Kasvonaamiot ovat seerumien ohella niitä, joista innostun ihonhoidossa eniten. Syy saattaa olla siinä, että niillä saa ihonhoidossa kaikkein nopeiten tuloksia. Naamioiden kanssa ei todella tarvitse jäädä odottelemaan tuloksia päivä- tai viikkokausiksi, sillä niiden tehon huomaa heti poispesun jälkeen. Tästä syystä ne ovatkin oikeita kärsimättömän ihmisen unelmatuotteita ja pelastuksia sellaisiin hetkiin, kun on tärkeä meno ja kaipaa äkkiä virkistystä kasvoille. Ja ovathan naamiot tietenkin myös loistavia arjen tai viikonlopun rentoutushetkiin. 

Omiin ihonhoitorutiineihin kuuluu ehdottomasti naamiohetki vähintään kerran viikossa. Nyt olisi tietenkin ihanaa kertoa, kuinka iltahämärässä sytytän muutaman kynttilän, nappaan hyvän kirjan ja istahdan sohvalle naamio kasvoillani. Mutta enpä nyt maalaile tänne niin ruusuisia kuvia, sillä totuus on, että hoidan naamion vaikutusajalla samalla muita askareita. Jos laitan naamion kasvoille aamulla, käyn samaan aikaan läpi työsähköposteja. Illalla viimeistelen usein blogijuttuja siinä samassa. Oikeastaanhan sillä ei niin ole väliä, mitä naamion vaikutusajalla tekee, sillä iho saa silti hyödynnettyä naamion hoitotehot. Mutta olisihan se ihanaa, jos voisi antaa itsensä ja kehon rentoutua siinä samalla ja kuvitella olevansa vaikka kasvohoidossa. Siinäpä tavoite itsellekin. 


Suosikkinaamioitani ovat erilaiset kirkastavat ja syväpuhdistavat naamiot. Niiden lisäksi rakastan myös kosteuttavia naamioita, etenkin tähän aikaan vuodesta, kun iho kärsii pintakuivuudesta. Paras lopputulos on se, kun iho naamion jälkeen tuntuu pehmeältä, näyttää kirkkaammalta ja hehkuu tyytyväisyyttään. Sellaisiin naamioihin panostaa mielellään. 

Osa teistä saattaa muistaa, kun syyskuun lopulla intoilin Tata Harperin ihmeitä tekevästä öljyseerumista, johon rakastuin aivan täysin. Öljyn lisäksi kulutin myös sarjan puhdistustuotteet tipalleen tyhjilleen, vaikka läheskään kaikkia testaamiani tuotteita en oikeasti ehdi kuluttaa loppuun, sillä muuten blogi jäisi pidemmäksi aikaa päivittymättä, jos jäisin junnaamaan samoihin tuotteisiin liian pitkäksi aikaa. On kuitenkin myös niitä tapauksia, joista ei malta päästää irti. Tata Harperin öljyseerumi oli sellainen, että olisin mielelläni voinut jämähtää sen käyttäjäksi vielä pullon loputtuakin ja lähteä heti uudelle kierrokselle. Onneksi on kuitenkin ollut muita Tata Harperin tuotteita, joiden käytöllä olen voinut korvata öljyn loputtua aiheutunutta "kaipuuta". Yksi sellainen on Tata Harperin Resurfacing Mask


Nyt puhutaan naamiosta, joka on kehitetty erityisesti elottoman näköiselle, jopa harmaan väriselle iholle, joka kaipaa tehokasta kirkastusta ja ihon värin tasoitusta. Juuri tällaiset naamiot ovat erityisen paljon mieleeni, sillä olen jollain tapaa koukussa heleään ihoon. Meikissäkin haluan aina ihon olevan kuulas ja raikas, joten kaikki hehku naamioista on myös tervetullutta. Onhan se ihanaa, jos iho hehkuu luonnostaan, eikä tarvitse kaikkea hehkua hakea highlightereista. 

Resurfacing Maskin teho perustuu granaattiomenan uutteesta saataviin entsyymeihin, mineraaleihin ja ranskalaiseen vaaleanpunaiseen saveen, jotka kaikki yhdessä tekevät iholle sen, että ihohuokoset puhdistuvat syvältä, ihon sävy kirkastuu ja tasoittuu sekä iho saa annoksen kosteutta ja raikastusta. Tämä naamio poistaa myös kuolleen ihosolukon ihon pinnalta, joten sitä voi käyttää hyvin myös ihon viikkosiivoukseen. Valkopajun uute kuorii ihon hellävaraisesti ja rauhoittaa myös punoittavaa ihoa. Koostumukseltaan naamio on geelimäinen ja tuntuu hieman viilentävältä iholla. Purkki on 30ml, mutta kestää käytössä yllättävän pitkään, sillä tätä ei tarvitse levittää iholle paksulti, kuten naamioita yleensä, vaan ohut kerros riittää. Iho näyttää niin puhdistuneelta, kirkkaalta ja hehkeältä tämän jälleen, ettei melkein sanat riitä kuvaamaan. Todellista naamiorakkautta!

Tata Harper Resurfacing Mask -kasvonaamio on 100% luonnollinen ja sopii kaikille ihotyypeille. Hinta 66 euroa. 
Sarjan tuotteisiin voi tutustua Naturellen verkkokaupassa

Käytättekö te usein kasvonaamioita ja osaatteko rentoutua siinä samalla? Onko Tata Harperin tuotteista kokemuksia?
*Yhteistyössä Naturelle.
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

10 kommenttia:

 1. Käytän kasvonaamioita noin joka toinen ilta, mutta täytyy myöntää, ettei se ole mikään hiljainen rentoutushetki, vaan yleensä puuhastelen samalla jotakin:)
  Tata Harperin tuotteet näyttävät upeilta ja olen niitä hypistellyt Stockalla, mutta toistaiseksi korkea hinta on karkottanut ostohaluja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama täällä, että hoidan samalla muita askareita pois alta naamion vaikuttaessa. Miten se paikoillaan pysyminen onkin niin vaikeaa - siis kotona. Hoitoloissa pystyn kyllä rentoutumaan, vaikka menee siinäkin hetki ennen kuin rauhoitun ja oikeasti rentoudun :D Pitäisi joskus varmaan kokeilla oikeasti mennä sohvalle makaamaan, laittaa jotain rentouttavaa musiikkia ja hengitellä syvään naamio kasvoilla. Tekisi varmasti hyvää itse kullekin :D

   Täytyy sanoa, että Tata Harper on ollut kyllä aivan järjettömän positiivinen yllättäjä! Myönnän kyllä odottaneeni tältä ylistetyltä sarjalta tosi paljon, mutta kyllä ne odotukset ylitettiin. Tämä naamio ja sarjan öljyseerumi jää kyllä omaan vakkarikäyttöön :)

   Poista
 2. Pyrin käyttämään kasvonaamioita kerran tai kaks viikossa ja ne on yleensä niitä hetkiä kun on aikaa istua hetkeksi paikoilleen. Mulla nämä on yleensä aamut. Ei muuta kuin kasvonaamio kasvoille ja istumaan sohvalle kahvikupin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, sä sentään istut sohvalla kahvikupin kanssa ja annat hetken itselles! <3

   Poista
 3. Meillä on samat ihonhoitosuosikit. Itsekin rakastan seerumeita ja erityisesti nautin tyttären kanssa vietetyistä naamiopäivistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kun joskus aiemmin mainitsit noista teidän naamiopäivistä! Kuulostaa niin ihanalta tavalta viettää laatuaikaa tyttären kanssa. Niin aion itsekin joskus tehdä, jos lapsia siunaantuu <3

   Poista
 4. Olen kokeillut Tatan "sammakkonaamiosta" näytettä, mutta onneksi oma ihoni on suht puhtaassa kunnossa etten tarvinnut ko. naamiota. Tuntui kyllä tehokkaalta, joten annoin näytteen epäpuhtauksista kärsivälle tutulleni. Pidän kuivana tyyppinä (heh) eniten kosteuttavista naamioista, kangasnaamioita menee ehkä kerran viikossa ja samoin kasvoille levitettäviä pyrin käyttämään pari kertaa. Lempparini on tällä hetkellä Mahalo, jota myös saa Naturellelta. Diggailen kyllä tuosta kynttilän sytyttämisestä ja löhöilystä kasvonaamio päällä!

  xx Laura / Laurantaina Beauty Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kihelmöi kasvoilla - päinvastoin; tuntuu ainakin musta aivan ihanalta, kun vähän viilentää. Itse siis käytän tätä, vaikka iholla ei olisikaan sillä hetkellä ihmeemmin epäpuhtauksia :) Toimii ihanasti "ylläpitohoitona" ja sopii "viikkosiivoukseen", kun ei ole ns. raskas kuorinta. Iho ei punoita yhtään tämän jälkeen, kuten esimerkiksi joidenkin entsyymikuorintojen jälkeen saattaa tehdä. Mutta toki ihotyypit, vaikutukset ja ylipäätään mieltymykset naamioiden suhteen on erilaisia :) Mahaloa en ole vielä testannut, mutta pakko myöntää, että on kyllä jo jonkun aikaa kiinnostanut brändi ylipäätään!

   Poista
 5. Mulla on muuten Tatan yhdestä naamiosta näyte, en ole varma onko se juuri tästä. Mutta Tata kiinnostaa ja tää naamio kuulostaa siltä, että se olisi toimiva munkin iholle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on tästä, niin äkkiä kokeilemaan! :D Tää on aivan huippu!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!