KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - PAULIINA RUNDGREN HANDICRAFTS


Tiesin sen lopulta tulevan, mutta silti se yllätti: lokakuu ja kylmenevät kelit. Tavallaan nautin syksystä ja pimeistä syysilloista kotosalla, kun saa karhun lailla kaivautua koloonsa ja pysytellä siellä hyvällä omallatunnolla. Kuitenkin viimeisen parin vuoden ajan juuri loka- ja marraskuu ovat olleet itselleni synkimpiä - eivätkä vain kelien puolesta. Kaksi vuotta sitten tähän aikaan minulle rakkain ihminen perheestäni oli juuri poistunut ja sen hyväksyminen tuntui vaikealta, ettei toista enää ole. Viime vuonna vaikea ajanjakso liittyi muihin elämän kipuiluihin ja aallokoihin. Kuitenkin ajoittaisista synkistä hetkistä huolimatta tummat pilvet ovat aina lopulta väistyneet ja tuoneet tullessaan ajanjakson, joka on täyttänyt ilolla. Se on hyvä muistaa, kun on aallokkojen aika.

"...tummat pilvet ovat aina lopulta väistyneet ja tuoneet tullessaan ajanjakson, joka on täyttänyt ilolla."

Kuvan korvakorut: Pauliina Rundgren HandiCrafts / Pihlaja korvakoru oranssi


Uskon myös vahvasti siihen, että kaikella on tarkoitus - myös niillä synkemmilläkin ajanjaksoilla. Osaisimmeko nauttia elämästä yhtä paljon, jos elämä olisi pelkkää huipulla olemista ilman satunnaisia kuoppia? Oppisimmeko koskaan mistään, jos emme välillä kaatuisi tai tuntisi surua ja muita negatiivisiksi luokiteltuja tunteita? Juuri nämä taitekohdat ovat omassa elämässäni olleet niitä, jotka ovat olleet alku jollekin uudelle ja paremmalle. Ei turhaan sanota, että "kun yksi ovi sulkeutuu, toinen ovi avautuu". Sillä onhan niin, että aina tulee jotain uutta tilalle, vaikka se oven sulkeutuessa onkin vielä mysteeri, joka paljastuu myöhemmin. Elämään täytyy vain oppia luottamaan kolhuista huolimatta.
Mitä enemmän vuosia tulee lisää, sitä tärkeämmäksi osaksi arkea oma hyvinvointini on noussut. Se, että itsestä täytyy pitää hyvä huoli, koska kukaan muu ei sitä tee. Vastuun omasta elämästään ja omasta hyvinvoinnistaan voi jokainen meistä ottaa vain itse. En silti sano, ettenkö haluaisi tai tarvitsisi ympärilleni ihmisiä, jotka myös välittävät hyvinvoinnistani ja haluavat olla osallisina edesauttamassa sitä olemalla elämässäni. Lopullinen vastuu kaikesta on kuitenkin meistä jokaisella itsellä, vaikka olisi helppo sysätä vastuu ulkopuolisille tekijöille tai tapahtumille. Kyllä, ne vaikuttavat varmasti elämääsi ja tunteisiisi, mutta eivät kuitenkaan määrää kohtaloasi, sillä sinä pystyt vaikuttamaan elämäsi kulkuun milloin tahansa, jos vain todella haluat.

"...itsestä täytyy pitää hyvä huoli, koska kukaan muu ei sitä tee."


Kuvan korvakorut: Pauliina Rundgren Handicrafts / Lumimarja korvakoru musta


Olenkin viimeisen vuoden aikana tehnyt aikamoista remonttia tunnetasolla hyvinvointiani ajatellen. Karsinut elämästäni asioita, jotka eivät ole tuntuneet enää oikealta tai minulle sopivilta. Samalla olen jättänyt surutta sellaisten ihmisten seurassa olemisen, jotka ovat nostaneet itsessäni pintaan vain ahdistusta, stressiä ja negatiivisia tunteita. Hyvinvoinnin remonttiini on sisältynyt karsimisen lisäksi myös tiettyjen asioiden lisäämistä: niiden asioiden tekemistä, jotka tuovat iloa, onnea ja hyvää oloa ja niiden ihmisten näkemistä, jotka saavat minut hymyilemään. Elipä siis millaista ajanjaksoa tahansa, omiin tunteisiin ja tekemisiin pystyy aina jollain tapaa vaikuttamaan. Pauliina Rundgren HandiCrafts - kotimaisia käsintehtyjä koruja suomalaisen luonnon inspiroimana


Työni tuo onneksi minulle edelleen suurta iloa ja sitä myötä myös yhteistyökumppanini, joiden kanssa saan ideoida ja toteuttaa erilaisia yhteistyökuvioita. Jo kesällä kerroin innostuneeni kotimaisista, näyttävistä koruista, joita on nähty ylläni blogin puolella ja Instagramissa paljon. Viime aikoina olen ihastuksissani tarttunut suomalaisen Pauliina Rundgren HandiCraftsin upeisiin koruihin, jotka on paitsi suunniteltu, myös tehty Suomessa. Yritys on saanut jo 20 vuotta inspiraationsa suomalaisesta luonnosta, ja tuotteiden takana on aina syntytarina, joka jatkaa elämäänsä uudessa kodissaan.


Kuvan korut: Pauliina Rundgren HandiCrafts / Lumimarja korvakoru valkoinen


Vaikka Pauliina Rundgren HandiCraftsin valikoimasta löytyy paljon kauniita piensisustustuotteita kylpyhuoneeseen ja saunaan sekä muun sisustuksen viimeistelyyn, on yritys erityisesti tunnettu koruistaan, jotka kaikki ovat heidän omaa suunnitteluaan. Pauliina Rundgren HandiCrafts erottuu muista kotimaisista korubrändeistä sillä, että heidän erikoisuutenaan on emalointi-käsityötekniikka. Esimerkiksi tässä postauksessa esillä olevissa koruissa emalointi näkyy korvakorun tappiosassa, joka muistuttaa lasia. Juuri nämä käsinemaloidut yksityiskohdat antavat koruille niiden yksilöllisen ja muista erottuvan ilmeen. Yritys tekee emaloinnit huolellisena käsityönä omalla studiollaan Mikkelissä, jossa myös Pauliina Rundgren HandiCrafts sijaitsee. Shoppailemaan pääsee siis myös Mikkelissä sijaitsevalla Shop & Studiolla, jossa myös järjestetään tilauksesta elämyksellisiä designpajoja ryhmille.


Tuotekuva: minä, muut kuvat: Charlotta Eve. Edit: minä.


Kaikki Pauliina Rundgrenin HandiCrafts korut toimitetaan niin verkkokaupasta tilattuna kuin jälleenmyyjiltäkin ostettaessa tyylikkäissä mustissa rasioissa, joista tulee hyvin ilmi se, että tuotteet ovat suomalaista käsityötä ja suomalaista suunnittelua. Kaikki korut soveltuvat myös nikkeliallergikoille, sillä korvakorukoukut ja sormusosat ovat hopeaa ja korvistapit nikkeliä luovuttamatonta ruostumatonta terästä.

Brändin uutuuksia ovat värikkään ja näyttävän Kasvio-sarjan Pihlaja-korut, jotka kuvissa näkyvät korvissani syksyisen oranssin sävyssä. Kasvio-sarjan uutuuksiin kuuluvat myös ihastuttavat Lumimarja-korut (kuvissa valkoisena ja mustana) sekä Kissankello-mallisto. Kaikkia koruja on saatavilla mustan, valkoisen ja oranssin lisäksi myös vihreänä, punaisena ja korallin sävyssä. Lumimarjaa ja Kissankelloa myös tummansinisenä. Miten suuren eron asuun saakaan pelkästään korvakoruja vaihtamalla, kuten kuvista huomaa!

Pauliina Rundgren HandiCraftsin valikoimasta löytyy myös pienempiä nappikorvakoruja, jos tykkää enemmän pienimmistä koruista. Itse en kuitenkaan koe näitä näyttävyydestään huolimatta massiivisiksi korvissa, sillä esimerkiksi Lumimarja ja Pihlaja -korvakorut ovat kooltaan vain 2,7 x 6,5 cm ja hyvin keveitä päällä, sillä korut ovat laserleikattua ja kotimaista koivuvaneria. Myös maalit ovat kestäviä ja korkealaatuisia, ja korvaa vasten oleva pyöreä laatta on emalia. Korvakorun tappi on korukäyttöön tarkoitettua ruostumatonta terästä, josta valmistetut korunosat sisältävät nikkeliä, mutta pinnassa olevan passiivikalvon takia se ei pääse vapautumaan. Allergia- ja Astmaliitto suosittelee teräskorujen (ruostumaton teräs) käyttöä myös nikkeliallergisille.


Pauliina Rundgren HandiCraftsin koruvalikoimaa pääsee kokonaisuudessaan ihastelemaan täällä
Tuotteille on myönnetty Design from Finland- sekä Avainlippumerkit.

Instagramin puolelle on tulossa myös upea arvonta! 


Onko kenelläkään samoja mietteitä loka-marraskuussa? Entä mitä pidätte näistä koruista?


2 kommenttia:

 1. Tosi hyvää pohdintaa! Mulla on samanlaiset fiilikset joka syksy, oikeastaan se marraskuu on kaikkein pahi kuukausi ikinä. Huomaan, että valon puute, kylmyys ja huonot sää vaikuttavat yleensä niin positiiviseen mieleeni todella voimakkaasti ja ikuiselta tuntuva marraskuu lyttää alleen minkä kerkiää. Onneksi aina niiden ikävienkin juttujen paistaa valoa tunnelin päässä ja kuten sanoit, uusi alku on yleensä edellistä mahtavempi kokemus.

  Ihania koruja myös <3 Etenkin nuo keltaiset on tosi syksyiset ja kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, marraskuu on aikamoinen valonsyöjä ja energiasyöppö! Saa todella pistää kaiken peliin, että pysyy positiivisena ja elinvoimaisena :D Onneksi marraskuu on vain kerran vuodessa, haha.

   Ja kiitos! Tykkään itsekin tosi paljon näistä koruista <3 Tuota oranssinkeltaista sävyä saa muuten myös Lumimarja-mallissa ja Kissankellossa :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!