TUOKSU SAATU PR-MALLINA / POSTAUS SIS. *MAINOSLINKIN

Olen viimeisen kuuden vuoden aikana käynyt jos jonkinlaisissa PR-tilaisuuksissa. Bloggaamisen alkutaipaleella kävin lähes jokaisessa tilaisuudessa, johon sain kutsun, kun taas nykyään ilmoittaudun mukaan vain niihin, jotka brändin tai aiheen osalta todella kiinnostavat. Aika on arvokasta, joten en näe mitään järkeä ravata joka ilta erilaisissa tilaisuuksissa, jos en koe brändin istuvan ajatusmaailmaani tai olevan sellainen, josta myös te seuraajani voisitte olla kiinnostuneita. Sain esimerkiksi ensi viikolle kutsun hienoon ravintolaan maukkaalle lounaalle, joka tarjotaan viiniyhdistelmien kera. Koska kutsussa kuitenkin mainittiin, että tilaisuus keskittyy parhaimpiin parmankinkkuvinkkeihin (jonka ympärille myös menu rakentuu), en kasvissyöjänä tietenkään ilmoittautunut, vaikka hyvää ruokaa rakastavana olisin muuten varmasti mielelläni mennyt paikalle.


Lancômen tilaisuudet ovat aina olleet kauniisti järjestettyjä. Yksityiskohtiin on panostettu niin, että ne todella kiinnittävät huomion. Tilaisuuksissa tuntee olevansa tyylikkäällä tavalla Liisa Ihmemaassa -kaltaisessa ympäristössä. Vaikka tuoksuja rakastavana en rehellisyyden nimissä ole Lancômen tuoksuista aiemmin saanut sitä tunnetta, että ne sulautuisivat täydellisesti omaan tuoksumaailmaani, Lancôme on muuten jo vuosia ollut tuttu brändi kosmetiikan osalta, mikä tuli ilmi jo aiemmassa meikkipostauksessani

Alkuviikosta toiveikkuuteni Lancômen tuoksujen suhteen kuitenkin palkittiin. Voin nimittäin vilpittömästi sanoa, että Lancômen uusin tuoksu, Idôle Eau de Parfum, on minunlaiseni. Kolmen lahjakkaan naisen luoma tuoksu on suunniteltu uuden aikakauden naisille ja se kolahtaa minuun niin sanomallaan kuin puhtaalla kukkaisuudellaankin. 


Lancômen tuoksut ovat monesti olleet hyvin ruusu-painotteisia. Idôle Eau de Parfum kulkee kuitenkin omaa polkuaan hurmaamalla raikkaalla jasmiinilla, jota tunnetusti tuoksuissa rakastan. Erilaisuudestaan huolimatta Lancômelle tunnusomaista ruusua siitä ei ole silti unohdettu. Lancôme käyttää yksinoikeudella tuoksuilleen räätälöityjä raaka-aineita, joten tässäkään ruusu ei ole ns. "tusinatavaraa", vaan Idôlessa on käytetty Turkin Isparta-ruusun terälehdistä saatua nestettä, jonka ansiosta lopputuloksesta on saatu pirskahteleva, raikas ja luonnollinen. Samalla Lancôme tukee perheyritystä auttamalla heitä parantamaan maatalouskäytäntöjä ja työoloja sekä auttamalla yritystä saamaan Reilun kaupan sertifikaatin. Projekti auttaa myös naisia saamaan tunnustusta työpanoksestaan.

Idôle muistuttaa erehdyttävästi muotoilultaan laitetta, jota useammat meistä pitävät kädessään päivittäin - jotkut vähän liikaakin. 15 millimetrin (1,5 cm) paksuudellaan se istuukin aivan täydellisesti käteen, siinä missä sen innoittajakin. Idôle on todennäköisesti tällä hetkellä maailman ohuin tuoksupullo ja täytyy sanoa, että se todella on muotoilultaan vakuuttava. Jopa pullon lasi on niin ohutta, että näyttää kuin tuoksuneste olisi suoraan kämmenellä!


Nykyaikaan täydellisesti sulautuvan muodon lisäksi pullo on suunniteltu myös ajattomuutta silmällä pitäen. Sitä ei nimittäin tarvitse hävittää tai korvata, sillä tuoksu on täytettävissä uudelleen valikoiduissa myymälöissä ympäristövaikutusten pienentämiseksi! Myyntipisteissä on kone nimeltä "La Recharge", jonka avulla pullo täytetään helposti uudelleen. Näin Idôle on siis myös symboli sitoutumisesta, sillä se kestää läpi ohimenevien trendien ja muotivirtausten. Nyt on todellakin annettava Lancômelle kunnon hatunnosto innovatiivisuudesta! 

Idôle Eau de Parfum on tuoksu jokaiselle naiselle, jonka elämää johdattavat päättäväisyys ja voima. Tuoksu kannustaa rohkeuteen ja muistuttaa, että meillä kaikilla naisilla on mahdollisuus mihin tahansa, kun pysymme uskollisina itsellemme. Lancôme kannustaa kääntymään sisäänpäin oman idolinsa metsästämisessä, sillä jokainen meistä voi olla oman itsensä idoli, vaikka kuinka ihailisimme myös muiden saavutuksia. Tähän teemaan sopii loistavasti myös aiempi postaukseni: Uskalla olla Sinä. Sinussa on jo kaikki, mitä tarvitset.


Lancôme Idôle Eau de Parfum

Ensituoksu: Italian bergamotti, päärynä
Sydäntuoksu: Isparta-ruusun terälehdet, Centifolia-ruusu Grassesta, 
ruusuvesi ja jasmiini
Pohjatuoksu: Indonesian patsuli-sydämen neste, Texasin seetripuu, 
Madagaskarin Vanilla-uute


Mikäli siis pidät herkistä, raikkaista ja puhtaammista kukkaistuoksuista, joissa on kuitenkin "sitä jotain" uskaliaampaa vivahdetta, suosittelen lämpimästi tuoksuttamaan tätä! Sain tilaisuudesta mukaan omalla nimelläni kaiverretun Idôle -tuoksupullon, joka on jo lumonnut minut kauneudellaan. 

Tuoksuun voi tutustua esimerkiksi Stockmannilla ja Sokoksilla sekä *Kicksissä

Mitäs sanotte tuoksupullosta?8 kommenttia:

 1. Kaunis pullo ja ihana muistokin samalla, kun siihen oman nimen sai kylkeen.
  Tuoksu kuulostaa raikkaalta ja juuri sellaiselta, jota itsekin tykkäisin käyttää. Mukavaa iltaa sinulle Mia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nimenomaan ihana muisto, kun pullon saa vielä halutessaan täytettyäkin :)
   Idôle on kyllä Lancômen tuoksuista raikkaimpia, ja uskon, että ihastuttaa monet sellaisetkin, jotka eivät ole aiemmin brändin tuoksuja niin omiksi kokeneet!

   Mukavaa loppuviikkoa! <3

   Poista
 2. Pullo on nätti, yksinkertaisen tyylikäs. Kauan kesti ennen kuin joku muu kuin Mugler ja Angel lähti tähän täyttötouhuun mukaan. Angelinhan on saanut täytettyä jo 90-luvulta lähtien, nykyään taitaa saada kotiin jopa refillereitä, että pullot voi itse täyttää, eikä tarvitse enää täyttöpaikkoihin viedä. Ymmärtääkseni Lancômen tuoksun ei voi täyttää kuin viidesti, koska suutin ei ilmeisesti kestä? Silti ihan kiva, että Lancômekin lähti tähän mukaan. Kauan olen odotellut, että joku toinen brändi innostuisi, koska täyttöpullo on tätä päivää, toimisi myös monissa muissakin kosmetiikkatuotteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään tiennyt, että tuo täyttömahdollisuus on ollut aiemmin Muglerilla. Hyvä kun mainitsit! En tiedä kuinka monesti Lancômen tuoksun voi täyttää, siitä ei ollut tilaisuudessa puhetta tai lehdistötiedotteessakaan mitään mainintaa. Mutta jos viidestikin saa täytettyä, niin se tarkoittaa varmasti monella useampaa käyttövuotta :)

   Ja joo, on kyllä täydellisen muotoinen pullo ja istuu täydellisesti käteen! :D

   Poista
 3. Katselin sun ja joidenkin muiden IG-storeja tästä tapahtumasta ja siellä näytti kyllä upealta! Ja tosi jännä toi pullon uudelleentäyttömahdollisuus. Hienoa että tollanenkin on mahdollista tän tuoksun kanssa<3 Tuoksu itsessään ei kuulosta ihan siltä, että se olisi välttämättä juuri mun makuuni, mutta täytyy toi silti käydä tuoksuttelemassa jossain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kauniisti toteutettu tilaisuus :) Käy ihmeessä tuoksuttamassa, saatat yllättyä! Mä ainakin yllätyin tosi positiivisesti, vaikka yleensä Lancômen tuoksut ei ole olleet mulle niin ominta :)

   Poista
 4. Lehden välissä oli tuoksunäyte, en vielä kerennyt avaamaan sitä. Pullo on kaunis, mutta pari juttua mietityttää: pysyykö pullo hyvin pystyssä, kun se on noin kapea? Ainakin sen hyllylle laittamisessa saa olla super tarkka. Tuleeko teline pullon mukana? Entä miten pullon saa tyhjäksi, kun sisällä oleva "pilli" ei yllä pohjaan saakka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin, että mukana tulee tuo teline, koska ilman sitä pullo pysyy kyllä aika hatarasti pystyssä, enkä uskaltaisi sitä kyllä ihan sellaisenaan laittaa seisomaan mihinkään hyllylle, koska pelkäisin sen tippumista. Ilman telinettä laittaisin nojaamaan johonkin tai sitten makuulle :)

   Ja hei, hyvä huomio tuo pilli, piti ihan tarkistaa omasta pullosta, että onko pilli todella vain puoleen väliin - eikä siis ole! :D Se siis ylettyy ihan pohjaan saakka, mutta on vain niin ohut ja lähes näkymätön, että sitä on vaikea erottaa. Johtuu varmaan valaistusolosuhteista, että pillistä näkyy kuvassa vain puolet, koska pullo tosiaan on tuo sama ja pilli on aivan pohjaan asti :)

   Kiitos paljon tarkkaavaisuudestasi! Joku muukin saattaisi ihmetellä samaa asiaa :D

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!