KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BERRICHI SKINCARE


Kollageeni, hyaluronihappo ja retinoli ovat monelle tunnetuimpia ja ehkä myös niitä tehokkaimpina pidettyjä aineosia ihonhoidossa, joihin turvaudutaan, kun halutaan todellisia tuloksia. Nuo ovat myös niitä raaka-aineita, jotka itse nimeäisin kosmetiikassa kullanarvoisiksi erilaisten öljyjen ohella. Viime viikkoina olen kuitenkin ollut hieman hämmästynyt. On nimittäin yksi raaka-aine, jonka tehon olen reippaasti aliarvioinut ihonhoidossa: se on levä.

Levän käyttö ihonhoidossa ei ole mikään uusi asia, vaikka omassa ihonhoidossani se on selkeästi yksi parhaista löydöistä pitkään aikaan. Aasiassa levää on nimittäin osattu arvostaa jo vuosikausia. Siinä missä öljyt ovat muinaisten egyptiläisten hehkuvan ihon salaisuus, levät kuuluvat Aasian kauneusrituaaleissa aitiopaikalle. Ne ovat täynnä ihon terveyttä edistäviä ravintoaineita, vitamiineja ja mineraaleja. Niillä on erityinen kyky paitsi syväkosteuttaa ihoa ja toimia tulehduksia vastaan, myös puhdistaa ja rauhoittaa ihoa sekä edistää ihosolujen uudistumista tehokkaasti. Tästä syystä levä onkin aivan erinomainen aineosa anti-age-tuotteisiin, vaikka liian harva sen jalokiven kaltaista arvoa ihonhoidossa todella ymmärtää. 


Jokin aika sitten vastaani tuli virolainen luonnonkosmetiikkasarja, joka kiinnitti huomioni erityisillä raaka-aineillaan. Vaikka rakastankin luonnonkosmetiikkaa, mielenkiintoni heräämiseen tarvitaan yleensä jotain sellaista, mikä erottaa sarjan selkeästi muista kanssasisaristaan. Berrichissä se oli luonnonmukaisuuden ja puhtauden lisäksi sarjan poikkeukselliset raaka-aineet, joista heijastuu vahva yhdistelmä kahta erilaista kauneusperinnettä: muinaisten egyptiläisten kauneusrituaaleista poimitut superöljyt ja aasialaisten ihonhoitorutiineissa rakastettu levä. Tuotteet ja raaka-aineiden kombinaatio on kehitetty huolella yhteistyössä biokemistien ja dermatologien kanssa.
Astaksantiini - luonnollinen doping iholle

Siinä missä öljyt ovat erityisen ravinnerikkaita, suojaavia, korjaavia sekä ihoa tasapainottavia, levässä on kaksi erittäin voimakasta luonnon antioksidanttia, jotka ovatkin tärkeimmät Berrichin tuotteissa käytettävät aineosat: astaksantiini ja fursellaraani. Haematococcus pluvialis -mikrolevästä peräisin oleva astaksantiini on kuin luonnollinen doping iholle, sillä se on jopa 500 kertaa voimakkaampi kuin vitamiini E ja jopa 800 kertaa tehokkaampi kuin kuuluisa CoQ10 (tuttavallisemmin Q10). Näiden seikkojen valossa on helppo odottaa astaksantiinilta ihonhoidon ihmeitä, vaikka tuloksia on vaikea kuvitella, ennen kuin ne näkee omalla ihollaan. Totuus kuitenkin on, että astaksantiini on tehokkain luonnosta peräisin oleva ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva antioksidantti, joka pääsee vaikuttamaan ihon syvimpiin kerroksiin asti läpäisemällä ihosolujen kalvon. Se edistää ihon kollageenintuotantoa, tasoittaa ihonsävyä, tekstuuria ja lisää kimmoisuutta. Ryppyjä vähentävän vaikutuksen lisäksi se suojaa UV-säteilyltä ja vapailta radikaaleilta. 

Furcellaria lumpricalis eli tuttavallisemmin fursellaraani, on Itämeren punalevästä tuotettu vahva antioksidantti, jolla on ihon luonnollista suojamekanismia tukeva vaikutus. Se vähentää tulehduksia ja ihon kuivuutta sekä edistää ihon aineenvaihduntaa. Berrichi onnistui kahden vuoden leviin painottuvan tutkimusprosessin aikana todistamaan, että  fursellaraanilla on tehokkaat ikääntymisen vastaiset ja syväkosteuttavat ominaisuudet. Tästä syystä se on myös raaka-aineena yksi Berrichin "kultakimpaleista". 


Mitä tulee tuotevalikoimaan, se on Berrichillä tiivis, mutta toimiva. Sarja koostuu 5 eri tuotteesta, joihin kuuluu päivä- ja yövoiteen lisäksi silmänympärysvoide, kevyempi Light-versio päivävoiteesta sekä miehille suunnattu oma kasvovoide. Tuotteet ovat hyvin samankaltaisia koostumukseltaan, pienillä hienoisilla eroilla. Kaikissa tuotteissa esiin nostamisen arvoinen asia on ehdottomasti täydellinen imeytyvyys: nämä eivät jää kasvoille pyörimään ja rullailemaan, vaan jopa yövoide toimii kuin unelmien päivävoide jättäen ihon pehmeäksi - ilman sitä monille yövoiteille ominaista kiiltoa ja rasvaisuutta. 

Uskallan omalta osaltani väittää, että tässä on yksi kaikkien aikojen parhaista yövoiteista, joita olen koskaan testannut. "Antioksidanttipommien" eli astaksantiinin ja fursellaraanin lisäksi tämä nimittäin sisältää myös retinolia eli A-vitamiinia. Sehän on tutkitusti yksi ihonhoidoin kaikkein tehokkaimpia aineosia. Huolimatta retinolista, tämä yövoide ei ole aiheuttanut itselleni minkäänlaisia oireiluja iholla, vaikka joskus iho saattaa reagoida retinolipitoisista tuotteista. Päinvastoin: tämä paransi kahden syvemmän finnin puristelusta tulleen arven jäljet alle kahdessa viikossa. Nimenomaan tämän uudistavan vaikutuksen vuoksi listaisin tämän kaikkien aikojen parhaimpiin yövoiteisiin. Voiteen sanotaan poistavan iholta kuona-aineita ja lievittävän myös aknea, kuivuutta ja allergiaoireita. 

Berrichi Night Power Age Defense -yövoide saatavilla suomenkielisestä verkkokaupasta 39 eurolla täältä
Yövoiteen lisäksi tykästyin Berrichin Light Natural Glow -päivävoiteeseen, joka on siis kevyempi versio sarjan päivävoiteesta. Olen kokenut sen juuri sopivaksi kesäiholle. Yhtä lailla kuin sarjan yövoide ja päivävoide, on myös tämä kevyempi voide pakattu 50ml ilmatiiviiseen pumppupulloon. Voide on koostumukseltaan parabeeniton, sulfaatiton, eikä sisällä ftalaatteja tai keinotekoisia hajuste- ja väriaineita, vaikka väriltään oranssia onkin. Tuotteet ovat kaikki täysin luonnonmukaisia ja 100% vegaanisia. Tämäkin voide lievittää tulehduksia ja sopii myös allergikoille. Itse kärsin jonkinmoisesta epäpuhtauskaudesta ennen kuin aloin käyttämään näitä tuotteita, ja totta puhuen hieman pelkäsinkin alkuun, miten ihoni reagoisi tehokkaisiin anti-age-tuotteisiin. Yllätykseksi nämä rauhoittivatkin ihon todella nopeasti ja paransivat jopa syvempiä puristeluarpia. Tätä Light-voidetta suositellaan itse asiassa kevyen koostumuksensa vuoksi myös rasvaiselle iholle. Hintaa voiteella on 36 euroa.


Kuten aiemmin tuli jo mainittua, raaka-aineluettelo on voiteissa lähes identtinen. Esimerkiksi päivä- ja yövoiteen ero on ainoastaan se, että yövoide sisältää retinolia. Light-voide taas poikkeaa päivä- ja yövoiteista sitten, että siihen on lisätty auringonkukkaöljyä ja Cacay-öljy on korvattu jojobaöljyllä, joka on hippasen kevyempää kuin cacay-pähkinöistä kylmäpuristettu Cacay-öljy. Muuten Cacay on ihonhoidossa loistava, sillä esimerkiksi Amazonin sademetsien heimot käyttivät sitä aikoinaan haavojen ja palovammojen hoidossa. Se on tehokas myös aknea vastaan ja estää ihokarvojen sisäänkasvua. Cacay-öljyssä on arganöljyyn verrattuna jopa 50% enemmän E-vitamiinia ja 3 kertaa enemmän retinolia verrattuna ruusunmarjaöljyyn. Yövoiteessa on tosin retinolia ihan erikseenkin lisättynä, ei siis ainoastaan Cacay-öljyn kautta. Raaka-aineet ovat siis todellakin ensiluokkaiset ja huolella valitut. Ei siis ihme, että tulokset iholla saavat hämmästelemään. Jos yövoiteen lisäksi pitäisi valita vain yksi Berrichin tuote, kallistuisin varmasti silmänympärysvoiteeseen. Se on nimittäin hinta-laatusuhteeltaan poikkeuksellisen tehokas ja hyvä silmänympärysvoide. 24 eurolla saa koostumukseltaan hyvin kevyen silmänympärysvoiteen, joka kuitenkin tuntuu iholla suunnattoman kosteuttavalta. Se imeytyy muiden voiteiden tapaan ihanteellisesti ja toimii meikin alla juuri niin kuin pitääkin. Tummista silmänalusista kärsivänä arvostan erityisesti sitä, että voide lievittää myös tummuutta. Ja jos sy-iholla on muita pigmentaatio-ongelmia, tämä lupaa tarttua niihinkin! Raaka-aineet ovat silmänympärysvoiteessa siltä osin eroavaiset, että muutama öljyistä on jätetty pois. Sen sijaan tässä on arbutiinia sekä kojihappoa, jota käytetään paljon Japanissa ihoa vaalentavissa kosmetiikkatuotteissa. Liekö se syynä siihen, että omatkin silmänaluset ovat välillä näyttäneet jotenkin freesimmiltä ja raikkaammilta. 

Berrichi ei myöskään ole unohtanut miehiä, joille löytyy valikoimasta aivan oma voiteensa. Moderneja miehiä silmällä pitäen luotu voide on pakattu tyylikkääseen mustaan pahvipakkaukseen, josta paljastuu Berrichille ominainen oranssi pumppupullo. Kasvovoide lupaa lievittää parranajon aiheuttamaa ihoärsytystä ja säilyttää ihon kosteustasapainon 24h ajan. Olen siitä salaa hyvilläni, sillä tiedän, etteivät kaikki miehet (=oma mies) rasvaile kasvojaan aamuin illoin. Ehkä tämä voide pitää huolen siitä, että iho pysyy syväkosteutettuna koko päivän. Ohimennen Herra X:ltä saatu kommentti ihon pehmeydestä vahvistanee sen, että tämä voide läpäisee myös miesten seulan täydellisellä imeytyvyydellään ja keveällä koostumukseltaan. Voide onkin hyvin samankaltainen kuin Berrichin Light-voide, joka oman arvailuni perusteella saattaa hyvinkin olla jopa kehitetty siksi, että aiemmin moni nainen vohki miesten Berrichi-kosteusvoiteen omaan käyttöönsä - mikä on toki myös hyvä tapa saada myös miehen huomio!
Kokonaisuudessaan Berrichi on nimensä mukaisesti varsin "vaikuttava" löytö luonnonkosmetiikan osalta, joka ei ainakaan jätä haikailemaan tuloksien perään, vaan antaa rahoille taatusti vastinetta. Myös tuoksu on tuotteissa todella mieto. Niin mieto, ettei sitä juuri edes haista, vaan se on enemmänkin levitysvaiheessa pieni häivähdys merta.

Berrichin vegaanisiin luonnonkosmetiikkatuotteisiin voi tutustua Berrichin omilla sivuilla, jossa tuotteista on kerrottu laajasti myös suomeksi. Tuotteiden tilaaminen onnistuu helposti Smartpostin kautta lähetettynä ja toimitus Postin pakettiautomaattiin on ilmaista. Berrichin käyttämistä aineosista voi lukea enemmän verkkosivuilta täältä


Arvonta: Voita Berrichin ihonhoitosetti!

Saan myös arpoa yhteistyössä Berrichin kanssa yhdelle teistä tuotesetin, joka sisältää tässäkin postauksessa esitellyt Berrichin päivä- ja yövoiteen. 

Arvontaan voit osallistua seuraavasti:

1) Käy Berrichin nettisivuilla ja valitse sieltä yksi tuote, joka vaikuttaa sinulle sopivimmalta tai muuten kiinnostavimmalta. Linkitä tuote kommenttiisi. Tuotteisiin pääset tästä.

2) Blogin puolella arvontaan osallistuvilta tarvitsen myös sähköpostiosoitteen sekä suostumuksen siihen, että voin käyttää sähköpostiosoitettasi VAIN siinä tapauksessa, että voitto osuu kohdallesi. Laitathan siis kommenttiisi myös tavalla tai toisella maininnan, että saan käyttää sähköpostiosoitettasi voitosta ilmoittamiseen. Kiitos! 


Arvontaan voi osallistua myös Instagramin puolella, jolloin saat useampia arpoja.


Osallistumisaika päättyy maanantaina 5.8.2019 klo 23.59. 


Onnea arvontaan! 
34 kommenttia:

 1. https://berrichi.fi/toode/paivaoide/

  Sähköpostiosoitetta saa käyttää, jos onni suosii :)
  henna.jussila@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Tämä vaikuttaisi parhaiten minulle sopivalta: https://berrichi.fi/toode/paivaoide/
  yuenkynnet(ät)gmail.com
  Voit käyttää sähköpostiani mahdollisesta arvontavoitosta tiedottamiseen.

  VastaaPoista
 3. Tämä yövoide vaikuttaa todella hyvältä tuotteelta allergiaan taipuvalle ihollani.
  https://berrichi.fi/toode/yovoide/

  Sähköpostiosoitettani saa käyttää siinä tapauksessa, että voitto osuu kohdalleni.
  tarjap196@gmail.com

  VastaaPoista
 4. https://berrichi.fi/toode/kevyt-voide/ merja80@luukku.com sähköpostiosoitettani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen

  VastaaPoista
 5. Mukana ihanassa arvonnassa! Valitsisin kevyt voiteen!mircamaria@luukku.com

  VastaaPoista
 6. https://berrichi.fi/toode/paivaoide/
  kshawnie@hotmail.com sähköposti vain voitosta ilmoittamiseen.

  VastaaPoista
 7. https://berrichi.fi/toode/paivaoide/ sikke888@outlook.com

  VastaaPoista
 8. https://berrichi.fi/toode/silmanymparysvoide/
  S.postiosoitetta saa käyttää.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 9. https://berrichi.fi/toode/yovoide/

  VastaaPoista
 10. https://berrichi.fi/toode/paivaoide/

  Kyllä se tuo päivävoide on, vaikka silmänympärysvoidekin näytti houkuttelevalta vaihtoehdolta.

  Eve_95@windowslive.com

  Sähköpostiosoitettani saa käyttää mahdollisesta arvontavoitosta ilmoittamiseen :)

  VastaaPoista
 11. https://berrichi.fi/toode/silmanymparysvoide/ On ehdottomasti suosikkini. :)

  hippohiiri@gmail.com sähköpostiosoitettani saa käyttää mahdollisesta arvontavoitosta tiedottamiseen.

  VastaaPoista
 12. https://berrichi.fi/toode/yovoide/
  Sähköpostiosoitettani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 13. https://berrichi.fi/toode/yovoide/

  Saat käyttää sähköpostiosoitettani mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen.

  kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mielenkiintoisia tuotteita, olisi kiva päästä testaamaan :) Jos arpaonni osuu kohdalleni, haluaisin tämän kevyen päivävoiteen: https://berrichi.fi/toode/kevyt-voide/
  Sähköpostini on tiiaeveliina.tornberg@gmail.com ja osoitetta saa käyttää arvontavoitosta ilmoittamiseen.

  VastaaPoista
 15. https://berrichi.fi/toode/paivaoide/ vaikuttaa ihanalta!
  inkkarih@hotmail.com
  Sähköpostiosoitettani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen :)

  VastaaPoista
 16. https://berrichi.fi/toode/yovoide/
  glitteriaddikti@outlook.com
  sähköpostia saa käyttää voitosta ilmoittamiseen

  VastaaPoista
 17. https://berrichi.fi/toode/yovoide/
  postin.tuomaa@gmail.com
  Sähköpostiosoitettani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen.

  VastaaPoista
 18. https://berrichi.fi/toode/paivaoide/
  elisabet101@outlook.com
  Sähköpostiosoitettani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen.

  VastaaPoista
 19. https://berrichi.fi/toode/silmanymparysvoide/
  vanhatalo.marianne@gmail.com
  Sähköpostiosoitettani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen.

  VastaaPoista
 20. Kevyt päivävoide olisi suosikkini kuvailusi perusteella https://berrichi.fi/toode/kevyt-voide/
  minnasmakela(ät)gmail.com osoitteeseen saa ilmoittaa voitosta!

  VastaaPoista
 21. Mukana ollaan, jänniä tuotteita, ihan uusia minulle ja tässä linkki, tykkäisin: https://berrichi.fi/toode/paivaoide/ T:Kati kati.kainulainen @ gmail.com ja sa käyttää osoitetta voitosta ilmoittamiseen, jos onni käy kohdalle!

  VastaaPoista
 22. Täydellistä silmänympärysvoidetta metsästäessä..
  https://berrichi.fi/toode/silmanymparysvoide/

  naerppae @ gmail . com
  osoitetta saa käyttää arvontavoitosta ilmoittamiseen. :)

  VastaaPoista
 23. https://berrichi.fi/toode/silmanymparysvoide/ ehdottomasti. Spostia saa käyttää tämän arvonnan puitteissa.

  VastaaPoista
 24. tämä kiinnostaisi
  https://berrichi.fi/toode/silmanymparysvoide/
  Mielellään saa voitosta ilmoittaa tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

  VastaaPoista
 25. Tämä kuulostaa ihan oman ihoni tarpeisiin sopivaksi https://berrichi.fi/toode/yovoide/. Sähköpostiosoitettani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen.

  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 26. https://berrichi.fi/toode/paivaoide/

  piupau84@hotmail.fi

  Osoitetta saa käyttää voitosta ilmoittamiseen.

  VastaaPoista
 27. https://berrichi.fi/toode/yovoide/ Olen vanha ja ryppyjä tulee, joten tämä on valintani v.laitinen@msoynet.com

  VastaaPoista
 28. Päivävoide kiinnostaa :) Uutta tuotetta olisi kiva testata! https://berrichi.fi/toode/paivaoide/ t. Johanna

  mutter at suomi24.fi

  sähköpostosoitettani voi käyttää yhteydenotton jos voitan

  VastaaPoista
 29. Mukana ihanassa arvonnassa! :)
  https://berrichi.fi/toode/kevyt-voide/

  Sähköpostiosoitettani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Tämä kiinnostaisi https://berrichi.fi/toode/yovoide/

  anne.puumala@anvianet.fi
  -osoitetta saa käyttää mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen

  VastaaPoista
 31. https://berrichi.fi/toode/miesten-kasvovoide/

  Miehelle nimenomaan olen etsinyt kosteuttavaa voidetta, joka ylittäisi skeptisyyden rajan, tämä vaikuttaisi siltä.

  S-postia saa käyttää jos onni potkii ��

  VastaaPoista
 32. Oi että, mikä löytö tuo yövoide! Kuulostaa aivan täydelliseltä moniongelmaiselle ja ykskaks yllättäen pinnasta kuivahtaneelle iholle <3

  https://berrichi.fi/toode/yovoide/

  Saapi käyttää s-postia, jos käy arpaonni suosii: peasofmind (at) outlook.com

  VastaaPoista
 33. https://berrichi.fi/toode/silmanymparysvoide/

  Sähköpostiosoitettani riigxx@gmail.com saa käyttää mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen

  VastaaPoista
 34. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

  Blogin ja Instagramin puolella kommentteja tuli yli 700, joista voittajaan on oltu yhteydessä.

  KIITOS KAIKILLE OSALLISTUMISESTA! :)

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!