YHTEISTYÖSSÄ  - GERRY WEBER


Siinä missä osaan hetkessä yhdistellä toisiinsa sopivat meikkisävyt ja luovia meikkaamisen suhteen, pukeutumisessa olen aina ollut epävarmempi ja jättänyt irrottelut kokeneemmille muotiguruille. Olen imenyt inspiraatiota luontaisista tyylitaitureista sekä lehtien ja blogien palstoilta, säilöen vinkkejä kännykän kuvankaappauksin ja mieleni lokerikkoon. Todellinen unelma olisi oma stylisti, joka kiikuttaisi vaatekokonaisuudet valmiina suoraan eteeni, maagisesti tietäen sen, mikä juuri minun vartalomallillani näyttää hyvältä ja mikä juuri minulle sopii.

Tuo unelma omasta stylistista on siinä määrin vuosien varrella toteutunutkin, että olen aina asioinut shoppaillessa niissä samoissa liikkeissä, joissa tutut myyjät ovat vuosien varrella oppineet tuntemaan minut ja tyylini. Se, että vaatekokonaisuudet katsotaan puolestani valmiiksi, helpottaa tällaista kaltaistani ei-tyyliguruna syntynyttä pukeutujaa, joka haluaa pukeutua tyylikkäästi ja hyvin, mutta joka ei aina ole aivan 100% varma valinnoistaan. Lisäksi se säästää ylimääräiseltä stressiltä - puhumattakaan ajansäästöstä! 


Gerry Weber - Bringing The Best To Every Woman We Dress

Aloitin saksalaisen Gerry Weberin kanssa yhteistyön tänä syksynä, mikä on ollut minulle suuri ilo. Tutustuin brändiin ensi kerran yrittäjänurani alkutaipaleella jo vuonna 2013, kun tein yhteistyötä heidän kanssaan kanta-asiakasiltojen tiimoilta. Jo tuolloin muistan sen ensifiiliksen, kun astuin liikkeeseen: Miten tällä "mummobrändillä" voi olla näin paljon ihania vaatteita?! Ihastelin yhtä sun toista vaatekappaletta ja kauniita kuoseja, jotka olivat kaukana mieltämästäni "mummotyylistä". Ennakkoluulot rapisivat sen sileän tien, ja vuosien varrella kaappiin onkin tullut tehtyä muutamia hankintoja GW:ltä. 

Gerry Weberin slogan kuvaa täydellisesti sitä, minkä olen itsekin liikkeessä asioidessani ja vaatteita sovittaessani kokenut täysin toteutuvan: brändillä on taito tuoda jokaisesta naisesta parhaat puolet esiin, oli muodoiltaan millainen tahansa. Myyjät tuntevat valikoiman ja mallistot läpikotaisin ja osaavat ehdottaa eri vartalomalleja imartelevia asuja, jotka parhaimmillaan saavat olon tuntumaan vaatteet päällepukiessa siltä kuin olisi käynyt läpi isommankin muodonmuutoksen. Esimerkiksi itse ulkonäköongelmienkin kanssa kamppailleena olen jopa kerran tullut ihmetelleeksi sovituskopilla myyjälle ääneen, miten nämä voivatkin näyttää niin hyvältä. Brändin slogan on siis oikeasti muutakin kuin vain mainoslause. Vaatteiden istuvuus, leikkaukset ja mallit on suunniteltu juuri sitä silmällä pitäen, että ne sopivat ihanteellisesti naiselliselle vartalolle ja tuovat jokaisen vartalon parhaat puolet esiin.

Tässä postauksessa tuonkin nyt esille kolme tyylikästä ja mukavaa asukokonaisuutta, joita on helppo yhdistellä syksyn arki- ja juhlapukeutumisessa. Postauksen lopusta löydät myös edun blogini seuraajille! 


Asu 1: Kauniisti laskeutuva kukkamekko arkeen ja juhlaan

Rakastan kukkakuoseja. En muista tarkkaan, milloin tämä hulluuteni kukkakuoseihin sai alkunsa, mutta vuosien varrella olen hankkinut monia ihania kukkamekkoja, joita käytän kerta toisensa jälkeen uudelleen. Kukkamekot ovat sellaisia, joihin en kyllästy ikinä! Gerry Weberin valikoimasta löytyy monia ihastuttavia mekkoja, joista syksyn uutuuksiin kuuluu tämä kauniisti laskeutuva suklaanruskea mekko. 
Mekko on tehty näyttämään kietaisumalliselta, mutta se on ommeltu tiukasti kiinni edestä myös kaula-aukon kohdalta, joten paljastelun vaaraa ei ole! Vyönkin voi jättää rennosti sidottuna roikkumaan. Mekon helma on epäsymmetrinen, joten sekin tekee tästä mallista erityisen keveän oloisen! Naisellinen mekko sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan.


Asu 2: Rentoa ruutua ja pehmeitä neuleita kauden muotiväreissä

Kukaan ei varmasti ole tänä syksynä voinut välttyä ruutukuosilta, johon törmää niin lehtien muotikuvissa, somessa kuin katukuvassakin. Jos kukkakuosit ja eläinkuosit tuntuvat itselle liian yliampuvilta, ruutu on rauhallisempi valinta ja sitä voi ensialkuun ujuttaa vaikka kaulahuiviin, jos esimerkiksi ruudullinen takki ei houkuttele. Minun ylleni stailattiin Gerry Weberin Aleksanterinkadun liikkeessä nämä klassiset ruutuhousut, joihin on lisätty stretchiä mukavuuden takaamiseksi. Housut ovatkin niin järjettömän mukavat päällä, että sopivat bisnes-lookin lisäksi myös ihan tavalliseen arkipukeutumiseen, sillä näitä ei malttaisi millään riisua pois! Vyötärö on normaali- ja korkeavyötäröisten housujen välimuotoa eli medium-rise, mistä itse pidän kovasti. 

Koska tästä ruutuisesta kuosista voi erottaa mustan ja harmaan lisäksi beigeäkin, on housut helppo yhdistää samansävyiseen pehmeään neuleeseen, joka kuuluu syksyn muotiväreihin. Jos asusta taas haluaa enemmän bisnes-henkisemmän, voi neuleen alle pukea vielä valkoisen kauluspaidan. Toki housut menevät myös kauluspaidan kanssa sellaisenaan! Kengiksi voi valita rennommat valkoiset tennarit tai vaikka mustat tai ruskeat saappaat mieltymyksensä mukaan.

Tämä asukokonaisuus oli itselleni yllättäjä, sillä se ei normaalisti ole niin ominta tyyliäni. Siinä missä esimerkiksi kukkakuosit tuntuvat kotoisalta yllä, ruudun ajattelin vaativan pientä totuttautumista. Mutta mitä vielä; kun sain housut ylleni, mukavuus vei voiton! Mitä taas tulee neuleeseen, ruskean sävyt olen aina kokenut omakseni, ja siksi tunnen tämän kauden ruskean ja beigen sävyt oikein omakseni. Kamelin, karamellin ja konjakin sävyjen lisäksi suosiostaan nauttii myös sinapinkeltainen, jota minäkin puin ylleni Gerry Weberin keveän toppaliivin muodossa, jotka ovat loistavia lämmittäjiä juuri tällaisina välikausina. Liivi sopii täydellisesti myös farkkujen parina!
Saman yläosan voi yhdistää ruutuhousujen sijaan myös mustiin farkkuihin, jotka ovat jokaisen vaatekaapin must have -alaosa! Tunnustan, että olen lähes parin vuoden ajan metsästänyt hyvin istuvia ja mukavia mustia farkkuja. Jossain kohti kuitenkin luovutin ja siirryin käyttämään pääasiassa mekkoja, koska kaikki farkut yksinkertaisesti tuntuivat epämukavilta, vatsaongelmien (jatkuvan turvotuksen) vielä korostaessa tunnetta entisestään. Kotona olen aina rennommissa vaatteissa, mutta mekkoon olen turvautunut erinäisten menojen kohdalla. Täydellisten farkkujen metsästys on kuitenkin ohitse, sillä löysin Gerry Weberiltä ehkäpä mukavimmat mustat farkut ikinä! En muista, milloin viimeksi olisin katsonut itseäni peilistä farkut päällä niin, että olisin tokaissut ääneen, että miten nämä voivat näyttää näinkin hyvältä - ja takapuolikin! 
Ehkä tässä kohtaa olisi syytä selventää, että Gerry Weber tunnetaan erittäin laajasta housuvalikoimasta, jossa painotetaan laadukkuuden ja hyvän istuvuuden ohella nimenomaan mukavuutta! Ei siis ihme, että juuri nimenomaan GW:n housut ovat saaneet minut innostumaan. Vaikea arvata, mihin jatkossa suuntaan, kun ostan seuraavat farkut...
Asu 3: Bisnes-look - muodikkaasti punaisen eri sävyjä yhdistellen 

Itselläni ei olisi tullut ensimmäisenä mieleen yhdistää pukeutumisessa punaisen eri sävyjä, mutta nähdessäni tämän lookin Gerry Weberin mainoskuvissa, joku siinä vain kummasti vetosi! Olen aina pitänyt punaisesta ja kokenut sen yhdeksi omista väreistä - varsinkin silloin, kun olin hiuksistakin vielä tumma. Tässä viininpunainen jakku ja culottes-housut on yhdistetty kirkkaanpunaiseen trikoopaitaan, jota voi käyttää ihan sellaisenaankin vaikkapa farkkujen kanssa. Silloin asukokonaisuus saa heti rennomman ilmeen! 

Toistan taas sanaa mukava, mutta se kuvaa tätäkin Gerry Weberin viininpunaista bleiseriä parhaiten tyylikkyyden ja laadukkuuden ohella. Malli ei ole mikään perinteinen "kaavoihin kangistunut" jakku, joka saattaa helposti kinnata ja kiristää, sillä tämä laskeutuu ihanasti ja tuntuu oikeasti hyvältä päällä! Kapea vyö on myös kiva lisä, koska se korostaa naisellista siluettia. Tätä on saatavilla Gerry Weberiltä myös mustana, jos joku kaipailee vaatekaappiinsa perinteistä mustaa bleiseriä.


Kuvat: Charlotta Eve, edit: minä


Culottes-housuihin ihastuin jo kesällä ja tulin silloin ostaneeksi ne mustana. Nämä punaiset culottesit voi kuitenkin kivasti yhdistää vaikka mustan poolopaidan kanssa! Arvaako kukaan, millä m-kirjaimella alkavalla sanalla näitäkin voisi hyvin kuvailla? Kyllä, juuri sillä samalla sanalla, joka ilmestyy aina sillä hetkellä mieleen, kun pukee päällensä Gerry Weberin housuja. Vaikka jostain syystä olisi painonnousun, ainaisen turvotuksen tai minkä tahansa muun syyn takia erkaantunut housuista (kuten minä) ja siirtynyt siksi leggingseihin ja mekkoihin, housuihinkin voi hyvillä mielin palata, kun vain löytää tarpeeksi istuvat ja mukavat sellaiset. 


Gerry Weberin tarjoama etu Beauty Highlightsin lukijoille: -20% yhdestä valitsemastasi tuotteesta! 

Lokakuun 2019 ajan Gerry Weber tarjoaa myös blogini lukijoille tuntuvan edun liikkeissään, jotka löytyvät pääkaupunkiseudun lisäksi myös Sastamalasta ja Turusta. Siispä kun mainitset blogini nimen tai näytät esimerkiksi jonkin kuvan tästä postauksesta, saat yhdestä valitsemastasi tuotteesta jopa 20% alennuksen! Edun voi käyttää johonkin tässä postauksessa esillä olleeseen tuotteeseen tai mihin tahansa muuhun valitsemaasi tuotteeseen, joka sinua miellyttää. Olipa mietinnässä siis uusi takki tai istuvat housut, suosittelen lämpimästi käväisemään Gerry Weberillä ja kuuntelemaan kokeineden myyjien vinkit! 

Etu on voimassa lokakuun 2019 loppuun saakka kaikissa Gerry Weberin myymälöissä:

EspooKauppakeskus Sello, Leppävaarankatu 3

Helsinki: Aleksanterikatu 38

TurkuYliopistonkatu 29

SastamalaPuistokatu 9


Mitäs sanotte asukokonaisuuksista; mikä oli eniten mieleenne? Onko Gerry Weber entuudestaan tuttu brändi?

6 kommenttia:

 1. Mekko on kaunis ja tuo kakkos asukin on mieleinen. Kivoja vaatteita ja sopivat sinulle hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Tuosta mekosta tykkään todella paljon itsekin ja nuo ruutuhousut yllättivät mukavuudellaan :)

   Poista
 2. Kivoja asukokonaisuuksia ja juuri syksyyn ihanasti sopivia! <3 Meillä päin ei GW:n liikettä erikseen ole, olisikonhan kuitenkin törmännyt brändiin jossain toisen, kokoavan liikkeen hyllyillä, kenties :) Itse olen lähes kävelevä Onlyn mainos, heillä kun sattuu olemaan pienille ihmisille sopivia vaatteita, ja usein kaiken saa jopa mustana :’D Nyt ostin syksyäni piristämään sentäs ihanan pehmeän vaaleanpunaisen huivin, mutta voi että kun se nöyhtää kaikki mun mustat vaatteet :—D

  Ihanaa alkanutta syksyä! Liityinkin tovi sitten myös sun IG-seuraajiin ja oon nyt katsellut sun storyja myös, niin herttainen nainen <3

  ~Vandaalia~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, mikä ihana kommentti - KIITOS! <3 Piristit ja alkoi heti hymyilyttää :)

   Gerry Weberin vaatteita saa myös esim. Stockalta, mutta siellä valikoima on paljon suppeampi ja rajatumpi. Liikkeissä sen sijaan on tosi monipuolinen kattaus kaikkea ihanaa - myös mustaa :D

   Ihanaa syksyä sullekin ja kiitos vielä paljon ihanasta kommentista! <3

   Poista
 3. Onpa ihana tuo kukkamekko ja punainen asu myös! :) Brändi on kyllä tuttu, muutamat läheiset käyttävät brändin vaatteita ja joskus minullakin on tainnut olla joku brändin vaate. Muistelisin näin. Punainen sopii siulle hurjan hyvin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mekko on kyllä ihana! Ja punainen on yksi omista suosikkiväreistä pukeutumisessa :) Kiva siis kuulla, että se oikeasti myös sopii mulle! Gerry Weberiltä löytyy kyllä vaikka mitä ihanaa :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!