KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - AILI LIFESTYLE


Kirjoitin viime kuussa sarjasta, joka sai minut pitkästä aikaa niin ihastuneeksi, että päästin sen muitta mutkitta kullanarvoisten sarjojen kastiin hetkeäkään epäröimättä. Tuolloin sarjaa ei vielä saanut muuta kuin maahantuojan omasta Aili Lifestyle -verkkokaupasta, mutta kohta sarja on tulossa myös tuttujen ja tunnettujen verkkokauppojen valikoimaan. Hyvä niin, sillä tässä sarjassa riittää potentiaalia!

True Skincare on tehokas, hinta-laatusuhteeltaan loistava ja esteettisesti kaunis sarja. Kaiken tämän lisäksi se ottaa vahvasti huomioon ekologisuuden ja on 100% luonnollinen, huimilla luomuprosenteilla. Sertifikaateista siltä löytyy Soil Association sekä kansainvälinen Cruelty Free -pupumerkki, joka takaa tuotteiden ja niiden valmistusprosessin eettisyyden. Vegaanisuutensa lisäksi sarja on myös täysin vedetön koostumuksiltaan. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen tuotteista on niin sanostusti "ehtaa tavaraa" eikä todella sisällä mitään turhaa. 


True Skincare - luonnollinen sarja, jossa on kaikki kohdallaan


Lyhyesti ja ytimekkäästi voisi todeta, että True Skincaressa on jokainen pienikin yksityiskohta hiottu täydellisen toimivaksi. En väitä, että sarja on "maailman paras", sillä moni teistä blogiani pidempään lukeneista tietää, että rakastan arvokkaampia sarjoja ja olen valmis kosmetiikasta myös maksamaan. Ulkonäön ja tehon perusteella True Skincaren voisikin olettaa maksavan maltaita, ovathan luomuprosentitkin osassa tuotteista jopa 99-100%. Kuitenkin se, että sarjan kaikki tuotteet maksavat yksittäin alle 20 euroa (ja lahjapakkauksina ovat vieläkin edullisempia) on todella aplodien arvoista! True Skincare nimittäin todistaa, että edullisestikin voi saada "luksuskosmetiikkaa", mikäli luksuksen mieltää toimivaksi, tehokkaaksi ja kauniiksi kosmetiikaksi. Kaikkea tätä on True Skincare.

Kuten aiemmassa postauksessa totesin, nostaa moni sarja usein tuotteidensa hintoja joko pakkaukseen tai sisältöön vedoten. Tämän tietää myös True Skincaren perustaja Emma Thornton, joka on vuosia alalla oltuaan päässyt todistamaan asian useampaan kertaan. Siksipä Emma halusikin perustaa luonnonkosmetiikkasarjan, jossa ei tehtäisi kompromisseja pakkauksen tai sisällön suhteen. True Skincare onkin täydellinen esimerkki siitä, ettei edullinen luonnonkosmetiikka luontoa säästävine pakkausvalintoineen tarkoita automaattisesti vaatimatonta ulkokuorta. Nämäkin lasipurkit ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan kauniita, vaikka lasi toki painaa hieman enemmän kuin muovi. 
Totta kuitenkin on, että jos ulkonäöstä ja sisällöstä ei tingitä, jostain täytyy tinkiä. Ja kun True Skincare ei ole sitä halunnut tehdä kuluttajan kustannuksella tuotteissaan, on se tehty heidän omista katteistaan. Emmalle tärkeämpää on kuitenkin ollut se, että sertifioidusti luomu, aito luonnonkosmetiikka on mahdollisimman monen saatavilla. Jos purkit maksaisivat kymmeniä tai satoja euroja, ei näin olisi. Siksi hinta on haluttu pitää edullisena. Tälle voisi antaa useammatkin aplodit.


True Skincaren hellävarainen Superfood kuorinta-aine kasvoille


Aiempien testaamieni tuotteiden lisäksi olen nyt jatkanut tutkimusmatkaani True Skincaren ihanien tuotteiden parissa. Tällä kertaa testiin valikoitui myös jauhemainen kuorinta-aine, koska nimessä vangitsi huomioni sana "Superfood". Totta ihmeessä haluan iholleni superfood-raaka-aineita, jotka saavat sen hehkumaan! 

Normaalisti en kuitenkaan jauhemaisista kuorinnoista juuri innostu. Tämän purkin sisältö ei siis toimi sellaisenaan, vaan jauheen kaveriksi tarvitaan muutama tippa vettä (tai vaihtoehtoisesti pari tippaa True Skincaren kasvoöljyä). Halusin kuitenkin testata tätä, koska aiemmat tuotteet osoittautuivat niin loistaviksi. Niinpä sekoitin toiveikkain mielin pari tippaa vettä puuterimaisen jauheen joukkoon pieneen kulhoon (tämän voi tehdä myös suoraan kämmenellä). 

Chian siemenistä, Maca-jauheesta ja valkosavesta muodostuu veden kanssa oikein mukavalta tuntuva pehmeä puuromainen massa ja raapivien rakeiden pelko osoittautuu jo heti alkumetreillä turhaksi. Sen levittäminen kasvoille on helppoa eikä edes jauhettu kahvi tunnu ronskilta iholla - päinvastoin: kaurahiutaleet vahvistavat pehmeän puuromaista tuntua ja eukalyptusöljy antaa kivaa raikkautta. 
Kaikille ihotyypeille sopiva 100% luonnollinen (ja 44% luomua oleva) jauhemainen Superfood-kuorintanaamio on todella monipuolinen vaikutuksiltaan: Maca-jauhe stimuloi kollageenin tuotantoa, eikä muutenkaan ole mikään jokaisen naamion vakioaineosa, vaan kuuluu minusta niihin erityisiin raaka-aineisiin, jotka ovat ehdottomasti mainitsemisen arvoisia. Chian siemeniä ei myöskään löydä ihan joka purkista, mutta kaoliini eli valkosavi on jokseenkin tuttu syväpuhdistavissa naamioissa. Kun nämä yhdistää vielä jauhettuun kahviin ja kaurahiutaleisiin, saa seoksesta epäpuhtauksia iholta poistavan ja kirkastavan naamion, jossa eukalyptusöljy toimii antiseptisenä ja antibakteerisena aineosana. Jauheesta löytyy myös eteerisiä öljyjä, jotka tuovat kuorinta- ja naamiohetkeen ihanaa spa-tunnelmaa - huolella valittuja nekin. 

Yllätyin positiivisesti tästäkin tuotteesta, sillä jo veteen sekoitettuna puuromaisena massanakin se saa ihon parissa minuutissa kirkkaammaksi ja säteilemään. On vaikea käsittää, miten vaatimattomalta vaikuttava jauhe sen tekee, mutta itselleni tämä vahvistaa edelleen sitä, että True Skincare on todella kiinnittänyt huomiota siihen, mitkä raaka-aineet toimivat yhdessä tuloksia tuoden. Tuote on myös siitä ihana, että sitä voi halutessaan käyttää joko kuorintana tai naamiona. Seuraava etappini onkin sekoittaa tuotetta True Skincaren öljyihin, joista epäpuhtaan ihon Saflori-Basilikasta jo viime postauksessa intoilin


Tehokkaasti arpia vaalentava ja ihonsävyä tasoittava True Skincare Ruusunmarjaöljy


Öljyjen osalta osasin True Skincaren suhteen jo odottaa hyvää. Sarjan Kirkastava Kasvojen Puhdistusöljy on enemmän kuin mainio poistamaan kaiken meikin - jopa vedenkestävän - ja rauhoittamaan samalla tulehtunuttakin ihoa. Se sopii myös rasvaiselle iholle, minkä vuoksi hormonaalisesta aknesta kärsivä ihoni on siitä nauttinutkin.

Nyt olen hiljalleen tehnyt tuttavuutta sarjan Ruusunmarja & Rosmariini Kasvoöljyn kanssa. Se on kuivalle, atooppiselle ja janoiselle iholle suunnattu öljy, joka on täydellinen arpien vaalentaja ja juonteiden pehmittäjä. Lisäksi se auttaa vähentämään mustapäiden syntymistä, sillä rosmariini sisältää runsaasti antioksidanttisia ja antiseptisiä ominaisuuksia, auttaen poistamaan epäpuhtauksia iholta. Rosmariinin ansiosta öljy onkin tavallaan "upgreidaus" eli tasoa korkeammalla perinteisten ruusunmarjaöljyjen joukossa, sillä pullon sisältö ei ole pelkkää ruusunmarjaöljyä, vaan se on yhdistetty juurikin rosmariinin (ja muutaman muun öljyn) hyviin ominaisuuksiin. 
Siinä missä ruusunmarjaöljyä käytetään paljon ihonhoidossa juuri arpien vaalentamiseen, sävyerojen tasoittamiseen ja ihon tervehdyttämiseen, on se samalla myös hyvä anti-age-ihonhoidossa, sillä se tuo iholle sitä säteilyä, mitä ikääntyvä iho usein kaipaa. Iho saa kimmoisuutta ja ripauksen "nuoruuden hehkua". Itse ainakin toivotan tuon hehkun tervetulleeksi, kun peilistä katsoo nuutunut naama pitkän työpäivän tai huonosti nukutun yön jälkeen. 

Öljyseoksesta löytyy ruusunmarjan lisäksi muun muassa auringonkukkaöljyä, seesamiöljyä, aprikoosiöljyä ja jojobaa sekä tietenkin rosmariinia, josta aiemmin puhetta jo olikin. Rosmariini on eteerisenä öljynä stressinsietokykyä edistävä ja myös ruuansulatusta parantava sekä reumatismia ja kipuja hoitava. Sitä nuuhkuttelee siis mielellään, varsinkin, kun rosmariinilla on myös väsymystä poistavia ja valppautta lisääviä vaikutuksia. Rosmariinin kerrotaan auttavan myös päänsärkyyn ja ajatustyöhön. Levittelen siis tätäkin ilolla iholle! 

True Skincaren virallisena maahantuojana toimii Aboa Global. Tuotteet löydät maahantuojan Aili Lifestyle-verkkokaupasta seuraavien linkkien takaa:


Tuotteet ovat saatavilla myös lahjapakkauksessa tajuttoman edulliseen yhteishintaan täällä, jossa yhdelle tuotteelle jää hintaa alle kympin! 

PS. Instagramiin samainen paketti on tulossa myös arvottavaksi...!


Millaisia ajatuksia sinulla heräsi sarjasta? Kokeilisitko näitä tuotteita mielelläsi?
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!