*Tuote pr-näyte

Tammikuussa ovat tuttuja tipattomat ja herkkulakot. Itse en ole koskaan ollut varsinaisesti kummallakaan, koska olen kokenut, ettei rajoitetta ole tarvinnut tehdä. Varsinkaan herkkujen suhteen en ole koskaan halunnut kieltää itseltäni ruokanautintoja, ehkä vain jättää vähemmälle, ettei sokeria tulisi kauhottua liiaksi. Nyt kuitenkin myönnän, että kroppa vaatisi jonkin sortin puhdistusta. Herkkujen lappaaminen jäi joulusta päälle ja tuntuu, että himoitsen sokeria joka ainoa päivä. Johtunee varmasti siitäkin, että kaapista löytyy suklaalevyjä ja olen ihminen, jolla ei pitäisi olla mitään herkkukätköjä, koska syön ne heti. Sanokaa, etten ole ainut, jolla on tämä ongelma?

No, kyllähän sen tietää, miten siinä käy, kun tarpeeksi pitkään jatkaa samaa rataa ja lappaa suuhunsa vähän mitä sattuu: Se alkaa näkyä ihossakin. Olen kyllä pitänyt ihostani yhtä hyvää huolta kuin aina ennenkin, mutta ulkoinen ihonhoito ei valitettavasti yksinään päihitä sisäistä ihonhoitoa. Uni, ulkoilu ja monipuolinen ravinto vaikuttavat edelleen ja iho kyllä kertoo, jos jossain alkaa mättää. Olen kokenut tämän aiemmin myös ulkoilun osalta: liika sisätiloissa vietetty aika on kostautunut poskiin ilmestyvillä näppylöillä. Ihokin nimittäin kaipaa säännöllisesti happea, ja kuten jälleen on tullut todettua, ravinnon laadulla on merkitystä. 
Monilta löytyy laastaria ja särkylääkettä aina lääkekaapista "ihan kaiken varalta". Tunnustan, että itselläni unohtuu usein hankkia noita pelkästään pahan päivän varalle, sillä ryntään ostamaan niitä vasta siinä vaiheessa, kun tulee haava käteen tai iskee paha päänsärky. Ihonhoidon ongelmatilanteisiin olen sen sijaan aina varautunut. Aivan ehdoton akuutin tilanteen pelastaja on toimiva näppypuikko, johon voi tarttua aina, kun finni yrittää tunkea kasvoille. Luottotuotteeni oli pitkän aikaa Floramen SOS Spot Rescue Gel (postaus täällä), jota parempaa en uskonut vastaan tulevan, sillä suurin osa SOS-puikoista ei valitettavasti ole kovinkaan nopeatehoisia. Kuka jaksaa odotella useita päiviä tai jopa viikon, kun tarvitaan ripeää toimintaa?

Viime vuonna netissä avasi ovensa muutama uusi kauneuden verkkokauppa. Yksi niistä oli ihastuttava Kauneusputiikki Beautiikki, joka yllätti tuomalla valikoimaansa sellaisen luonnonkosmetiikkasarjan, jota ei saa mistään muualta Suomesta kuin heiltä. Sarja on Aster & Bay, jonka Skotlannissa käsintehdyt tuotteet valmistetaan Edinburghissa vanhassa keksitehtaassa. Minimalistisissa tuotteissa käytetään paljon luomuviljeltyjä aineosia, luonnosta kerättyjä kasveja sekä yrttejä. 

Sain jo viime syksynä Beautiikista muutamia Aster & Bayn tuotteita tutustuttavakseni, ja yksi on tässä puolen vuoden aikana noussut oikeaksi jalokiveksi: Tulsi Spot Remedy -täsmähoito näppylöille. Öljyseerumimainen tuote on pelastanut ihoni isommiltakin finneiltä jo niin monta kertaa, etten enää siitä luopuisi. Tuotteen nimi tulee Tulsina tunnetusta pyhäbasilikan öljystä, jota pidetään sen kotimaassa Intiassa pyhänä kasvina. Spot Remedy -täsmähoito sisältää juuri tuota Tulsia, jota käytetään ayurvedisena lääkkeenä ja joka tunnetaan sen puhdistavista ja antimikrobisista ominaisuuksistaan. Tulsi Spot Remedyä voikin rullailla kätevästi laajemmallekin alueelle kasvoja, jos kärsii esimerkiksi aknesta. Muutoin tuote käy loistavasti yksittäistenkin epäpuhtauksien hoitoon.

Tuote on aivan uskomattoman tehokas, mutta ei silti lainkaan ihoa kuivattava, kuten useimmat näppyjen nitistäjät. Jälleen saa siis todeta, että lempeys on näppyjäkin vastaan valttia! Kovilla otteilla aiheuttaa usein iholle vain turhia jälkiä ja arpia, joista itsekin olen saanut osani, kun en ole jaksanut olla näppyjen suhteen kärsivällinen. Siltä osin Tulsi Spot Remedy on itselleni ihan täydellinen tuote: päivä tai pari, niin näppylä on jo kadonnut tiehensä enkä ehdi kajota siihen omilla sormillani. 


Aster & Bay Tulsi Spot Remedy täsmähoito epäpuhtauksille 29,90 euroa. Riittoisa 10ml lasipullo kestää pitkään ja tuotetta saa tilattua yksinoikeudella vain Beautiikista.Löytyykö teiltä kaapista SOS-puikko vastaavia näppyhyökkäyksiä varten? Entä onko langoilla herkkulakkolaisia?

7 kommenttia:

 1. Tämä kuulostaa tuotteelta, jota voisin teinipoikanikin laittaa testaamaan. Hän välillä tuskastelee yksittäisiä näppylöitä otsassa.
  Mukavaa viikonloppua sinulle Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä oikea supertuote, niinkuin otsikossa jo kuulutin :D Lempeä, mutta silti todella tehokas ja toimiva! Öljymäisenä tuotteena myös hirveän riittoisa, mistä plussaa :)

   Leppoisaa sunnuntaita, Outi! <3

   Poista
 2. Olen katsellut tän sarjan tuotteita mielenkiinnolla, kiva kuulla kokemuksia! Mulla on tällä hetkellä käytössä The Ordinaryn salisyylihappo näpyille. Ja joo, kun on karkkeja jemmassa kaapissa joulun jäljiltä, täällä on ihan turha haaveilla mistään herkkulakoista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi salisyylihappoa sisältävät taitaa olla niitä kaikkein yleisempiä näppytuotteita, niitä on tullut paljon kokeiltua :) Tää on siitä ihana, kun sisältää vain erilaisia öljyjä ja silti toimii! Ehdoton suositus <3

   Poista
  2. Ja mitä tulee noihin karkkeihin - IHANAA, etten ole ainoa, jolla joulu "vähän" venähti! :D

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä ja kaiken kruunaa ihana ulkoasu, jota yleensä näissä näppyjen päälle laitettavissa tuotteissa ei ole. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten totta; näppypuikkojen ulkoasu ei yleensä ole sen kummemmin hemaiseva :D Floramen tuubikin oli söpö, mutta tää pieni lasipullo on kyllä jo luksusta :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!