Tiedättekö sen tunteen, kun jokin asia tuntuu heti niin tutulta ja omalta? Se voi olla paikka, tekeminen, ihminen tai vaikka tuoksu. Saman tunteen voi kokea myös, kun esimerkiksi sovittaa jotain uutta paitaa ylleen. Tässä se on! Tämä on kuin juuri minua varten tehty. Minä koin sellaisen tunteen Zadig & Voltairen tuoksun kanssa. Se tuntui jo ensimmäisenä päivänä omalta. 

Maailmassa on tuoksuja rakastavalle paljon ihania tuoksuja. Olen nuoresta asti keräillyt erilaisia hajuvesiä, mutta kaikki ostokset eivät ole aina olleet nappivalintoja, vaikka ostohetkellä tuoksuhurma onkin saanut  poistumaan kassan kautta. Aina ei kuitenkaan tarvitse ihastua ensi-istumalta. Asioihin voi tottua ja niistä voi oppia pitämään. Tai sitten ne eivät vain sulaudu luonteeseesi ja persoonaasi tai kolahda, vaikka kuinka annat mahdollisuuden. Tämän tuoksun kanssa en onneksi tarvinnut minkäänlaista makustelua, sillä olimme heti samalla aaltopituudella. Sen pehmeä, makeahko, hieman vaniljainen tuoksu pikkuripauksella mausteisuutta asettui iholleni täydellisesti ensisuihkauksesta lähtien. Kun jokin juttu on "oikea", mitään sopuaikaa ei todellakaan tarvita. Se vain on siinä. Zadig & Voltairen This is Her! -tuoksua kuvaillaan elegantiksi itämaiseksi kukkaistuoksuksi. Itse koen jotkut itämaiset tuoksut liian raskaina, mutta tässä itämaisuus ei onneksi astu kukkaisuuden tielle, vaan antaa ainoastaan hipauksen sitä mystisyyttä, joka minuunkin yleensä tuoksuissa vetoaa. 
This is Her! on myös siitä erityinen, että se onnistuu olemaan samaan aikaan rento, mutta silti rokahtava. Pullossakin tämän voi nähdä siten, että toinen reuna on hieman rosopintainen. This is Her! avautuu sekoituksella silkkipuun kukkia, rosépippuria ja jasmiinia, jotka sydäntuoksun kastanjapähkinä ja vanilja kietovat lämpöiseen otteeseensa. Sensuellin kokonaisuuden täydentää pehmeä santelipuu ja kashmir. 

Zadig & Voltaire This is her! EdP 30ml 50€, EdP 50ml 65€. Saatavilla Sokos, Stockmann ja Kicks. Tuoksun löytää myös elevenin verkkokaupasta

Mikä teillä on viimeisin tuoksu, joka on tuntunut heti omalta? Onko Zadig & Voltairen uutuus tuttu? 
*Tuoksu pr-näyte. Sisältää mainoslinkin.

18 kommenttia:

 1. Paco Rabannen Invictus Intense on tänä vuonna kolahtanut muhun aivan erityisesti. Se oli sellainen tuoksurakastuminen että oksat pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tiedän todellakin tunteen :D Paco Rabannen tuoksuissa on muuten myös sellainen mystinen ja utuisa tuoksumaailma, josta tykkään, mutta moni niistä menee silti itsellä migreenirajoille. Se on tosi harmi, koska esimerkiksi Olympéasta tykkäsin kovasti. Mutta se ei vaan ole sattumaa, jos migreeni iskee aina parin tunnin jälkeen, kun tuoksua on suihkauttanut :D Katotaan, jos Pacolta ilmestyisi jossain vaiheessa sellainen tuoksu, jota mäkin pystyisin käyttämään ilman jälkikärsimystä ;)

   Poista
 2. Tää on tosi jännä tuoksu raikas, mutta voimakas, ripauksella makeutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mä en normaalisti tykkää kovin itämaisista tuoksuista, mutta tämä onnistuu samalla olemaan myös raikas, eikä puske liikaa päälle. Makeuttakin on just sopivasti! Tosi taidokas sekoitus ;)

   Poista
 3. En ole hetkeen innostunut mistään tuoksusta hirveän palavasti. Diorin Dolce Vita on kolahtanut taas, mutta muuten olen luottanut vanhoihin tuttuihin omassa hyllyssä. Jokin uusi innostuksen kohde olisi kiva saada. :)

  Tuo This is Her! on tosi kiva, mutta melkeinpä tykkäsin nopean tuoksuttelun perusteella enemmän siitä miestenversiosta. Se oli ihana. Iholle en ole kumpaakaan kokeillut, pitäisi varmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sehän siinä onkin, kun ei sitä innostusta voi pakottaa, vaikka kuinka haluaisi löytää uuden kohteen :) Se tulee, kun on tullakseen. Mutta on se kyllä ihanaa huomata sitten, kun taas löytyy sellainen tuoksu, joka kolahtaa heti ja jonka käyttöä oikein odottaa. Tää oli kyllä mulle sellainen, joka tuntui heti omalta!

   Kokeile ihmeessä suihkauttaa tätä joku kerta, voihan se olla, että iholla kolahtaa vieläkin enemmän :)

   Poista
 4. Elie Saabin Le Parfum L'eau Couture <3 Sain sen äidiltäni, joka ei osannut tuoksua käyttää. Mulle se sen sijaan on täydellinen, rakastan!

  ps. Mistä tuo makea neule on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan joskus menee, että se mikä ei toiselle sovi, on toiselle aivan täydellinen :)

   Tuo neule on H&M:n ja ikivanha :D Täytyykin ensi kerralla ottaa joku uudempi vaatekappale kuvausrekvisiitaksi, jos joku sattuu kyselemään perään ;)

   Poista
 5. Minä vielä etsin sitä omaa tuoksua :( Minulle tuoksut ovat tärkeitä, koska minulla on tosi tarkka hajuaisti. Ehkäpä sen takia en ole löytänyt sellaista tuoksua, josta tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksun kanssa kannattaakin olla tarkka, koska tuoksuhan on tosi henkilökohtainen asia. Se pitää ehdottomasti tuntua omalta eikä saa tuntua omaan nenään häiritsevältä! :) Mulla olisi ainakin todella vieras olo, jos joutuisi käyttämään sellaista tuoksua, joka ei yhtään tuntuisia itselle sopivalta. Vähän kuin olisi vieraassa kropassa! Olen varma, että sinäkin löydät jossain vaiheessa oman tuoksusi. Joskus "sen oikean" löytäminen vie vain vähän aikaa. Mutta varmasti löytyy :) Täältä blogistanikin voit lukea tuoksuvinkkejä, jos tuoksukuvaukset vaikka veisivätkin lähemmäksi sitä omaa tuoksua. Kirjoittelen tuoksuista aika paljon, koska itselleni tuoksut ovat myös tärkeitä ja osa minua ja arkea.

   PS. Kommenttisi oli mennyt roskapostiin, apua! Ei siis tarkoituksella tullut jälkijunassa tänne :)

   Poista
 6. Tätä on hurjan moni kehunut, mutta itse en tästä niin pitänyt :) Tuoksut jakaa kyllä ihmisiä ihan älyttömästi ja mä koen olevani vielä supernirso kaikkien hajuvesien suhteen :D Tuoksun täytyy olla yksinkertaisesti täydellinen, jotta päädyn uuden hajuveden ostamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksumaku on kyllä niin yksilöllinen jokaisella :) Tuo on hyvä periaate, jos ostaa vain sellaisia tuoksuja, jotka tuntuu heti omalta. Silloin niitä tulee ainakin käytettyä :) Mä olen aika monta kertaa ostanut tuoksuja hetken huumassa ja kotona sitten tajunnut myöhemmin, ettei tuoksu ehkä olekaan mun iholla niin ihana. Yhtään huonoa tuoksua en toki ole ostanut, mutta kyllä ne "ihan kivat" jää usein kaapin perälle :D

   Poista
 7. Tämä on ihana tuoksu, kävin Kicksissä tuoksuttelemassa, mutta en vielä kuitenkaan ostanut.

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Tää on ollut mullakin nyt paljon käytössä, mutta menee varmasti kesäiltoinakin, kun tuoksu on niin ihanan pehmeä ja sensuelli :)

   Poista
 9. Tämä vaatii totuttelua. On mielestäni ihana tuoksu, mutta kovin voimallinen. Jahka opin suhauttamaan sellaisen pienen määrän, niin sitten meistä tulee kavereita. <3 ihanaa viikonloppua Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ja tästä tuli heti sydänystävät! <3 Ei ole ollenkaan voimallinen mun makuun, kun on niin pehmeä. Vaikka tiedän silti, mitä tarkoitat: Osa itämaisista tuoksuista on mullekin sellaisia, ettei auta, vaikka suihkauttaisi vain kerran. Tuntuu, että sekin on liikaa :D Tässä itämaisuutta on kuitenkin juuri sopivan vähän, eikä puske mulla migreenirajoille.

   Ihanaa viikkoa, Tiia!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!