Siinä missä elämä etenee ja vuosia tulee lisää, saattaa ulkoisten seikkojen lisäksi muuttua myös maku monen muun asian suhteen. Olen aina rakastanut mystisiä ja utuisia tuoksuja, mutta nuorempana tykkäsin paljon myös todella makeista ja hedelmäisistä tuoksuista. Nykyään tuo tuoksulajike jää itselläni vähemmälle huomiolle, sillä vaikka pidänkin makeahkoista tuoksuista edelleen, liika hedelmäisyys ei enää uppoa. Tuoksussa täytyy olla jotain naisellista särmää, jotta se herättää kiinnostuksen. Lacosten L.12.12 Elle Magnetic EdP onkin osoittautunut todelliseksi yllättäjäksi, sillä se todistaa, että myös hedelmäinen tuoksu voi olla huumaava ja saada täysin pauloihinsa. Toisinaan hedelmäinen tuoksu voi olla jopa pyörryttävän makea. Lacosten L.12.12 Elle Magnetic EdP on kuitenkin hedelmäinen hyvällä tavalla, sillä hedelmäisyys antaa tuoksuun juuri sopivasti mehukkuutta, vetämättä silti tuoksua täysin karkkimaisille teille. Alkutuoksu on trooppisen hedelmäinen: mangoa, klementiiniä ja appelsiinia. Sydäntuoksussa naisellisen kukkaisia vivahteita antavat jasmiini, ruusu ja heliotrooppi. Pohjatuoksu on vetovoimainen yhdistelmä vaniljaa, patsulia ja tonkapapua. Itselleni tämä on ollut niitä tuoksuja, joiden kanssa en ole vielä huonoa päivää kokenut. Jollain tapaa olenkin nimennyt tämän mielessäni "onnistumisen tuoksuksi". Olo on aina yhtä aikaansaava ja vire on hyvä, kun suihkautan tätä ylleni. Olen monesti sanonut, että haluaisin käyttää työpäivinä vähän täyteläisempiä tuoksuja, mutta tilaisuuksista riippuen se ei aina ole mahdollista. L.12.12 Elle Magnetic EdP on kuitenkin sellainen tuoksu, joka ei puske liikaa päälle. Sen kuvaillaan korostavan jokaisen omaa luontaista vetovoimaa. Tuoksu on huolettoman rento ja leikkimielinen, mutta silti tyylikkään naisellinen. 

Innostutteko te hedelmäisistä tuoksuista? Ovatko Lacosten tuoksut tuttuja?*Tuoksu pr-malli. Sisältää mainoslinkin.

8 kommenttia:

 1. Tämä täytyy kyllä käydä nuuhkimassa! Mulla on L.12.12 Elle Sparkling ja sen on kyllä ihan mun suosikkeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, tää on oikeasti tosi ihana! Mehukas ja makeahko, mutta silti tässä on sitä naisellista särmääkin :)

   Poista
 2. Varsinkin kesällä tykkään hedelmäisistä, talvella en osaa niistä innostua. Lacosten tuoksuista on itsellä todella vähän kokemuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, liian hedelmäiset tuoksut ei uppoa kyllä mullekaan talvisin, eikä oikeastaan helposti muutenkaan. Mutta tämä ei ole onneksi liian hedelmäinen, kun sydäntuoksussa on kukkaisuutta ja pohja on tosi pehmeä. Tää erottuu kyllä perinteisten hedelmäisten tuoksujen joukossa ja siksi koukutti mutkin :)

   Poista
 3. Lacosten tuoksut ovat kyllä tuttuja, mutta itse käytin niitä karmaisevana teiniaikana, joten Lacosten tuoksut yhdistän jotenkin kamalaan aikaan :D. Sen jälkeen en ole tuoksuja ostanut, pitäisi varmaan käydä testailemassa ja nuuhkimassa, jos jokin Lacosten tuoksu miellyttäisikin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin muistan käyttäneeni yhtä Lacosten tuoksua teiniaikoina, eikä jälkeen ei ole mikään niistä napannut yhtä lailla kun tämä! Käy ihmeessä tuoksuttelemassa, saattaa yllättää sutkin :) On tosiaan uutuus, eli ei ollut edes tarjolla silloin meidän teiniaikoina :D

   Poista
 4. Oi pakko tuoksutella tämä, löytyy aiemmat vaaleanpunainen ja beige ja olivat iloisia yllättäjiä nekin. Niin upean sävyinen pullo!

  Ihanaa päivää Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää todellakin erottuu Lacosten tuoksuista! Ne aiemmat uutuudet oli muistaakseni raikkaampia versioita, tässä on sitten vähän enemmän särmää ja makeutta mukana :) Käy ihmeessä tuoksuttamassa!

   Ihanaa viikkoa, Tiia! <3

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!