Toiset brändit herättävät enemmän sydämentykytyksiä kuin toiset. Ne ovat niitä brändejä, joihin on vuosien aikana muodostunut vahvempi side kuin toisiin. Selektiivisen kosmetiikan osalta itselleni yksi sellainen on Sisley, ranskalainen perheyritys, joka sai alkunsa vuonna 1976 Hubert d'Ornanon ja hänen vaimonsa, Isabellen, perustamana. Hubert menehtyi toissa vuonna, mutta Isabelle on edelleen vahvasti mukana yrityksen toiminnassa, kuten myös heidän lapsensa Philippe ja Christine. Tätä nykyä brändin tuotteita saa ympäri maailmaa yli 90 maasta.


Oma suhteeni brändiin sai alkunsa 10 vuotta sitten, kun muutin Pohjanmaalta Helsinkiin. Kotikaupunkini Stockmann Beautyn valikoimasta ei Sisleytä löytynyt, joten muutto pääkaupunkiseudulle toi mukanaan laajemmat kosmetiikka-apajat. Muistan edelleen sen päivän, kun kiertelin Stockmannin selektiivisellä osastolla ja Sisleyn konsulentti tuli minulle juttelemaan. Jonkin ajan päästä lähdin pisteeltä käsissäni Sisleyn poskipuna sävyssä Mango. Se oli ensimmäinen ostos, jonka brändiltä tein. Hinta taisi olla siihen aikaan 60 euron luokkaa, kun tänä päivänä tuote kustantaa reilut 75 euroa. Tuon ostoksen jälkeen ei mennyt kauaakaan, kun jo palasin konsulentin juttusille ja lähdin seuraavalla kerralla mukanani kaksi ihonhoitotuotetta. Muistan myös nuo tuotteet ja niiden hinnan, joka kipusi yli 200 euroon. Sisleyn tuotteet ovatkin kalleimpia, joihin olen koskaan kosmetiikassa satsannut. 

Joku varmasti kauhistelee tuotteiden hintoja ja ehkä ihmettelee, mikä sarjassa on niin ihmeellistä. Kumpuaako luksussarjan leima pelkästään hinnoista vai mikä tekee sarjasta niin ylellisen? 


THE KEY STEPS OF SISLEY RESEARCHBrändi on niin paljon muutakin kuin kaunista pintaa ja huimia hintoja. Raaka-aineiden osalta Sisleyn pääperiaatteita on aina ollut se, että tuotteissa hyödynnetään tarkoin valittuja korkealaatuisia kasviuutteita, jotka toimivat synergiassa toistensa kanssa. Sisley panostaa toden teolla tutkimustyöhön ja innovaatioihin. Ennen kuin tuote tulee markkinoille, sen täytyy olla paras omassa kategoriassaan, niin laadultaan kuin koostumukseltaan. Brändi ei aseta tutkimustyölle aikarajaa eikä kustannuskattoa. Pääasia on, että saavutetaan kaikkein paras lopputulos. Hyvänä esimerkkinä tästä toimii myydyimpiin kuuluva Sisleya-voide, jonka tutkimustyöhön kului jopa 10 vuotta. Tehokkuuden lisäksi myös raaka-aineiden ja koostumusten turvallisuus on Sisleylle ensisijaisen tärkeää. Tästä syystä tutkijat tekevät laboratorioissa yhteistyötä toksikologien kanssa. Kaikille tuotteille tehdään kliiniset testit niin omassa laboratoriossa kuin myös riippumattomalla, sertifioidulla klinikalla.

Minut Sisley vakuutti aikoinaan juurikin innovatiivisuudellaan ja sillä ajatusmaailmalla, että brändi haluaa tehdä tuotteidensa avulla kauneusrituaaleista rentoutumisen ja hyvinvoinnin hetkiä, jotka tuovat palan luksusta jokaisen arkeen. Olen sanonut tämän blogissa jo aiemminkin, mutta en tosiaan muista ostaneeni ainuttakaan Sisleyn tuotetta, johon en olisi ollut tyytyväinen. Kaikissa tuotteissa huomaa käytössä sen, miten paljon siihen on satsattu, ja itse investoin sellaisiin kosmetiikkahankintoihin mielelläni, kun saan tuotteesta monella tapaa paljon irti. 


Tällä kertaa haluan tutustuttaa teidät Sisleyn syysuutuuksiin, joista olen itse ollut yhtä innoissani kuin lapsukaisena karkkikaupassa. Myönnänkin, että kun tämä yllätyslähetys Tanskasta saavutti minut, olin niin tohkeissani, että huokaisin ääneen tutustuessani paketin sisältöön. Mitä ihania syksyn uutuuksia ja missä sävyissä!


Punaisesta samettipussukasta paljastuu kullan ja mustan sävyinen seeprakuvioinen hylsy,  joka sulkeutuu magneetilla. Huokaus! Ehkä joku teistä jo tässä vaiheessa ymmärtää mitä tarkoitan, siis tämän pakahtumisen suhteen. Näitä kosteuttavia ja täyteläistäviä Le Phyto Rouge -huulipunia on ilmestynyt syyskuussa 20 eri sävyä. Väriperheitä on neljä, joista beigejä löytää 5 sävyssä, vaaleanpunaisia 7 sävyssä, punaisia 4 sävyssä ja oransseja 4 sävyssä. Minulle lähetettiin pr-malleina jokaisesta sävymaailmasta yksi puna, jotka näkyvät yllä olevassa kuvassa järjestyksessä alhaalta ylöspäin: 12 beige bali, 23 rose delhi, 31 orange acapulco sekä 40 rouge monaco. Nämä liukuvat huulelle pehmeästi, sopivan voidemaisina, tuntuen kuin toiselta iholta. Sävyt ovat huulilla kirkkaat ja sametinpehmeät. Tummat sävyt ovat pitkäkestoisia ja vaaleissa sävyissä on myös hyvä pysyvyys. Kosteuttavassa koostumuksessa on hyödynnetty muun muassa hyaluronihapon ja Konjac-glukomannaanin yhdistelmää, joka ylläpitää kosteutusta 8 tunnin ajan sekä siloittaa ja täyteläistää huulia välittömästi. Padina pavonica -uute aktivoi luonnollisen hyaluronihapon tuotantoa. Puna ei tahmaa, eikä tartu ryppyihin tai juonteisiin. 


Myös Twist-tuoteperheeseen on juuri ilmestynyt uutuuksia. Phyto-Eye Twist-luomivärikyniin on tullut kolme uutta sävyä: intensiivinen mattamusta Deep Black, satiininen luumu Black Rose sekä hentoinen Baby Pink, jota voi käyttää kirkastamaan katsetta. (Kaksi viimeisimpänä mainittua alla olevassa kuvassa.) Phyto-Eye Twistit ovat todella monipuolisia meikkituotteita, sillä niitä voi käyttää niin luomivärinä kuin rajauksenakin. Kynät sisältävät kasvipohjaisia uutteita, kuten vihreää teetä, valkoliljaa ja kameliaa, jotka suojaavat silmäluomien herkkää ihoa. Tuotteet ovat vedenkestäviä, joten siksi myös pitkäkestoisia. Näiden uutuuksien myötä sävyjä on nyt saatavilla yhteensä 15 erilaista.


Phyto-Lip Twisteistä olenkin aiemmin blogissa jo intoillut, ja nyt niiden joukkoon on liittynyt syvän luumuinen Black Rose -sävy (yllä), jolla saa helposti syksyiseen meikkiin rohkean säväyksen. Nämä puikot ovat siitä loistavia, että ne ovat sävyjen intensiteetiltä huulipunia, kiillon osalta huulikiiltoja ja pehmeytensä vuoksi kuin huulivoiteita.


Phyto-Blush Twisteistä ilmestyi kaksi uutta sävyä: 5 Contour ja 6 Passion. Nimensä mukaisesti Contour-sävy on tarkoitettu kasvojen varjostuksiin ja Passion-sävyllä saa tuotua kasvoille helmenhohtoista hehkua. Contour on lämmin sävy, mutta ei kuitenkaan niin tumma, mitä puikko antaa ymmärtää. Passion on puolestaan aivan ihanan raikas pinkin ja korallin välimuoto, jossa on kaunis hohde. Voidemaisesta koostumuksesta huolimatta näistä jää iholle satiinimaisen puuterinen pinta, mistä pidän kovasti. Olen käyttänyt tuota Passionia poskipunana ja taputellut sitä puuterinkin päälle. Lopputuloksesta ei silti tule yhtään laikukas! Tuotteet eivät myöskään tuki ihohuokosia. 


Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä; Stylo Lumière -valokynä, joka toimii niin ihoa kirkastavana, ryppyjä ja juonteita tasoittavana kuin värivirheitä peittävänä hoitotuotteena. Kiinteyttävän 3D-vaikutuksen saa aikaan kauranjyväuutte, kun taas acai-uute sisältää runsaasti flavonoideja, joilla on antioksidanttisia ja verisuonia suojaavia vaikutuksia. Tämän vuoksi koostumus kirkastaa ihon sävyä jokaisen käytön yhteydessä. Tässä tulee taas ilmi Sisleyn meikkituotteiden hoitavuus. Koostumuskin on ihailtavan ohut ja pysyvä. Tämä on riittänyt itselläni silmien alle ihan yksinäänkin, vaikka normaalisti tarvitsen sinne todella peittävän tuotteen jo pelkästään ihon alta kuultavien verisuonien vuoksi. Kynä toimii tietenkin mainiosti myös perinteisenä valokynänä.


Sisleyn tuotteita löytää esimerkiksi Stockmannilta ja Sokoksilta. 

Tuotteiden ovh-hinnat:

 • Stylo Lumière -valokynä 54,00€
 • Le Phyto Rouge -huulipunat 50,00€
 • Phyto Eye-Twist -luomivärikynät 43,50€
 • Phyto Lip-Twist -huulikynät 43,50€
 • Phyto Blush-Twist 60,50€

Instagramin puolelle tulossa näistä lisää myös meikkien muodossa! 

Millainen mielikuva teille on muodostunut Sisleystä? Miltä nämä uutuudet vaikuttavat?*Tuotteet saatu pr-malleina. 

2 kommenttia:

 1. Mulle Sisley on aina ollut vähän tuntematon merkki, jonka olemassaoloakaan ei aina muistaisi, mutta tässä tuli mielenkiintoista tietoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla, että tuli jotain uutta! En itsekään tiennyt sarjasta yhtään mitään ennen kuin muutin Helsinkiin 10 vuotta sitten :) Laatu löi heti ällikällä ja onhan brändin tuotteet tosi innovatiivisia monella tapaa.

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!