Minulla on ollut jo pidempään tekeillä postaus, johon olen yrittänyt mahduttaa kaikkien aikojen seerumisuosikit samaan riviin. Kuitenkin joka ainoa kerta, kun olen luullut tehneeni lopulliset valinnat, mieleeni onkin yhtäkkiä tullut seerumi, joka on pistänyt miettimään, pitäisikö sille sittenkin raivata paikka viiden parhaan joukosta. Olen jahkaillut, pohtinut ja epäröinyt aika loputtoman pitkään. Tästäkin huomaa, että seerumit ovat minulle ihonhoidossa todella tärkeitä, sillä olen halunnut olla erityisen huolellinen valintojeni suhteen, vaikka toki jatkuvasti uusia testatessa parempia voi tulla jossain vaiheessa vastaan. Nyt kuitenkin päätin, etten vielä lyö lukkoon valintojani, vaan alan yksi kerrallaan esittelemään seerumeita, jotka ovat olleet ehdolla tuohon postaukseen.

Halusin aloittaa tuotteesta, jolle varasin heti alkuun paikan viiden parhaan joukossa. Olen käyttänyt ranskalaisen Iroisien tuotteita paljon ja tätä kyseistä seerumia on kulunut jo kaksi pullollista - ja kolmannenkin hankin varmasti. Tämä on sellainen tuote, joka ei välttämättä ole paras kesäaikaan käytettynä, ellei ole aivan kaikkein kuivaihoisin. Mutta syys-talveen koostumuksen voisi sanoa olevan puhdasta kultaa.


Osa teistä on varmasti törmännyt Iroisieen jo aiemmissa postauksissani. Ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja on ehdottomasti voittanut minut puolelleen, niin kauniiden pakkauksien kuin tuotteiden koostumustenkin osalta. Tällaisia purkkeja katselee mielellään kylpyhuoneen hyllyllä ja ne tuovat arkeen palan sitä pientä luksusta, mitä ihonhoidon intoilijana havittelen. Meitä on erilaisia, mutta minulle pakkauksella on aina merkitystä, enkä voi sille mitään. Kai olen sitten jonkinlainen kosmetiikan esteetikko, vaikka toki en kaunista pulloa käyttäisi, jos en olisi sen sisältöön tyytyväinen.

Iroisien Le Sérum Précieux on yksi Jolien myydyimmistä tuotteista. Anti-age-seerumia kuvaillaan sopivaksi kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille. Se sisältää runsaan määrän antioksidantteja, joiden avulla se korjaa ihoa syvältä sekä heleyttää, kirkastaa ja pehmentää ihoa. Tämän kaiken se todella tekeekin. Koostumus on kuin sekoitus kevyttä emulsiota ja tippa öljyä: sulavaa ja helposti iholle levittyvää. Seerumi tekee ihosta välittömästi kuulaamman ja kirkkaamman. Tämän päälle levittyy luonnonkosmetiikan meikkivoidekin unelmaisesti, kun iho on jo tarpeeksi kosteutettu. Vaikka seerumin jälkeen kuuluisikin levittää vielä kosteusvoide, on tämä seerumina täyteläisempi ja riittänyt iholleni sellaisenaan. Rakastan tämän koostumusta; se vain saa ihon tuntumaan niin hyvältä ja näyttämään hyvinvoivalta ja kauniilta. Iroisien tuotteiden tehokkuushan piilee nimenomaan merileväuutteissa, jota kaikki sarjan tuotteet sisältävät. Lisäksi tuotteissa käytetään merivettä Ranskan Bretagnen äärellä sijaitsevasta Iroise-merestä, joka on yksi maailman rikkaimmista, puhtaimmista ja monimuotoisimmista UNESCOn suojelemista meristä. Iroisie kelpuuttaa tuotteisiinsa vain puhtaimmassa mahdollisessa merivedessä kasvaneet levät, jotka poimitaan käsin. Sarja on todellakin hiottu viimeisen päälle ja sen tuntee iholla.

Ehkä rakastuin tähän seerumiin aikoinaan myös siksi, että sen kerrotaan olevan ihanteellinen tasapainottamaan stressaantunutta ihoa, jonka kanssa olen kyllä saanut taistella aivan tarpeeksi omassa ihonhoidossani. Onneksi alan vihdoin jo oppia käsittelemään stressiä ja pitämään sen aisoissa, vaikka se välillä yllättääkin. Stressijaksonakin tätä testanneena voin silti sanoa, että tämä todella rauhoittaa tulehdusherkän ja oikkuilevan ihon, kuten lupailee. Tuotetta suositellaan myös hormonitoiminnan epätasapainon takia oireilevalle iholle. Jos koostumus tuntuu päiväsaikaan liian tuhdilta, seerumi on loistava myös öisin, vaikka ihan pelkästäänkin tai yövoiteen alla. Tässä siis yksi pidempiaikaisista suosikeistani, joka kuuluu edelleen luottotuotteisiini!

Iroisie Le Sérum Précieux -seerumi 15ml saatavilla hintaan 58,90 euroa.

Onko Iroisie teille tuttu? Tuoko teille pullon ulkoinen kauneus lisäarvoa käyttökokemukselle?

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

10 kommenttia:

 1. Iroisie ei ole minulle tuttu, mutta seerumi kuulostaa kuvailusi perusteella hyvältä tuotteelta :). Ja purnukka on kyllä kaunis, ylellisen näköinen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on kyllä oikea "kuningatarseerumi", siis jo ulkoisestikin! :D

   Poista
 2. Superkaunis pakkaus, tätä kelpaisi pitää esillä :). Olen muutenkin ihan heikkona kirkastaviin seerumeihin, kuten Madaran uuteen Pihlajaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tosi paljon näistä Iroisien pakkauksista. Niin kauniita :) Nyt tarvittaisiin vaan kylppäri, jossa olisi avohyllyt :D Peilikaapissahan tämä seisoo, mutta kyllä silti tulee aina hyvä mieli, kun tällaisia pulloja näkyy kaappia avatessa :) Ja joo, mä yhtä lailla rakastan kirkastavia seerumeita!

   Poista
 3. Kauniit pakkauksen näkösälle ja vähemmän viehättävät piiloon ;) Minulta onkin kokeilematta tuo Iroisie, ehkäpä joulupukki toisi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, purkin ulkonäkö ratkaisee sen pääseekö eturiviin vai joutuuko taakse, haha :D Nyt vinkkiä joulupukille, että tuo sulle tällaisen! ;)

   Poista
 4. Mä oon käyttänyt tätä aikoinaan purkin ja varmaan postauksen löydät blogistani Iroisie-tagin alta 😊 Muistaakseni tykkäsin ja paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä lukaisemassa sunkin arvio! Mulle tää on tosiaan yksi luottoseerumeista, ehdottomasti kuuluu TOP5 parhaan joukkoon <3

   Poista
 5. Ensimmäisenä sitä usein kiinnittää huomiota kauniiseen pulloon tai pakkaukseen.
  Tuote kuulostaa tosi hyvältä ja on aina ihanaa löytää se itselleen sopivin tuote!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suosikeista ei helpolla irrota otettaan, kun sellainen osuu kohdalle! Onhan se kiva, kun tietää varmasti saavansa tuloksia, niin uskaltaa ostaa tuotetta jatkossakin :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!