Monesti parasta pitkän päivän päätteeksi on se, kun pääsee huuhtomaan päivän pölyt yltään ihanilla suihkutuotteilla. Myönnetään, että välillä on niitäkin päiviä, joina sänkyyn kaatuminen voittaa tuon tunteen, mutta useimmiten illan peseytymistuokio on minulle sitä rauhoittumista. Kasvojenpesuhetki on ykkösetappi. Sen jälkeen suihkussa kaikkoavat loputkin päivän pölyt kropasta ja mielestä. Unikin tulee helpommin, kun iho tuntuu pehmeältä ja tuoksuu hyvältä. 

Kuten olen aiemminkin todennut, olen aika innokas hoitamaan myös vartaloni ihoa siinä missä kasvojenkin ihonhoitoon panostan. Rasvaan itse asiassa vartalon ihon joka ainoa ilta. Joku voi ajatella sen työläänä, mutta minulle se on jo rutiini siinä missä hampaidenpesukin. Tuo tapa sai alkunsa jo teini-ikäisenä ja on siitä saakka iskostunut pysyvämmäksi tavaksi. Ihoni ei ole erityisen kuiva, mutta pidän vartalovoiteiden antamasta pehmeydestä ja siitä tuoksumaailmasta, jonka niiden kautta saan kokea. Jos kävisin suihkussa aamuisin, en ehkä rasvailisi ihoa niin innokkaasti ja tuoksuvilla tuotteilla, koska pukeutuminen pitäisi tehdä nopeasti ja päivän hajuvesivalinta saattaisi alkaa riitelemään vartalovoiteen tuoksun kanssa. Mutta koska käyn suihkussa aina iltaisin, ei huomispäivän tuoksuvalintaa vielä tarvitse ajatella. Suihkutuotteiden tuoksut ovat illan iloksi ja aamulla odottaa sitten erilliset parfyymituokiot. Kaipaan vartalonhoitoonkin vaihtelua, enkä oikeastaan koskaan pidä suihkussa ainoastaan yhtä tai kahta suihkugeeliä. Saattaa kuulostaa hullun touhulta, mutta joskus minulla on saattanut olla kylpyhuoneessa kymmenenkin avattua suihkugeeliä kerralla. Pyrin kyllä pitämään määrän "hallinnassa", mutta välillä se karkaa käsistä, sillä vaihtelu virkistää ja päiviä on monenlaisia. On kiva valita suihkugeelikin aina illan tuntemusten mukaan. Käytän esimerkiksi todella harvoin sitrustuoksuja suihkugeeleissä, ja siihen saattaa olla syynä se, että ne koetaan usein virkistävinä. Minä en halua illalla enää piristyä, vaan nimenomaan rauhoittua ja siksi suosinkin pehmeämpiä tuoksumaailmoja. 

The Body Shopin uutuudet tuovat arkeen juuri sitä ihanuutta, mitä illoilta kaipaan. Vasta ilmestynyt Almond Milk & Honey -vartalonhoitolinja on ollut viime aikoina käytössäni niin ahkeraan, että tuubissa olevan vartalovoiteen olen ehtinyt käyttää jo tyhjäksi. Sen imeytyvyys oli niin täydellinen, ettei siitä voinut muuta kuin tykätä. Vaikka voide on kevyt, se lupaa silti iholle jopa 48 tunnin kostetutuksen. Iho tuntui pehmeältä vielä seuraavana iltanakin.


Kaikki Almond Milk & Honey -tuotteet sisältävät luomumantelimaitoa Etelä-Espanjasta ja yhteisökaupan hunajaa Etiopian sademetsistä. On ilahduttavaa, että tuotteiden kermaisten koostumusten, hoitavuuden ja ihastuttavan tuoksumaailman lisäksi näillä tuotteilla tehdään myös hyvää: Manteliöljyn tuottaminen tukee yhteisökaupan maanviljelijöitä, jotka tuottavat öljyyn tarvittavat mantelit. Luomuhunaja sen sijaan on peräisin Shekan sademetsien alueelta, jossa työskentely ja kaupankäynti auttavat tukemaan metsän kestävää käyttöä tarjoamalla vakaita tuloja paikallisille ihmisille, jotka saattaisivat muuten olla pakotettuja harjoittamaan metsäkatoa aiheuttavaa maataloutta. 

The Body Shopin vartalovoit ovat tunnetusti olleet kovastikin mieleeni, sillä ne ovat oikeasti kuin paksua kermavaahtoa, joka uppoaa ihoon kuin unelma. Jopa kuivalle iholle suunnatut vartalovoit ihoni imaisee hetkessä ilman, että iholle jäisi rasvainen pinta. Tähänkin uutuuslinjaan kuuluu vartalovoi, jota olen käyttänyt nyt ahkerasti tyhjennettyäni tuon tuubissa olevan kevyemmän voiteen. Maitomainen suihkugeeli on myös ihana, sillä se on saippuaton ja kunnioittaa ihon pH:ta hellävaraisella puhdistuksellaan. Suihkugeeli kosteuttaa ihoa niin tehokkaasti, että joinain iltoina olen melkein jopa ajatellut jättäväni "viimeisen voitelun" väliin, kunnes olen halunnut ahmia lisää tätä tuoksua iholleni. Tuoksumaailmaltaan hunajan ja mantelimaidon yhdistelmä on kumman koukuttava, sillä makeuttahan näissä on, mutta samalla tuoksuvivahde on hieman suolainen ja pähkinäinen. Tykästyin!

Herkälle iholle räätälöidyt Almond Milk & Honey Vartalovoidetuubi 200ml ovh 15,00€, Vartalovoi 200ml ovh 19,50€ ja suihkugeeli 250ml ovh 8,70 euroa. Linjaan kuuluu myös vartalonkuorinta, palasaippua, käsivoide sekä kylpymaito. Lähimmän The Body Shop -myymälän voit tarkistaa täältä.

Millainen suhde sinulla on The Body Shopin tuotteisiin? Oletko ehtinyt tutustua näihin uutuuksiin? 
*Tuotteet pr-näytteitä. 

16 kommenttia:

 1. Haa, mie sain näitä synttärilahjaksi lahjapaketissa :D En ole vielä ehtinyt ottaa käyttöön, mutta tuoksu on kyllä miellyttävä :) Ja kiitos tuosta "synninpäästöstä"; ei mun 2 palasaippuaa ja 2 suihkugeeliä ole vielä mitään 10 avatun pesuaineen rinnalla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos pystyin olemaan avuksi! :D Oli pakko käydä tekemässä tarkistuslaskenta, että liiottelinko, mutta ei, kyllä siellä oli nytkin 9 avattua pulloa... Tosin pari on jo aivan loppumaisillaan, eli edistystä tapahtuu ;) Ideaali olisi ehkä sellainen viisi avattua samaan aikaan, mutta välillä sitä lipsuu :D

   Poista
 2. Käytin tosi paljon TBS:n tuotteita joskus 1980-90 -luvuilla, jolloin koko brändi oli jotain uutta ja ihmeellistä. Sittemmin into hiipui ja koko merkki jäi syrjään. Joitain yksittäisiä tuotteita käytän silloin tällöin. Vitamin E -sarjan tuotteista olen pitänyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinhän se oli siihen aikaan. Tykästyin itsekin sarjan tuoksumaailmaan 90-luvulla, kun ekaluokkalaisena pääsin harvoina hetkinä käymään keskustan liikkeessä ihmettelemässä ja tuoksuttelemassa kaikkea ihanaa! Se oli pikkutytölle sellainen karkkimeri :)

   Poista
 3. Suihkugeeli kuulostaa ihanalta, koska koen monet pesutuotteet liian peseviksi. Tätä sarjaa en ole vielä testannut, mutta viimeksi mukaan lähti Virgin Mojito-sarjaa, joka on tullut takaisin myyntiin, jee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo suihkugeeli on kyllä tosi kiva! Jättää ihon tosi pehmeäksi :)

   Ihanaa, että The Body Shop tuo uudelleen valikoimiinsa niitä sarjoja, joita on jääty kaipailemaan. Virgin Mojito vie kyllä täysillä ajatukset kuumaan kesään!

   Poista
 4. Heh, kuulostaa erittäin tutulta toi, että kylppäristä saattaa löytyä kymmenenkin avattua suihkugeeliä kerralla :D Mulla taitaa tällä hetkellä jopa olla enemmän niitä siellä.. Hups!

  Rakastan tätä sarjaa, sekä tuoksu että tuotteiden koostumus on aivan ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin huojentavaa, etten ole ainut :D Melkein jo ehdin tuntea oloni jotenkin erityisen sekopäiseksi suihkugeelien käyttäjäksi ;) Niitä on vaan niin kiva vaihdella! Tosin näitä innostuin käyttämään niin monena kertana peräkkäin, että olen saanut tyhjennettyä purkit ennätysvauhtia. Suihkugeeliä on enää pikkuisen jäljellä...

   Poista
 5. Minulla on myös useampi pesuainevaihtoehto kylppärissä; palasaippuaa, suihkujellyä ja suihkugeelejä. Ja koska suihkuttelen aamuisin niin sitrustuoksuja löytyy!Tuoksuista voin nauttia näin vaikka en voi hajuvesiä käyttää.

  Body Shopin suihkugeeleistä tykkään. Vartalovoi ei imeydy iholleni lainkaan, sitä olen pyöritellyt kostealle iholle tuskastumiseen asti. Pitäisi kokeilla tuota tuubissa olevaa kevyempää voidetta jos se olisi sopiva.Ja kunhan tuoksu on nenään sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että voit nauttia tuoksuista kuitenkin vartalonhoitotuotteiden kautta! Sitrustuoksut ovat loistavia aamuun juuri virkistävän vaikutuksensa vuoksi. Itse en ole niin sitrustuoksujen ystävä, mutta ehkä se tosiaan johtuu osaksi myös siitä, että käyn suihkussa aina iltaisin ja haluan enemmänkin rauhoittua kuin virkistyä :)

   Oletko muuten kokeillut käyttää vartalovoita kuivalle iholle? Joitain öljyjä suositellaan käyttämään kostealle iholle, mutta vartalovoiteet levittäisin aina täysin kuivalle iholle. Ne imeytyvät silloin ihoon paremmin. Mutta voihan silti olla, että ihosi ei vain tarvitse niin järeää kostetutusta, mitä The Body Shopin vartalovoit antavat. Minullakaan ei mielestäni ole mikään erityisen kuiva vartalon iho, mutta silti ihoni imaisee aina nuo vartalovoitkin yllättävän nopsaa!

   Poista
 6. Nää tuoksuu niin ihalta. Mulla on toi vartalovoi yökäsivoiteena, ihan paras siihen tarkoitukseen. <3 Itse olen käyttänyt TBS:n tuotteita teinistä alkaen. Silloin suurinta hupia oli mennä junalla Tampereen liikkeeseen ja hiplata varsinkin huulivoiteet läpi, ehdoton suosikki oli päärynä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuoksuu, mäkin tykästyin :) Tekisi mieli kokeilla noita vartalovoiteita ihan käsivoiteinakin, mutta mä olen niin innokas vartalon rasvaaja, että mulla nuo vartalovoit ei ikinä "säästy" käsivoiteiksi asti :D

   Poista
 7. Maito ja hunaja-yhdistelmä kuulostaa ihanalta - muutenkaan body shopin tuotteet ei useinkaan petä :). Minä en ole pitkään aikaan hankkinut Body Shopilta mitään, koska lähin liike on Tampereella ja aina unohtuu liikkeessä käydä. Usein kuitenkin eksyn sinne ennen joulua ja hankin monille tutuille joululahjat sieltä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mullekin The Body Shopin vartalonhoitotuotteet on yleensä varmoja hittejä, jos vain tuoksu nappaa! :) On kyllä sellainen putiikki, että tulee huokailtua "ihana tuoksu" aika monta kertaa, kun alkaa purkkeja tuoksuttelemaan :D

   Poista
 8. En ole vielä ehtinyt näitä tuoksuttamaan, tykkään tosi paljon siitä British Rose -sarjan tuoksusta <3 Ja Jonnan tavoin mullekin oli suurta huvia ja rahan menetystä käydä Body Shopissa, fanitin tuotteita eritoten teininä :D

  Mä muuten olen kans iltasuihkuihmisiä! En vaan osaa kuvitella aamusuihkuja, paitsi pakon edessä :D Hiuksetkin olisi pakko aamulla föönata..illalla senkin voi skipata ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykästyin British Rose -sarjan tuoksuun ja niistä kirjoitin blogissakin :) Yleensä ei ruusun tuoksu niin nappaa, mutta noissa se oli aivan ihana. Niin aito! <3

   Mulle The Body Shop oli ihan ensimmäisiä kosmetiikkaihastuksia, koska olin silloin ekalla luokalla, kun pääsin ensimmäistä kertaa liikkeeseen. Se oli hullaantumista heti! Olin kuin pikkutyttö karkkikaupassa, ihastelin vain kaikkea... Ekaluokkalaisena ei ollut silloin varaa muuhun kuin niihin hedelmän muotoisiin saippuoihin, joita aloinkin keräilemään yksi kerrallaan. Ja ostin myös niitä huulivoidepurkkeja! :D

   Samaa mieltä oon noista aamusuihkuista! Suihkuhetki illalla on samalla mulle myös rauhoittumista pitkän päivän jälkeen, enkä jotenkin edes haluaisi mennä "likaisena" sänkyyn :) Oon vaan aina tottunut käymään suihkussa iltaisin. Toki tiedän myös, että monella päivä ei lähde kunnolla käyntiin ilman virkistävää aamusuihkua, mutta mulla menisi aamuisin aivan liian monta tuntia valmistautumiseen, jos kävisin vielä suihkussakin :D

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!