Viimeinen viikko ennen joulua pyörähti käyntiin. Tällä viikolla moni juoksee tekemässä viime hetken hankintoja joko pienessä paniikissa tai ilman. Olen ripotellut blogiin erilaisia lahjaideoita sinne tänne ja tänään on vuorossa tyylikäs lahjavinkki kellojen ja korujen ystäville. Postauksen lopussa on myös alekoodi, joka on hyödynnettävissä myös näihin kauniisiin lahjapakkauksiin, jos haluaa saada paketin vielä jouluksi.


Kerroin eilen, mitä itse toivoisin joululahjaksi, jos viettäisin joulua perinteiseen tapaan. Samalla tunnustin, että nykyään olen huomannut ilahtuvani enemmän kokemuksista ja elämyksistä kuin älyttömästä materian hamstraamisesta. Kun on kyse tavaroista, haluaisin tehdä enemmän harkittuja ostoksia. Koen, että silloin materian ilosta ei tule itselleni jälkeenpäin sitä huonoa omaatuntoa, jos hankinta on oikeasti harkittu, pidempään toivottu ja omalla tavallaan tarpeellinen. 

Aikoinaan en ollut ollenkaan kelloihmisiä. Oikeastaan minusta tuli aktiivinen kellon käyttäjä vasta toissakesänä, kun löysin vihdoin kivan kellon ollessani Jenkeissä. Sittemmin sain yhden kellon lahjaksi myös ystävältäni ja yhteistyö Daniel Wellingtonin kanssa on laajentanut kellovalikoimaani entisestään. En käytä kaulakoruja, joten en osta niitä, mutta sen sijaan korvakorut ovat aina olleet osa minua ja olen vuosien varrella niitä paljon ostellutkin. Nyt myös kellot ovat hivuttautuneet pysyväksi osaksi arkeani. Parasta on, että kello on oikeasti hyödyllinen ja yhdistettävissä helposti myös erilaisiin asukokonaisuuksiin.


Ruotsalainen kellobrändi nimeltä Daniel Wellington on useimmille tuttu trendikkäistä kelloistaan. Heidän valikoimansa on laaja ja moneen tyyliin sopiva. Joulua varten brändi on kehitellyt kauniita settejä, joiden sisällön voi halutessaan suunnitella omien tai lahjansaajan mieltymysten mukaisesti. Tarjolla on myös valmiita settejä, joissa kellon kanssa tulee mukana vaihdettava nahkaranneke tai Classic Cuff -rannekoru. Kellot on pakattu tyylikkäisiin tummiin lahjapakkauksiin, joissa on joulunpunainen rusetti. 


Minusta kellot ja korut ovat aivan ihania lahjaideoita, jos tietää varmaksi, että lahjansaaja sellaisia käyttää ja ne ovat hänen makunsa mukaisia. Itselläni tosiaan kaulakorut jäisivät rasioihinsa piiloon ja pölyttymään, koska en tunne niitä miellyttäviksi arkikäytössä. Kellot ja korvakorut sen sijaan ovat ilahduttavia, koska tiedän, että käytän niitä aina, kun olen menossa. Rannekoruista pidän myös, vaikka yleensä niitä käytän ainoastaan juhlavamman pukeutumisen lisäasusteina. Käytännöllisyyden lisäksi kello tai koru on toki myös lahja, joka on muistuttaa mukavasti lahjanantajasta! Alennuskoodi Daniel Wellingtonin verkkokauppaan


Jos siis vielä mietit jollekin tärkeälle ihmiselle lahjaa, alennuskoodi highlights antaa 15% alennuksen kaikista Daniel Wellingtonin tuotteista ja lahjapaketeista. Toki alennuskoodin voi hyödyntää myös itseään ilahduttaakseen, jos uudelle kellolle on käyttöä. Suomenkieliseen verkkokauppaan pääset tästä

Vinkkinä muuten, että alennuskoodi on myös yhdistettävissä muihin sivuston tarjouksiin! Itse kootuista lahjaseteistä saa nimittäin vielä lisäksi 10% alennuksen. Postikuluistakaan ei tarvitse huolehtia, sillä Daniel Wellington tarjoaa ilmaisen UPS Express kotiinkuljetuksen kaikkialle

Lahjapaketit ehtivät vielä perille jouluaatoksi, kun tilauksen tekee viimeistään tiistaina 19.12. iltaan mennessä. 
Naisten kellovalikoiman löydät täältä ja miesten valikoiman täältä

Olisiko kello tai koru teille mielekäs joululahja? 

*Yhteistyössä Daniel Wellington. En hyödy alennuskoodin käytöstä.

4 kommenttia:

 1. Kello on mielestäni aina hyvä lahja. On kiva, kun kelloja on enemmän kuin yksi, jokaiseen asuun sopiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kellojakin on kiva vaihdella aina välillä asun ja tilanteen mukaan :)

   Poista
 2. Mulle kyllä kelpaisi kello- ja korulahjat :) Itsekin ostin viime vuonna äitille lahjaksi kellon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä kellot ja korut on ihania lahjaideoita just siksi, että ne toimii samalla myös arvokkaina muistoina :) Ja on muutenkin kiva käyttää sellaista korua tai kelloa, jonka on saanut joltain itselleen tärkeältä ihmiseltä.

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!