KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - NEVER TOO LAKE


Nykypäivän maailma muistuttaa välillä muuttuvaa labyrinttia. Jo pelkästään sosiaalinen media pursuaa jatkuvasti totuuksiksi naamioituja lauseita, jotka kertovat millainen pitäisi olla, jotta olisi "oikeanlainen" ja sulautuisi massaan. Ulkonäön osalta meille tuputetaan jatkuvasti ehdotuksia ideaalista, jota tavoittelemalla olisimme "parempia", sen sijaan, että pysyisimme sellaisina kuin olemme ja opettelisimme pitämään itsestämme ilman radikaaleja muutoksia. Ilman, että muuttaisimme itsemme aivan joksikin toiseksi, jotta kelpaisimme itsellemme - tai vielä pahempaa: kelvataksemme jollekin toiselle.
"Meissä kaikissa on jo valmiina se, mitä elämään tarvitaan"


Saavuin eilen takaisin Suomeen Espanjasta, jossa pidin tämän kesän ainoan lomani. Hetkittäinen paikanvaihdos oli kaivattu pään tyhjennys ja energiatankkaus syksyyn. Se antoi jälleen kerran uusien ideoiden lisäksi uutta perspektiiviä elämään ja muistutti siitä, että riippumatta ympäristön lätkäisemistä odotuksista, malleista ja raameista, meissä kaikissa on jo valmiina se, mitä elämään tarvitaan. Meissä kaikissa on omat heikkoutemme ja vahvuutemme. Eikä kumpiakaan tarvitse piilottaa elääkseen hyvää elämää.

Espanjan rannikolla näin sen, mitä halusin nähdä. Kaduilla kulki iloisia ihmisiä, rakastuneita pariskuntia, elämää nähneitä vanhuksia, nauravia lapsia. Rannoilla nauttivat kaiken kokoiset ja -ikäiset ihmiset, arpineen, selluliitteineen, muhkuroineen - minä mukaan lukien. Kukaan ei katsonut toista arvostellen. Se sai hymyilemään.
Tämän päivän maailmassa vaatii rohkeutta olla oma itsensä. Se vaatii sen hyväksymistä, että on aina olemassa joku, jota et miellytä olemalla oma itsesi. On aina joku, joka toivoisi sinun olevan toisenlainen, jotta sopisit hänen muottiinsa paremmin. On aina joku, jota ärsytät, vaikka et siihen pyrkisikään. Tulee aina vastaan joku, jolla on sanomista tai joka tekisi asiat toisin. Joku, joka tuomitsee sinut tuntematta todellista sinua tai jopa tunnettuaan todellisen sinut. Erityisen herkkänahkaisena se saattaa satuttaa entistä enemmän, mutta tekeekö muiden jatkuva miellyttäminen sen onnellisemmaksi? Pitkällä aikavälillä se kuluttaa, rikkoo ja särkee entistä enemmän - sinut ja mahdollisesti myös muita.
Aitous on sitä, että pystyy myöntämään heikkoutensa, sallimaan oman ja myös muiden epätäydellisyyden, oppimaan virheistään ja hyväksymään sen, että on ihan ok, ettei tiedä ja osaa kaikkea - aina voi oppia ja kehittyä, jos niin haluaa. Aitous on myös sen hyväksymistä, ettei voi koskaan olla kaikkien kaveri eikä tarvitsekaan olla. Et voi koskaan olla kaikkea kaikille. Kuitenkin pysymällä aitona, vedät puoleesi juuri ne ihmiset, jotka arvostavat juuri sitä, mitä olet. Älä siis hukkaa elämääsi muita miellyttäen ja omia unelmiasi talloen. Uskalla olla Sinä.

~~~


Kuvissa näkyvät ihastuttavat Love Birds -korvakorut ovat kotimaisen Never Too Laken mallistoa, jonka kaikki korut on suunniteltu Saimaan rannalla ja valmistettu 3mm paksusta suomalaisesta PEFC- ja FSC -sertifioidusta koivuvanerista. Never Too Lake on saanut inspiraationsa hetkistä järven rannalla ja jokaisella korulla on oma tarinansa. Itselleni ne toivat postin mukana palan rauhaa Saimaan rannalta, jota juuri siihen hetkeen tarvitsin. Never Too Laken toinen toistaan upeampia korvakoruja pääsee ihastelemaan täällä

Never Too Lake löytyy myös *Weecosin valikoimasta! (*mainoslinkki)

PS. Instagramin puolella tulossa myös lahjakorttiarvonta! 


Heräsikö ajatuksia aiheesta? Mitä pidät Never Too Laken korvakoruista? 

2 kommenttia:

 1. Voi ihana kuulla että siellä on ollut onnistunut ja virkistävä loma :) Tosi hyvin sanottu tuo, että "meissä kaikissa on jo se mitä elämään tarvitaan". Niinhän se on, vaikka liian usein sitä harhautuu ajattelemaan että pitäisi vielä saavuttaa sitä ja tätä tai muuttua suuntaan tai toiseen elääkseen täyttä elämää. Lopulta kuitenkin kaikki tarvittava on tässä ja nyt.

  Ps. Ihania korviksia! Mä menin tämän postauksen saattelemana verkkokauppaan ja tilasin itselleni Saimaa mandalat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, teki kyllä hyvää maisemanvaihdos hetkeksi :) Kummasti pää aina tyhjenee muussa ympäristössä, kotona se ei meinaa onnistua millään, kun työhuone on samassa "residenssissä" :D No, ainakin on syy lähteä muualle aina välillä!

   PS. Mua myös houkuttelee nuo Saimaa Mandalat! Luulen, että itsekin tilaan ne jossain vaiheessa! <3

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!