KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - NORDIQ NUTRITION


Siinä missä luonnonkosmetiikka on valtiattarena ihonhoidon rutiineissani, olen viimeisen vuoden aikana siivonnut elämästäni muitakin "turhia" asioita. Tavoitteena on ollut väljempi vaatekaappi, puhtaampi ruokavalio ja ylipäätään energisempi elämä, jossa vointi olisi sekä fyysisesti että henkisesti hyvä ja virkeä. Näistä tavoitteistani olen avautunut blogissakin ja kertonut myös siitä, millaisia haasteita olen tavoitteisiin kurotellessani kokenut. Haasteet tuskin tulevat koskaan loppumaan, mutta hyvien valintojen myötä osa niistä tipahtaa varmasti matkan varrella ihan itsestään. 
Käytin ennen todella monenlaisia ravintolisiä, tutkimatta niiden sisältöä sen enempää. Heitin suuhuni kaiken maailman äxät, yyt ja zetat, koska ajattelin, että niillähän sitä pysyy terveenä! Kun keho saa kaikki mahdolliset vitamiinit, eihän se voi valittaa mistään - näin luulin. Sittemmin olen tajunnut, että kehohan voi tuskastua myös siitä kaikesta ylimääräisestä, mitä se tavallisten ravintolisien mukana saa: täyteaineita ja kaikenlaisia pakkuuntumisenestoaineita, mitä kaikki tavalliset ravintolisät sisältävät. En siis aiemmin tajunnut, että itse "pääravinteen" lisäksi tulen samalla tankanneeksi kehoon paljon turhaakin. Siksi päätin, etten enää halua änkeä kroppaani kaikkea sitä lisäravinteiden extrahöttöä turhaan. Päätös tuli siinä samalla, kun vuosi sitten aloin hankkiutua eroon suuresta osasta vaatteitani, alkaa syömään paremmin ja puhdistamaan elämääni muutenkin. Koska kaikkihan lähtee itsestä, niinhän?

Prosessi on ollut melkoinen, eikä se oikeastaan edes ole mikään sellainen urakka, jossa saavutetaan päätepiste ja ollaan joku päivä valmiita. Tämä projekti on yhtä kuin "arjen pieniä valintoja" - tai ainakin niin sen olen itse mielessäni nimennyt. En ole halunnut tuottaa tästäkään itselleni lisästressiä, joten päätin, että pienillä valinnoilla, yksi kerrallaan, raivaan tieni parempaan ja kevyempään arkeen, elämään ja oloon.


Olen jo noin vuoden verran tehnyt NORDIQ Nutritionin kanssa yhteistyötä ja käyttänyt heidän 100% puhtaita ja luonnollisia ravintolisiä, joista ei löydy mitään turhaa. Löysin brändin viime vuonna I love me -messuilta, ja halusinkin näin tulevien I love me -messujen alla nostaa kaksi suosikkiani esille, jotka löytyvät kaapistani aina. Vaikka itseltäni löytyy useampia purkkeja näitä NORDIQin vegaanisia, sokerittomia ja makeuttamattomia ravintolisiä, näitä kahta pidän itselleni tärkeimpinä, enkä enää niistä luopuisi.

Cognitive Complex pitää minulla pään kirkkaana ja ajatukset selvempinä. Huomaan selkeän eron, jos unohdan tämän muutamana päivänä peräkkäin. Tällainen muistin ja ajattelun tueksi kehitetty täysin luonnollinen ravintolisä on kaltaiseni stressaajan ja tuhansia asioita päässään pyörittävän unelma. Kapselit eivät pysty puolestani asioita järjestelemään, mutta ne auttavat pitämään pään kasassa, jotta pystyn siihen itse. 

Kasvissyöjille ja vegaaneille sopiva Cognitive Complex -ravintolisä on sekoitus tuorepakastekuivattuja kasveja, joista esimerkiksi ruusujuurella on usein energisoivia, keskittymyskykyä ja älykkyyttä ravitsevia ominaisuuksia. Levästä eristetty omega-3-ryhmän rasvahappo DHA toimii puolestaan tärkeänä rasvahappona aivojen normaalille toiminnalle. Kaikki NORDIQin ravintolisät on kehitetty huolella ja sisältävät tarkasti valitun kasviyhdistelmän synergistisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Cognitiven vinkataan NORDIQin sivuilla sopivan myös meditaation tueksi rentouttamaan ja kirkastamaan mieltä tai tuomaan mielenrauhaa kiireisen työpäivän keskelle. Tämä on niin minun tuotteeni! Voisin antaa kasvoni tälle ravintolisälle milloin tahansa. 

Immune Complexia käytän siksi, että haluan vahvistaa vastutuskykyäni. Terve immuunipuolustus edellyttää toki myös huomion kiinnittämistä ruokavalioon ja elämäntapoihin muutenkin, mutta tämä on siihen erinomainen lisä. Immune Complexissa on laaja kirjo tuorepakastettuja kasveja, jotka NORDIQin ravintolisille ominaisesti toimivat juurikin synergiassa, ja Immunen tapauksessa tasapainottavat suoliston mikrobiflooraa ja immuunipuolustusta. Pimeinä ja kylminä vuodenaikoina voisin suositella tätä jokaiselle, sillä uupumiset ja vilustumiset ovat tähän aikaan yleisimpiä. Immune sopii aktiivisen ja stressaavan elämän tueksi muutenkin, ja sitä voi nappailla myös flunssan aikana toipumisen nopeuttamiseksi! Tämäkin ravintolisä on 100% puhdas, täysin lisä- ja täyteaineeton eikä sisällä minkäänlaisia makeutusaineita, sokeria, gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa tai hiivaa. 

Cognitive Complexin normaalihinta on 38,90 euroa ja Immune Complexin 24,90 euroa. Molemmat tuotteet löytää NORDIQ Nutritionin verkkokaupasta ja jälleenmyyjistä mainittakoon mm. Ego-myymälät sekä Ruohonjuuri.NORDIQ Nutrition I love me -messuilla


Mikäli olet tulevana viikonloppuna tulossa I love me -messuille, suosittelen ilolla tutustumaan NORDIQin ravintolisiin! Osastolla on saatavilla kaikki ravintolisät jopa -30% messuhintaan ja Pre & Post-Workout -jauheet ovat -50%! Näistä jauheista kirjoitin blogissa jo keväällä ja löydät postaukseni täältä. Messuilla on myös lauantaina arvonta klo 12-17.00 välisenä aikana, jolloin voi voittaa huikeita tuotepalkintoja!

NORDIQ Nutritionin löydät osastolta 6p90.

Ja jos et pääse messuille, ei hätää! Kaikki ravintolisät ja Nutri-Sport -jauheet ovat saatavilla messujen ajan NORDIQ Nutritionin verkkokaupassa -20% säästöhintaan. 


Käytättekö te ravintolisiä, entä onko NORDIQ Nutrition jo tuttu? Kuinka monella teistä on messuille lista jo valmiina?
6 kommenttia:

 1. Mietin tuota Cognitive Complexia, onko siinä mitään ikärajaa? Siis että pystyykö antamaan teinille? Kuulostaa nimittäin aika hyvältä ravintolisältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyin itse asiassa tuota messuilla, ja sain vastaukseksi, että täysin puhtaita ja luonnollisia ravintolisiä kun ovat, niin ei näillä sinänsä ole ikärajaa. Mutta aloitusannostus esim. tuon Cognitiven kohdalla voisi olla teinillä 1 kapseli päivässä, kun aikuisella se on 1-3 kapselia päivässä. Satuitko poikkeamaan itse pisteellä? :) Siellä oli kyllä käynyt aikamoinen kuhina ja B-vitamiinit taisivat jopa loppua kesken.

   Poista
 2. Tuo vastustuskyvylle tarkoitettu vitamiinilisä tulisi kyllä enemmän kuin tarpeeseen näin pahimman flunssakauden aikaan. Ja kuulostaa varsin houkuttelevalta, että tuote ei sisällä mitään ylimääräistä :) Pitääkin ehdottomasti käväistä messuilla katsastamassa heidän osastolla, mitä kaikkea kiinnostavaa heiltä löytyykään :) Musta tuntuu, että kiinnostavien näytteilleasettelijoiden lista vaan paisuu ja paisuu :D Saa mennä heti aamusta, että ehtii katsastamaan kaiken kiinnostavan yhden päivän aikana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti poikkesit osastolla ja teit hyviä löytöjä messuilla muutenkin! :) Immune on kyllä ihan must tähän aikaan vuodesta!

   Poista
 3. Ei oikein vakuuta..jos vain messuilta noita saa. onko sarjassamme Golden. amway..tuppervarevym. pyramidi tuotteet..vai mitä?. Ellei.. niitä saa silloin muualtakin. mutta mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tuossa yllä mainitsinkin, niin näitä ravintolisiä saa myös ihan Ruohonjuurista, Ego-myymälöistä ja muutamista Yliopiston apteekeistakin. Ihan pysyvään valikoimaan kuuluvia tuotteita heillä. Tässä vielä linkki jälleenmyyjien listaan:

   https://nordiqnutrition.com/fi/stockists

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!