*mainoslinkki

Kuten moni teistä jo tietää, tuoksulla on aika helppo saada minut ihastumaan. Ennen joulua intoilin The Body Shopin makean mausteisesta ja vaniljaisesta vartalovoiteesta, joka sai minut niin hullaantuneeksi, että halusin kaapia purkin tyhjäksi ja ennemmin syödä sisällön kuin levittää sitä vartalolle. Mutta mitäs sitten, kun testiin päätyy voide, joka ei tuoksu juuri miltään, mutta on koostumukseltaan äärimmäisen koukuttava? Laskeeko ihastumisprosentit? 

Koska tuoksut ovat minulle välillä vähän liiankin tärkeä osa kosmetiikan antamaa kokemusta, en juuri koskaan haksahda lähes tuoksuttomiin tuotteisiin. Välillä niitä testailen, mutta olen aina jotenkin ennakkoluuloinen ja mietin, että tykkäänkö kuitenkaan. Voinkin myöntää, että käytän tuoksuttomia tuotteita pois sellaisella "no kyllähän tämä nyt menee" -asenteella. Sitten tulee niitä hetkiä, kun huomaan, että haluan heittää asenteeni roskakoppaan ja muuttaa mieleni. 




Kiehl's Creme de Corps - täydellinen tuoksuton vartalovoide


Kiehl'sin vartalovoiteen kanssa kävi juuri niin. Innostuin joulun alla yllätyksenä blogitestiin saamastani vartalovoiteesta niin paljon, että puristin purkista eilen viimeiset pisarat. Ennen joulua tuotteessa oli hauska limited edition-kuosi, mutta koska vartalovoide sattuu olemaan yksi Kiehl'sin ikisuosituista klassikoista, sitä on saatavilla vuoden ympäri ihan perinteisessä purkissaan *esimerkiksi Kicksistä ja useassa eri koossa.

*Creme de Corps Hydrating Body Moisturizer on sopivan kermainen ja levittyy vartalolle kuin unelma. Imeytyvyys on samaa luokkaa kuin parhaimmilla autoilla on nollasta sataan kiihtymisprosentti - varsin nopea siis. Iho jää ihastuttavan pehmeäksi. Kuivalle iholle suunnattu voide täyttää siis kaksi toivettani: täyteläisen koostumuksen ja nopean imeytyvyyden, vaikka se onkin haastava yhdistelmä toteuttaa. Ainainen havittelemani tuoksuelämys jää puuttumaan, mutta toisaalta tätä voi hyvin käyttää minkä tahansa suihkugeelin jälkeen, koska tämä ei peitä suihkugeelin tuoksua omallaan. 

Vartalovoiteessa ei lue, että se olisi tuoksuton, mutta itse luokittelen tämän tuoksuttomaksi tuotteeksi, sillä vartalovoiteen "tuoksu" on lähes olematon. INCI-listasta en myöskään löydä parfum-merkintää. Täytyy sanoa, että vaikka tähän saakka jenkkiläinen Kiehl's on ollut minulle brändinä vähän tuntemattomampi, voin hyvillä mielin nimetä tämän vartalovoiteen ensimmäiseksi Kiehl's-koukutukseksi! Ehdottomasti täydellinen tuoksuton vartalovoide.


Tuotteen löytää esimerkiksi Kicksistä *myös verkkokaupasta.

Onko teidän helppoa ihastua lähes tuoksuttomiin tuotteisiin? Kuinka paljon käytätte tuoksutonta kosmetiikkaa? 











18 kommenttia:

  1. Sama ongelma, usein tuoksu edellä tai purkki edellä, mutta tässä tapauksessa purkin ulkomuoto on iso hyve ja vartalovoiteen toimivuus, miten hoitaa kuivaakin kuivemmat talvikintut heti rauhoittaen, niin napakymppivoide. Eli iso peukku tälle tuotteelle ja paremmin hajuvesikin tulee esille, kun vartalovoide ei puske läpi

    Ihanaista päivää Mia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, eihän se ulkonäkö aina kerro kaikkea, sisältö saattaa silti yllättää, niinkuin tässä tapauksessa kävi :) Tää on kyllä aivan loistava vartalovoide! Voisin jopa käydä ostamassa uuden purkin, vaikka tuoksuttomista tuotteista en yleensä niin välitäkään. Tässä kuitenkin koostumus oli niin loistava! <3

      Poista
  2. Tää on ihana voide, klassikko! <3

    VastaaPoista
  3. Aika vähän tulee käytettyä tuoksutonta kosmetiikkaa. Ihan senkin takia, etten koskaan osta mitään erityisesti tuoksuttomalla kriteerillä. Nykyään tuoksuja laitetaan joka tuotteeseen ja joskus ehkä liikaakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en koskaan osta tuoksuttomia tuotteita, kun niistä puuttuu jotain mulle olennaista eli just se tuoksu :D Muutama tuoksuton tuote on silti jäänyt niin hyvin mieleen, että voisin nyt ostaakin. Tämä on yksi sellainen :)

      Poista
  4. Itsekin hankin ennemmin tuoksuvia tuotteita, koska minä vain rakastan hyviä tuoksuja :). Kuitenkin välillä törmää tuotteisiin, joiden tuoksu on mitäänsanomaton, mutta koostumus on täydellinen. Törmäsin tämmöiseen tuotteeseen juuri vähän aikaa sitten LivBoxin, tai siis nykyisen Bette Boxin, myötä. Nicean Caring Shower Silk Mousse ei tuoksultaan ollut minkäänlainen, mutta vaahtomainen koostumus oli aivan ihana :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen aina rakastanut tuoksuja ja siksi kai tuoksuttomat tuotteet on yleensä tehneet muhun sellaisen "mitäänsanomattoman" ensivaikutuksen. Mutta joskus sitä vaan yllättyy, niinkuin sullekin kävi näköjään sen Nivean kanssa :D

      Poista
  5. Mulla on aikalailla sama asenne ja harvoin ihastunkaan tuoksuttomiin tuotteisiin - ainoa kategoria, jonka toivon tuoksuttomana on oikeastaan silmien alueelle tulevat tuotteet..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. BABÉ:n silmänympärysvoide on tuoksuton, mutta aivan loistava, vaikka sattuu vieläpä olemaan myös apteekkisarjan tuote :D Siinä siis kaksi ominaisuutta, joilla harvemmin voittaa mut puolelleen, kun apteekkisarjoista en yleensä niin innostu ja tuoksuttomuus tosiaan antaa mulle vähän sellaisen tylsän kuvan tuotteesta. Mutta kuten kaikessa, poikkeuksia löytyy! Tämä voide oli todellakin yksi erinomainen sellainen :)

      Poista
  6. Mä käytän vaan tuoksutonta kosmetiikkaa, kun tuoksullisesta saan päänsärkyä. Ihana pakkaus tässä ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tässä jouluisessa versiossa oli vähän värikkäämpi kuosi :) Se perinteinen versiohan on värittömämpi ja yksinkertaisempi. Nämä jouluversiot on aina kivoja joulunaikaan, vaikka tykkään muuten enemmän siitä tavallisesta "tylsemmästä" purkista :)

      Poista
  7. Mäkin käytän tuoksuttomia tuotteita ihan sulavasti, kivaa kun niitäkin löytyy :) Tähän vartalovoiteeseen olen kehittämässä pakkomielteen eikä tämä sun postaus sitä ainakaan poistanut, vaan vahvisti entisestään sitä, että tätä täytyy joskus ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että mäkin aion käydä ostamassa uuden purkillisen tätä :D Oli tämä vaan niin loistava :) En yhtään ihmettele, että kyseessä on klassikkotuote!

      Poista
  8. Mä tykkään aika voimakkaistakin tuoksuista suihkugeeleissä ja saippuoissa, mutta vartalo- ja kasvovoiteet haluan mahdollisimman tuoksuttomina. Tuo Kiehl'sin vartalovoide on ihan huippu, kuten myös merkin avokado-silmänympärysvoide ja Ultra Facial Cream -kosteusvoide!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Mun täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla muitakin sarjan tuotteita.
      Avokado silmänympärysvoide kuulostaa aivan ihanalta! :)

      Poista
  9. Oi vitsit tää tuote kyllä nyt vei mun sydämen. Mulla on kasvojen hoidossa pakko olla tuoksutonta kosmetiikkaa, niin rasvaamisessa, kuorinnassa kuin pesussakin. Vartaloa tykkään kyllä joskus hemmotella tuoksuvilla tuotteilla. Kuitenkin jokapäiväiseen käyttöön tuoksuton on aina mielestäni parempi. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit, Maija! Jos tähän voiteeseen ihastuu tällainen tuoksujen vaalijakin, niin tuoksuttomuutta painottavalle tämä on varmasti vieläkin suurempi unelmalöytö! Suosittelen ehdottomasti testaamaan, oli tämä vaan niin ihana! :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!