Osa on sitä mieltä, että elokuu on jo alkusyksyä. Itse siirryn meikkien osalta syksyisimpiin sävyihin vasta syyskuussa, kun pimeät illat sadekeleineen oikeasti saapuvat ja sandaalit saa pysyvästi vaihtaa saappaisiin. Nyt nautin vielä kesäisistä päivistä ja siinä samalla myös kesämeikeistä niin pitkään kuin mahdollista. Osan kesän uutuuksista kaappaan varmasti mukanani myös syksyn meikkilookkeihin, ja pari sellaista tuotetta löytyy myös IsaDoran kesäkokoelmasta.


IsaDoran Sunset Glow -kausimeikki on saanut innoituksensa auringonlaskun sävyistä ja auringonsäteiden kimmellyksestä rantahiekalla. Molemmista näistä saa onneksi vielä nauttia elokuussakin! Hohdetta kasvoille voi hakea ympäri vuoden Glow Drops -hohdetipoista, joita voi sekoitella haluamaansa väri- tai vartalovoiteeseen. Tipat toimivat myös yksinään, jos haluaa kunnon glow'ta kasvoille, ja näillä voi korostaa kesällä hankittua rusketusta vielä syksymmälläkin. Hehkutipat sisältävät kosteuttavaa glyseriiniä ja antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia.


Itselleni tämä kesä on ollut yllättävän "kiiltovoittoinen". Punat ovat jääneet vähemmälle käytölle, kun huuliin on tullut sipaistua kiiltoa paljon useammin. IsaDoran Liquid Lip Glow -huulikiillot ovatkin yllättäen olleet tämän kokoelman suosikkejani! Kokoelmaan kuuluu kolme erilaista sävyä, joista kuvassa oleva 51 Pearl Glow on ollut ylivoimainen suosikkini. Kyseistä sävyä minulla on huulillani myös tämän postauksen meikkikuvassa. Kuten huomaatte, sävy on todella läpikuultava ja luonnollinen metallimaisella hohteella. Kiilteen aikaansaama 3D-efekti tekee huulista täyteläisemmän näköiset. Olen saanut muutamia kyselyitä siitä, olenko ottanut huuliini täytettä. Vastaus on; en ole! Juuri siksi tykkään käyttää tällaisia tuotteita. Tämä ei ole millään tavalla turvottava tuote, vaan luo juurikin efektin pulleammista huulista. Kosteuttavana aineosana toimii Aloe vera.


IsaDoran kynsilakkoja käytän myös säännöllisesti. Pidän siitä, miten helposti niillä sujuu lakkaus ja miten nopeasti lakat kuivuvat. Nämä kolme kesälookin mukana ilmestynyttä Wonder Nail -kynsilakkaa ovat vielä myynnissä elokuun loppuun asti. Oma suosikkini lakoista on ollut 588 Sun Sparkles, joka on hieman läpikuultava roosan sävytteinen kimallelakka. Kultainen 589 Golden Glow on myös todella kaunis, ja oikeastaan nämä kaikki sävyt sopivat hyvin myös syksyyn! 


Kokoelmaan kuuluu tälläkin kertaa myös pyöreä paletti, Face Glow Bronzing Wheel. Nimensä mukaisesti se sisältää toisiinsa sointuvia aurinkopuuterisävyjä, joita voidaan käyttää tuomaan hehkua koko kasvoille tai tasoittamaan ruskettuneempaa ihoa. Sävyistä yksi on täysin matta, mutta omalla ihollani selkeästi oranssivivahteinen. Olen kuitenkin käyttänyt paletin vaaleimpia sävyjä highlighterin tapaan. 


Jos tykkää enemmän käyttää voidemaisia hohdetuotteita, hohdetippojen lisäksi Sunset Glow -kausimeikki sisältää myös kaksi erilaista hohdepuikkoa. Nämä puikot ovat todella käteviä, sillä niitäkin voi käyttää koko kasvoille tai highlighterin tapaan poskipäille, leukaan, otsaan ja nenänvarteen. Puikot luistavat iholle hyvin, eivätkä ole jämäkkiä tai tahmaavia koostumukseltaan. Kesälookkiin kuuluvat sävyt 20 Pink Sunset ja tummempi 22 Beach Glow. Arvatenkin olen itse pysynyt taas sen verran vaaleaihoisena, että tummempi sävy on jäänyt odottelemaan ottajaansa. 


Kokoelmaan kuuluu myös muutama nestemäinen mattahuulipuna sekä kaunis lämminsävyinen luomiväripaletti. Näitäkin ehtii vielä käydä ihastelemassa myymälöissä elokuun loppuun saakka. Sitten IsaDoralta ilmestyykin taas uutta syksyksi. Näistä blogissa lisää, kun se hetki koittaa! 

Tuotteiden hinnat:

 • Glow Drops -hohdetippa 21,90€
 • Liquid Lip Glow -huulikiilto 14,90€
 • Wonder Nail -kynsilakka 8,90€
 • Face Glow Bronzing Wheel -aurinkopuuteripaletti 29,90€
 • Bronzing Highlighting Stick -hohdepuikko 17,50€

IsaDoran löytää myös Kicksin verkkokaupasta.

Kuinka monella teistä on jo ajatukset syksyssä? Iskikö joku näistä tuotteista erityisesti?


*Tuotteet pr-kappaleita. Postaus sis. mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

 1. Noi hehkutipat näyttää ihanilta! En oo itse asiassa vielä kokeillut miltään merkiltä tollasessa muodossa olevia kuultotuotteita, täytyy laittaa listalle. Näistä ihastutti kans toi huulikiilto, oon ite tykästynyt nykyisin just kevyisiin ja kuultaviin huulituotteisiin. :) IsaDoran lakat kuuluu kans suosikkeihin, ne kuivuu niin nopeesti.

  Pakko myöntää, että omat ajatukset on jo ihan syksyssä! :D Just tänään tein oikein syksysen meikin tummilla sävyillä..

  x Charlotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on kyllä ihanaa aikaa värien puolesta! Mä rakastan kaikkia syksyn meikkisävyjä, ja tuntuu, että ne myös sopii mun omaan värimaailmaan paremmin :) Mutta onhan nämä kesämeikitkin ihania. Noiden kiiltojen käyttöä jatkan kyllä syksylläkin! :D

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!