Jo perinteeksi muodostunut kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri on tänäkin vuonna toteutettu yhteistuumin kauneudesta bloggaavien kesken teidän lukijoiden iloksi. 17. luukun pääsee kurkkaamaan Elämää smykkinä -blogista, ja huomenna kalenteri avautuu ihanan Elinan blogissa. Luukuista on tähän mennessä paljastunut mukavasti myös luonnonkosmetiikkaa sekä jouluteeman mukaisesti punaisia huulia ja punaisia lakkauksia. Monessa luukussa on myös ollut kivoja arvontoja, joista toivottavasti mahdollisimman moneen olette ehtineet reagoida!


Itse olen tänä vuonna jo neljättä kertaa kalenterissa mukana. Tänä vuonna tosin mattimyöhäisenä julkaisuaikataulun suhteen, sillä kuumeflunssa uhkaa vetää petiin näin joulunalusajan loppumetreillä. Tuntuu, että joka vuosi tähän aikaan vuodesta kroppa alkaa muistuttaa levosta ja keksii keinon vetää petiin. "Lempeys ja lepo" olisi ollut loistava aihe luukun postaukselle, mutta ehkei kuitenkaan niin kiinnostava monelle kuin Elizabeth Ardenin uutuustuoksu, jolla saan PR-toimiston kanssa yhteistyössä yhtä teistä ilahduttaa. Tässä on nimittäin tuoksu, johon olen ollut todella ihastunut - yksi syksyn yllättäjistä! Silti se ei ole itselleni ollenkaan perinteinen tuoksuihastus, jota minunlaiseltani mystisiin ja vietteleviin tuoksuihin lankeavalta saattaisi odottaa...


My Fifth Avenue -tuoksu on saanut inspiraationsa sykkivästä New Yorkista ja sen ainutlaatuisesta 5th Avenuesta. Tuoksuun on haluttu pullottaa kaupungin energia menestykseen pyrkivän naisen kokemana. 5th Avenue on katu, joka toimii New York Cityn sydämenä. Tuoksuun on haluttu vangita kaupungista löytyvät seikkailut ja sillä halutaan muistuttaa, että mahdollisuudet ovat rajattomat - meillä jokaisella. 


Tuoksua kuvaillaan kuplivan raikkaaksi kukkaistuoksuksi. Se alkaa sitruksisten sävelien kirpeydellä, johon sydäntuoksun naiselliset lootus ja jasmiini tuovat hallitun naisellisen sipauksen. En ole koskaan ollut erityinen sitrustuoksujen ystävä, mutta tässä on sitä jotain. Alkutuoksu ei ole pelkkää sitruunaa, vaan mandariini ja orvokin lehdet tuovat siihen tasapainoa. Toisaalta myskiyhdistelmästä koostuva pohja on varmasti se, joka minutkin lopulta koukutti, sillä vaikka alkutuoksu on kirpeän raikas, kokonaisuus on kuitenkin pehmeä ja rauhallinen. Pohjalla on myskin lisäksi myös ambraa, kurjenmiekkaa ja santelipuun öljyä. 

Tyylikäs, naisellinen ja raikas My Fifth Avenue toimii täydellisenä arkituoksuna, ja kuplivuus tekee tästä pysyvään valikoimaan jäävästä uutuudesta myös täydellisen tuoksun kevääseen. Näin joulun alla kevät ja kesä saattavat tuntua vielä todella kaukaisilta, mutta kuten joka vuosi, niidenkin aika koittaa lopulta yllättävän nopeasti. 

Elizabeth Arden My Fifth EdP Avenue saatavilla Stockmannin ja Sokoksen lisäksi myös Kicksistä ja Eleveniltä. 30ml ovh 32€, 50ml 48€. Lisäksi saatavilla Body Lotion.


Arvonta Facebookissa ja Instagramissa


Beauty Highlightsin Facebook-sivuilla ja Instagramissa voit osallistua PR-toimiston kanssa yhteistyössä toteutettuun arvontaan, jossa yksi onnekas voittaa omakseen tämän ihastuttavan uutuustuoksun 50ml riittoisassa koossa!

Facebook-sivut löydät täältäInstagram-profiilin täältä.

Arvonta on voimassa vain kaksi päivää ja osallistumisaika päättyy to 20.12.2018 klo 21.00.

HUOM! Arvonta siis VAIN Facebookissa ja Instagramissa.

*Tuoksu pr-malli, arvonta sponsoroitu. Postaus sis. mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Ääh.. Minä en ole somessa, niin tämän luukun sisältö jäi enemmän harmittamaan kuin ihastuttamaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitahan sähköpostia otsikolla "arvonta", niin lupaan huomioida sinut tässä arvonnassa! :) Näiden uusien tietosuoja-asetusten myötä on ollut parempi järjestää arvontoja Facebookin tai Instagramin puolella, kun sinne ei tarvitse laittaa sähköpostiosoitetta julkiseksi. Muuten kyllä mielelläni järjestäisin arvontoja myös täällä blogin puolella enemmän :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!