Syksy on kulunut hurjaa vauhtia ja kohta vaihtuu jo vuosi. Olen tänäkin vuonna yrittänyt mahduttaa blogiin kaikki ne uutuudet, joihin olen erityisesti tykästynyt. Tänään hypätään mineraalimeikkisarjojen äitinäkin tunnetun Jane Iredalen pariin, joka kuuluu itselläni jo niiden tuttujen luottosarjojen kategoriaan, joiden laatu on taattua. Iredalen kohdalla minun ei enää tarvitse muutaman vuoden käytön jälkeen jännittää täyttävätkö koostumukset toiveeni, vaan uusien kokoelmien yllätyksellisyys piilee enemmänkin sävymaailmassa, joka vaihtelee eri kokoelmissa. 


Ihan ensialkuun täytyy sanoa, että rakastan Jane Iredalen poskipunia. Se nyt ei varmaankaan tule blogiani pidempään seuranneille yllätyksenä, että ylipäätään rakastan poskipunia, mutta kriteerit niiden suhteen ovat tietenkin korkealla, kun poskipunahullu olen. Sävyn pitää olla sellainen, että hullaannun käyttämään sitä kuin muita poskipunia ei olisi koskaan keksittykään. Ja laadun täytyy olla erinomainen! Tällä tarkoitan oikeastaan sitä, että väriä irtoaa poskille juuri se sopiva sipaisu. Osa poskipunista kun on sellaisia, että niitä tulee kerralla joko aivan liikaa tai liian vähän. Kummatkaan vaihtoehdot eivät houkuttele, sillä jos poskipunaa tulee liikaa, tuloksena on luultavimmin mollamaijaa lähentelevä look. Jos taas pigmenttiä ei meinaa irrota ollenkaan, menetän kärsivällisyyteni ja heivaan punan ei kiitos-pinoon, josta hankkiudun mahdollisimman nopeasti eroon. Jane Iredalen poskipunat eivät ole koskaan tuottaneet pettymystä, joten siksi ne ovat säännöllisessä käytössä. Syyskokoelman mukana ilmestyi hempeän kaunis pinkki sävy Clearly Pink, joka on täydellinen joka päivän puna! Mineraalit ja antioksidantit rauhoittavat ja ravitsevat ihoa. 


Omistan myös muutaman luomiväripaletin Iredalelta ja niissäkin on loistava koostumus. Parhaat luomivärit ovat minusta sellaisia kermaisen puuterimaisia. Jane Iredalen ovat juuri sellaisia, että niitä ei todella tarvitse hankaamalla hangata, vaan ne levittyvät luomille helposti ja kauniisti, pysyen siellä missä pitääkin koko pitkän päivän. Kaikki luomivärit ovat Iredalella myös herkkyystestattuja. Syyskokoelman mukana ilmestyi tämä kaunis kokoelman nimeä kantava Naturally Glam -paletti, jossa on viisi täyteläistä ja hempeästi hohtavaa lämmintä sävyä: Feather on neutraali sävy, Lace kuparinen kulta, Chenille hohtava ruskea, Satin ruusukvartsin sävyinen ja Velvet herkullisen suklaanruskea. Vaaleinta sävyä voi hyödyntää myös meikin pohjustukseen. Tällä paletilla saa aivan ihania silmämeikkejä aikaiseksi, ja näen tämän myös täydellisenä kesäpalettina, vaikka kesästä ei luultavasti ole sopivaa puhuakaan näin lumipyryjen keskellä ja joulun alla.


Mitenkäs sitten kokoelmaan kuuluvat huulituotteet? Niitä on nimittäin kaksi kappaletta. Pure Moist -huulipuna sävyssä Gwen on runsaspigmenttinen ja katseet kääntävä omenanpunainen sävy. Luonnonöljyjen ja hedelmäuutteiden ansiosta puna ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös tuntuu huulilla miellyttävältä. Iredalen punat ovat oikeasti todella hoitavia ja tämäkin hellii huulia moringaöljyn, kahvin siemenuutteen, appelsiinin kuorivahan ja avokadoöljyn voimin. Ja kuten huomaatte, myös hylsyt ovat arvokkaan oloisia, sillä Iredale panostaa myös kauniisiin pakkauksiin. 

Oma suosikkini näistä kahdesta on Just Kissed -kuultopuna. Sävy on Paris, joka näyttää puikossa tummalta, mutta on todellisuudessa huulilla vaalea ja läpikuultava viininpunainen sävy. Tämä on niin kaunis, että olen käyttänyt sitä syksyn aikana paljon! Iredalen Just Kissed -kuultopunathan ovat myös kevyesti huulia täyteläistäviä ja todella kosteuttavia. Koostumukseen kuuluu muun muassa sheavoi, auringonkukkaöljy sekä sitruunan ja mandariinin eteerisiä öljyjä. Aromaterapiassa mandariiniöljy tunnetaan rentouttavista ja levottomuutta lievittävistä vaikutuksistaan, joten johtuneeko siitä, että tämä puna huulilla olo on aina jotenkin kumman rento ja ihana. Niin tai näin, kaiken kaikkiaan tutun laadun ohella myös kokoelman sävyt olivat itselleni todella mieleiset! 

Tuotteiden suositushinnat: 
Pure Pressed -poskipuna 37,00€ 
Naturally Glam -luomiväripaletti 76,55€ 
Pure Moist -huulipuna 35,35€ 
Just Kissed -huulipuna 30,50€. 

Sarja on saatavilla kauneushoitoloista ympäri Suomen. Netissä Iredalen tuotteita saa tilattua esim. Natural Shopista tai Clamos-verkkokaupasta. Myös Jane Iredalen Facebook-sivuilla pääsee seurailemaan kivoja kauneusvinkkejä. 

Onko teillä kokemuksia Jane Iredalen tuotteista? Mikä tuote olisi tästä kokoelmasta teille mieleisin?









*Tuotteet pr-malleja. 

8 kommenttia:

  1. Kauniin sävyinen tuo Gwen-sävyinen puna :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Gwen-puna on upea! Ihan täydellinen omenanpunainen sävy :)

      PS. Sun kommentti oli mennyt roskapostiin, juuri ongin sen sieltä :D

      Poista
  2. Kauniit kuvat! Mun suosikkini JI-tuotteista on se puristepohja, mutta myös poskipunat on ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! <3 Poskipunat on todellakin ihania! Mun suosikkeja myös :)

      Poista
  3. On kyllä kokemusta ja luomiväriä on minulla ollutlin. Kyllä tässäkin nyt luomiväripaletti on upea, mutta huulimeikit näyttävät myös ihanan punaisilta.

    VastaaPoista
  4. Näyttää kyllä aivan ihanilta! :) Mulla on yksi Iredalen poskipuna ja se on kyllä ihan huippu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iredalen poskipunat on kyllä huippulaatuisia! Tuo Clearly Pink on just sellainen sävy, joka sopii täydellisesti vaaleallekin iholle. Sillä saa tosi luonnollisen ja raikkaan lopputuloksen :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!