Tuote saatu pr-näytteenä

Kasvovesi on tuote, josta en ikipäivänä luopuisi. Minua voisi melkein kutsua kasvovesifanaatikoksi. Tulen varmasti hamaan tulevaisuuteen saakka puolustamaan kasvoveden kunniaa. Olemaan sen kannattaja, vaikka sen kannatus muuten rapisisi. Onneksi nykymaailmassa kuitenkin edelleen vallitsee se ajatus, että kasvovedestä on hurjan paljon hyötyä iholle - ja niinhän siitä onkin!

Vertauskuvallisesti voisi sanoa, että kasvovesi on kuin hammasharjaan lisätty hammastahna eli aika oleellinen tekijä. Ilman kasvovettä ihonhoidosta jää nimittäin puuttumaan jotain todella oleellista. Iho saattaa punoittaa herkemmin, tuntua kireämmältä ja itse asiassa jopa ikääntyä nopeammin. Kasvovedellä on nimittäin tärkeä tehtävä ihon pH:n tasapainottajana, kun iho pestään vedellä tai puhdistustuotteilla. Ihon oman pH-arvon ollessa luonnostaan noin viiden paikkeilla ja vesijohtoveden puolestaan noin 7, heilauttaa vesipesu ihon pH-arvoa aika lailla. Eikä syypää ole pelkästään vesi, vaan myös puhdistustuote, jonka pH-arvo on usein eri kuin ihon luonnostaan.

Iho on toki sen verran viisas elin, että se pystyy pH:n tasapainottamaan itsekseenkin. Siihen menee kuitenkin useita tunteja. Miksi et siis käyttäisi kasvovettä, joka tekee sen sekunneissa ja säästää ihon turhalta työltä? 
Sen lisäksi, että kasvovesi on korvaamaton ihon pH:n tasapainottajana, on se myös korvaamaton valmistelemaan ihon muille hoitotuotteille. Sen ansiosta iho saa rutkasti enemmän irti esimerkiksi seerumeista ja öljyistä, jotka suositellaan levittämään hieman kasvovedestä kostealle iholle. Jos käytät ihonhoitoöljyjä mielelläsi, mutta levität öljyn kuivalle ja kireälle iholle (ilman kasvovedellä pohjustusta), saattaa iho tukkeutua helpommin, vaikka öljyt eivät sinänsä ihoa tukikaan - lukuunottamatta kookosöljyä. Kasvovesi on siis tässäkin kullanarvoinen, sillä se auttaa seerumeita ja öljyjä antamaan parhaan panoksen ihosi hoitoon! 

Kasvovesi on myös hyvä "tsekkaaja" siinä, onko puhdistustuote hoitanut tehtävänsä. Jos iholle jää paljon meikkiä tai likaa puhdistustuotteella pesun jälkeen, voi olla aika harkita jopa puhdistustuotteen vaihtamista. Toki kasvovesi myös mielellään putsaa loput meikit iholta, mutta tänä päivänä moni kannattaa esimerkiksi kaksoispuhdistusta tai yksittäin tehokasta tuotetta, joka puhdistaa ihon täydellisesti. Tämä siksi, jotta kasvovettä voi sen jälkeen huolettomasti suihkia iholleen tai taputella lempeästi käsien kautta ilman pumpulilla pyyhkäisyä. Beauty Gardenin uutuus: Piparminttu-nokkoskasvovesi 


Ranskalaiselta luonnonkosmetiikkasarjalta, Beauty Gardenilta, ilmestyi hiljattain uusi kasvovesi, joka on suunnattu erityisesti sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. E-pillerit lopetettuani olen kamppaillut aikamoisen hormonaalisen aknen kanssa, joten koin sopivaksi testata tuotetta. Tuotekuvissa pullo on lähes täysi, mutta kurkatkaapa Instagramin puolelle, jonka Stories -osuuksissa näytän pullon olevan tipalleen loppuun saakka kulutettu. Tämä piparminttuisen raikas kasvovesi nimittäin teki tehtävänsä ja auttoi nokkosen kanssa rauhoittamaan ihoa. Akne ei toki poistunut, mutta koin tuotteen tekevän hyvää epätasapainossa olevalle iholleni ja pidin siitä. Beauty Gardenin kaikki tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia ja luomupitoisuuksiltaan korkeita. 

Kirjoitin ensi kertaa sarjasta vuonna 2017 (postaus täällä), jonka jälkeen olen tuonut esille myös sarjan ihastuttavan kurkkunaamion, joka sopii rauhoittamaan myös epäpuhdasta ihoa ja auttaa ihoa palautumaan stressistä tai sairastelusta. Sarjan ihonhoitofilosofia pohjautuu ihonhoidon yksinkertaistamiseen: iho ei tarvitse tuotearmeijaa voidakseen hyvin, vaan ainoastaan 2-3 oikeaa tuotetta riittää, jotta iho pysyy tyytyväisenä ja kauniina. Yhdyn todellakin siihen, että joskus vähemmän on enemmän. Olen saanut ihoni monta kertaa sekaisin sillä, että olen liian innokkaana syöttänyt iholleni samaan aikaan lukuisia eri tuotteita. 
Beauty Gardenin tuotteet ovat paitsi tuoreita, laadukkaita ja kaikessa luonnonmukaisuudessaan puhtaita, myös purkit ja pullot ovat ympäristöä kunnioittavia. Ne on tehty joko lasista tai puusta. Tämäkin kasvovesipullo on lasia ja suloisen puisen korkin takaa paljastuu kätevä suihkupää, jota itse suosin nykyään mieluusti kasvovesissä. 

Myös aineosaluettelo on kiitettävän lyhyt ja yksinkertainen: Puhdistavan piparmintun, rauhoittavan nokkosen, veden ja glyseriinin lisäksi tämä sertifioitu, luonnonmukainen ja vegaaninen kasvovesi sisältää vain muutaman aineosan. Sen sisältö on simppeli ja raikas, siinä missä pullokin!

Beauty Gardenin tuotteita voi tilata esimerkiksi 4Organic Storen valikoimasta. Kaikki jälleenmyyjät kivijalkakauppoineen löydät maahantuojan sivuilta


Onko Beauty Garden teille jo tuttu? Muita kasvovesifanaatikkoja?
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!