Tiedättehän ne hetket, kun on oikeasti yksinkertaisesti hyvä olla? Ne sellaiset, joissa tuntee todella olevansa läsnä ja pelkästään oleminen tuntuu hyvältä. Joillain tuoksuilla on maaginen voima kuljettaa mieli sellaisten hetkien äärelle ja saada hyvälle tuulelle. Tämän hetken kaksi tuoksusuosikkiani ovat molemmat sellaisia: ilmavia, rentoja, valoisia - ja kauniita kaikessa naisellisuudessaan.Prada La Femme L'Eau


Pradan tuoksut tunnistaa usein pehmeistä, lämpimistä ja puuterimaisista sävyistään. La Femme L'Eau yllättää kuitenkin raikkaudellaan. Kukkainen tuoksu muistuttaa sitä kevään kauneinta aamua, jona valonsäteet oikein tulvivat ikkunoista sisään ja päivä alkaa yhtä kepeästi kuin energisessä tv-mainoksessa. Valoisaan tuoksuun on silti lupa rakastua ja kietoutua myös sadepäivinä. Mandariinin, frangipanin ja tuberosan tuomasta vivahteikkuudesta huolimatta La Femme L'Eau ei suinkaan ole tyttömäinen, sillä puiset sävyt pohjalla varmistavat sen, että tuoksu säilyttää naisellisuutensa. Ylang ylang antaa tuoksuun myös ripauksen trooppista makeutta, mikä tekee kokonaisuudesta kaikessa ilmavuudessaan kiehtovan ja - ah, niin ihastuttavan.


Alkutuoksu: mandariini, frangipani
Sydäntuoksu: tuberosa, ylang ylang
Pohjatuoksu: puiset sävyt

Hinnat: EdP 35ml 67,90€, 50ml 90,90€
L'Occitane Terre de Lumiere L'Eau


Jos Pradan La Femme L'Eau on kevään kaunein aamu, Terre de Lumiere L'Eau muistuttaa niistä kevään kauneimmista illoista, kun aurinko alkaa laskea ja taivas värjäytyy kultaiseksi. Taianomainen tuoksu onnistuu olemaan melkoisen tyynnyttävä ja rauhoittava, mikä on osakseen varmasti tonkapavun ansiota, johon myskiset vivahteet on onnistuttu sulauttamaan täydellisesti bergamotin, rosépippurin ja mustaherukan tuodessa komboon omat kevyen kirpeät vivahteensa. Sydäntuoksusta löytyy myös rakastaamani pionia. En malttaisi päästää tästä irti, mutta tarvitseeko edes? 


Alkutuoksu: bergamotti, rosépippuri, mustaherukka 
Sydäntuoksu: pioni, kirpeä manteli
Pohjatuoksu: tonkapapu, myski

Hinnat: EdP 50ml 59,50€, 90ml 79,50€Pradan tuoksuihin voi tutustua esimerkiksi Stockmannilla, Sokoksella ja Emotion-myymälöissä. L'Occitanen liikkeet löytää Vantaan Jumbosta ja Helsingin keskustasta. Tuotteisiin voi tutustua myös L'Occitanen verkkokaupassa.

Mihin tuoksuihin te olette viime aikoina rakastuneet? Onko näistä kokemuksia?
*Tuoksut pr-malleja. 

8 kommenttia:

 1. Ostin Primarkista tuoksun ja sitten syksyllä ostin kivoja pieniä tuoksuja Amerikasta.Kätevät pienet suihkepullot menee käsilaukkuunkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva! Pikkupullot on kyllä tosi käteviä matkoilla :) Itsekin olen ostanut sellaisen pienen täytettävän suihkepullon, jonka voi aina täyttää jollain hajuvedellä, kun lähtee matkoille ja se menee käsimatkatavaroissakin. Sekin on kiva, kun voi täyttää aina eri hajuvedellä. Maksoi muistaakseni jotain 15 euron luokkaa.

   Poista
 2. Minun uusi tuoksusuosikkini onkin miesten tuoksu 1 million. Aivan ihana tuoksu, raikas ja jotenkin todella kuumottava tuoksu :) Tuoksupullokin näyttää kultaharkolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun sisko rakastaa myös noita 1 million tuoksuja :) Mulla ne menee harmillisesti jostain syystä migreenirajoille... Sama on esim. Armanin Sí -tuoksun kanssa. En kyllä osaa sanoa mikä nuotti sen sitten aiheuttaa :D

   Poista
 3. Prada on aivan ihana, ehkä yksi kauneimpia puhtaita kukkaistuoksuja mitä tiedän. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, rakastuin siihen heti! Nousee kyllä mullakin kärkisijoille! <3

   Poista
 4. Nyt minun tekisi mieli ostaa pitkästä aikaa jokin tuoksu! Pradan L'Homme Intense esimerkiksi houkuttelee. Nyt odottelen keväisempiä kelejä, kun voi korkata Hermesin Jardinit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siinä onkaan, että lähestyvä kevät saa aina haluamaan jonkun ihanan uuden tuoksun! :D

   PS. Mullakin on pari Hermèsin tuoksua ja niiiiiin ihania! <3 Molemmista oon vinkannut täällä blogissakin :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!