*Kaupallinen yhteistyö House of Organic


Luonnonkosmetiikan ystäviä hemmotellaan tällä viikolla oikein kunnolla! House of Organic järjestää nimittäin keskiviikosta sunnuntaihin Luonnonkosmetiikkapäivät, jolloin he tarjoavat luonnonkosmetiikan suurimpia suosikkeja todellisin superhinnoin. Tarjoukset vaihtelevat keskiviikosta sunnuntaihin, ja tuotteita on ollut valitsemassa myös bloggaajia, kuten Katja Kokko, Ida365 ja Karkkipäivän Sanni. Ilokseni sain itsekin House of Organicin kanssa tekemäni yhteistyön puitteissa nimetä suosikkejani, ja otin tehtävän innolla vastaan. Omat valintani olivat sellaisia tuotteita
, jotka ovat olleet luonnonkosmetiikan suosikkejani jo pidempään, joten tässäpä kootut vinkit eri päivien tarjouksiin! Tuotteiden nimet johtavat suoraan House of Organicin verkkokauppaan kuhunkin tuotteeseen. 

Keskiviikon parhaat valinnat


1. Avril Organic Volume Ripsiväri / supertarjous 7€

Jos toimiva luonnonkosmetiikan ripsiväri on vielä etsinnässä, Avrilin Volume -ripsiväri on ehdottomasti testaamisen arvoinen ja vetää vertoja jopa normikosmetiikan ripsiväreille! 


Tämä savipohjainen naamio sopii myös kuivemmille ihotyypeille, ja tuloksia saa ihailla kerta toisensa jälkeen! Tasoittaa ihonsävyä näkyvästi, supistaa ihohuokosia ja rauhoittaa ihoa. 99,28% luonnonkosmetiikka ja jopa 62,53% luomua.

3. Iroisie BB-voide / tarjous 25€

Yksi suosikki-BB-voiteistani kautta aikojen! Suojakertoimella 25 varustettu voide sisältää tehokkaita anti-age-ominaisuuksia ja sopii myös epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, sillä se ehkäisee näppyjä ja tulehduksia. Vaalea, kellertävä sävy sulautuu hyvin ihoon ja peittää luonnollisesti.

4. Lavera Gloss & Bounce Shampoo / supertarjous 5€

Jos minulta kysytään, luonnonkosmetiikan parhaat shampoot ja hoitoaineet tulevat Laveralta. Jopa haastava hiuslaatuni pysyy niiden avulla ruodussa. Gloss & Bounce -shampoo antaa ihanasti kiiltoa ja jättää hiukset keveiksi ja sileiksi. Lauantain tarjouksista löytyy myös saman sarjan hoitoaine vitosella.


Whamisan Puhdistusöljy on yksi niistä harvoista luonnonkosmetiikan puhdistustuotteista, jossa on ihan kaikki kohdallaan. Se irrottaa vahvemmankin silmämeikin kuin itsestään eikä jätä ihoa lainkaan tahmaiseksi. Unelmien öljypuhdistus on tässä! Suosittelen vahvasti. Listasin tämän jo aiemmin kuukauden suosikkeihin.


Tämä tuote kuuluu itselläni myös TOP3 parhaisiin puhdistusöljyihin, mitä luonnonkosmetiikasta löytyy. Patykan ylellinen öljypuhdistus tekee kasvojen puhdistusrutiineista hoitolatason elämyksen! Tuote vähentää epäpuhtauksia ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Olen kirjoittanut tuotteesta aiemmin täällä.


Haluan nostaa esille myös Mossan kasvoveden, vaikkei se minun valintani tarjouksiin ollutkaan, sillä olen käyttänyt tätä pullollisen ja tässä on oikein toimiva ja edullinen kasvovesivaihtoehto epäpuhtaalle iholle. Tämä sisältää AHA-hedelmähappoja ja kuorii ihoa kevyesti. Tuotetta voi käyttää myös paikallisesti epäpuhtauksiin ja t-alueelle.



Torstain parhaat valinnat



Käytin tätä heleyttävää mineraalipuuteria melkein koko kesän irtopuuterina meikkivoiteiden ja BB-voiteiden päälle. Tällä saa ihanan hentoisen hehkun koko kasvoille tai sitten tuotetta voi käyttää paikallisesti kasvojen korostamiseen. Omalla ihollani on ollut käytössä sävy Olympia, joka sulautuu hyvin myös vaalealle iholle.


Mádaran Nokkonen -vartalovoiteesta ei tarvitse varmaan edes paljoa enää sanoa, kun olen tuonut sen jo useampaan kertaan blogissa esille mm. kaikkien aikojen Mádara-suosikeissa täällä ja uutena vartalovoidesuosikkina täällä. Huippuvoide, joka imeytyy nopeasti ja kosteuttaa juuri sopivasti! 


Tämä tuote ei ollut ollut minun valintani, mutta olen hiljattain ehtinyt tätä herkullista suklaanaamiota hieman testailla ja halusin vinkata hyvästä tarjouksesta matkakoon suhteen, sillä 30ml tuotteestakin riittää useampaan kertaan! 




Perjantain parhaat valinnat


1. Lily Lolo Sculpt & Glow Contour Duo / supertarjous 15€

Siitä saakka kun tämän varjostus-korostuspuuterin löysin, on se ollut käytössäni joka päivä! Listasin tuotteen myös Vuoden 2017 parhaisiin meikkituotteisiin. Aurinkopuuterin sävy on täydellinen: kylmään vivahtava, ilman oranssisuutta. Korostusväri antaa todella hentoisesti valoa kasvoille, joten tällä on vaikea sortua ylilyönteihin. Puuteri ei sisällä talkkia ja on täysin vegaaninen. 


Jos kaipaa yövoidetta, joka ei tunnu iholla paksulta tai kiiltele, tässä on täydellinen valinta! Toimii loistavasti stressaantuneella iholla korjaavana ja uudistavana voiteena. Muun muassa magnesiumia ja arganöljyä sisältävä voide sopii kaikille ihotyypeille!

3. Puhdas+ Matcha tee / supertarjous 15€

Tuote, jolla aloitan joka aamun! Puoli teelusikallista kuuman veden joukkoon ja hieman kylmää kaurajuomaa sekaan - nam. Tästä saa virtaa sellainenkin, joka ei kahvia juo. 1 kuppi vastaa nimittäin 10 kuppia vihreää teetä! 




Lauantain parhaat valinnat


1. Lavera Gloss & Bounce -hoitoaine / supertarjous 5€

Keskiviikon tarjouksien kohdalla kerroinkin, että Laveralta löytyy luonnonkosmetiikan parhaat shampoot ja hoitoaineet. Gloss & Bounce -shampoolla ja hoitoaineella saa kiiltoa, keveyttä ja pehmeyttä hiuksiin. Oma suosikkiparini! 


Lempeä Uni Öljyseerumi oli rakkautta ensikokeilulla. Kirjoitin tuotteesta jo viime keväänä, jolloin olin täysin myyty tämän vitamiinipitoisen unelmaseerumin vaikutuksista. Lempeää tehokkuutta kauniissa pullossa - ja vieläpä kotimaista! 

3. Avril Organics huulipunakynät / supertarjous 4€

Näitä en ole itse kokeillut enkä valinnut tarjouksiin, mutta halusin nostaa nämä esille, koska moni on kehunut niitä hinta-laatusuhteeltaan todella toimiviksi! Kynät ovat 100% luonnollisia ja pigmenttiä kuvaillaan erinomaiseksi. 

4. Whamisa Organic Flowers Toner -hoitovedet / supertarjous 30€ 

Voihan Whamisa sentään! Tältä brändiltä löytyy niin monta toimivaa tuotetta, että loppua ei näy. Näitäkään en valinnut House of Organicin tarjouksiin, mutta haluan ehdottomasti nostaa nämä esille tässä, koska pidän näistä itsekin suuresti! Kosteutusteho on näillä aivan omaa luokkaansa. 


Sunnuntain parhaat valinnat


1. Mádara Kosteuttava Nokkossuihke / tarjous 14€

Tämä ihastuttava suihke kuuluu Mádara-suosikkeihini, jotka listasin blogiin jo viime viikolla. Aloe-pohjainen tehokosteuttava suihke sopii myös herkimmälle iholle sekä erilaisia ihoärsytyksiä rauhoittamaan.


Patykan kasvovesi jäi vahvasti mieleeni, kun testasin uudistunutta puhdistuskolmikkoa vuoden alkupuolella. Aavistelenkin, että tässä saattaa hyvinkin olla yksi kaikkien aikojen parhaista kasvovesistä, kun ne lopulta listaan. Hoitavuus on ihan omaa luokkaansa! Hankin tätä juuri uuden pullollisen, joten koukussa ollaan...


Iroisien seerumi on vilahtanut blogissani aiemmin jo pariin kertaan ja viimeksi nimitin sen yhdeksi kaikkien aikojen suosikkiseerumeistani. Tämä syvältä korjaava, näkyvästi heleyttävä, antioksidanttinen superseerumi on yksi Iroisien myydyimmistä tuotteista. Tuote on ihanteellinen tasapainottamaan myös stressaantunutta ja hormonitoiminnan epätasapainon takia oireilevaa ihoa. Imeytyy kuin unelma ja on hyvä valinta iholle etenkin kylmillä kausilla!

4. FLOW Kosmetiikka Ruusuvesi / supertarjous 13€

Kotimaisen FLOW Kosmetiikan Ruusuvettä olen myös tullut kuluttaneeksi useamman pullollisen. Luomu ruusuvesi sopii myös herkälle, couperosasta kärsivälle ja kuivalle iholle. Tuote ei sisällä alkoholia eikä muita säilöviä aineita!

5. Avril Organic peitevoiteet / supertarjous 8€

Avrilin peitevoidenapissa on erinomainen hinta-laatusuhde! Tuote on peittävä ja pysyvä ja sopii myös silmänalusille. Porcelaine on täydellinen sävy vaalealle iholle. Tätäkin tuotetta käytän päivittäin ja se löytyy myös Vuoden 2017 parhaat meikkituotteet -postauksesta.


Laveran hammastahnasta hullaannuin jo viime vuoden keväällä. Tuote on yksi niitä harvoja luonnonkosmetiikan hammastahnoja, jota voisi erehtyä luulemaan aivan normaaliksi hammastahnaksi! Tämä myös kirkastaa hampaita todella kivasti! Sisältää fluoria.


Jos etsii hyvin imeytyvää, syväkosteuttavaa päivävoidetta, joka sopii myös stressaantunelle iholle, Mádara on loistava valinta. Listasin tämän aikoinaan Luonnonkosmetiikan TOP5 päivävoiteisiin, jonne se pääsisi edelleen helposti mukaan. Voidetta voi käyttää myös yövoiteena!


Kaikki tarjouksessa olevat tuotteet voit selata House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivien kuvastosta. Verkkokauppaan pääset tästä.


Oliko näiden joukossa tuttuja tai muuten kiinnostavia tuotteita? 














*Yhteistyössä House of Organic. Postaus sis. mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

  1. Kiitos koonnista<3 täytyypä tutkia tarkemmin, kun on niin paljon kiinnostavia tuotteita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. House of Organicin valikoima on ihan huima! Noilla sivuilla seikkaillessa saa kyllä kulumaan aikaa :D Ihan kuin karkkikaupassa olisi - ainakin mulle, kun luonnonkosmetiikkaa niin rakastan <3

      Kiva jos tästä koonnista oli apua ja sait jotain kivoja vinkkejä! Ihanaa loppuviikkoa! <3

      Poista
  2. Joo, ei niin paljoa samoja suosikkeja meillä mitä olisi luullut. Tosin esim. Lily Lolon Sculpt-duo kiinnostaisi myös ja meinasin ottaa sen omallekin listalle. :) Ja Flow ruusuvesi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta hyvä että voidaan välillä vinkata jostain uusista suosikeista toisillemmekin, eikä pelkkää toistoa :D

      Ja mitä, etkö ole vielä testannut tota Lily Lolon Sculpt -duoa?! Olin ihan varma, että se on sulle tuttu tuote! :D Mulla se on joka päivä käytössä, ihan must have -tuote <3 Ja joo, FLOW Ruusuvesi on ihana!

      Poista
  3. Laveran tuotteissa tuttuja. Tästä postauksesta muistui tosin mieleeni, että pitääpä hankkia uusi irtopuuteri :)
    Kivaa keskiviikkoa sinulle Mia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos luonnonkosmetiikan irtopuuteria mietit, niin Laveralta löytyy paras irtopuuteri ikinä! Vetää vertoja jopa kalliimmille tapauksille, joita olen aiemmin normikosmetiikan osalta käyttänyt :)

      Ihanaa loppuviikkoa, Outi! <3

      Poista
  4. Vau mitä tarjouksia, heti löytyi pari tärppiä! Kiitos kattavasta koonnista :)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!