Tuotteet pr-näytteitä / *mainoslinkki

Joihinkin asioihin tulee tartuttua vasta sitten, kun ne ovat riittävän kauan ärsyttäneet. Minulla sellaisia ovat esimerkiksi pyykit, joita pidän pyykkitelineessä roikkumassa päiviä vielä senkin jälkeen, kun ne ovat kuivuneet. Siirrän tehtävää vältellen telineen sivuun joka kerta, kun menen suihkuun. Sen viemä tila ärsyttää, mutta ei tarpeeksi, koska siihen ne pyykit vielä jäävät. Odottamaan sitä hetkeä, kun lopulta tartun asiaan.

Kuiviin ja karheisiin kantapäihin olen syys-talviaikaan jo tottunut. Vaikka olen ahkera ihonhoitaja ja pidän hyvää huolta hiuksistani, jalat jäävät listan alimmaksi. Rasvaan vartaloni joka kerta suihkun jälkeen, mutta en jalkapohjia. Ne saavat jäädä kuiviksi koppuroiksi, koska jokin siinä on niin muka niin vaikeaa, että käyttäisin elämästäni 15 sekuntia rasvatakseni kantapäät.

Eilen turhauduin niin, että lopulta tein sen. Suihkun jälkeen olin jo asettunut sohvalle, kun karheat kantapäät hipaisivat pehmeää vilttiä niin, että kuulin taas sen inhottavan rahinan. Se ärsytti niin paljon, että sai minut nousemaan sohvalta. Kaivoin kylpyhuoneen korista *The Body Shopin Peppermint-linjan tuotteet ja otin niiden kaveriksi Biodellystä hiljattain tilaamani *Avrilin hohkakiven. Nyt oli aika pikaisen jalkahoidon, sillä kuivista koppuroista oli päästävä eroon.


The Body Shop Peppermint-tuotteilla karheat kantapäät pehmeiksi


Eipä siinä sitten muuta kuin pyyhe kylpyhuoneen lattialle ja hommiin. Tiedän, että jalkahoidon voisi tehdä pidemmänkin kaavan kautta ja uittaa jalkoja ensin lempeästi jossain vadissa. Hengitellä saunassa piparmintun aromaattisia höyryjä ja ottaa rennosti. Minulla oli kuitenkin kiire takaisin sohvalle television ääreen katsomaan Vain Elämää -sarjaa, joka alkaisi pian. Niinpä minulle riitti 5 minuutin pikajalkahoito, mikä tarkoitti sitä, että nostaisin jalat yksitellen lavuaariin ja tekisin kuorinnan siinä.

The Body Shopin Peppermint -linjan viilentävä piparminttu tekee hyvää väsyneille jaloille. Tuotteissa käytetty piparmintun eteerinen öljy on saatu yhteisökaupan kautta. Sen lisäksi jalkoja virkistää mentoli, joka kieltämättä tuntuu ihanalta jaloissa pitkän viikon päätteeksi, vaikka maratonia ei olisi juossutkaan. Kun kuorin jalkoja puuromaisella *Peppermint Reviving Pumice Foot Scrubilla, alan jo melkein haaveilla siitä, että pääsisin kunnon jalkahoitoon. Harkitsen hankkivani jalkahoidon itselleni joululahjaksi samalla kun hieron jalkoihin huolellisesti kuorintavoidetta. Kun rakeita on joka paikassa, pehmennän karheat jalkapohjat *Avrilin hohkakivellä. Ei mennyt 3,90 euroa hukkaan!
Peppermint Cooling & Reviving Foot Spray virkistää väsyneitä jalkoja


Huuhdeltuani kuorintavoiteen jaloista, asetun istumaan kylpyhuoneen lattialle ja kuivaan jalat huolella. Sitten suihkaisen niihin piparminttuista *Cooling & Reviving Foot Sprayta, jonka tajuan olevan täydellinen myös kesällä. Suihke viilentää ja virkistää jalkoja välittömästi, mutta ei jätä minkäänlaista pintaa jalkoihin. Menisi helposti myös sandaakeleillä, vaikka tällä hetkellä niistä voi vain unelmoida talven ollessa vasta aluillaan. Jalkasuihke on 100% vegaaninen, kuten *Peppermint-linjan kuorintavoide

Selkeäksi suosikikseni osoittautuu kuitenkin *Intensive Cooling Foot Rescue -jalkavoide, joka on sopivan jähmeää, mutta silti sulavaa koostumukseltaan. Voide sisältää yhteisökaupan kautta hankitun piparmintun eteerisen öljyn lisäksi kaakaovoita Ghanasta ja sen tuoksu on pehmeän piparminttuinen. Hieroessani tehokosteuttavaa voidetta jalkoihin, on karheus kantapäistä jo poissa. Näköjään myös piparmintun tuoksun hengittely on tehnyt tehtävänsä, sillä päänsärky ja hermostuneisuus tuntuvat kaikonneen karheuden kanssa samalla kertaa. Toisaalta ei mikään ihme, sillä piparmintun eteerinen öljy on monesti paitsi hengitysteitä avaava, myös pahoinvointia, kuukautiskramppeja, vatsavaivoja ja päänsärkyä lievittävä. 5 minuutin jalkojenhoitotuokio voi siis tehdä hyvää muutenkin kuin pelkästään jaloille! 

Tuotteet löydät The Body Shopin liikkeistä sekä *verkkokaupasta, jossa on tällä hetkellä meneillään lahjaviikonloppu! Kaikki lahjapakkaukset ovat siis saatavilla edullisemmin, myös *Piparminttuinen jalkojenhoitosetti. Verkkokauppaan *pääset tästä.


Hoidatteko te jalkoja ahkerasti myös talvisin vai unohtuuko se, kuten minulla?


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!