Lupaavasti lähenevä kevät otti hetkeksi takapakkia, kun talvi protestoi heittämällä vielä lumet maahan. Onneksi ihana auringonpaiste antaa kuitenkin toivoa! En suostu luopumaan keväisestä fiiliksestä ja pidän sitä edelleen yllä uppoutumalla meikki-, tuoksu- ja lakkauutuuksiin sekä päivittämällä vaatekaappia kevätkuntoon. Tänään tunnelman ylläpitäjäksi pääsee Essie kevään merihenkisellä lakkakokoelmallaan.


En tiedä kuinka moni teistä tykkää merimatkoista, purjehtimisesta tai veneilystä ylipäätään? Itse sain jonkinmoisen kipinän veneilyyn viime kesänä, kun tuli pari kertaa vietettyä kesäpäivää merellä muun muassa eräiden kolmekymppisten siivittämänä. Aurinko paistoi, tuulenvire virkisti ja tunnelma oli muutenkin loistava. Tuli sellainen "elämä on ihanaa" -tunne. Yksi unelmistani on vielä joku päivä lähteä Karibian risteilylle. Se on varmasti aivan unohtumaton kokemus. 


Essie Spring Collection 2018 kuvaa juuri tuota merellä olemisen tuomaa "life is beautiful" -tilaa, jonka luovat yhdessä ilma, aurinko ja puhdas vapauden tunne. Ei ole väliä missä päin maailmaa on, kun sää on aurinkoinen ja lämmin tuuli hulmuttaa hiuksia. Tunnetta kuvaillaan maagiseksi. Merellä ei ajattele muuta maailmaa, sitä vain on läsnä siinä hetkessä ja nauttii. Aion ehdottomasti toteuttaa edes pienen "merimatkan" tulevana kesänä. Pääseehän kotimaassakin muutaman tunnin jokiristeilylle tai vastaavalle. 

Mitä tulee Essieen, jaksan vieläkin hämmästellä lakkojen loistavaa laatua, vaikka löysin brändin potentiaalin jo kolmisen vuotta sitten. Kuten 2015 blogissa kirjoitin, Essie taitaa pitää minun silmissäni sitä kynsilakkojen kuningattaren kruunua, sillä vaivattomampaa ei lakkailu voisi olla! Eikä titteli tule vain sujuvasta levittyvyydestä ja nopeasta kuivumisesta, vaan myös lakkojen pysyvyydestä. Lakat kestävät kynsillä monta päivää lähes moitteetta. Vähän kaihoisasti kyllä katselen aiempien Essie-postausteni kuvia, joissa kynteni ovat paljon pidemmät ja vahvemmat. Kynsieni jälleenrakennusprojekti on edelleen käynnissä kollageenin voimin.

Normaalisti innostun enemmän Essien syyskokoelmista, mutta nyt sattuivat sävyt olemaan tämän kevään lakkaloistossa sen verran erilaiset, että löysin niistä monta suosikkia. Oikeastaan vaalea beige pass-port to sail on ainoa sävy, joka saa minulta vaisumman vastaanoton. Muista sävyistä pidän kovasti. Jopa harmaaseen vivahtava sininen anchor down on minusta kiva, vaikka en yleensä sinisistä kynsilakkasävyistä helposti innostu. Raikas mintunvihreä bon boy-age on kuitenkin ehdottomasti ykkönen! Pitkästä aikaa joku lakkasävy on saanut minut niin ihastuneeksi, että olen innostunut lakkailemaan sillä kynnet useampana kertana peräkkäin. Pehmeän oranssi at the helm on myös mukavan uniikki oranssiksi sävyksi: ruosteisen ja raikkaan oranssin välimuoto. Näiden lisäksi kokoelmaan kuuluu takuuvarma kevätsävy eli korallinen vaaleanpunainen perfect mate ja tummempi turkoosi stripes and sails.

Essie Spring Collection 2018 lakat myynnissä rajoitetun ajan. Suositushinta 13,90 euroa / kpl.  

Mitä mieltä olette kokoelmasta? Mikä sävyistä vetoaa eniten?*Lakat pr-näytteitä. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania sävyjä! Essien lakat on kyllä laadultaan ihan omaa luokkaansa:)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti haluaisin tuon mintunvihreän <3 Koralliin taittavia erisävyisiä punaisia on kaapissa jo tarpeeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo minttu on niiiiiiin ihana! <3 Mun lakka on varmaan kulutettu kesän loppuun mennessä :D

   Poista
 3. Meri on lähellä sydäntä kuten essien lakatkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merellä on kyllä joku oma rauhoittava voimansa. Ei ihme, että monissa kasvohoidoissakin soitetaan taustamusiikkia, jossa kuuluu meren ääniä :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!