Olen monesti blogissa kuuluttanut, kuinka panostan ehostautuessani nimenomaan meikkipohjaan. Minulla kauniin ihon tavoitteleminen lähtee säntillisestä ihonhoidosta, mutta on meikkivoiteellakin väliä. Rakastan meikkivoiteita, jotka saavat ihon näyttämään luonnollisen kauniilta, melkein jopa meikittömältä, mutta silti niin täydelliseltä. Haluan meikkivoiteeni olevan ohut ja iholle vaivihkaa sulautuva, mutta silti ihonsävyä tasoittava. Pieni heleytys ja kuulauskaan ei ole pahitteeksi, mutta se ei saa tapahtua ihon kiiltämisen kustannuksella. Arvatkaapa olenko tänä keväänä löytänyt meikkivoiteen, joka täyttää kaikki vaatimukseni?

Selektiiviset sarjat alkoivat jo lukioikäisenä vetämään minua puoleensa, mutta Shiseidoon olen tutustunut kunnolla vasta aikuisiällä. Yllätyinkin jo alkuvaiheessa, miten kokeneesta kosmetiikkabrändistä on kyse. Sarja nimittäin juhli viisi vuotta sitten 140-vuotistaivaltaan, mikä tekee siitä yhden maailman vanhimmista kosmetiikkayhtiöistä. Japanissa Shiseido on kaikkein suurin kosmetiikkayritys. Näiden perusteella ei olisi syytä edes ihmetellä, miksi sarjan tuotteet ovat niin innovatiivisia.


Viime keväänä Shiseido toi valikoimaansa rasvaiselle ja sekaiholle suunnatun älykkään meikkivoiteen, joka tunnistaa ihon kunnon ja mukautuu jokaiseen ihonsävyyn. Voitteko uskoa, että meikkivoide jopa säätelee valoaheijastavuuttakin sen mukaan, kiilteleekö iho vai onko se jonain hetkenä mattaisempi! Mainitsin jo tuolloin, että olisi kiva uskoa tällaisiin erityisominaisuuksiin, mutta olin epäluuloinen. Ensimmäinen Synchro Skin veti silti pisteet kotiin, sillä se pysyi kasvoilla freesinä ennätykselliset 12 tuntia, vaikka päivään sisältyi stressaavia tilanteita, vesisadetta ja ripeää liikkumista paikasta toiseen. Ihon voisi siis olettaa olevan hulluimman päivän jälkeen nuutunut, mutta meikki näytti vielä iltamyöhäiselläkin yllättävän hyvältä.

Synchro Skin -perheeseen syntyi toinen tulokas tänä keväänä, joka sai lisänimen Glow. Tällä kertaa meikkivoide on nimensä mukaisesti hehkua antavampi ja enemmän normaalille ja kuivalle iholle suunnattu. Alkuun ajattelin, ettei se ei saattaisi olla normaali-sekaiholleni aivan paras valinta, koska pelkäsin sen olevan iholleni liian kosteuttava ja alkavan herkästi kiiltelemään iholla päivän aikana. Mutta toisin kävi: tämä meikkivoide on ollut täydellisimpiä löytöjä pitkään aikaan.


Synchro Skin Glow on koostumukseltaan ihanan kevyt, mutta ei jätä liian läpikuultavaa pintaa iholle, vaan peittää juuri sopivasti. Iho näyttää luonnollisen huolitellulta, kauniilta ja raikkaalta. Jopa se ominaisuus, jonka ajattelin jossain vaiheessa päivää kääntyvän helposti kiiltelevän t-alueeni kohtaloksi, on osoittautunut meikkivoiteen parhaimmaksi puoleksi: nimittäin se kosteutus! Siitä huolehtivat jopa 8 tunnin ajan arganöljy, karpalonsiemenöljy sekä japanilaisen Yuzu-hedelmän siemenuute. Luulen, että niiden antama kosteutus on osasyynä siihen, miksi meikkivoide ei kasaannu pieniin pintajuonteisiin päivän aikana, vaan pysyy missä pitääkin. En ole tarvinnut edes meikinpohjustusvoidetta alle! Puuteroinninkin olen voinut jättää aivan minimiin, kuten edellisenkin Synchro Skin -meikkivoiteen kohdalla. Älykkyyttä tai ei, tämä meikkivoide tuntuu huolehtivan siitä, että iho pysyy säteilevänä kaikissa tilanteissa. 

Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation SPF20 hinta 55 euroa (30ml).

Millainen on teidän unelmien meikkivoide ominaisuuksiltaan? Oletteko testanneet Shiseidon meikkivoiteita?
*Tuote pr-näyte.

12 kommenttia:

 1. Tämä kuulostaa kyllä aika ihanalta meikkivoiteelta, tosin tohon älykkyyteen en oikein jaksa uskoa :D Hinta tosin on ehkä hippasen liian korkea mulle, ehkä alennuksesta raatsisin hommata... Mun unelmien meikkivoide on tosiaan ihotunnulta kevyt, mutta suht peittävä (koska punoittava iho), pintakuivalle sekaiholle sopiva (pitäisi olla tarpeeksi kosteuttava kuiville poskille, mutta kestää silti rasvoittuvalla nenällä), ei keräänny juonteisiin ja jättää heleän ja hehkuvan lopputuloksen, mutta on kuitenkin pitkäkestoinen ja aurinkosuoja olisi iso plussa. En ole sitä täydellistä vielä löytänyt, enkä tiedä onko sellaista edes olemassa, mutta metsästys jatkuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun unelmien meikkivoiteen kuvaus kuulostaa juuri samanlaiselta kuin mun! :) Mäkin tykkään, että meikkivoide on tosi kevyt, mutta kyllä sitä peittävyyttä kuitenkin saa pikkuisen olla. Liian läpikuultavat meikkivoiteet menee lähinnä vapaapäivinä, jos käyn vaan kaupassa, postissa tms. Ne ei mun iholla kestä kauniina koko päivää. Mutta tämä pysyy, vaikka päivä menisi muutenkin kuin vaan paikalla istuessa :D Aurinkosuojakerroinkin on 20. On tää kyllä niin lähellä täydellistä mulle ;)

   Poista
 2. Ohhoh, kuulostaapa täydelliseltä meikkivoiteelta <3. Rahapussi ei tosin tykkää tuosta hinnasta :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus hyvään kannattaa satsata! ;) Tää on kyllä ollut niin super, että ostan jatkossakin lisää. Pullo on tosi riittoisakin, kun vain kaksi pumppausta riittää koko kasvoille :)

   Poista
 3. Tää on ihana, mä sekoitan tätä välillä Synchro Skiniin, jos haluat hieman "peittävämmän" oloisen lopputuloksen. Nyt kesän tullet meikkivoiteet joissa on aurinkosuoja ovat ehdottomia itselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vinkki, voisin itsekin kokeilla sekoittaa tätä siihen sekaihon Synchro Skiniin :) Mutta on tää sellaisenaankin jo niin huippu! Ja joo, plussaa ehdottomasti siitä, että tässä on aurinkosuoja niinkin hyvä kuin 20.

   Poista
 4. Tuo eka kappale olisi voinut olla ihan kuin munkin näppikseltä! Meikkivoide kuulostaapa munkin mielestä täydelliseltä <3 Mäkin olen huomannut, että monesti ne ns. kosteuttavammat meikkivoiteet toimivat omalla sekaihollani paremmin, kuin mattaavat o_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sittenhän meidän vaatimukset samat! ;) Sitä muuten ihmettelin itsekin, että miten tää voi olla näin täydellinen omalle iholle, kun on kuitenkin kuivallekin iholle suunnattu ja niin kosteuttava koostumukseltaan. Mutta toimii! Täysin mattaavat meikkivoiteet tuppaa kyllä mullakin kerääntymään juonteiden pohjalle, mistä en tykkää ollenkaan. Tää on onneksi niitä "nuorentavia" meikkivoiteita :D

   Poista
 5. Unelmien meikkivoiteelta odotan pysyvyyttä, peittävyyttä, mutta myös kepeyttä ja kuulautta. Shiseidoa testaan jahka saan hieman päivetystä iholle eli putelin sävy sopii tuolloin paremmin.

  Ihanaa päivää Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysyvyys on kyllä itsellenikin tosi tärkeä juttu, kun monesti päivät on aika vauhdikkaita ja tulee juostua paikasta toiseen :D Auta armias, jos meikkivoide pettäisi jo ensimetreillä... Niitäkin tapauksia on kyllä ollut ;)

   Poista
 6. Oi miten ihanalta tämä vaikuttaa, kuulostaa juuri sellaiselta, että mä voisin tykätä! Täytyykin kipittää Stockmannille pyytämään näytettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihana! <3 Mä oon voinut luopua puuteroinnista päivän aikana melkein kokonaan, mikä on mulle ihan äimistyttävä juttu. Beauty Blenderiä käytän aina välillä, mutta tää pitää ihon siltikin niin kauniina, ettei vaadi samanlaista jatkuvaa lisäpuuterointia, mitä muut meikkivoiteet mulla yleensä.

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!