkauttaisin pitkät hiukseni olkapäille. Se tarkoittaisi sitä, että hiuksistani lähtisi 15-20 cm. Voitte arvata äidin reaktion, kun hän tuli hakemaan minua. Hymyilin onnellisena, koska olin vihdoin saanut lyhyemmät olkapäille ulottuvat hiukset. Äiti ei niinkään hymyillyt.
Hiukseni ovat aina olleet sitä vaativaa laatua: paksut, pitkät ja helposti pörrööntyvät. Ukillani oli luonnonkihara hius, ja taipuisa hius periytyi pikkuveljelleni ja minulle. Muu sisaruskaarti nauttii suorista ja sileistä hiuksista. Minun hiukseni ovat luonnostaan laineikkaat ja saan loivat kiharat heti, kun ulkona on vähänkin kosteaa tai alkaa ripotella vettä. 

Tämän julkaisun kuvissa en ollut pessyt hiuksia kolmeen päivään ja niissä oli reippaasti hiuslakkaa. Normaalisti pesen hiukset 3 kertaa viikossa, mikä on tuntunut sopivalta. Hiukseni eivät juurikaan rasvoitu, vaan ovat enemmänkin kuivat. Hiuspohja myös ärtyy helposti esimerkiksi stressistä ja saattaa muuttua kutisevaksi - vaiva, jonka olen noteerannut vasta aikuisiällä.HairLust - ekosertifioidut ja vegaaniset tuotteet hiuksia vahvistamaan


Olen monesti kertonut blogissa olevani hyvin tarkka siitä, millaisia tuotteita hiuksilleni käytän. Joskus aikoinaan saatoin jopa vitsailla, että jos matkalle lähtiessä omat hiustenhoitotuotteet unohtuisivat kotiin, se olisi suurin katastrofi. Hammasharjan voisin aina ostaa kaupasta, mutta minulle sopivia hiustuotteita ei joka marketista löydy. Ja jos pesisin hiukset jollain satunnaisella shampoolla ja hoitoaineella, näyttäisin Anita Hirvoselta (googlatkaa, niin tiedätte). Kaikki kunnia Anitalle ihanasta hiustyylistä, joka ei kuitenkaan pukisi minua, ei sitten ollenkaan. 

Pitääkseni hiukset hallinnassa ja välttääkseni todellisen hair breakdownin (=hermoromahduksen), valikoin siis tuotteet tarkkaan. Päätoimisena bloggaajana minulle tarjotaan testiin monenlaisia tuotteita, mutta se ei takaa sitä, että kaikki päätyisivät blogiin. HairLust kuitenkin raivasi tiensä tänne ja sille on syynsä.

HairLust muistuttaa hiusmaailman karkkilaatikkoa värikkäine tuotteineen, jotka saavat heti hyvälle mielelle. Nättien purkkien tuoma hyvä mieli ei kuitenkaan riitä, vaan vaatii myös sen, että tuotteet toimivat hiuksissa. Muuten purkit joutavat nopeasti eteenpäin. Elämä on tarpeeksi ylä- ja alamäkiä ilman huonoja hiuspäiviäkin, joten en siltä osin kaipaa yhtään lisästressiä. Varsinkin, kun stressi vielä heikentää hiusten hyvinvointia ja hapertaa hiusta entisestään. 

HairLustin perustajat kuitenkin tietävät mistä puhuvat: Hiukset vaikuttavat monella meistä myös itsetuntoon. Varsinkin silloin, jos ne alkavat selkeästi ohentua tai huomaa kärsivänsä hiustenlähdöstä. Olen itsekin pistänyt merkille, että 35 ikävuoden virstanpylvästä kiriessä hiukseni eivät enää kasva yhtä nopeasti ja stressi vaikuttaa siihen entistä enemmän. Vaikka hiukseni ovatkin paksut ja saan olla siitä kiitollinen, pidän silti tärkeänä tukea hiusten hyvinvointia. Varsinkin nyt, kun yritän kasvattaa hiuksia pidemmiksi (en kuitenkaan äidin toiveesta).
Hair Growth Formula Gummies - vitamiinit viinikumeina hiustenkasvua edistämään


Hiuksia vahvistavat vitamiinit eivät tietenkään ole uusi ja mullistava juttu. Suurin osa meistä tietää sen, että biotiini ja sinkki tukevat hiusten hyvinvointia ja vahvistavat hiusta. Mutta mitäpä jos nämä ja monta muuta vitamiinia saisi pehmeästi pureskeltavina viinikumeina, jotka maistuvat melkein kuin karkeilta, mutta eivät kuitenkaan sisällä sokeria, gelatiinia, laktoosia tai gluteenia?

HairLustilta löytyy juuri sellainen tuote: Hair Growth Formula Gummies, johon on valikoitu hiuksia vahvistavia vitamiineja ja mineraaleja, kuten biotiinia, bambu-uutetta, foolihappoa, jodia, B6- ja B12-vitamiineja, C- ja E-vitamiineja sekä sinkkiä. Päivän annos Gummies-vitamiineja (3 kpl) sisältää jopa 5000µg biotiinia, joka on aivan huikea määrä! Bambu-uutetta on puolestaan hyödynnetty siksi, että se on yksi parhaista lähteistä piidioksidille, joka on osoittautunut hyväksi hiuksille useissa tutkimuksissa. HairLustin Gummies-vitamiineissa bambu-uute sisältää jopa yli 50% piidioksidia, joten siinäkään ei ole säästelty!
Vitamiinien monipuolisuuden lisäksi Gummies-viinikumeissa parasta on maku: nämä pehmeät ja helposti pureskeltavat vitamiinit maistuvat oikeasti hyvältä. Makuaineena on käytetty mansikkaa ja vaaleanpunainen väri tulee muun muassa porkkanamehusta. Tuotetta voi tilata kerralla joko yhden purkillisen eli kuukauden satsin tai 3 kuukauden annoksen, jolloin hinnassa säästää reippaasti.

Hair Growth Formula Gummies -vitamiinit sopivat kenelle tahansa, joka havittelee pidempiä ja vahvempia hiuksia. Se toimii hiustenkasvun luonnollisena vauhdittajana ja on mainio tuote hiustenlähdöstä kärsivälle. Jos olet joskus käyttänyt pidennyksiä ja hiukset ovat vaurioituneet sen seurauksena, ovat Gummies-vitamiinit hyvä tuki pidennyksistä luopumisen yhteydessä vahvistamaan omia hiuksia. Lisäksi tuotetta suositellaan muotoilulaitteista tai hiusväreistä vaurioituneille hiuksille. Tuote on vähäkalorinen ja sokeriton, minkä vuoksi viinikumeja voi napsia aamuisin hyvällä omallatunnolla - kuitenkin pysyen suositellussa annostuksessa. 

HairLust yhdistää sekä sisäisen että ulkoisen hiustenhoidon


Sisäisen hiustenhoidon lisäksi HairLust on halunnut kehittää hiusten hyvinvointia tukevia tuotteita myös ulkoiseen hiustenhoitoon. Niihin kuuluvat esimerkiksi hiusnaamiot, joita olen ihanasta värikatraasta innolla testaillut. Omanlaistaan jännitystä testaamiseen on tuonut se, että naamiot ovat Ecocert- ja Cosmos Organic-sertifioituja sekä vegaanisia. Raaka-aineet ovat siis puhtaita, luonnollisia sekä täysin kasviperäisiä. Ja kuten olen aiemmin blogissa todennut, kaikki luonnolliset hiustenhoitotuotteet eivät tosiaankaan tuo hiuksissani haluttua tulosta. Tästä syystä käytän edelleen hiustenhoidossa myös sellaisia tuotteita, jotka eivät ole täysin luonnollisia. Välttääkseni sen aiemmin mainitsemani "hair breakdownin". 

HairLustin naamiot ovat syvähoitavia ja ravitsevia. Ne on suunnattu etenkin kuiville, hauraille, kuluneille ja vahingoittuneille hiuksille, jotka kaipaavat jämerää otetta eli todellista tehohoitoa. Oranssi Protein Reconstructor Hair Mask on korjaavampi naamio ja vaaleanpunaisessa tuubissa oleva Hair Growth & Protection Hair Mask hieman kevyempi. Kumpikin suoriutuu silti tehtävästään loistavasti: ennakkoluuloistani huolimatta hiukset eivät jää raskaiksi ja latteiksi (mitä valitettavasti ei voi sanoa kaikista hiusnaamioista). Hiuksista tulee ihanan kiiltävät ja jopa hämmästyttävän silkkiset - vieläpä keveätkin. Se ei ole paksuille ja kuiville hiuksille jokaisen tuotteen jälkeen selviö.


Kuvat minusta: Charlotta Eve / Tuotekuvat: Minä


Keltaisessa purkissa oleva Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm on itselleni uudenlainen tuote, sillä öljymäinen balmi hierotaan hiuksiin noin 10 minuuttia ennen hiustenpesua. Sen tehtävänä on häätää pörröisyys ja tuoda kuiviin hiuksiin kosteutta. Hiukset pestään shampoolla balmin poishuuhtelun jälkeen ja sen jälkeen uskaltaa laittaa vielä HairLustin naamion - silti hiukset ovat keveät ja ilmavat. Poishuuhdeltu öljybalmi ei siis jätä päänahkaa tai hiuksia tahmaiseksi, vaikka näin voisi luulla. Ilouutiseksi voi laskea myös sen, että migreeniherkkänäkään en saa tuotteista päänsärkyä, sillä tuoksut ovat hyvin mietoja. Jopa niin mietoja, että tuoksuista nauttiva voi jopa kokea ne olemattomiksi. Vahvoja tuoksuja välttelevä tarttuu kuitenkin varmasti tuotteisiin mielellään!

Jos siis kaipaat toimivia tuotteita hiustenkasvun luonnolliseen vauhdittamiseen tai apua hiustenlähtöön, suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan HairLustin valikoiman ja tutustumaan näihin hiuksia vahvistaviin tuotteisiin. Pohjoismaalaisen brändin sivuilta voi lukea vielä enemmän tietoa tuotteista sekä HairLustin käyttämistä raaka-aineista. Sivuilta löytyy myös hyviä hiustenhoitovinkkejä kuiville hiuksille


Miltä kuulostaa viinikumien muodossa olevat HairGummies-vitamiinit? 
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!