TUOTTEET PR-NÄYTTEITÄ / SIS. *MAINOSLINKKEJÄ

On taas tultu siihen aikaan vuodesta, kun *Mádaran hulppeat -40% päivät iskevät. En halua kannustaa ketään tekemään turhia ostoksia, mutta jos haluaa esimerkiksi hankkia ennakkoon jotain jouluksi tai täydentää omia tuotevarastojaan, nyt on hyvä hetki siihen, kun normaalihinnoista tipahtaa tuntuva 40% pois. Nyt vinkkaankin viidestä tuotteesta, joihin itse suosittelisin satsaamaan. Kaikki tarjoukset ovat voimassa vain tiistaina 24.9.2019.



Mádara Firming Antioxidant Body Oil - kiinteyttävä vartaloöljy

Tämä vartaloöljy on kulkenut mukanani jo vuosia. Se on hyvä paitsi raskausarpien ennaltaehkäisyyn, mutta toimii myös *vitamiinipitoisena vartaloöljynä, joka kiinteyttää ja parantaa ihon elastisuutta. Kuivan ja karhean ihon häätäjänä onnistuu se usein häätämään myös huonon mielialan, koska lupauksiin kuuluu myös "boosts your mood". Sitruksinen timjamilla rikastettu öljy kieltämättä kohottaa fiilistä samalla kun se stimuloi ihoa uudistumaan. Vahva suositus siis tälle öljylle!


Alepäivillä hinta jää alle 20 euron! Öljyn löydät Mádaran verkkokaupasta *täältä.





Mádara Cleansing Milk Calming Jasmine - rauhoittava puhdistusmaito

En ole aikoihin käyttänyt *Mádaran Puhdistusmaitoa, joten sen olisin -40% uskaltanut tilata kokeiluun pitkästä aikaa. Riski olisi kannattanut, sillä en olisi arvannut tuotteen olevan tätä nykyä paljon enemmän mieleisempi kuin vuosia sitten! Koostumus on aivan ihanan samettinen ja tuoksu sitä Mádaraa, josta kovasti pidän: lempeän puhdas, häivähdyksellä jasmiinia ja vaniljaa. Puhdistusmaito on vieläpä aloe-pohjainen, joten tämä jää kyllä käyttöön ja tulen vastaisuudessakin tarttumaan tähän -40% päivillä. Tämä ei ärsytä silmänympärysihoa ja poistaa myös vedenkestävän meikin, mikä on minulle tärkeää. Tuotetta suositellaan etenkin kuivalle, herkälle, aikuiselle ja väsyneelle iholle.

Tämä on normaalihinnaltaankin edullinen (20,90€), mutta -40% tuote on vain 12,54€! Tuote löytyy *täältä.




Mádara SOS Hydra Recharge Cream - kaikille ihotyypeille sopiva kosteusvoide

Tämä hyaluronihappoa sisältävä pintakuivan ihon pelastusvoide on ollut esillä blogissa moneen, moneen kertaan! Listasin sen jo 2016 vuonna Luonnonkosmetiikan parhaat päivävoiteet -postaukseen, ja olen edelleen sitä mieltä, että tässä on yksi Mádaran parhaimpia tuotteita ja ylipäätään luonnonkosmetiikan päivävoiteita. Tämä on oiva voide stressaantuneelle, kosteusköyhälle iholle ja se toimii loistavasti myös meikinalusvoiteena. *SOS Hydra Recharge Cream levittyy ihoon täydellisesti ja saa kiristävän ihon tuntumaan aivan päinvastaiselta, mitä se ennen oli. Tarvitseeko enää sanoa enempää?

Janoisen ihon pelastaja on superpäivien ajan *täällä vain 24,95€, kun voiteen normaalihinta on yli 40 euroa. 






Mádara Infinity Drops Immuno Serum - luksusosaston uutuusseerumi

Nyt ollaankin sitten Mádaran "luksusosastolla". Tämä vastikään ilmestynyt seerumi on nimittäin ehditty nimetä jo 2019 vuoden Beauty Awards -ehdokkaaksi sen tehokkuuden ja ainutlaatuisten aineosien ansiosta. Se toimii ensisijaisesti ihon puolustuskykyä vahvistavana, neutraloiden esimerkiksi vapaita radikaaleja, jotka ovat ihon vanhenemisessa isoimpia tekijöitä. Jos vapaiden radikaalien käsite on vielä hakusessa, *TwistBe:n sivuilla on annettu tästä hauska esimerkki, joka valaisee asiaa varmasti monelle: "Vapaat radikaalit ovat kuin sinkkuja, jotka yrittävät kaapata itselleen parin terveeltä solulta eli ne siis vokottelevat ja ryöstävät toisen puolison! Tällöin jäljelle jää vaurioitunu, onneton solu, jolta puuttuu pari. Tämä pariton yksinäinen solu alkaa voida huonosti ja aiheuttaa ongelmia." 

*Mádaran Infinity Drops Immuno Serum auttaa siis vahvistamaan ihon puolustuskykyyn vaikuttavaa neljää olennaisinta asiaa ja samalla se parantaa ihon kuntoa, tekstuuria ja ulkonäköä. Koostumuksesta löytyy muun muassa sienen beta-glukaania, lactobasillus -lysaattia, hyaluronihappoa sekä tulehduksia kontrolloivaa provitamiini D:tä. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille - myös atooppiselle ja yliherkälle iholle. 

Uutuusseerumin saa nyt tuntuvasti edullisemmin, sillä se on on superpäivien ajan 51 euroa *täällä (norm. 85 euroa).




Mádara Infinity Mist Probiotic Essence - kosteuttava probioottinen kasvovesi

Tämä kasvovesi kuuluu Infinity -seerumin lailla Mádaran uusimpiin tulokkaisiin. Pidempiaikaisista tuloksista en vielä uskalla sanoa mitään, sillä sain tuotteet vasta ihan muutama päivä sitten käsiini, mutta koska probioottiset tuotteet kiinnostavat, tämä oli yksi niistä tuotteista, johon valintani kallistui. Olen nimittäin rakastanut Mádaran *Nokkonen Daily Defence -monitoimikasvovettä (joka muuten on -40% päivien ajan vaivaisen kympin). Kirjoitin kasvovedestä aikoinaan ihan oman postauksen ja sitä ennen olin ehtinyt hullaantua Mádaran Time Miracle -linjan kasvovedestä, jota ei ikävä kyllä enää myydä. Ennustan kuitenkin tästä Infinity Mististä vahvasti vähintään Time Miracle -linjan veroista, sillä keveästä koostumuksestaan huolimatta kasvovesi sisältää hurjasti hyviä raaka-aineita, kuten vettä sitovia sokereita, hyaluronihappoa sekä probioottista lactobasillus -lysaattia ja matara-kasvin polyfenoleita, jotka suojaavat ympäristön haittavaikutuksilta ja tekevät ihosta välittömästi virkeämmän. 

Normaalisti kasvovesi kustantaa 40 euroa, mutta tiistaina tämä luksuskasvovesi on vain 24 euroa. Tuotteen löydät *täältäInfinity Serum ja Mist ovat myös saatavilla *edullisempana settinä täältä. Normaalisti setti kustantaa 110€, mutta -40% se on vain 66 euroa. Suosittelen siis ehdottomasti nappaamaan settinä, jos tuotteet kiinnostavat! Kaikki tässä postauksessa näkyvistä tuotteista on merkitty Mádaran verkkokaupassa "Vegan-Friendly" -leimalla.

-40% superpäivien tarjoukset löydät *Mádaran verkkokaupasta, jossa saat ILMAISEKSI täysikokoisen Smart Antioxidants -kosteusemulsion 80€ tilaukseen. Tarjoushinnat voimassa siis vain tiistaina 24.9.2019. 

~~~

Aiotko sinä hyödyntää -40% superpäivät? Oliko näistä tuotteista joku jo tuttu? 
















2 kommenttia:

  1. Uutuus seerumi kuulostaa kyllä aivan ihanalta tuotteelta. Puhdistusmaito on tuttu tuote!
    Kivaa viikkoa sinulle Mia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuolta seerumilta odotan itsekin paljon! Kasvovesi on nyt ollut päivittäisessä käytössä ja loistavaksi todettu :)
      Kivaa viikonalkua, Outi!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!