Tunnustin aiemmin keväällä, että innostun nykyään harvemmin uusista luomiväripaleteista, vaikka niitä tulviikin kosmetiikkamarkkinoille tasaista tahtia. Aina ei kuitenkaan ole ollut näin, sillä parikymppisenä olin se, joka kotiutti luomivärejä aina sitä mukaa, kun selektiiviset brändit toivat uutta valikoimiinsa vuodenaikojen vaihtuessa. Tuolta ajalta paletteja onkin kertynyt ähkyä aiheuttava määrä ja lipaston laatikot ovat vieläkin luomivärejä pullollaan. 


Nykyään huomaan tarttuvani samoihin paletteihin jopa viikkoja putkeen. Kun joistain luomiväreistä todella innostun, käytän niitä ahkerasti ja innostukseni säilyy pitkään. Tiedän, että paletti on tehnyt vaikutuksen, kun se saa minut nauttimaan silmämeikin tekemisestä ja erilaisten sävy-yhdistelmien kokeilemisesta. Anastasian Soft Glam -paletin kanssa on käynyt niin. Innostukseni paletista on ollut samaa tasoa kuin parikymppisenä, ja muistin, miksi nautin aikoinaan niin paljon juuri silmämeikin teosta. Meikkaaminen on parhaimmillaan jopa rauhoittavaa puuhaa! Vähän niin kuin maalaaminen, jota tosin en ole harrastanut nyt hetkeen, vaikka aikoinaan uppouduin maalaamiseen useasti.


Anastasian Soft Glam -paletti on kieltämättä kauneimpia paletteja pitkään aikaan. Sävyt ovat niin arkena kuin juhlameikissä käyttökelpoiset ja tarpeeksi erilaiset toisistaan, mutta kuitenkin kauniisti yhteensointuvat. Olen rakastunut etenkin noihin kimalteleviin sävyihin, joista suosikkejani ovat Rose Pink, Sultry ja Bronze. Yllä olevassa kuvassa olen laittanut luomille pelkästään Rose Pink -sävyä, joka tosin näyttää hieman pronssiselta, sillä alla on Jane Iredalen Smooth Affair -silmämeikinpohjustajaa sävyssä Iced Brown. Kyseinen tuote pääsi mukaan Vuoden 2017 parhaat meikkituotteet -postaukseenkin ja kuuluu vakkarituotteisiini. Rajauksen tein myös Jane Iredalen rajausvärillä, joita tykkään käyttää pehmeän ja kestävän lopputuloksen vuoksi arkimeikissäkin lähes päivittäin.


Soft Glam on itse asiassa ensimmäinen paletti, jonka Anastasialta omistan. Aiempien näkemieni palettien sävymaailma ei ole sytyttänyt, mutta tästä tuli heti sellainen "pakko saada" -tunne. Laadultaan paletti on todella hyvä: sävyt ovat luomilla pigmenttisiä ja pysyviä. Tämän perusteella voin hyvin kuvitella hankkivani paletteja Anastasialta jatkossakin, jos vain sävyt saavat yhtä innostuneeksi kuin Soft Glamin kanssa kävi. 


Sain pr-toimistolta myös ihanan Matte Lipstick -setin, johon kuuluu neljä söpöä nuden sävyistä mattapunaa minikoossa. Setti on saatavilla rajoitetun ajan ja se on loistava mahdollisuus tutustua Anastasian mattapuniin edullisemmin, sillä normaalisti yksi mattapuna kustantaa 25,50 euroa. Tämän setin hinta on kuitenkin vain 35,50€, ja vaikka punat ovatkin pienempiä, käyttömukavuuteen se ei vaikuta millään tavalla. Jos jotain, niin näillä saa jopa vähän tarkemman tuloksen silloinkin, kun ei ole rajauskynää saatavilla.


Oma suosikkisävyni setistä on ehdottomasti ollut Soft Pink, johon olen itse asiassa tykästynyt niin paljon, että ajattelin hankkia sen ihan täysikokoisena itselleni. Mattapunat yllättivät koostumuksellaan, joka on ihanan pehmeän tuntuinen huulilla eikä kuivata yhtään! Ylempänä olevassa meikkikuvassa huulillani on juuri tuo Soft Pink -sävy.


Jo kuvastakin näkee, että sävyt ovat todella runsaspigmenttisiä, eikä niitä tarvitse hangata huulille yhtään. Positiivista on myös se, että punat ovat todella kestäviä! Myönnän, että mattapunat ovat itselläni jääneet viime aikoina hieman syrjemmälle, kun olen enemmän suosinut kiiltoa antavia punia ja innostunut jopa huulikiilloista pitkästä aikaa, mutta nämä Anastasian matat muistuttivat taas mattapunien suosion syystä: Kun laatu on kohdillaan, mattapuna pysyy ja tuntuu huulilla uskomattoman kevyeltä. Uskaltaisinkin heti suositella näitä laadukkaita mattapunia etsivälle!

Anastasian tuotteet saatavilla Kicks -myymälöistä ja verkkokaupasta:

Iskeekö teihin luomiväripaletin sävyt? Entä mattapunien? Onko kokemuksia Anastasian meikeistä?
*Tuotteet saatu pr-toimistolta. Postaus sis. mainoslinkkejä.

14 kommenttia:

 1. Anastasia luomiväripaletit kiinnostavat kovasti, mutta en ole vielä ainokaistakaan valikoimasta itselleni kotiuttanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mullekin tää on tosiaan ensimmäinen paletti Anastasialta, mut tän perusteella voisin hankkia jatkossakin! :D

   Poista
 2. Ai vitsit miten herkullisia punia <3 SG on kyllä yks mun suosikkipaletteja, ihan ehdottoman hyvä kyllä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi mattapunat yllätti niin positiivisesti! Pakko saada tuo Soft Pink täysikokoisena, oon ollut niin tykästynyt siihen <3 Ja sävyt paletissa on todellakin ihanat!

   Poista
 3. Tuo paletti on pistäny munkin silmään,ihana♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mullekin tuli tästä heti sellainen "pakko saada" -tunne! <3

   Poista
 4. Tuo Soft glam paletti on niin ihana ja monikäyttöinen <3 :) Oon halunnut myös jo pitkään kokeilla noita huulipunia ja kylläpä ne vaan näyttää hyviltä sun swatcheissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen todellakin noita punia! Odotin niiltä sellaista peruslaatua, mutta noihan osoittautuikin ihan huipuiksi! Aion hankkia ainakin tuon Soft Rosen normaalikokoisena :) On niin ihanan kevyitä ja pysyviä huulilla.

   Poista
 5. Upeat punat ja vielä upeampi paletti <3. Tuo Sultry-sävy näyttää todella kauniilta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on itse asiassa tossa paletissa mun lempisävy! :D Sopisi varmasti hyvin sullekin :)

   Poista
 6. Omistan anastasialta ainoastaan kulttimaisen dipbrow kulmavärin, mutta jokainen niiden paletti on houkutellut mua! Vaikka ne houkuttelee, en ole yhtä ainuttakaan vielä kotiuttanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ehkä se hetki vielä tulee, kun tarpeeksi houkutteleva osuu kohdalle :D

   Poista
 7. Kyllä noi ABH:N tuotteet on vaan ihania! Ootko miettinyt, että inventoisit luomivärikokoelmasi ja myisit ylimääräiset jossain? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, ja oon kyllä joskus miettinyt tuota, mutta en oo vaan saanut aikaiseksi käydä kaikkia paletteja läpi edellisen siivousprojektin jälkeen :) Siellä ne vaan laatikossa siististi makoilee, odottaen jotakuta joka nappais ne käyttöön :D

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!