TUOTTEET PR-MALLEJA / POSTAUS SIS. *MAINOSLINKKEJÄ

Kun minulta kysellään luonnonkosmetiikan luottobrändejä, listan alkupäässä on aina Dr. Hauschka, tuo biodynaamisesti viljeltyihin, luomulaatuisiin kasveihin perustuva luonnonkosmetiikkasarja, joka on yksi alansa pioneereista yli 75 vuoden kokemuksellaan. Sarjan ihonhoitotuotteet eivät välttämättä tämän hetken valtaisassa luonnonkosmetiikan tulvassa erotu apteekkimaisen ulkoasunsa perusteella, mutta kun niille antaa mahdollisuuden, on kuin iho syntyisi uudestaan. Tämän olen saanut kokea joka ainoa kerta, kun olen Hauschkan tuotteisiin turvautunut. Yleensä Hauschka onkin pelastajani, kun ihoni on epätasapainotilassa ja kaipaa lempeää pelastusta. Dr. Hauschka-tuotteet tukevat ihon omaa uusiutumisrytmiä, aktivoiden ja vakauttaen ihoa, saaden sen luonnolliseen tasapainotilaansa.

Vaikka ihonhoitopurkkien ulkonäkö on hyvin yksinkertainen ja rauhaisa, meikkituotteissa Hauschka osaa myös irroitella. Sen todistaa jälleen kerran tämän syksyn Limited Edition -look, joka kantaa nimeä Deep Infinity.


Lookin rohkein valinta on turkoosinvärinen tuuheuttava ripsiväri. Myönnän, etten ole juurikaan värikkäistä ripsiväreistä innostunut sitten kesän 2016, jolloin ne olivat todella suosittuja. Tämä sopii kuitenkin kokoelman luomivärisävyihin täydellisesti, eikä ole niin räikeä mitä antaa ymmärtää. Jos ei halua käyttää väriä koko ripsille, voi sitä laittaa vaikka vain ripsien kärkeenkin, kuten olen itse tehnyt. Tämän lisäksi minulla ei ole Hauschkan ripsiväreistä vielä sen enempää kokemusta, vaikka muuten olenkin kahlannut sarjaa hyvin monipuolisesti läpi ja käyttänyt paljon eri tuotteita. 


Hauschkan värikosmetiikassa luomivärit kuuluvat ehdottomasti parhaimmistoon! Laadultaan ne voisi hyvin ryhmitellä selektiivisen tason luomiväreiksi, sillä ne käyttäytyvät juuri kuin laatuluomiväreiltä odottaakin: niin pigmentti kuin pysyvyyskin on kohdillaan. Mahtavaa on myös se, että Hauschka jaksaa tuoda näiden lookkien mukana aina erilaisia sävyjä ilmoille! Perinteiset ruskeat ovat toki aina käytännöllisiä, mutta harvoin kuitenkaan uniikkeja. Näiden Limited Edition -kokoelmien myötä pääsee siis ainakin Hauschkalla kokeilemaan aina jotain uutta ja erilaisempaa. Vaarana on tietysti se, että ihastuu liikaa, sillä kaikki kokoelman tuotteet ja sävyt ovat aina vain rajallisen ajan tarjolla ja sen jälkeen poistuvia tuotteita. Joskus joitain sävyjä on jääty kaipaamaan niin paljon, että asiakkaat ovat lähettäneet massoittain palautetta ja Hauschka on palauttanut kokoelman tuotteita valikoimaansa. Näin kävi esimerkiksi vuonna 2016, kun kevään Comeback-look olikin yhdistelmä aiempia kausimeikkituotteita.


Tähän kokoelmaan kuuluvan *Illuminating Fluidin soisin kyllä heti jäävän osaksi pysyvää valikoimaa. Kuten tiedätte, rakastan heleyttäviä tuotteita, ja kun vielä tietää rakkauteni Hauschkaa kohtaan, lopputulosta ei tarvitse paljoa arvailla: tämä on juurikin se tuote, joka on tästä nelikosta päässyt niin sanotusti pysyvään kalustoon. Vaikka fluidi on selkeästi hohtavaa ja Hauschkan neuvo on käyttää sitä pari tippaa meikkivoiteeseen sekoitettuna tai korostusvoiteen tapaan, menee se mainiosti koko kasvoillakin käytettynä meikkivoiteen alla, kun tuotetta laittaa maltillisesti. Itse olen etenkin huonosti nukuttujen öiden jälkeen ollut kiitollinen tämän tuotteen keksijälle! Jos siis kokoelmasta pitäisi valita vain yksi tuote, olisi se juuri *tämä Illuminating Fluid -hohdevoide.
Lookkiin kuuluva huulikynä on myös mainio arjessa. Sen kanssa ei tarvitse erillistä huultenrajauskynää, sillä teroitetulla kärjellä on helppo rajata huulet ja sen jälkeen levittää kynää leveämmällä osalla koko huulille. Sävy on tummahko vanha roosa, joka jää huulille suhteellisen mattana. Päälle voi halutessaan sipaista kiiltoa, jos haluaa tuoda täyteläisyyttä lopputulokseen. Huulilla kynä tuntuu joka tapauksessa hoitavalta, kuten Hauschkan meikit yleensäkin. Suosittelen siis ehdottomasti tsekkaamaan tämän kokoelman, joka on vielä saatavilla tammikuulle asti. Instagramin puolella lookin tuotteet ovatkin jo näkyneet meikeissä, joten kiva, jos seurailette sielläkin!

Dr. Hauschkan NaTrue-sertifioituihin  luonnonkosmetiikkatuotteisiin voi tutustua Dr. Hauschka -kosmetologien lisäksi Sokoksella, Stockmannilla sekä Emotion-, Ruohonjuuri- ja Life-myymälöissä. Verkkokaupoista Dr. Hauschkan löytää *Hyvinvoinnin Tavaratalosta sekä *House of Organicin valikoimasta. Hauschkan nettisivuilta on myös monipuolisesti tietoa sarjasta ja tuotteista.

Oletteko te kokeilleet Hauschkan meikkejä? Mikä tämän kokoelman tuotteista olisi mieleisin?

10 kommenttia:

 1. En ole kokeillut Hauschkan tuotteita, mutta tuo luomiväripaletti kyllä näyttää upealta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauschkan paletit on kyllä tosi laadukkaita, ja sävyvalikoimakin on kiva! Mulla myös esim. violetti ja vihertävä paletti, joista tykkään tosi paljon! Suosittelen ehdottomasti tutustumaan :)

   Poista
 2. Pikkujouluun yritin loihtia tummempaa meikkiä, ja tulikin mieleen,että pitäisi uusia meikkejä laittaa hankintaan.Arkena tulee käytettyä enemmän beigen ja ruskean sävyjä.Huomaamatonta tyyliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskeisiin ja beigeihin on niin helppo tarttua, tiedän! Käytän niitä itsekin usein. Viime aikoina olen kuitenkin taas pitkästä aikaa innostunut kokeilemaan muutakin, esim. sinertäviä ja harmaan luumuisia sävyjä. Tuovat silmien värin ihan eri tavalla esille :)

   Poista
 3. Luomiväripaletti näyttää hyvältä, sävyt sopisivat sekä juhlaan, että arkeen.
  Mukavaa viikkoa sinulle Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuolla paletilla pärjäisi arjessakin, esim. sävyt 2 ja 3 menee luomella ihan yksinäänkin :)
   Ihania joulupyhiä teidän perheelle! <3

   Poista
 4. En ole koskaan käyttänyt merkin meikkejä, ihonhoitoa kyllä. Mutta Sokoksella yksi päivä kuulin, kun asiakas kyseli Hauschkan ripsarin perään, ja myyjä pahoitteli, että sitä on moni muukin kysellyt ja hyllyt ovat vielä tyhjänä. Alkoi heti kiinnostamaan mikä on näin suosittu tuote :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti tutustua Hauschkan meikkipuoleenkin - uudistuksen jälkeen on lyöneet ihan ällikällä! <3

   Poista
 5. En ole kokeillut Hauschkan meikkejä vielä,mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi tutustumaan :) Luomivärit ja meikkipohjat ovat omia suosikkejani!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!