TUOTTEET PR-MALLEJA
POSTAUS SIS. *MAINOSLINKKEJÄ

15 vuotta sitten lukiolainen Mia meikkasi päivittäin ja pysytteli trendien aallonharjalla luomalla joka päivä erilaisen silmämeikin. Aamut menivät vaivalla valmistautuessa, kun taas nykyään pyrin useimpina päivinä luomaan sellaisen basic-meikin, jota voi myös kutsua "pikaehostautumiseksi". Vaikka trendimeikkikokeilut jäävät arjessani tänä päivänä vähäisemmälle kuin vuosia sitten, nautin edelleen laittautumisesta erityisiä menoja varten. Silloin on kiva kokeilla luomilla jotain muutakin kuin ruskeita tai vihertäviä värisävyjä, joita eniten arjessa käytän. Tällä kertaa päädyin "tyttöjen iltaan" valmistautuessani tarttumaan sähkönsiniseen, joka oli aikoinaan vahva suosikkini ja josta edelleen kovasti pidän. Paletti oli Lancômen Hypnôse Palette *15 Bleu Hypnotique.

Lancômen viiden sävyn Hypnôse Palette -luomiväripaletit ilmestyivät aiemmin keväällä täysin uudistuneissa sävyissä. Kokoelmassa on toinen toistaan upeampia paletteja, sellaisia, jotka olisivat saaneet niin lukiolaisen Mian kuin tämän päivän reilun kolmekymppisen Miankin huokailemaan ihastuksesta. Arkeen täydellisiä paletteja ovat esimerkiksi *03 Brun Adore sekä *04 Taupe Craze, mutta sydämeni sykähti samalla sekunnilla, kun näin sähkönsiniset ja kullan yhdistävän *15 Bleu Hypnotique -paletin. 


Lancôme on aina ollut minulle varma valinta, kun olen etsinyt hyvää ripsiväriä. Jostain syystä brändin mascarat puhaltavat vaatimattomiin ripsiini sopivassa suhteessa pituutta ja tuuheutta. Rakastan *Hypnôse Doll Eyes Mascaraa, joka on yksi parhaista ripsiväreistä kautta aikojen. Sitä tosin ei ole minulla tämän postauksen meikissä, joten ripset eivät herätä minkäänlaista wow-efektiä. Muuten silmämeikki oli onnistunut, kiitos Hypnôse -paletin.

Olen ostanut Lancômelta vuosien varrella useita luomivärejä, etenkin silloin, kun parikymppisenä hankin uutuuspaletit sitä mukaa, kun ne ilmestyivät. Täytyy kuitenkin sanoa, että näissä uudistuneissa paleteissa on paljon parempi pigmentti ja pehmeämpi koostumus kuin aiemmissa Lancôme-paleteissa. Koostumusta on paranneltu, ja sen huomaa käytössä. Sävyt levittyvät luomille kuin unelma ja häivytys on varmasti helppoa sellaisellekin, joka ei häivytyksen mestari ole. Jokaisessa paletissa on 5 sävyä ja 2 applikaattoria. Tämän paletin kultainen sävy on selkeästi pehmein, joten se kannattaa painella luomille paletissa mukana tulevalla applikaattorilla tai sormin. Olen itse käyttänyt meikissä kultaista sävyä ripauksen luomen keskiosaan ja tuonut utuisuutta meikkiin tummansinisellä sävyllä. Sähköisemmänkin meikistä saa halutessaan, riippuu aivan siitä, mitä sävyjä haluaa hyödyntää. Rajaukseksi sopisi myös sähkönsininen eyeliner, jota olen käyttänyt Pulleammat huulet ilman pistoksia -postauksessa.Lancômelta tuli keväällä myös uusi versio suositusta Teint Idole Ultra Wear -meikkivoiteesta. Se kantaa lisänimeä Nude ja on koostumukseltaan äärimmäisen kevyt, mutta silti puolipeittävä. Lopputulosta kuvaillaan mataksi, mutta mielestäni se on enemmän puolimatta. Käytin postauksen meikissä *Teint Idole Ultra Wear Nude -meikkivoidetta sävyssä 025 Beige Lin, mutta myönnän, että turvauduin myös pigmenttiseen peitevoiteeseen ja puuteroin ihoni vielä reippaammin sen jälkeen, sillä kaipasin lisäpeittävyyttä kyseisenä päivänä. Puuterivinkit aikuiselle naiselle voi muuten katsastaa blogista täältä, jonne olen listannut kaikki suosikkini.


Kuten Lancômella yleensäkin, myös tästä Nude-meikkivoiteesta löytyy mukavan laaja sävyvalikoima: Stockmannilta näyttää verkkokaupan perusteella löytyvän jopa toistakymmentä sävyä ja *Kicksistäkin löytää jopa 15 eri sävyä. *010 Beige Porcelaine on posliinin valkealle iholle hyvä valinta ja oma sävyni talvella. Siitä löytyy kuitenkin myös vielä astetta vaaleampi sävy 005 Beige Ivoire. Kuvissa näkyy tuo aiemmin mainitsemani 025 Beige Lin, joka sulautuu sekin yllättävän hyvin eikä jätä selkeitä rajoja, vaikka vaalea kasvoistani kesästä huolimatta olenkin.Kaiken kaikkiaan *Teint Idole Ultra Wear Nude -meikkivoide on hyvä valinta hyvin luonnollista ja meikittömän näköistä lopputulosta kaipaavalle, sillä se tuntuu kuin omalta iholta ja on iholla silkkinen. Jos kuitenkin kärsii epäpuhtauksia tai punaisuutta esiintyy iholla enemmän, vaatinee meikkivoide parikseen pigmenttisemmän peitevoiteen. Kiiltelyyn taipuvaiselle iholle myös pieni puuterointi meikkivoiteen levityksen jälkeen on paikallaan. Kuivalle tai normaalille iholle tämä on kuitenkin varmasti sellaisenaan loistava, sillä puolimatta lopputulos ei välttämättä vaadi puuteria ollenkaan. Ilouutinen on myös se, että vesimäisen kevyt koostumus ei myöskään ei korosta juonteita ja ryppyjä, kunhan iho on valmiiksi kosteutettu hyvällä kosteusvoiteella. Meikkivoide sisältää suojakertoimen 15.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude -meikkivoiteen suositushinta 44,90 euroa. Meikkivoide on tällä hetkellä Stockmannilla kanta-asiakastarjouksessa 35,90 euroa, ja lisäksi *Kicksillä on sunnuntaihin saakka kampanja, jossa yli 60 euron ostoksesta saa 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Lancômen uudistuneet Hypnôse -luomiväripaletit löytää myös Elevenin verkkokaupasta *täältä

Onko siellä Lancômen meikkivoiteiden käyttäjiä? Entä iskeekö sähkönsininen luomilla?6 kommenttia:

 1. Oi miten kauniin sävyinen tuo tummempi sininen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Just täydellinen utuisampaan silmämeikkiin, kun ei ole ihan musta! :)

   Poista
 2. Juuri ystävän kanssa mietittiin, että ei ole ollut sinistä luomilla sitten teini-iän. Ehkä pitäisi taas testata, tiedä miten siihen uudestaan ihastuisi. Näytät kauniilta kuvissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinisen sävyt saattaa kyllä joskus yllättää tosi positiivisesti! Ihan perinteinen sininen ei iske ainakaan mulla sitten ollenkaan, mutta tällaiset sähkönsinisen sävyt ja "navy blue" on tosi kauniita ja niistä tykkään :)

   Ja kiitos kovasti kauniista sanoista! <3

   Poista
 3. Rakastan tuollaisia kirkkaansinisiä sävyjä, ja kullan sävy niiden parina on aivan huippuhieno:)

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!