*Kaupallinen yhteistyö Zuii Organic

Nyt on vihdoin päästy siihen viikkoon, jota moni kauneudesta, terveydestä, hyvinvoinnista ja muodista kiinnostunut on odottanut kuin kuuta nousevaa. Tällä viikolla ne nimittäin ovat; I love me -messut! Blogin puolella intoilu messuista alkoi hiljakseen jo kuun alkupuolella, kun aloin vinkkailemaan yrityksistä, jotka ovat mukana messuilla. Nämä yhteistyössä tehdyt postaukset valikoituvat tarkkaan, sillä olen halunnut tuoda esille vain niitä brändejä, joista aidosti pidän ja joiden uskoisin kiinnostavan myös teitä lukijoitani. Siksi suurin osa postauksista onkin keskittynyt luonnonkosmetiikkaan, eikä tänäänkään tehdä siihen poikkeusta. Vuorossa on nimittäin Zuii, tuo ammattitason värikosmetiikkasarja, joka tarjoaa kukkiin pohjautuvia samettisia koostumuksia ja kosmetiikan kaunista väriloistoa! 


Innostukseni Zuiista ei suinkaan ole noussut vasta hiljattain. Jos nimittäin selaa blogihistoriaani, löytää ensimmäisen postaukseni Zuiista jo vuodelta 2014. Tuolloin käytin ihonhoidossa jo paljon luonnonkosmetiikkaa, mutta meikkien suhteen epäilykseni olivat vielä suuret. Olinkin lähes varma, etten koskaan tulisi löytämään luonnonkosmetiikan puolelta meikkejä, jotka pystyisivät laadultaan päihittämään pitkäaikaiset selektiiviset suosikkini. Sitten tuli Zuii, joka sai luomiväreillään leuan loksahtamaan auki ja murensi epäilykseni runsaspigmenttisillä, hoitavilla koostumuksillaan. Mielessäni ristin Zuiin luonnonkosmetiikan Dioriksi ja aloin heltymään myös värikosmetiikalle.


Tänä päivänä kävelen jo ilolla luonnonkosmetiikan täytteistä maastoa, sillä rakastan laadukasta luonnonkosmetiikkaa! Zuii on myös pysynyt mukanani kaikki nämä vuodet, sillä vuonna 2015 palkitsin Zuiin poskipunan luonnonkosmetiikan parhaana, ja viime vuoden I love me -messujen aikaan intoilin vahvasti Zuiin meikkivoiteesta. Sarjalta löytyy myös loistava kulmakynä - eivätkä löydöt suinkaan lopu siihen! Viime vuonna kuljin messuilla Lily huulillani, ja tuo Sheer Stick -huulipuna saikin paljon kyselyitä. Kevyet, mutta kestävät punat sisältävät muun muassa jojobaa, auringonkukkaa ja aloe veraa, jotka pitävät huulet kosteutettuina.


Zuii on myös tänä vuonna mukana messuilla ja kuvissa näkyvä Make Me Glow Kit onkin yksi messujen huipputarjouksista! Tyylikäs Zuii Organic -pussukka sisältää kolme tuotetta, jotka tarvitset hehkuvaan meikkiin. Pakin normaalihinta on 82,70€, mutta messuilta se on saatavilla superhintaan 59,90€. Tuotteet on toki ostettavissa myös erikseen ja löytyvät myös netistä. Esimerkiksi Zuiin bestsellereihin kuuluva Flora Luminising Créme Saturn -hohdevoide kustantaa vain 22,90 euroa. Hohdevoiteella saa kasvoille todella kauniin kevyen värin ja se levittyy yhtä samettisesti kuin Zuiin muutkin tuotteet. Voide pohjautuu bambu-uutteeseen ja sisältää lisäksi vihreää teetä, kamomillaa ja taikapähkinää. Moni hehkuvoiteista saattaa helposti tuntua iholla rasvaiselta, mutta Zuiin hohdevoiteen kanssa huoli on turha. Tuntu iholla on kevyt ja vain pieni määrä hohdevoidetta riittää. Toimii upeasti meikin alla! 


Pussukasta löytää myös kaksi muuta vegaanista luomutuotetta: Flora Powder Glow Highlighter -hohdepuuterin sekä Shimmer Bronzer Sun -aurinkopuuterin. Molempien tuotteiden raaka-ainelistasta löytyy ensimmäisenä bambumehu, jonka jälkeen tulee Zuiin perinteinen yhdistelmä ruusua, jasmiinia ja kamomillaa. Nämäkin puuterimaiset tuotteet tekevät siis aidosti hyvää iholle eivätkä missään nimessä tuki ihohuokosia! 


Moon -hohdepuuterin sävy on kaunis ja moneen ihonsävyyn sulautuva. Pigmentin puutetta ei ole tässäkään, vaan puuterista saa helposti kauniin hohteen kasvoille. Koostumus on talkiton ja sen hentoinen kukkaistuoksu muistuttaa, mistä tämäkin puuteri on saanut alkunsa: jasmiinin ja ruusun kukkien nupuista sekä kamomillan kukkien terälehdistä - kaikki luomua tottakai! Näillä tuotteilla voi kirjaimellisesti tuntea kukkien kosketuksen iholla. 


Myös Sun -aurinkopuuteri tuoksuu ihanan kukkaiselta. Tämä on tuote, joka sopii näin kalpeaihoisen näkökulmasta parhaiten jo ruskettuneelle iholle, sillä se on sävyltään selkeästi lämmin ja vähän oranssiin vivahtava. Ruskettuneella iholla sävy näyttää varmasti kauniilta, mutta itse jään haaveilemaan seuraavasta kesästä tai ehkä matkasta lämpimään tulevan talven aikana. Toisaalta, tämä saattaisi toimia syysmeikissä myös luomivärinä. Sekä hohdepuuteri että aurinkopuuteri ovat molemmat saatavilla myös erikseen ja pakattu laadukkaaseen mustaan rasiaan, josta löytyy myös peili ja vippa. Näiden tuotteiden yksittäishinta on noin 29,90 euroa.

Värikosmetiikkaan erikoistunut Zuii Organic valmistaa ja kehittää tuotteensa itse omissa tuotantotiloissaan Australian Brisbanessa. Kaikki tuotteiden valmistuksessa käytetyt aineosat ovat hyviä iholle ja sisältävät iholle hyödyllisiä ominaisuuksia ihon ravitsemiseksi ja suojaamiseksi. Koko sarja ja jokainen tuote on aidosti ja sataprosenttisesti luomusertifioitu ja usean kansainvälisen sertifiointitahon valtuuttama. Zuiilla on lisäksi Halal-sertifiointi sekä Cruelty Free ja Vegan Friendly -statukset. 


Zuii I love me -messuilla


Mikäli poikkeat messuilla, suosittelen ehdottomasti katsastamaan Zuiin valloittavat kukkaismeikit, joista ei hoitavuutta ja pigmenttiä puutu. Zuiita maahantuovan Miraz Organicin osastolta löydät myös maailman ensimmäisen luomusertifioidun etanaseerumisarja Helixiumin, joka itseäni on alkanut kiinnostaa kovasti! Lisäksi Miraz Organicin valikoimassa on luomusertifioidut Unique Beauty -hajuvedet, Unique Haircare hiustenhoito- ja muotoilutuotteet, Eco by Sonya -itseruskettavat ja monia muita mielenkiintoisia brändejä! Kaikkiin sarjoihin voit tutustua ennalta täällä. Miraz Organicin löydät I love me -messuilta osastolta 7f128.


Millaisia kokemuksia teillä on Zuiista? Onko innostus jo alkanut nousta messuille menijöillä?

*Yhteistyössä Miraz Organic.

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!