Kiinnostuin ihonhoidosta jo hyvin nuorena. Purkit vetivät minua puoleensa kuin karkkikauppa pientä lasta. Parikymppisenä kuitenkin tuntui, että meikit olivat enemmän se juttu. Keräilin Diorin viisikkoja ja erilaisia luomivärejä muutenkin. Ne tekivät onnellisemmaksi kuin ihonhoitopurkit, vaikka oli niilläkin väliä. Nykyään kuitenkin huomaan, että vaikka haluan satsata hyviin meikkituotteisiin, sitäkin enemmän haluan käyttää laadukkaita ihonhoitotuotteita, koska haluan pitää ihoni hyvässä kunnossa ja nuorekkaana. Laatu ei aina silti tarkoita, että tuotteen pitäisi maksaa älyttömästi, vaikka myönnänkin, että liian halpa hinta saa minut välillä epäluuloiseksi.

Viitisen vuotta sitten aloin suosimaan ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaa. Kokeilen edelleen väliin myös selektiivisiä ihonhoitotuotteita, mutta paljon vähemmän kuin ennen. Muutaman kerran olen huomannut, että iho on mennyt nopeasti huonompaan kuntoon, kun olen testannut jotain tavallisen kosmetiikan tuotetta. Luonnonkosmetiikka on minulle niin sanotusti varmempi valinta, vaikka ei tuotteen luonnollinen alkuperäkään aina takaa sitä, että tuote olisi hyvä ja sopisi iholleni. Muutama brändi on kuitenkin sellainen, jolla on paljon omalle iholleni sopivia tuotteita. Yksi niistä on saksalainen Lavera, joka oli niitä ensimmäisiä luonnonkosmetiikkasarjoja, joihin aikoinani ihastuin.


Laveralta ilmestyi hiljattain uusi seerumi, jota lähdin innokkaana testailemaan. Sanon aina, että jos minun pitäisi valita kaksi tuoteryhmää, jotka kiinnostavat minua ihonhoidossa kaikkein eniten, niihin kuuluu todellakin naamiot ja seerumit. Sen lisäksi rakastan testailla myös silmänympärysvoiteita. Seerumeista pidän siksi, että ne ovat tutkitusti ihonhoidossa kaikkein tehokkaimpia ja niillä saa nopeita tuloksia. Pakko myöntää, että olen luonteeltani hieman kärsimätön ja ehkä se vähän heijastuu ihonhoitoonkin. 

Hydro Effect Serum on suunniteltu erityisesti suojaamaan ihoa ympäristön haittavaikutuksilta, kuten ilmansaasteilta, pölyltä ja pakokaasuilta - kaikelta siltä siis, mille ihomme päivän aikana altistuu. Nämä saasteet voivat vaurioittaa ihosoluja heikentämällä niiden luonnollista suojamekanismia ja sen tuloksena iho usein kuivuu, vanhentuu ennenaikaisesti tai sille ilmaantuu maksaläiskiä. Seerumi sisältää luonnollista hyaluronihappoa, luomu aloe veraa ja leväuutetta. Nämä yhdessä syväkosteuttavat ihoa. Seerumissa on kevyt geelimäinen koostumus.


Kuukauden käytön jälkeen uskallan sanoa, että tämä seerumi ei ole ollut lainkaan turha kokeilu. Kun seerumi saa ihon tuntumaan ja näyttämään hyvältä, se läpäisee oman seulani. Toisinaan intoni lopahtaa viikon tai parin jälkeen, mutta tästä olen pitänyt kovasti. Koostumus kirjaimellisesti uppoaa ihoon nopeasti ja tuoksu on tottakai ihana, koska Laverasta on kyse. En tiedä onko Laveralla ylipäätään yhtäkään tuotetta, joka tuoksuisi omasta mielestäni pahalle. Vartalon kiinteytystuotteissakin oli kivan kiehtova tuoksu, vaikkei se ihan Laveran perinteista makeahkoa maailmaa ollutkaan. 

Hydro Effect -seerumia suositellaan kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Itse näkisin tämän erinomaisena vaihtoehtona myös parikymppisen ihon ensimmäiseksi seerumiksi, vaikka seerumista on hyötyä aikuisellekin iholle.

Hydro Effect Serum on saatavilla esimerkiksi Biodellystä hintaan 19,95 euroa. 

Mistä ihonhoitotuotteista te yleensä innostutte eniten? Oletteko kokeilleet Laveran tuotteita?










*Seerumi pr-malli. Sisältää mainoslinkin. 

14 kommenttia:

  1. Tää on ihana seerumi! <3

    Yleensä eniten innostusta herättävät seerumit, voiteet ja naamiot, mutta varsinkin tuotteet joissa on joku uusi mullistava ainesosa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin innostaa eniten seerumit ja naamiot, mutta kyllähän sitä tietty innostuu mistä vaan kosmetiikasta, kun tarpeeksi hyvä tuote osuu kohdalle :D

      Poista
  2. Mua kiinnostaa kasvojen pesutuotteet, seerumit, voiteet ja naamiot ehkä kaikista eniten :D Ja sitten ne meikkipohjat, joissa on ihonhoidollisiakin funktioita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, siinähän ne tulikin jo melkein kaikki tärkeimmät! ;) Sy-voiteita unohtamatta!

      Poista
  3. Niin ja WAU, miten upea ja kaunis uusi ilme :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Kiva, että tykkäät :) Sivujen uudistamiseen menikin aika monta päivää, eikä vieläkään ole täysin valmista. Se on just tää luonne, kun haluaisi, että kaikki on valmista heti. Sen takia istuin melkein koko viikonlopun koneella muokkailemassa blogin ilmettä :D

      Poista
  4. Arvasin, että tykkäisit tästä :) Komppaan Jonnaa noiden ainesosien suhteen, uudet oivallukset saa aina sydämen sykkimään vähän tiheämmin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään todellakin! Innostuin tästä jo heti ekoina päivinä. Ja hei ihanaa, jos lukijatkin alkaa oppia jo vähän tuntemaan mua :D

      Poista
  5. Mulla on tää seerumi, oli just passeli kevään kuivattamalle sekaiholle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mäkin jo pumppailen ulos viimeisiä tippoja pullosta. Varmasti jossain välissä hankin uuden pullollisen, tää kun tosiaankin läpäisi seulan :)

      Poista
  6. Mulla on tämä testissä, mutta pitää käyttää pidempään, että voin sanoa vaikutuksista. Nyt muutaman päivän käytön jälkeen tykkään tästä, imeytyy hyvin ja kosteuttaa ja sopii meikin alle. Olen etsinyt luonnonkosmetiikkaseereumia, koska minua ärsyttää, että monet synteettiset seerumit on niin silikonisia ja saa kyllä ihon näyttämään hyvältä, mutta mulla meikki liukuu päällä ja iho tukkeutuu. Huonoa tässä Laveran seerumissa on se, että tuote sisältää alkoholia, mikä saattaa ärsyttää ja kuivattaa ihoa. Toivon todella, että mun iho ihastuisi tähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän peukut pystyssä, että sun iho tykkää tästä pidemmänkin ajan päästä! :) Itsekään en juuri silikonisuuden takia tykkää käyttää synteettisiä seerumeita tai voiteita. Tuntuu, että iholle ilmaantuu heti joku tukkeuma, vaikka kokeilisin tuotetta vain päivän tai pari. Luonnonkosmetiikkaa pystyn käyttämään jotenkin "stressittömämmin", kun ei tarvitse ainakaan pelätä ihon tukkeutumista, vaikka toki iho ei aina yhtä lailla kaikkiin tuotteisiin ihastu :)

      Poista
  7. Mun viimeisimmät innostukset on ollu aika lailla aktiivit ja tehokkaat anti-aging tuotteet; AHA-kuorinnat, C-vitamiini, peptidit ja retinol. Ja tottakai seerumit, ampullit ja tiivisteet. Laveralla oli aiemmin Firming-linjassa huippuhyvä seerumi, mut on surukseni poistunut valikoimasta :( Oon innostunut korealaisesta ihonhoidosta, se on nyt ajanut ohi mun entisen luonnonkosmetiikkaintoilun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AHA-kuorinnat ja C-vitamiini innostaa muakin :) Retinoli tietty myös aina! Muistelenkin, että Laveralla oli Firming-linjassa joku seerumi, itse en vain koskaan ehtinyt sitä kokeilla. Se on aina harmi, kun joku sellainen tuote jää pois valikoimasta, joka on toiminut itsellä hyvin. Mutta ehkäpä jotain uutta ja parempaa tulee vielä sen tilalle! Lavera on aika kivaan tahtiin tuonut uutuuksia valikoimaansa. Tämä Hydro Effect Serum on yksi niistä kivoista ylläreistä :) Jotain kiinteyttävää voisi tulla seuraavaksi, kelpaisi mullekin ;)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!