Kun voidemaiset poskipunat ja luomivärit alkoivat raivaamaan itselleen tilaa kosmetiikkamarkkinoilla, en ollut niistä alkuun kovinkaan innostunut. Kieltämättä moneen kertaan olen saanut kokeiluissani pettyäkin. Pysyviksi mainostetut voidemaiset luomivärit ovat liian monesti alkaneet rakoilla luomilla jo päivän ensimmäisten tuntien aikana, murskaten mainoslupauksensa. Jossain vaiheessa taisin hetkellisesti jopa kieltäytyä kaikista voidemaisista poskipuna- tai luomivärituotteista tai ainakin sulkea niille silmäni keskittyen tyytyväisenä puuterimaisiin tuotteisiin. 


Keväällä sain kuitenkin käsiini pr-kappaleena Chanelin Spring - Summer 2019 -kokoelmaan kuuluvan voidemaisen luomivärin. Ihastuin pronssiseen sävyyn heti, koska kesäisin rakkauteni kaikkea kullanhohtoista ja pronssista kohtaan nousee jostain syystä pintaan. Havittelen kai sitä ihanaa kullankohtoista rusketusta, joka usein jäi kuitenkin vain haaveeksi. Onneksi tämä sävy näyttää kauniilta luomilla muutenkin, vaikka rusketus olisikin vain alkutekijöissään ja jäisi siihen. Sipaisu aurinkopuuteria kaveriksi ja kesäinen lookki on valmis! 


Pronssinhohtoinen sävy Patine Bronze 840 on lämmin sekoitus kultaa, oliivin vivahteita ja pronssia, joista jälkimmäinen hehkuu vahvimmillaan. Koostumukseltaan luomiväri on kermainen ja saattaa ensialkuun sormella sipaistessa nostaa epäilykset pysyvyydestä pintaan, mutta nuo epäluulot kaikkoavat kyllä nopeasti, kun sävyä sipaisee luomille ja antaa sen olla yhden päivän menossa mukana. Tämä nimittäin ei lähde karkuun, vaan pysyy, pysyy ja pysyy! Luomivakoon ei tule raitoja tuntienkaan jälkeen, kun Ombre Premiere Longwear Cream Eyeshadow pitää pintansa. 12h taitaa olla ennätys omalla kohdallani, ja silloinkin luomiväri haalenee kauniisti. 

Voidemaisen luomivärin intensiivisyyttä on helppo säädellä sipaisemalla halutessaan silmän ulkonurkkaan kerroksen tai kaksi enemmän - tai miksei vaikka koko luomelle. Paljoa tätä ei kuitenkaan tarvitse laittaa, sillä luomivärissä on äärimmäisen hyvä pigmentti. Jo pienellä sipaisulla saa keveän pronssinhohtoisen hehkun, joka sopii hyvin arkimeikkiin korostamaan silmien väriä. Luomiväri on myös yllättävän helppo häivyttää, joten uskallan suositella tätä myös ensikertalaisille, jos voidemaisten luomivärien kokeileminen houkuttaa. Itselläni tämä purkki on ollut aika aktiivisessa käytössä, sillä se on niin helppo ja nopea päivittäisessä meikissä. Puhumattakaan siitä, että se oikeasti pysyy.


Kevät-kesäkokoelman mukana ilmestyi myös samettisen silkkinen ja kosteuttava mattapuna sävyssä 72 Infrarose, joka erottuu valtavirrasta vaalean raikkaalla, kirkkaalla fuksian sävyllään. Kaunis sävy toimii loistavasti niin päivettyneen kuin vaaleammankin ihon meikissä ja kerää helposti kehuja. Itse olen ollut todella tykästynyt tähän sävyyn!Pysyvyydessään Rouge Allure Velvet pääsee samaan joukkoon voidemaisen poskipunan kanssa, sillä tämäkään ei pienistä suupaloista hätkähdä, vaan pitää pintansa. On mahtavaa, että mattapunia on nykyään saatavilla myös oikeasti kosteuttavan tuntuisina, kuten tämäkin jojobaöljyn ja sheavoin ansiosta on. Huulipuna ei myöskään vaadi kikkailuja käyttöönotossa: painallus kärjestä ja puna liukuu tyylikkään mustasta kotelosta ulos. 


Jos siis arvostat meikissä pitkäkestoisuutta, suosittelen tutustumaan Chanelin Ombre Premiere Longwear Cream Eyeshadow -luomiväreihin sekä satiinisiin Rouge Allure Velvet -huulipuniin! 

Mitä mieltä te olette voidemaisista luomiväreistä? Oletteko löytäneet pysyviä tapauksia? 


4 kommenttia:

 1. Joku kesä sitten tilasin verkkkokaupasta Shiseidon pinkin voidemaisen luomivärin. Se oli kiva kesällä ja talvellakin käytin toisen luomivärin alla. toi Chanel on kyl ihana! Ja ihan mun värikin... Huokaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voidemaiset luomivärit on kyllä niin helppoja, jos ne vaan oikeasti pysyy! :) Tämä yllätti tosi positiivisesti ja tykkään tuosta pronssisesta sävystä itsekin tosi paljon - nytkin luomilla :D Taidan käydä jossain vaiheessa kurkkailemassa muitakin sävyjä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään siitä itsekin todella paljon ja siitä saa kyllä aina kyselyitäkin! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!