Vihdoinkin alkaa näyttää siltä, että kevät on täällä! Auringonpaiste antaa huomattavasti enemmän energiaa kaikkeen tekemiseen kuin vesi- tai räntäsade. On se vaan jännä, miten pienetkin asiat voivat kohottaa mielialaa entisestään. Yksi sellainen itselleni on nimenomaan sää ja tietenkin kosmetiikka. Tällä kertaa ilonaiheena NCLA:n pinkki kynsilakka, joka on kuulemani mukaan Paris Hiltonin suosikkisävy brändin lakkavalikoimasta. 

Suosin todella paljon luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa, mutta tähän mennessä en ole vielä löytänyt luonnonkosmetiikalta toimivaa deodoranttia, ripsiväriä tai myrkyttömämpiä lakkoja, jotka oikeasti pysyisivät kynsillä. Hiustenhoitokin on ollut haastava osa-alue, mutta sen osalta olen hiljattain onnistunut tekemään aika mainioita löytöjä. Niistä kuitenkin enemmän blogissa myöhemmin, sillä nyt haluan nostaa esille kynsilakkabrändin, joka on vasta rantautunut Suomeen. Jenkeissä NCLA on ollut jo pidempään monien tunnettujen starojen suosiossa, kuten Madonnan, Paris Hiltonin ja Beyoncén. NCLA tekee myös yhteistyötä monien nimekkäiden brändien kanssa, joista mainittakoon esimerkiksi Nike, Guess ja Hello Kitty.


NCLA tulee Los Angelesista. Lakat ovat puhtaimpia lakkoja, mitä markkinoilta saa, sillä ne ovat jopa 7-free. Tämä tarkoittaa sitä, että ne eivät sisällä haitallisia aineita, kuten tolueenia (liuotin), formaldehydia (säilöntäaine), diputyyliftalaattia (denaturointiaine), formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleenia tai kamferia (hajuste). Minulla on aina ollut omat ennakkoluuloni tällaisista "riisutuista" lakoista, sillä olen ajatellut, että jos kynsilakoista ottaa noin monia vakioaineosia pois, ei lakka voi olla kynsillä enää pysyvä. Itselleni on myös tärkeää, ettei lakkojen kuivumista tarvitse odotella liian pitkään. Helppous ja pysyvyys on ne avainsanat, joilla minut saa lakkojen suhteen koukutettua.

Yllättävää, mutta myrkytön lakkakin voi näköjään olla pysyvä ja nopeasti kuivuva, koska sitä NCLA:n lakat ovat. Parhaimmillaan lakkaus kestää kauniina kynsilläni jopa 5 päivää, kun olen viimeistellyt lakkauksen Gelous? Extended Wear Top Coat -päällyslakalla. Kuivumisen kanssakaan ei tarvitse tuskastella, sillä lakka kuivuu kynsillä yhtä nopeasti kuin vaikkapa Essien lakat, joita olen jo monet vuodet suosinut. Näitä lakkoja on kuitenkin turvallisempaa käyttää myös lapsien tai raskaana olevien, jos kynsille haluaa väriä. NCLA:n lakat ovat myös täysin vegaanisia eikä niitä ole testattu eläinkokein. Huikeasta lakkavalikoimasta löytyy vaikka mitä herkullisia sävyjä ja tämä pinkki Beverly Hills Bunny on yksi niistä! 

NCLA-lakkoja saa ostettua Sokokselta ja Cesars Shopista. Lakoilla on hintaa 19,90 euroa, mutta tällä hetkellä lakat näyttävät olevan Cesars Shopissa tarjouksessa 15,90 euroa.

Oletteko te kokeilleet myrkyttömämpiä kynsilakkoja? Onko NCLA jo tuttu? 
*Lakat saatu työn kautta. 

10 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen uusi tuttavuus! Pistän brändin ja värisävyn korvan taakse muistiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brändi todellakin yllätti positiivisesti, joten voin ilolla suositella! :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja ihana Bunny-lakka, ehdottomasti on omia suosikkejani <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Tässä taitaa olla se täydellinen pinkki, jota oon vuosia metsästänyt :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Mäkin tykkään! Oon hurahtanut näihin NCLA:n lakkoihin nyt niin paljon, että haluaisin koota niistä itselleni kunnon lakkaperheen :D Pari perheenjäsentä onkin jo ;)

   Poista
 5. Myrkyttömät lakat olisivat hyvä juttu, mutta en ole vielä päässyt tutustumaan lähemmin. Herkullinen väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jotenkin osannut ajatella, että myrkyttömät lakatkin voisivat olla näin hyviä. Mutta tosiaan kiva, että yllättivät näinkin positiivisesti :) Testaa ihmeessä jossain vaiheessa!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!