*Kaupallinen yhteistyö Raw Beauty

Usein erilaisten ihonhoitotuotteiden kanssa joutuu odottelemaan pidempään, kunnes näkee tuloksia ihollaan. Ei auta, vaikka olisi kuinka kärsimätön luonne ja toivoisi joulun saapuvan jo huomenna, sillä se ei tule, ennen kuin on sen aika. Joskus voi joutua kärvistelemään viikko- tai jopa kuukausitolkulla. Myönnän, että itse mielelläni haluaisin tietää jo parissa päivässä kannattaako tuotteen käyttöä jatkaa vai siirtyäkö seuraavaan, jos nykyinen ei toimikaan halutulla tavalla. Aina ei nimittäin edes viikkojen jälkeen heru palkintoa tuotteen säntillisestä käytöstä. Toisaalta on selvää, etteivät kaikki tuotteet saa sanomaan "wau!".

Mutta voi että rakastankaan niitä tuotteita, jotka jo ensimetreillä saavat aikaan tuon "wau"-fiiliksen. Niitä, jotka näyttävät jo muutamassa päivässä tai parhaimmillaan jopa yhdessä yössä, että ovat kaiken käytön arvoisia. Sillä jos jo yhdessä yössä tekee mieli lätkäistä tuotteen päälle tuo täyden kympin leima, mitenkäs sitten muutaman viikon päästä? Voi olla, että arvoisteluasteikossa loppuvat numerot kesken...


Olen lähiaikoina tutustunut Raw Beautyn kanssa tekemäni yhteistyön kautta minulle uuteen luonnonkosmetiikan sarjaan. Kyseessä on amerikkalainen luksussarja nimeltä Kypris, jonka tarina on todella kiehtova. Kypris tarkoittaa kreikaksi rakkauden jumalatarta. Legenda kertoo, että rakkauden, kauneuden, hedelmällisyyden ja seksuaalisuuden jumalattarena tunnettu Afrodite nousi kuohuvan vaahtoavista vesistä Kyproksen rannikolta. Kyproslaiset olivat niin lumoutuneita jumalattaresta, että he nimesivät hänet Kyprikseksi kunnioituksesta yhteistä kotiaan kohtaan. Toisin kuin yleisissä kertomuksissa, joissa väitetään Afroditen olleen kaunis, mutta myös ylpeä, Kypriksen eetos on säilyttänyt Afroditen esikreikkalaiset, jumalaisen feminiiniset juurensa. Hänet nähdään sensuaalisuutta pursuavana hekumallisena jumalattarena, joka hehkuu paitsi rakkautta ja viisautta, mutta toimii myös sisaruuden ja perheen puolestapuhujana. Afroditen kuuluisan kauneuden ajatellaan juontavan juurensa hänen syvästä yhteydestä luontoon. Siksi myös Kypris on sarjana ylistys naisellisuudelle ja aistillisuudelle, 100% luonnollisilla aineosilla.


Olen monesti kertonut innostuvani luksussarjoista, sillä havittelen kosmetiikalta sitä kokonaisvaltaisempaa elämystä, johon kuuluu tuotteiden tehon lisäksi myös purkkien kaunis ulkonäkö ja viimeisen päälle viilatut koostumukset ensiluokkaisista raaka-aineista. Kypriksen osalta myös tarina sarjan takana on juuri sellainen, mikä saa odottamaan paljon. Kukapa nainen ei haluaisi tuntea oloaan jumalattareksi sivellessään iholle kauneustuotteitaan? 

Tässä tapauksessa kahdesta testaamastani Kypris-tuotteesta toinen on ulkoiselta olemukseltaan kuin tehty jumalattarelle. Toinen tuotteista on vaatimattomampaan asuun puettu, mutta eipä anneta sen hämätä. Beauty Elixir nimeltä Prismatic Array sattuu nimittäin olemaan juuri se tuote, joka yllätti yhden yön ihmeillään. Kypriksen valikoiman kolmesta kauneuseliksiiristä tämä hellävaraisin tehotiiviste on suunnattu herkimmästäkin herkimmälle, ärtyneelle ja kuivalle iholle, mutta se toimii myös sekaiholla, sillä sen sanotaan nujertavan myös näppylöitä. 


Prismatic Array -kauneuseliksiiri sisältää 18 luonnollista aktiiviainetta. Jo raaka-ainelistaa läpikäydessään innostus nousee väistämättä pintaan. CoQ10 häivyttää auringon aiheuttamia ihovaurioita, C-vitamiini puolestaan vaikuttaa ihon elastisuuteen lisäämällä sen luonnollista kollageenin tuotantoa. Ihoa hellitään myös kaktusviikunan, ruusunmarjan sekä A- ja E-vitamiinia sisältävän baobab-öljyn voimin. Kukui-öljy ravitsee ja suojaa ihoa omega3-rasvahapoillaan. Vegaaninen Prismatic Array ei sisällä lainkaan eteerisiä öljyjä, joten se sopii myös raskaana oleville ja tuoksuherkille.

Tuntuu hullulta, miten kallisarvoisista raaka-aineista koostetun tehotiivisteen vaikutukset voi nähdä jo yhdessä yössä. Jos ihoni olisi ollut normaalissa kunnossa, olisin saattanut havaita vaikutukset vasta muutaman päivän jälkeen. Mutta sen sijaan ihollani oli juuri itseaiheutettu reilu 1 cm tulehtumaisillaan oleva puristeluarpi, jonka sain palkkioksi parin mustapään väkinäisestä kaivelusta. Jälki näytti niin pahalta, ettei sitä saanut edes meikillä kunnolla piiloon. Mutta mitä teki Kypriksen kauneuseliksiiri? Se sai haavauman rauhoittumaan yhdessä yössä. En ollut uskoa silmiäni, kun seuraavana aamuna katsoin peiliin! Arpi oli silminnähden vaaleampi. 5 päivän käytön jälkeen se oli lähes poissa! Olisi pitänyt ottaa ennen ja jälkeen -kuvat, niin olisin voinut liittyä maailmalla Kypristä suitsuttavien ihmisten joukkoon. Liitynpä silti, sillä jos jotakin tuotetta kuvaillaan rauhoittavaksi ja korjaavaksi, tämä ainakin on sitä!


Toinen Raw Beautylta testiin saamani tuote on Kypriksen kirkastava Glow Philtre -kuorintanaamio. Käytän tänä päivänä pääasiassa entsymaattisia naamiota, ja olen jättänyt rakeilla kuorivat naamiot todella vähälle käytölle. Tämä Kypriksen hyytelömäinen naamio on nimenomaan rakeeton vaihtoehto ihon kirkastamiseen. Se puhdistaa ihohuokoset syvältä sekä lisää ihon pehmeyttä ja valovoimaisuutta. Uudistavat entsyymit ovat peräisin granaattiomenan siemenistä, ja ihoa pehmentävät merelliset uutteet saadaan merifenkolin kantasoluista ja merilevästä. Valkohytykkä-sieni toimii puolestaan ihon elvyttäjänä ja antaa iholle kunnon kosteusboostin! 


Siinä missä kauneuseliksiiri ei tuoksu miltään, tämän kauniin purkin hyytelömäinen sisältö tuoksuu ihanan greippiseltä. Tätä kaapisi mielellään isommasta purkista ja levittäisi koko vartalolle, jos kyseessä olisi suihkugeeli tai vartalovoide! Entsymaattisen naamion teho ei kuitenkaan vaadi paksua kerrosta iholle, vaan todella ohut kerros tätä riittää. Itse sorruin ensimmäisinä kertoina kaapimaan tuotetta aivan liikaa, mutta nyt olen osannut olla säästeliäämpi - onneksi, sillä tätäkään jumalatar-naamiota ei halua heittää yhtään hukkaan. Kyseessä on juuri sellainen entsymaattinen naamio, josta pidän: hellävarainen, mutta tehokas. Vaikutusajan voi säätää 5-20 minuutin väliltä, mutta itselläni tämä ei kihelmöi lainkaan, vaikka pidän tätä maksimiajan. Iho ei punoita naamion jälkeen, vaan näyttää tasaiselta ja hyvältä. 


Uskallan suositella näistä kumpaakin etenkin tehokkaiden, mutta hellävaraisten tuotteiden ystäville. Hinnat eivät ole supermarkettiluokkaa, mutta sitä ei kullanarvoiselta sisällöltä odotakaan. Kypriksen tuotteita ei turhaan hehkuteta äärimmäisen tehokkaina. Pienempienkin pakkauskokojen valtti on riittoisuus, sillä merkittävät aktiiviainepitoisuudet eivät vaadi reilumman käden käyttöä. Näistä purkeista nauttii pitkään, niin käyttäjä kuin ihokin! 

Kypriksen Beauty Elixir: Prismatic Array saatavilla kahdessa koossa: 14ml sekä 47ml
Glow Philtre -kuorintanaamio saatavilla 46ml koossa hintaan 93 euroa. 

Kypriksen tuotteissa ja tuotekehittelyssä kohtaavat luonto ja tiede. Naiseutta ylistetään paitsi sarjan nimessä myös raaka-aineiden osalta, jotka hankitaan pieniltä, naisten omistamilta maatiloilta. Kypris painottaa kestävyyttä ja ekologisuutta, ja tuotteiden merkittävillä aktiiviainepitoisuuksilla otetaan kantaa myös yleiseen kulutuskulttuuriin. Tuotteiden tummat lasipullot on valittu suojaamaan tuotetta UV-säteilyltä. Sarja on täysin vegaaninen.


Raw Beautyn tarjoamat edut


Turussa toimiva ihastuttava Raw Beauty -luonnonkosmetiikkamyymälä tarjoaa niin myymälässä kuin verkkokaupassa asioineille nyt mukavat edut:

 • Kaikkiin yli 25 euron tilauksiin omavalintainen Ecodenta -hammastahna kaupan päälle! Vaihtoehdot pääset kurkkaamaan täältä. Lahjan arvo on 9,90€.
 • Kypris-tuotteen ostajalle pakataan tilaukseen mukaan lisäksi valinnainen minikokoinen 3ml Kypris-tuote! Tuotteen voi valita Raw Beautyn Kypris-valikoimasta itse. Loistava mahdollisuus testata esimerkiksi yli 200 euron Kypris-tuotetta ilmaiseksi. Pienikokoinen pullo riittää yllättävän pitkäksi aikaa. 
 • Kaikille verkkokauppatilauksen tehneille sekä myymälässä asioineille myös 20% alennuskoodi tulevaa ostosta/tilausta varten! (Alekoodi ei koske Kypristä eikä Amala-sarjaa).

Muistathan mainita tilauksen lisätietokentässä valitsemasi hammastahnan ja minikokoisen Kypris-tuotteen. 

Kuinka moni uskaltaa tunnustaa, että jumalatar-fiilis on tervetullutta kosmetiikan käytössä? Onko Kypris teille jo tuttu, ja jos ei, millaisia tuntemuksia sarja herättää?


​​
*Yhteistyössä Raw Beauty Oy.
Bloggaaja ei hyödy linkkien kautta tehdyistä ostoista.

4 kommenttia:

 1. Onpa hyvin kuuloisia tuotteita. Kuorivanaamio kuulostaa sellaiselta, jota itse haluaisin testata!
  Ihanaa viikkoa sinulle Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuorintanaamio on aivan ihana! Niin hellävarainen, mutta silti tehokas :)
   Ihanaa helleviikkoa, Outi! <3

   Poista
 2. Kasvoöljyä olen katsellut "sillä silmällä", mutta epäilen, että pystyisin käyttämään nykyisiäkään ennen kuin vanhenevat, joten pysyy listalla "ehkä joskus". Jotenkin rakastan kaikkia kasvoöljyjäni ja ne eivät just nyt tarvitse uutta kilpakumppania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän niin mistä puhut! Kasvoöljyt kuluu niin hitaasti, että niiden hamstraaminen on aika turhaa. Tuo 14ml pullokin on aivan älyttömän riittoisa, vaikka kuulostaa pieneltä koolta. Itsekin rakastan kasvoöljyjä, ja varsinkin tehokkaita sellaisia! Suosittelen kyllä ehdottomasti tutustumaan tähän, kun varastot joskus hupenevat :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!