Päiväni ovat välillä aikamoista menoa ja meininkiä. Riippuen päivästä, aikataulut saattavat olla hyvinkin tiukat ja välillä meinaa auton ratissa tulla ihan hiki, kun yrittää ajoissa ehtiä määränpäähän. Tosin sitähän sanotaan, että kiireen tunteen luo jokainen itse, joten välillä olen miettinyt, onko kiire on vain omassa päässäni. Voinhan tehdä tietoisen valinnan ottaa rennommin ja rauhoittua. Sitä olen viime aikoina paljon harjoitellutkin. Vaikeaa se kuitenkin on, kun vilkuillessaan kelloa tietää, että ruuhka hidastaa entisestään ja saa sormet ristissä toivoa ehtivänsä ajoissa paikalle

Tänään haluan vinkata teille meikinkiinnityssuihkeesta, jota käytän päivittäin riippumatta siitä, onko tiedossa kiireinen päivä vai ei. Yksinkertainen arkimeikkikin pysyy kauniimpana, kun kiinnittää meikin suihkeella. Toki pohjustusvoidekin vaikuttaa meikin kestoon, mutta sen jätän useammin väliin, ellei tiedossa ole vaikkapa juhlat. Loppusuihkautuksesta en kuitenkaan luovu, sillä luotan, että se pitää meikin paremmin paikoillaan.  


Kokeilen jatkuvasti uusia tuotteita ja tuotteet vaihtuvat siksi aika tiuhaan, mutta meikin kiinnittävät suihkeet kuuluvat itselläni samaan ryhmään kuin esimerkiksi deodorantit, sillä molemmissa juutun hyväksi toteamieni tuotteiden pariin pidemmäksi aikaa. Viimeistelysuihkeista omat suosikkini olen löytänyt Urban Decayltä, Clarinsilta ja Jane Iredalelta. Kannan myös laukussa aina mukana kosteussuihkeita. Suosikkini ovat edelleen samoja kuin kolmisen vuotta sitten

Tämän hetken suosikkini ja samalla uusin kokeiluni meikinkiinnityssuihkeista on Armani Prima Refreshing Make-up Fix. Hinta-laatusuhde tuotteessa on erinomainen, sillä pullo on jopa 150ml ja sen hinta on vain 44,90 euroa. Omani ostin vieläpä S-asiakasomistajapäivillä, jolloin sain tuotteesta -15%. Tässä on tuote, joka näyttää hyvältä, tuoksuu hyvältä ja pitää meikin moitteettomana kaikkein kiireisimmänkin päivän aikana. Ilmava suihke kosteuttaa, suojaa ja kiinnittää meikin vain muutamalla suihkauksella. Tätä "päivän pelastusta" hankin todellakin uuden pullollisen, kun riittoisa pullo vihdoin tyhjenee! Suosittelen testaamaan, jos arvostat loistavaa hinta-laatusuhdetta ja haluat meikin kestävän raikkaana koko päivän.

Viimeistelettekö te meikin suihkeilla? Mitkä ovat suosikkituotteenne meikin kiinnitykseen?
12 kommenttia:

 1. Tää on ihana mist, eikä hinta ole kovin paha, kun miettii pullon kokoa. :) Joten todellakin viimeistelen, suosikit löytyy tällä hetkellä Urban Decaylta, Clarinsilta ja Armanilta ja Jane Iredalet on kestosuosikkeja, niiiden asemaa ei heilauta mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mun mielestä jopa edullinen kokoonsa nähden ja ollut tosi riittoisakin! Muistaakseni maaliskuussa ostin ja vieläkin on hyvin jäljellä, vaikka oon melkein joka päivä suihkinut kasvoille :)

   Poista
 2. Viimeistelen kun vaan ehdin/muistan, voisinkin seuraavaksi ostaa tän 😊 Nyt oon tykännyt Clarinsin suihkeesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeistelysuihke kuuluu jo mulle niin vakiorutiineihin, etten jotenkin "osaa" unohtaa sitä :D Tosin tänään jäi kiireessä suihkauttamatta hajuvettä, joten enpä mene vannomaan ;)

   Poista
 3. Mun suosikkisuihke on Urban Decayn, mutta halvempi Loreal on arkikäytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L'Oréalin suihkeita en ole kokeillut, mutta mä taidan olla niin selektiivisten tuotteiden suosija, etten ole antanut niille edes mahdollisuutta. Pitäisi joskus kokeilla ihan uteliaisuudesta, koska saattaisin yllättyäkin :) Ja joo, Urban Decaylla on hyvät suihkeet! Se All Nighter -suihke saa todellakin meikin kestämään koko yön, vaikka tanssisi kuinka :D Pari vuotta sitten tuli testattua sitä moneen kertaan, kun kävin useammin juhlimassa. Nyt ei kyllä ole ollut sellaisia testiolosuhteita hetkeen ;)

   Poista
 4. Lorealin Fixing Mist on tähän mennessä testaamistani paras. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä munkin sitten pitäisi antaa sille jossain vaiheessa mahdollisuus! :)

   Poista
 5. Kuulostaapa hyvältä ja pullokin on tosi tyylikäs! Mä käytän itse UD:n suihketta, en oo pahemmin muita edes testannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tuosta pullosta! UD:n suihkeita oon itsekin paljon käyttänyt ja tykännyt, joten uskallan suositella tätäkin :)

   Poista
 6. Juur kävin tänään tämän Armanin nappaamassa asiakasomistajahintaan tän sun tekstin innoittamana. ;) Mulla on nyt ollut käytössä Clarinsin suihke ja se on ihan ok ja siinä on söpö pullo mutta ei ole tehnyt lähtemätöntä vaikutusta ja mietinnässä oli joku uusi. Tämä siis tuli kuin nappi otsaan. Hehheh. :P

  Mrs. Viola

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että vinkistä oli hyötyä ja sattui vielä noin sopivaan saumaankin :) Toivottavasti suihke toimii sulla yhtä hyvin kuin itselläni! Mäkin tässä juuri viime hetkillä mietin, että pitäisikö tilata tätä Sokoksen verkkokaupasta edes yksi pullo varastoon, nyt kun saisi jopa 20% alennusta :D

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!