*Kaupallinen yhteistyö Janssen Cosmetics

Kilpailu kosmetiikkamarkkinoilla on kovaa, ja brändit pyrkivät erottumaan monin eri keinoin. Tuotteessa voidaan käyttää harvinaisempia raaka-aineita, joita ei saa jokaisen nurkan takaa. Vaihtoehtoisesti voidaan myös turvautua niihin raaka-aineisiin, jotka ovat nyt niin sanotusti pinnalla ja herättävät varmasti ostajien mielenkiinnon. Tällaisia ovat esimerkiksi kollageeni, hyaluronihappo tai A-vitamiini, jotka ovat jo pitkään olleet suosiossa niiden antamien tehokkaiden tulosten vuoksi. Jotkut brändeistä panostavat myös pakkaukseen ja pyrkivät tekemään siitä niin ylellisen, että se keräisi kosmetiikkaosastolla seikkailevien katseet ensimmäisten joukossa. Mutta mitä jos tekisikin pakkauksesta niin erilaisen, että sellaista ei osaisi edes odottaa? 

Jos minulta kysytään, saksalainen Janssen Cosmetics kiilaa tuotepakkauksensa innovatiivisuudella suoraan kärkisijoille. Brändi nimittäin tarjoaa uutuusseeruminsa ruiskeen muodossa! Kaikenlaisia tuotteita olen vuosien varrella testannut, mutta tällaiseen en ole koskaan aiemmin törmännyt. Idea on kieltämättä loistava, sillä jos kosmetiikkamarkkinoilla haluaa erottua, sen voi tehdä myös tällä tavalla: tarjoamalla tuotteensa niin erityisessä "muodossa", että se varmasti kiinnittää huomion. Tämä oli itse asiassa myös syy siihen, miksi mielenkiintoni sarjasta heräsi. 


Kun ihonhoitoon haluaa lisäboostia, kannattaa ehdottomasti tarttua seerumeihin. Niiden tehokkuus piilee vaikuttavien aineiden pienessä molekyylikoossa, jonka ansiosta ne pääsevät imeytymään ihoon kosteusvoiteita paremmin. Minulle seerumit ovat ihonhoidon "superfoodeja", johon oikeastaan kiteytyykin hyvin seerumien arvo. En jättäisi niitä pois ihonhoitorutiineista enää mistään hinnasta, sillä ne ovat todistaneet tehonsa jo niin moneen kertaan. 

Seerumit ovat samalla minulle myös niitä tuotteita, joihin olen valmis satsaamaan enemmän myös rahallisesti. Kerroin aikoinaan, että esimerkiksi vartalovoiteista en mielellään maksaisi suuria summia ja aika lailla maksimisumma on minulle 25-30 euroa, joka sekin tuntuu aika arvokkaalta. Sen sijaan seerumista olisin valmis maksamaan helposti yli satasen tai 150 euroa. Janssen Cosmeticsin uutuusseerumi ei siis hipaise läheltäkään omaa kipurajaani, sillä ovh-hinta on reilu viisikymppiä, vaikkakin ruiskeen muotoisen pakkauksen koko on 10ml.Janssen Cosmetics tunnetaan cosmeceutical -ihonhoidon edelläkävijänä. Viime vuonna brändi juhlisti jo 20 vuotta kestänyttä taivaltaan, joka sai aikoinaan alkunsa saksalaisen Walther Janssenin ja hänen vaimonsa Elkan tavoitteista kehittää ihonhoitosarja, joka pohjautuisi korkealaatuisiin ja voimakkaisiin aktiiviaineyhdistelmiin. Cosmeceuticals -termillä tarkoitetaan yleensä epävirallisesti sellaista kosmetiikkaa, jonka raaka-aineilla on sekä lääketieteellisiä että kosmeettisia vaikutuksia. Janssen Cosmetics kuvaileekin itseään tuotesarjana, joka yhdistää farmakologian laadun ja turvallisuuden sekä kosmeettisen ihonhoidon hemmottelevuuden. Brändi painottaa erityisen paljon juurikin laatua, turvallisuutta ja tuloksia, jotka saadaan pitkällisen tutkimus- ja kehitystyön tuloksena. 

Suomessa sarja oli alkuun käytössä käytössä vain Turun Kosmetologikoulun oppilashoitolassa, mutta nykyään tuotteita löytää 26 hoitolasta ympäri Suomen ja niitä voi myös tilata Janssen Cosmeticsin kotimaisesta verkkokaupastaSarjan valikoima on kiitettävän laaja ja jokainen tuotelinja on suunniteltu vastaamaan erilaisen ihotyypin tarpeita. Sarjasta löytyy myös Detox-tuotteita ja jopa oma luonnonkosmetiikkalinja, joka arvatenkin herätti heti kiinnostukseni. Toukokuussa lanseerattu Epigenetic Serum on ruiskeen muotoisessa pumppupullossa oleva tehotiiviste, jonka pääraaka-aineina toimivat kehäkukkauute sekä hyaluronihappo, jota seerumi sisältää kahdessa eri muodossa. Mitään piikkejä tai neuloja ei tarvitse pelätä, sillä pakkauksen ulkonäöstä huolimatta kyseessä on tosiaankin tavallinen seerumi, joka levitetään iholle normaaliin tapaan. Pumppumekanismi pullossa toimii itse asiassa juuri siten kuin toivoisi kaikkien seerumien toimivan: ohut kärki annostelee seerumia pienen tipan kerrallaan, joten tätä ei kulu hukkaan, jollei itse sorru käyttämään tuotetta tarpeettomasti reilummin. Kuten seerumeita yleensäkin, tätäkin levitetään puhtaalle iholle heti kasvoveden jälkeen ennen päivä- tai yövoidetta. Biologia ei koskaan ollut koulussa lempiaineitani, mutta yritin tämän tuotteen myötä hieman perehtyä siihen, mitä epigenetiikalla tarkoitetaan, koska sana oli minulle täysin vieras. Janssen Cosmeticsin sivuilla pohjustetaan aihetta niin, että viimeisimmät tutkimukset osoittavat elintapojen ja ravintotottumusten lisäksi myös ihonhoitotuotteiden vaikuttavien aineiden kontrolloivan niiden geenien aktiivisuutta, jotka vaikuttavat ihon tilaan. Perimässä on kemiallisia merkkejä, joiden mukaan geenit kytkeytyvät päälle tai pois päältä. Kemiallisia merkkejä voi kertyä perimään esimerkiksi negatiivisten ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta, jolloin ihosolut muuttuvat epigeneettisesti ja solut jatkavat ikääntymistä silloinkin, kun ulkoiset stressitekijät poistuvat. 

Epigenetic Serumin päävaikuttava aine on kehäkukkauute, koska se sitältää runsaasti oligosakkarideja, jotka taas säätelevät kahta epigeneettisille muutoksille välttämätöntä mekanismia. Menemättä sen syvemmälle yksityiskohtiin, kehäkukkauute mahdollistaa muuttuneen epigeneettisen koodin korjaamisen ja auttaa torjumaan ihon ikääntymisprosessia. Ihon vastustuskyky paranee ja se säilyttää nuorekkaan hehkunsa pidempään. Mainitsin aiemmin seerumin sisältävän myös kahta hyaluronihappoa: lyhytketjuista, joka varastoituu ihon syvempiin kerroksiin saaden aikaan sen "täyteaine-efektin" sekä pitkäketjuista hyaluronihappoa, joka taas jää ihon pinnalle ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Sekä kehäkukkauute että hyaluronihappo löytyvät seerumin inci-listan alkupäästä.

Seerumi asettuu iholle hyvin, imeytyy välittömästi ja jättää miellyttävän siloisen tunnun iholle - sisältämättä kuitenkaan silikonia. Tuoksu on raikkaan kukkainen, mutta niin mieto, ettei se jää häiritsevästi leijailemaan. Hehkua rakastavana kiinnitin huomiota myös siihen, että tästä jää iholle kaunis, hyvin hentoinen hehku. Sellainen, miltä toivoisi ihon näyttävän aina luonnostaan. Etenkin aamuisin tuo hehku herättää ihon mukavasti uuteen päivään!

Janssen Cosmetics Epigenetic Serum 10ml suositushintaan 54 euroa. Tuotteen löytää verkkokaupasta tai lähimmältä jälleenmyyjältä, jonka voit tarkistaa täältäArvonta Instagramissa


Minulla on iloa arpoa yhteistyössä maahantuojan kanssa yhdelle onnekkaalle blogini seuraajalle uutuus Epigenetic Serum -tehotiiviste! Arvontaan voit osallistua seuraamalla minua Instagramissa ja toimimalla siellä ohjeiden mukaan. Instagram-profiiliini pääset tästä

Onko Janssen Cosmetics jollekin teistä jo tuttu? Mitä mieltä olette tästä pakkauksesta, herättäisikö se teidän huomionne? *Yhteistyössä Beautynix Oy. 
Bloggaaja ei hyödy linkkien kautta tehdyistä ostoista.

12 kommenttia:

 1. Janssen Cosmetics on vain nimenä tuttu, kokemusta tuotteista ei ole, eikä oikein hirveästi tietoakaan. Seerumipakkaus on aika erikoisen näköinen, ei ihan normikosmetiikkapakkaus;) Kiitos infosta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei mikään yleisin pakkausmalli, mutta herättää todellakin huomion! :) Kiva jos postaus toi uutta tietoa!

   Poista
 2. Tämä on yksi mielenkiintoisimman näköinen seerumi, jota olen testannut. Hauskan leikkisä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mulla, ei ihan joka päivä tuu ruiskeen muotoista seerumipulloa vastaan :D

   Poista
 3. Minusta tuo pakkaus on hieno ja kyllä se herättää kiinnostuksen.
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti herättää monen kiinnostuksen, siitä olen samaa mieltä! Pakkauksellakaan ei aina tarvitse "pröystäillä", vaan voi keksiä ihan jotain odottamatonta ja tarpeeksi erilaista, kuten Janssen Cosmetics on onnistunut tekemään :)

   Ihanaa alkavaa viikonloppua, Outi! <3

   Poista
 4. Mulle ei ole tuttu kuin vain nimenä, mutta pakkausmuoto on superhauska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sentään sulle nimenä tuttu! :) Itse en tosiaan ollut brändistä aiemmin kuullut, mutta kyllä mullakin tää pakkausmuoto herätti kiinnostuksen tutustua tuotteeseen ja sarjaan paremmin.

   Poista
 5. En ole sarjaan aikaisemmin törmännyt, mutta kuullostaa kyllä mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
 6. Tässä on kyllä tosi nerokas ja hauska pakkaus, en ole aiemmin törmännyt tähän brändiin. :)

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!