Näin joulun alla ja uudenvuoden lähestyessä päätin nostaa esille syksyn aikana ilmestyneistä uutuustuoksuista viisi viehkeintä vaihtoehtoa juhlaviin hetkiin. Näitä tuoksuja kuvaa etenkin vetovoimaisuus ja viettelevyys, jonka vuoksi ne ovat täydellisiä viimeistelemään juhlalookin ja olemaan osa unohtumattomia hetkiä. Tuoksuja yhdistää myös pehmeys, joka on itselleni tärkeä seikka tuoksun valinnassa.Tämä viettelevä kukkaistuoksu on Quatre-tuoksuperheen uusin tulokas. Tuoksujen kerrotaan olevan moderni ja rohkea tulkinta jalokivitalon ikonisesta sormuksesta, mikä huokuukin pullon sanattomasta kauneudesta. Rock-asenteen ja eleganssin yhdistäminen on todellinen haaste, mutta Boucheron onnistuu tavoitteessaan täydellisesti! Tuoksu hurmaa jo ensisuihkaisulla ja koukuttaa kenet tahansa. Rohkea, salaperäinen ja sopivasti itsevarma. Sitä on tämä yön tuoksu! 


Alkutuoksu: rosépippuri, karvasmanteli ja bergamotti
Sydäntuoksu: jasmiini, tonkapapu, päärynä
Lopputuoksu: santelipuu, vanilja, meripihka

Hinnat: EdP 50ml ovh 80€

Michael Korsin tuoksut ovat aina olleet uniikkeja ja unohtumattomia, eikä punaiseen jalokivipulloon puettu Sexy Ruby tuota tälläkään kertaa pettymystä korkeille odotuksille. Se erottuu viettelevien tuoksujen valtamerestä raikkailla vadelman ja aprikoosin pirskahduksilla, jotka tekevät tuoksukokonaisuudesta jännittävällä tavalla aistillisen, mutta myös mehukkaan. Tuoksu on raikkaasti rohkea ja sanalla sanoen vastustamaton!


Alkutuoksu: vadelma, aprikoosi
Sydäntuoksu: Arabian jasmiini, ruusun terälehdet
Lopputuoksu: kashmir puu, vanilja


Hinnat: EdP 30ml 69€, EdP 50ml 89€
Dahlia Divin -kokoelman uusin lumoaja on pehmeämpi ja puhtaampi versio edellä ilmestyneisiin verrattuna. Tuoksun puuterisuus on jotain niin vangitsevaa, ettei monikaan puuterinen tuoksu pysty samaan. Dahlia Divin Nude ei tunkeile, vaan on viattomasti viehkeä, hienostunut, naisellinen ja kaunis tuoksu! Yksi syksyn suosikeistani. 


Alkutuoksu: aprikoosi, appelsiininkukka
Sydäntuoksu: Sambac jasmiini, osmanthus-kukka, ruusu
Lopputuoksu: valkoinen myski, valkoinen puu

Hinnat: EdP30ml ovh 72€
Jos etsii kunnon Kleopatra-tuoksua, Goldea-joukon uutuus The Roman Night on aika lailla täysosuma. Se yhdistää kukkaisuuden ja myskisyyden äärimmäisen taitavasti, kuuluen Chypre-tuoksuihin, jotka ovat usein lämpimiä, raikkaita ja kukkaisia pienellä ripauksella metsäisyyttä. Tummanpuhuvasta pullostaan huolimatta tuoksu on yllättävän energinen ja valoisa. Se viestittää rohkeutta, spontaaniutta ja hetkessä elämistä. Valloittava valinta tärkeisiin hetkiin! 


Alkutuoksu: marjat, musta pioni
Sydäntuoksu: tuoksunuijakukka, tuberoosa
Lopputuoksu: musta myski, patsuli sydän, vetiver

Hinnat: EdP30ml ovh 72€, EdP 50ml 108€Gaultierin uutuus on ehdottomasti tämän viisikon makein tuoksu, joka addiktoi hedelmäisillä, kukkaisilla ja karkkimaisilla vivahteillaan. Kokonaisuus on kermaisella tavalla lämmin ja tuoksu huokuu vetovoimaa, iloa ja hyvää mieltä. Korkkarit kattoon, kuten pullokin viestii! Tähän on helppo ihastua, jos pitää makeahkoista tuoksu-unelmista.


Alkutuoksu: veriappelsiini, mandariini
Sydäntuoksu: hunaja, gardenia, jasmiini, appelsiininkukka, persikka
Lopputuoksu: patsuli, karamelli, lakritsi

Hinnat: EdP30ml 63€, EdP 50ml 89€


Mikäs näistä kuulostaa teidän tuoksumakuun vetoavimmalta? 

Rentouttavaa joulunaikaa teille kaikille! 


*Tuoksut pr-malleja. Sis. mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Michael Kors Sexy Ruby kuulostaa juuri sellaiselta tuoksulta josta tykkäisin. Tosin niin kyllä kuulostaa myös Scandal :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos makeahkoista tuoksuista tykkäät, kumpaankin on helppo ihastua! Sexy Rubyssa makeus on enemmän sellaista mehukasta ja pirskahtelevaa, Scandal taas on karkkimaisen makea ja vähän vielä täyteläisempi :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!