Tuotteet pr-näytteitä / *mainoslinkit merkitty

Osa hiusbrändeistä on sellaisia, jotka ovat itselleni tuttuja jo vuosien takaa. Juuri noiden tuttujen brändien tuotteita minulla on ollut tapana hamstrata kaappiin Sokoksen Hiustenhellimisviikoilla, jotta tuotteet eivät vain pääsisi loppumaan. Aikoinaan tuo varatuotteiden hamuaminen lähti minulta jopa vähän lapasesta esimerkiksi Tigin ja Redkenin kohdalla. Ostin tuotteita lisää jo siinä vaiheessa, kun en ollut vielä edellisiinkään ostoksiin ehtinyt koskea. Nykyään olen sen suhteen jo vähän rauhoittunut.Olen vuosien aikana käyttänyt monia eri Redkenin tuotteita. Brändin tuotteet synkkaavat hiusteni kanssa melkeinpä täydellisesti ja siksi olenkin aina lähes varma, että niiden kanssa huonoa hiuspäivää ei tule. Viimeisimmät kokeiluni sarjan parista ovat uudet *Megamask -hiusnaamiot, jotka ilmestyivät brändin suosituimpiin tuoteperheisiin tämän vuoden alkupuolella. Naamioita on kolme erilaista ja jokainen niistä on uudenlaista RCT-teknologiaa hyödyntävä eli hiusta tyvestä latvaan ravitseva tehohoito. Tyvi vahvistuu soijaproteiinista, arginiini vahvistaa hiuksia sisältäpäin ja sepicap antaa hiuksille luonnollista joustavuutta ja saa ne näyttämään elinvoimaisemmilta. Kaikki tuotteet antavat siis kiiltoa, pehmeyttä ja vahvuutta hiuksille.

Punaisessa tuubissa oleva *Color Extend Magnetics Megamask on nimensä mukaisesti tehohoito ja naamio värjätyille hiuksille. Se pidentää värin kestoa ja antaa sävylle eloisuutta, jonka luvataan kestävän jopa kolmen pesun ajan. Punertava hiussävyni tarvitsee todellakin tuotteita, jotka auttavat väriä säilymään hehkuvampana pidempään ja siksi käytänkin omiin hiuksiini tällaisia tuotteita mielelläni säännöllisesti. Etenkin kesä on hiuksille rankkaa aikaa, sillä aurinko vaalentaa hiuksia helposti ja haalistaa hiusväriä. Jokainen näistä naamioista on muotoiltu niin, että tuubissa on kaksi pakkausta sisäkkäin. Kun tuubia puristaa, molemmista pakkauksista tulee naamiota, mutta kaksoiskoostumuksen idea on siinä, että uloimmasta tuubista tuleekin pitkäkestoisempaa naamiota, joka lupaa tuon aiemmin mainitsemani kolmen pesukerran kestävän vaikutuksen. Sinisen tuubin *Extreme Megamask on korjaavana suunnattu vahingoittuneille ja käsitellyille hiuksille. Tehonaamio lupaa vahvistaa hiuksia jopa niin paljon, että niistä tulee 15 kertaa vahvemmat. Tämä on siis sopiva tuote myös erittäin herkistyneille ja hauraille hiuksille. Itse olen kokenut tämän naamion erityisen tehokkaana latvahoitona.

*All Soft Megamask hoitaa muiden maskien tavoin hiusta syvältä tyvestä latvaan, mutta keskittyy antamaan hiuksille tuntuvaa pehmeyttä ja näkyvää kiiltoa. Vaikka kaikissa naamiossa vaikutusaikaohjeistus on vain 3-5 minuuttia, eron hiuksissa kyllä huomaa ja tuntee. Oma suosikkini onkin ollut nimenomaan *All Soft Megamask, sillä pehmeys on hiuksiini aina tervetullutta!

Redkenin hiusnaamiot saa tilattua edullisesti myös *Lykolta tai *Eleveniltä.


Käytättekö te hiusnaamioita? Minkä näistä naamioista kokisitte omille hiuksillenne sopivimmaksi? 5 kommenttia:

 1. Haha, itseasiassa just istun kirjoittamassa omaa postaustani, ja samalla lukien ja kommentoiden muiden blogeja, DIY-naamio hiuksissa :D Tosin tein tällaisen ennen pesua naamion jätettävästä hoitoaineesta sekä hiusöljystä, jotka ovat kohta menossa vanhoiksi ja niiden tehokäyttö on suotavaa ^_^ Mutta onpas jännä pakkaus näissä naamioissa! Redkeniltä olenkin kokeillut vain muotoilutuotteita ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näissä on hauska tuplatuubi! Mä olen aina tykännyt Redkenin tuotteista, kun ne on toimineet mun hiuksissa hyvin. Toisaalta noita muotoilutuotteita olen kokeillut sarjalta vähemmän, jos ollenkaan. Enemmän just shampoita ja hoitsikoita käyttänyt - ja tietty naamioita! ;)

   Ja hei, mäkin monesti kirjoitan just jonkun kasvonaamion vaikutusajalla jotain postausta. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, vaikka rentoutuminen jääkin vähemmälle sinä aikana :D

   Poista
 2. Minä olen käyttänyt Aussien hiusnaamiota ja joitain muita satunnaisia joskus saattanut kokeilla. Nämä hiusnaamiota alkoivat kyllä kiinnostamaan, pitää varmaan hankkia kokeiluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon joskus testaillut Aussien naamioita, nekin on kivoja. Näissä on onneksi se hyvä puoli, että vaikutus kestää pidempään eikä tarvitse käyttää kuin kolmen pesun välein. Mulla se tarkoittaa kerran viikossa :D Tuu ihmeessä kertomaan, mitä tykkäsit, jos päädyt hankkimaan näistä jonkun! :)

   Poista
 3. Mä rakastan hiusnaamioita, nämäkin vaikuttaa tosi kivoille ♡

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!