KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - NORDIQ NUTRITION


Tammikuu, jos jokin, on oikea kevennyksen kuukausi. On detoxia siellä ja detoxia täällä. Joka puolella jaetaan vinkkejä keveämpään oloon ja turvotuksen häätämiseen. Aiheen trendikkyydestä huolimatta en kuitenkaan toteuta postausta pelkästään sen suosion vuoksi, vaan haluankin suunnata tämän postauksen etenkin kaikille teille, jotka tunnistatte itsenne samoista vaivoista kuin minä. Mikäli siis haluat helpottaa turvotusta ja tukalaa oloa mahdollisimman luonnonmukaisin keinoin, eivätkä internetin epäilyttävien sivustojen syövereissä mainostettavat puoli-ilmaiset supertuotteet puhuttele, tämä postaus on sinulle.
Totuus nimittäin on, että olen kärsinyt lähes päivittäisestä turvotuksesta ja tukalasta olosta jo pitkään. Nyt ei puhuta edes viikoista tai kuukausista, vaan yli vuodesta - ehkä jopa useasta. Ajan määrittämistä hämärtää se, että olen hiljalleen oppinut hyväksymään sen, että vatsa pullottaa ja olo on välillä kuin viimeisillään raskaana olevalla. Korkeavyötäröiset housut ja isot neuleet ovat käteviä, kun niiden alle voi piiloutua, mutta aina vuodenvaihteen jälkeen kevättä kohti mentäessä havahdun siihen, että kesä tulee ja haluaisin oikeasti tehdä asialle jotain. Saada olon sellaiseksi, että minun on oikeasti hyvä olla, eikä vain isojen ja väljien vaatteiden alla "piilossa". Jatkuvan turvotuksen ei kuulu olla osa arkipäivää, vaikka siitä sellainen on minulle tullut. 

Ymmärrän, että tähän vaikuttaa moni asia. IBS (eli ärtyvän suolen oireyhtymä) on siitä ei-niin-kiva kaveri, että se tuo näitä oireita helpommin esille, välillä ihan yllättäenkin, vaikka luulee syöneensä juuri sitä, mitä saa syödä. Mutta kaikesta ei voi kuitenkaan pelkästään noita kolmea kirjainta syyttää. Myönnän nimittäin, että tässä vuosien saatossa olen jopa saattanut hieman piiloutua noiden kirjaimien taakse. Olla myöntämättä sitä, että minä olen myös oikeasti itsekin syypää turvotukseen sillä, että istun pitkiä päiviä koneella enkä aina liiku niin paljon kuin "pitäisi". Ja samalla vihaan tuota sanaa, sillä se saa liikkumisen tuntumaan kaikkea muuta kuin mukavalta.
Löysin viime vuonna Yin Joogan, jonka mainitsin eilisessä postauksessa muodostuneen minulle yhdeksi arjen henkirei'istä. Se on auttanut paitsi siinä jatkuvassa oman itseni hyväksymisprosessissa, mutta myös helpottamaan turvotusta ja tukalaa oloa, sillä miedossa lämmössä tehtävät pitkät venytykset pistävät hyvin nesteitä liikkeelle. Kuitenkin haluaisin saada jälleen kiinni liikkumisesta myös muilta osin. Nytkin olisi mahdollisuus lenkkeillä, kun pääkaupunkiseudulla lumikaan ei ole esteenä tai helppona tekosyynä itselleni. 

Vaikka olen aina ollut hyvin kyyninen kaikenlaisia detox-valmisteita kohtaan, enkä usko niiden voivan tarjota kuuta taivaalta, olen viimeisen kahden vuoden aikana löytänyt NORDIQ Nutritionilta toimivan valmisteen kehon puhdistumista tukemaan. Otin 100% puhtaat ja luonnonmukaiset yrtteihin perustuvat kapselit käyttööni taas joulun jälkeen ihan hiljattain, jotta saisin omaa projektiani vauhditettua. Tarkkoja tavoitteita minulla ei ole, mutta selvä suunta: haluan turvotuksesta eroon ja oikeasti tuntea oloni hyväksi omassa kropassani.Detox Complex - lempeä ja luonnollinen tuki kehon puhdistumiseen 


Detox Complex teki ensiesiintymisensä blogissani jo joulukuussa 2017. Sittemmin olen ottanut tuotteen esille myös syksyllä 2018, kun kerroin Detox-kuurista kevennyksen tukena ja myös viime syksynä, kun listasin 3 must have -ravintolisää syksyyn. Vaikka olen aiemminkin tuskastellut turvotuksen kanssa, tuntuu, että olotila on saavuttanut huippunsa juuri nyt. On iskenyt se "mulle riitti" -vaihe, joka on omiaan tukemaan polkuani kohti keveämpää kevättä. 

Koska tätä nykyä on kuitenkin tarjolla jos jonkinlaisia valmisteita, joiden turvallisuudesta ei aina ole edes takeita, haluan nostaa esille ne syyt, miksi minä luotan 100% NORDIQ Nutritionin valmisteisiin ja miksi pidän niitä turvallisina. Vaikka en olekaan alan asiantuntija, olen ollut ennen se ihminen, joka saattoi valita hyllyltä halvimman vaihtoehdon tai mennä sen mukaan, mitä myyjä suositteli, kyseenalaistamatta purkin sisältöä sen kummemmin. Kuten aiemmassa postauksessa kuitenkin kerroin, kaksi vuotta sitten silmäni avautuivat ja nykyään syynään myös ravintolisäpurkit huolella. Jopa NORDIQ Nutritionin purkit, vaikka tiedän, että valmisteet 100% puhtaita, luonnollisia ja laadukkaita ovatkin. Haluan silti tietää, mitä suuhuni pistän, ja tämä on asia, jossa kannustan kaikkia olemaan valppaina. 
Luomulaatuisten tuorepakastekuivattujen yrttien tarkoin valittu kombinaatio


NORDIQ Nutrition Detox Complex koostuu luomulaatuisista tuorepakastekuivatuista rohdoskasveista. Kasvit on nimenomaan haluttu sisällyttää tuotteisiin tuorepakastekuivattuina, koska sillä taataan mahdollisimman hyvä teho. Tuorepakastekuivattu kasvi vastaa nimittäin ravintoarvoltaan lähestulkoon tuoretta kasvia. Nämä kapselit ovat siis melkein kuin tuoreita yrttejä popsisi päivittäin - se, pitääkö yrttien syömistä terveellisenä tai hyvänä, on jokaisen oma valinta. Minä kuitenkin arvostan näissä valmisteissa nimenomaan sitä, että tuotteet ovat kasvipohjaisia ja erityisen ravinnerikkaita juuri tuorepakastekuivausmenetelmän ansiosta - jopa purkista leijailee aina tuoreiden yrttien tuoksu!

100% luonnollisuuden, vegaanisuuden ja tuorepakastekuivauksen lisäksi tuotteet ovat myös täysin lisäaineettomia ja synergistiä. Tämä tarkoittaa sitä, että raaka-aineet on valittu niin, että niiden vaikutus kehossa olisi tasapainottava ja ne "pelaisivat" yhteen kuin hyvin toimiva joukkue ryhmässä. Esimerkiksi Detox Complex sisältää voikukan juuria ja -lehtiä, lehtikaalta, kurkumaa, punajuurta, nokkosta ja rakkolevää (luomuna, tottakai). Esimerkiksi voikukka edistää paitsi ruuansulatusta, puhdistaa myös maksaa, minkä vuoksi sitä näkee paljon käytettävän esimerkiksi detox-teejuomissa. Kurkuma taas poistaa tulehdusta, parantaa vastustuskykyä ja vauhdittaa aineenvaihduntaa, mutta toimii myös kehoa puhdistavana. 

Kapselin kasviskuorilo on tehty hydroksipropyylimetyyliselluloosasta, joka on yleisesti luomutuotannossa sallittu lisäaine, mutta kapselin voi myös avata ja sisällön sekoittaa esimerkiksi smoothieen tai mehun sekaan. Mitään erillisiä lisäaineita ei kapseliin ole sujautettu, vaan kaikki Detox Complexin rohdokset ja kasvit on valittu siten, että ne tukisivat kehon omaa luontaista puhdistumista joka päivä.

Miten valmisteen käyttö sitten näkyy arjessa? 1-3 kapselin ottamisen ruokailun yhteydessä huomaan paitsi vilkkaampana aineenvaihduntana (=tihentyneinä vessavisiitteinä), myös virkeämpänä olona. Väsymys ja tukkoisuus helpottaa, vaikka toki siihen vaaditaan muutakin kuin pelkästään kapselien popsimista. Muistutettakoon myös, että kehon puhdistumisen mukava sivuvaikutus on myös ihon puhdistuminen ja kirkastuminen, kun kehoon kertyneet kuona-aineet alkavat poistumaan. Arvata saattaa, että nämäkin vaikutukset toivotan mielihyvin tervetulleiksi.


NORDIQ Nutrition Detox Complex on saatavilla NORDIQin omasta verkkokaupasta täältä, mutta myös esimerkiksi *TwistBe:ltä sekä *House of Organicilta

NORDIQ Nutritionin kaikki ravintolisät ovat täysin vegaanisia, ilman lisäaineita, makeutusaineita tai täyteaineita. Tuotteet eivät myöskään sisällä sokeria, gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa tai hiivaa.

Löytyykö sieltä samoista vaivoista kärsiviä? Oletteko kokeilleet detox-valmisteita tai tätä tuotetta?
2 kommenttia:

 1. Hei Mia ja ihanaa alkanutta vuotta.
  Uudenvuoden vaihde on tosiaan monesti uusien aloitusten ja oman hyvinvoinnin tarkastuksen kohde.
  Siskoni kärsii samasta vaivasta kuin sinä IBS, ikävä vaiva tosiaan. Onpa kiva kuulla, että tästä tuotteesta on ollut apua. Itsekin kärsin tällä hetkellä turvotuksesta, mielin päästä siitä kyllä eroon. Ajattelin ensin kokeilla hiilihydraattien pienentämistä, jos ei ole apua, niin täytyykin pistää tämä tuote korvan taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turvotus on tukala vaiva, sympatiat myös sinne! Tämä tuote on kyllä ollut hyvä kehon puhdistamiseen ja turvotuksen häätämiseen. Nyt varsinkin "tehokäytössä", koska viimeistään kesällä 2020 ajattelin oikeasti nauttia keveämmästä olosta, enkä jatkuvasta tukalasta olotilasta ja tukkoisuudesta. Alkaa jo riittää :D

   Ja joo, hiilihydraattien vähentäminen auttaa varmasti myös!

   Ihanaa alkanutta vuotta sinnekin ja kiitos kommentista! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!