YHTEISTYÖSSÄ - INGLOT SUOMI

Jos joku tunnetaan hehkuvasta meikkilookista, se on Jennifer Lopez. Jenkeissä tähti on melkein jopa synonyymi sanalle "glow", ja nimettiinhän tähtösen vuonna 2002 lanseerama ensimmäinen hajuvesikin osuvasti Glow By JLo. Vaikka laulaja juhli vastikään 49-vuotissynttäreitään, säihkyy hän edelleen yhtä lailla kuin vuosia sitten ja toimii inspiroivana kauneusikonina ympäri maailmaa. Jenniferin kaunista, heleää ihoa jaksaa ihastella jokainen - myös minä!


Kuten olen monesti blogissa kertonut, minulle meikissä on ehdottomasti tärkeintä meikkipohja. Haluan, että iho on luonnollisen kuulas, kaunis ja hehkuva. Tätä ei kuitenkaan pelkällä meikkikikoilla saavuteta, vaan se vaatii myös sen, että ihosta pidetään muutenkin hyvää huolta. Ohuen ja kuulaan meikkipohjan läpi nimittäin kuultaa helposti epätasainen ihonsävy ja epäpuhtaudet. Itse olen viime aikoina kärsinyt jonkin verran epäpuhtauksista otsalla ja ohimoilla, jonne minulla ei yleensä ilmesty näppylöitä lainkaan, mutta toisaalta otsan alueen näpyt viestivät siitä, että on tullut syötyä vääränlaisesti tai juotua liian vähän vettä. Ohimon alueen näpyt kertovat myös liian vähäisestä vedenjuonnista tai liiallisesta suolan ja kofeiinin käytöstä. Siispä epäpuhtauksien viesti minulle kuuluukin, että vedenjuontia ei kannata näillä helteilläkään unohtaa. 


Ja helteistä puheen ollen; meikkikuvien otto +30 asteen sisätiloissa ilman minkäänlaista ilmastointia taitaa näkyä myös katseeni tuskaisuudessa... Sillä nämä uutuusmeikit ovat muuten kyllä saaneet minut varsin innostuneeksi! Minulle ei ole sinänsä väliä onko kyseessä julkkiksen lanseeraama meikkisarja vai ei, sillä kiinnitän enemmän huomiota itse tuotteisiin, värivalikoimaan ja etenkin niiden laatuun. Inglot on minulle ennestään ainoastaan nimeltä tuttu, mutta Jennifer Lopezin meikkikokoelman myötä kiinnostukseni kasvoi niin suureksi, että halusin ehdottomasti tutustua tuotteisiin paremmin. Inglotin kanssa tekemäni yhteistyön myötä pääsinkin testailemaan uutuuksia laajemmin. 


Vaikka nykypäivänä hillitsen uusia luomivärihankintoja vuosien varrella pursuilevaksi kasvaneen luomiväriarmeijani vuoksi, tällä kertaa juuri luomivärit olivat Inglotin J. Lo -kokoelmassa ne, jotka saivat minut alunperinkin haikailemaan tuotteiden perään. Sävyvalikoimaan kuuluu nimittäin 20 toinen toistaan upeampaa luomiväriä, joista voisin mieluusti kahmia vaikka kaikki! Luomivärinapit ovat yllättävän isokokoisia, ja hintakin on laatuun nähden ilahduttavan edullinen: 10 euroa nappi. Valikoimaan kuuluu Jennifer Lopezin meikkityylille ominaisesti paljon lämpimän ruskeita ja pronssisia sävyjä, unohtamatta kullanhohtoa. Myös violetit ja pinkit sävyt ovat kivasti edustettuna, ja löytääpä joukosta myös smoky eye -meikkiin sopivan glitterisen hiilenharmaan sekä täysin mattaisen mustan sävyn.  



Itse innostuin tällä kertaa shimmerisistä sävyistä, joista kiinnitin huomioni ensimmäisten joukossa kauniiseen kuparin sävyyn. Sitä on luomillani myös alla olevassa meikissä. Joku tarkkasilmäinen saattaa myös huomata, että hiukseni näyttävät erilaiselta. Kävin viime viikolla napsaisemassa niistä melkein 15 cm pois, ja samalla hiuksiani vaalennettiin pari astetta, jotta tumma violettiin vivahtava sävy saatiin muutettua suklaanruskeaksi. Etuosaan laitettiin myös muutama kuparinen raita, ja hiukset jäivät latvoistakin hieman vaaleammiksi. Uudesta hiustyylistäni on tulossa blogiin juttua vielä erikseen, sillä projekti on blogiyhteistyössä toteutettu. Vaativat kyllä vielä totuttelua nämä hiukset... 


Valitsin luomiväreistä itse täytettävään palettiin myös hunajaisen sävyn, pähkinäisen ruskean sävyn sekä kuparista kultaaEn voinut myöskään vastustaa tätä ihanaa oliivin vihreää, jonka lisäksi violeteista sävyistä valikoin itselleni muun muuassa Taupen ja Deep Amethyst -sävyn. Kuten sanoin, luomivärit sattuvat olemaan kokoelmassa niin upeita, eikä pigmenttikään tuottanut pettymystä. 

Inglotin Freedom System -paleteissa loistavaa on se, että sävyt kiinnittyvät magneeteilla, joten niitä voi vaihdella paletteihin milloin vain. Jennifer Lopez -kokoelmaan on saatavilla jopa neljää erilaista Freedom System -palettimallia, joihin voi valita luomivärien kaveriksi vaikka poskipunan ja highlighterin, kuten itsekin tein. Esimerkiksi matkalle lähtiessä tämä on varsin kätevä juttu!



Poskipunista valitsin itselleni kaksi houkuttelevinta: täydelliseltä arkipunalta vaikuttavan J212 Blush -sävyn sekä pinkimmän Ballerinan. Blush on hieman enemmän korallisempi, joten käytin sitä yllä olevassa meikissä, koska halusin luoda lämpöisen kesämeikin. Jätin myös ripset aika luonnollisiksi, enkä tehnyt vahvaa rajausta. Jennifer Lopez -kokoelman Viva Las Lashes Mascara on pidentävä, taivuttava ja erotteleva ripsiväri, joka hylkii vettä, eikä pakkuunnu tai varise. Tarkalla harjasosalla on helppo levittää väri lyhyempiinkin ripsiin ja saada näin näyttävämäpi lopputulos. Ripsiväri sisältää E-vitamiinia, se on hypoallergeeninen ja dermatologisesti testattu. Sopii myös herkille silmille - ja on myös vegaaninen! 


Kokoelmaan kuuluu myös irtoripset, sillä J. Lo on päivettyneen, hehkuvan ihonsa ja nudehuulien lisäksi tunnettu myös runsaista ripsistään, joiden suhteen tähden kerrotaan olevan erittäin tarkka. Itse en ole vuosiin käyttänyt irtoripsiä, mutta ajattelin säästää nämä johonkin juhlavampaan hetkeen. Ehkäpä vielä uskaltaudun näitä kokeilemaan, vaikka aikoinaan sen kamalan ripsikatastrofin kärsinkin jenkkivuosieni jälkeen.



Luomivärien lisäksi innostuin kokoelman huulituotteista, joista kiilloista sain testiini kullanhohtoisen Goldlipsin sekä nuderoosan Soft Rosen. Olen tänä kesänä käyttänyt yllättävän paljon kiiltoja, vaikka normaalisti suosinkin punia. Vegaaniset, E-vitamiinia ja aprikoosikernelöljyjä sisältävät huulikiillot tuntuvat ihanan hoitavilta, eivätkä lainkaan tahmaisilta! Kiilloilla saa myös kivasti täyteläisyyttä huuliin. Inglotin J. Lo -kokoelman huulikiillot löydät täältä.

Huulipunista valitsin testiin kaksi kiiltopunaa ja yhden mattasävyn. Vaikka punaisia huulipunia käytänkin harvemmin, marjainen Besame oli niin vastustamaton, että se oli pakko valita! Toinen valitsemani kiiltopuna oli hillitty, ripauksen koralliin vivahtava Flor. Molemmat huulipunat antavat kauniin kiillon ja ovat huulilla todella värikylläisiä. Meikissäni käytin itse asiassa ensin Flor -huulipunaa ja päälle sipaisin hieman Goldlips -huulikiiltoa. Näin lopputuloksesta tuli vieläkin mehukkaampi ja huulista täyteläisemmän näköiset.

Mattapunia kokoelmasta löytyy kiiltopunien mukaisesti neljä erilaista. Itse haksahdin Flamingoon, joka on todellisuudessa paljon vaaleampi, mitä verkkokaupan kuva antaa ymmärtää. Jos etsii kylmävivahteista nuderoosaa, Flamingo on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen. Ylläolevissa kuvissa sävy on keskellä. Mattapunat sisältävät makadamia- ja avokadoöljyjä, eivätkä tunnu huulilla kuivattavilta.

Suomessa Jennifer Lopez Inglot -kokoelmaan voi tutustua Inglotin omassa liikkeessä Helsingin Kluuvissa tai esimerkiksi Vantaan Jumbon EGO -myymälässä. Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä. Inglotin kaikki tuotteet löytää myös netistä.


Alennuskoodi Inglotin verkkokauppaan!


Koska tuotteita voi kätevästi tilata myös Inglotin suomenkielisiltä nettisivuilta, sain teille tuntuvan alekoodin, mikäli innostutte näistä Jennifer Lopez -kokoelman tuotteista yhtä lailla kuin minä! Siispä tämän viikon sunnuntaihin saakka saatte KAIKISTA JENNIFER LOPEZ -kokoelman tuotteista -20% koodilla BEAUTYHL20. J.Lo -valikoimaa pääsee tutkailemaan täällä.

Alennuskoodi voimassa sunnuntaihin 5.8.2018 saakka. Bloggaajana en hyödy linkkien kautta tehdyistä ostoista enkä alennuskoodin käytöstä millään tavalla. 


Mitäs mietteitä kokoelma teissä herättää? Innostuitteko erityisesti joistain tuotteista? Onko Inglot muuten tuttu?















*Bloggaaja ei hyödy linkkien kautta tehdyistä tilauksista. 

12 kommenttia:

  1. Näistä mikään ei ole tuttu, mutta vaikuttavat ihanilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kokoelma kyllä kolahti muhunkin, etenkin luomivärien ja huulituotteiden osalta! :) Tosi hyvänlaatuisia tuotteita ja ihania sävyjä!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Usko pois, mäkin olen ollut näistä aika täpinöissäni :D Kosmetiikkaonnea, heh! ;)

      Poista
  3. Minusta nämä kaikki on aivan ihania. Sävyt ovat juuri sellaisia, joita itsekin käytän. Minä niin haluan myös testata irtoripsiä, viimeisin kokeilu ei oikein onnistunut kiinnityksen osalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, samaa mietin itsekin, että kerrankin sävyt sattuu olemaan sellaisia arkimeikissäkin todella käyttökelpoisia, mutta silti niin kauniita ja erilaisia!

      Odottelen noiden irtoripsien kanssa vielä sopivampaa tilaisuutta, kunnes alan niiden kanssa säätämään :D

      Poista
  4. Kivan näköinen harja tuossa ripsarissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on tosi tarkka ja sopii siksi lyhyemmillekin ripsille - eli myös mulle! :D

      Poista
  5. Ihanan väriset silmät sulla ja muutenkin olet kyllä kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, kuka oletkaan! Olipa ihana kommentti :)

      Poista
  6. Tää on kyllä ollu mielenkiintoinen yhteistyö! Kunpa olisivat vielä Suomessakin markkinoineet tätä enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olisi ehdottomasti ansainnut lisää näkyvyyttä tämä kokoelma! :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!