KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BACK ON TRACK


Moni kesällä syntyneistä kokee olevansa "kesän lapsi". Äitini on syntynyt lokakuussa ja rakastaa syksyä. Minä tupsahdin maailmaan 80-luvun lopulla helmikuussa, joten minun pitäisi kai tuntea olevani onnellisimmillani talvisin. Silloinkin, kun pyryttää räntää vasten kasvoja ja kylmä viima saa hampaat kalisemaan kuuluvasti. Mutta ei, en tunne olevani talven lapsi, vaikka sitä tavallaan olenkin.

Olen kuitenkin onnellinen siitä, että marraskuun loputtomalta tuntuva pimeys on vihdoin vaihtunut joulukuuksi; siihen aikaan, kun valoa saa ympärillä olevista jouluvaloista, vaikka maassa ei lunta olisikaan. Olen kuullut, että muualla Suomessa on "nautittu" jo kunnon lumikinoksista, mutta pääkaupunkiseudulla lumipeite on vasta hiljattain peittänyt harmaan maan. Myönnän, että se on saanut minutkin vihdoin talvifiiliksiin. En oikein koe, että talvi on talvi ilman lunta.




Vaikka alkusyksy ja kevät ovat itselleni vuoden mieluisinta aikaa, jonkinlainen pieni vivahde "talven lapsea" valtaa sisimpääni silloin, kun hyisenä talvipäivänä vedän päähäni lämmittävän pipon ja siihen sointuvan kaulahuivin. Olotilaa voisi verrata siihen, kun tunnelmallisina syysiltoina pääsee sohvalle lämpimän viltin alle tai kotona saa villasukat jalkaan, oli aamu tai ilta. Rakastan talvisin muhkeita neuleita, mutta yhtä lailla innostun ihanista pipoista. Lämmittävät asusteet yllä talvikin tuntuu välillä siedettävältä - toisinaan jopa ihan kivalta!


Ympäristöystävällinen Madison kevyt toppatakki


Olen ilolla tehnyt yhteistyötä ruotsalaisen Back on Trackin kanssa jo kahden vuoden ajan. En siis yhtään liioittele sanoessani, että käytän heidän tuotteitaan joka päivä, sillä maailman mukavimmiksi housuiksi julistamani Arwen -housut ovat jalassani päivittäin. Kotitoimistopäivinä ne ovat päällä koko päivän ajan, ja virallisemman työmenon jälkeen vaihdan ne päälle heti päästessäni kotiin. Käytän housuja myös joogassa ja salilla. Omistan niitä useammat, sillä ne ovat niin istuvat ja mukavat päällä, että olen halunnut hankkia niitä sekä tummansinisinä että mustina. Rakastan housujen korkealle ulottuvaa leveää vyötärökaistaletta, jossa ei ole nyörejä painamassa!





Arwen -housujen lisäksi kuvissa näkyy ylläni myös Madison kevyt toppatakki, jota olen käyttänyt pienillä pakkasillakin. Sen täyte on pääasiassa tehty uusiutuvasta kasvipohjaisesta materiaalista, joka on ympäristöystävällinen valinta. Vasemman hihan yläosassa oleva logo on tekonahkaa, ja takin päällyskangas on erityisen kestävää ja laadukasta ripstop-kangasta, jota käytetään sen repeämättömyyden takia monesti esimerkiksi lipuissa, laukuissa, teltoissa ja kuoritakeissa. Takin täyte puolestaan on sileää DuPont-tekountuvaa. Lämmittävyydeltään sitä kuvaillaan usein aidon untuvan veroiseksi, mutta tekountuvan ansiosta takki pitää lämpimänä, vaikka pieni vesi- tai räntäsade yllättäisikin. Back on Track on valinnut materiaalit brändiarvojensa perusteella, jotka tulevat näistäkin valinnoista hyvin esille. Siksi heidän tuotteitaan mielelläni käytänkin, koska koen, että niissä kohtaavat hinnan ja laadun lisäksi ympäristön arvostus.


Back on Trackin ainutlaatuinen mineraalikangas Welltex ja Iontex


Takissa (ja Back on Trackin tuotteissa ylipäätään) ei suinkaan lämmitä pelkät laadukkaat ja ympäristöystävälliset materiaalit. Te, jotka olette seuranneet blogiani jo pidempään, olette varmasti lukeneet aiempia kokemuksiani Back on Trackin lihassärkyä ja palautumista helpottavasta Welltex -teipistä, hoitavista ja jalkavaivoja helpottavista Welltex-sukista tai selkää ja vatsalihaksia tukevasta +Physio -tukivyöstä ja rannetuesta, joissa kaikissa hyödynnetään samaa, Back on Trackille rekisteröityä ainutlaatuista mineraalikangasta. Samaa mineraalikangasta on hyödynnetty niin Arwen -housuissa kuin Madison -takin sisällä olevassa vuoressakin.

Welltexinä ja Iontexinä tunnettu mineraalikangas toimii siten, että se heijastaa takaisin kehon omaa lämpöä. Se vilkastuttaa kehon verenkiertoa, ja verenkierron vilkastuminen puolestaan laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Back on Trackin hyvinvointituotteita käytetäänkin esimerkiksi ennen treenausta tai kilpailua vammojen ennaltaehkäisyssä, jossa pitkäaaltoisen lämpösäteilyn on todettu toimivan. Tuotteilla voidaan myös lievittää tulehdusperäisiä oireita, sillä vilkkaampi verenkierto lihaksissa vahvistaa elimistön omaa tulehdusten lievennyskykyä ja edistää vammojen paranemista, kuten Back on Track sivuillaan kertoo.



Back on Trackin lämmittävät pipot ja kaulahuivit


Liikun monesti vapaa-ajallani mieluiten rennommissa vaatteissa aina kun mahdollista, joten tämä asu on ylläni tuttu kombo. Tänäänkin osallistuin rennompaan hyvinvointiaiheiseen aamiaistilaisuuteen Arwen -housuissa ja mustassa poolopaidassa, pukien Madison -takin päälle. Olen nyt myös talven tullen ottanut käyttööni Back on Trackin ihanat ja lämmittävät pipot ja kaulahuivit, joissa on kaikissa pehmeä, hengittävä ja nopeasti kuivuva Iontex -vuori. Viininpunainen Rose -pipo on villasekoitetta (30% villaa) ja tuntuu ihanan pehmeältä päässä juuri Iontex -vuoren ansiosta. Tupsu on tekoturkista. Rose -pipoa löytyy myös harmaana ja tummanharmaana. Kaikkiin värivaihtoehtoihin pääset tutustumaan täällä.

Rose -pipon parina minulla on kuvissa pehmeät Iiris -lapaset, jotka on neulottu kuviolla, joka luo useita ilmataskuja eristääkseen lämpöä. Mallia on saatavilla vain yhtä kokoa - kuten pipojakin - mutta ne ovat silti yllättävän istuvat, vaikka käteni eivät mitkään isot olekaan. Värivaihtoehtoja on kolmea erilaista. Näissäkin on tosiaan Iontex -vuori, joka hengittää ja kuivuu nopeasti. Viininpunaisten lapasten ja pipon pariksi sopii Daisy -putkihuivi, joka on myös villasekoitetta. Huivi ei kuitenkaan kutita, koska sisäpuolella on juurikin se pehmeä Iontex -vuori.

Harmaassa tupsupipossa on yhtä lailla tekoturkistupsu, mutta materiaali on villasekoitteen sijaan angorasekoitetta. Viskoosia pipossa on 50%. Mallina tämä tupsupipo on hieman isompaa kuin Rose, joten jos tykkää väljemmistä pipoista, tätä pipoa saa tummanharmaana ja vaaleanharmaana, joka minulla on siis kuvissa. Tupsupipon parina toimii hieman korkeakauluksisempi Devon -putkihuivi, joka ei myöskään kutita ja lämmittää Iontex -vuoren ansiosta ihanasti. Siispä kuten muitakin Back on Trackin tuotteita, uskallan suositella lämpimästi myös näitä - olit sitten "talven lapsi" tai et!


Tuotteisiin pääset tutustumaan jälleenmyyjillä, joista lähimmän voit tarkistaa täältä. Tuotteita voi tilata myös Back on Trackin omilta nettisivuilta tai tiedustella sähköpostitse suomi@backontrack.com. 


Instagramin puolella myös arvonta! 


Suosittelen myös kurkkaamaan Instagramin puolelle, sillä siellä yksi onnekas seuraajista voittaa itselleen haluamansa pipon ja kaulahuivin Back on Trackin valikoimasta! Setti on myös ihana joululahjaidea lähimmäiselle, jonka haluaa pysyvän lämpimänä läpi talven tuiskujen.

Instagramin puolelle pääset tästä


~~~

Onko ruudun toisella puolella muita lämpimiä pipoja rakastavia?
Entä minkä vuodenajan koet itsellesi omimmaksi? 












4 kommenttia:

  1. Kylmällä pitääkin olla kunnon lämmin pipo päässä. Itse olen kyllä ehdottomasti kesäihminen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen kyllä enemmän kesä- kuin talvi-ihminen, vaikka kaiken järjen mukaan helmikuussa syntyneenä pitäisi olla talvi-ihminen :D Mutta positiivisia juttuja talvessa on kyllä ehdottomasti lämpimät neuleet ja kaikki ihanat pipot! Niistä jaksan aina innostua <3

      Poista
  2. Kaunis tuo tumman luumun sävy! Minä aloin vuosi sitten kasvattaa pitkiä hiuksia takaisin, koska jurppi superpitkä pipokausi ja lyhyet hiukset. Pipot ovat mielestäni niin paljon nätimpiä pitkien hiusten kanssa (tai sellaisten joista edes vähän näkyy pipon alta). Kummat on motiivit! :D Lasten kanssa ulkoillessa tulee oltua niin pitkiä aikoja pihalla, samoin kuin pitkillä juoksulenkeillä, että pipokausi alkaa joskus jo syyskuussa! Kivaa itsenäisyyspäivää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! <3 Tykkään tuosta tumman luumun sävystä itsekin :) Ja joo, mäkin käytän aina pipoa hiukset auki, vaikka muuten normaalisti pidän paljon mielummin hiukset kiinni :D

      Tsemppiä hiustenkasvatusprojektiin! :) Yllättävän nopeasti ne kasvaa, vaikka siinä vähän kärsivällisyyttä vaaditaankin :D

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!