Monen mielestä on varmasti hyvä asia, jos tuote kestää käytössä ikuisuuden, eikä meinaa millään loppua. Itse saatan kuitenkin välillä turhautua, jos en millään saa kulutettua tuotetta kohtuullisessa ajassa loppuun. Koska onhan se kiva, kun saa siirtyä taas kokeilemaan jotain uutta. Siksi iloitsen joka kerta, kun käytän jostain tuotteesta viimeiset tipat. Jos kyseessä on ollut loistotuote, toki jäähyväisten jättäminen hieman kirpaisee, mutta muuten olen aivan onnessani, kun huomaan onnistuneeni käyttämään purkin tyhjäksi. 

Öljyt ovat ehkä siinä mielessä "pahimpia" testikokelaita, että ne, jos mitkä kestävät ikuisuuden eivätkä tunnu loppuvan ikinä. En edes muista, milloin viimeksi olen onnistunut käyttämään pullollisen öljyä tyhjäksi. Ja jos olenkin, siihen on kulunut ainakin vuosi, ellei jopa kaksikin. Tällöin tuotekin on jo alkanut olemaan vanhentuneen rajamailla. Joten sanomattakin selvää, että yllätyin suuresti, kun huomasin kuvassa näkyvästä pullollisesta olevan enää jäljellä alle puolet. Kuvasin tuotteen kesäkuussa ja siitä lähtien se on ollut lähes jokapäiväisessä käytössäni. Tämäkin öljy vahvistaa sen, että Kérastase on yksi suosikkihiusbrändeistäni. Olen rakastanut tätä öljyä niin paljon, etten ole juuri neljään kuukauteen muuta öljyä hiuksiini käyttänytkään.

Kérastasen Radiance Beautifying Oil on korvannut minulla pesun jälkeen erilaiset selvittävät hoitosuihkeet ja päivisin kiiltotipat sekä kaikenlaiset silottavat viimeistelytuotteet. En ole oikeasti tarvinnut muuta. Kérastasen valikoimaan kuuluu useampia öljyjä, mutta tämä Radiance Beautifying Oil on suunnattu erityisesti värikäsitellyille hiuksille. Kevyt, mutta silti ravitseva ja hoitava koostumus perustuu Oléo-Complexe-yhdisteen (maissinalkio-, kamelia-, argan- ja pracaxi-öljy) ja imperial-teeuutteen ainutlaatuiseen yhdistelmään. Öljy antaa hiuksille kirkasta kiiltoa ja lisäksi se tekee hiuksista ihmeellisen pehmeät! Tämän öljyn kanssa ei siis tarvitse pelätä tahmeaa tai painavaa lopputulosta. Käytän pari kolme tippaa aina märkiin vastapestyihin hiuksiin, ja kuiviin hiuksiin laitan päivisin pari tippaa antamaan kiiltoa. Tuoksu on ihana: ylellinen, mutta kuitenkin raikas ja mieto. Kuten tuli jo sanottua; paksut, pitkät ja pörrööntyvät hiukseni ovat rakastaneet tätä. Pitkästä aikaa huomaan jopa pienen paniikin nousevan sisimmässäni, kun mietin tämän loppumista...

Kérastase Elixir Ultime Radiance Beautifying Oil 100ml löytyy esimerkiksi Elevenin valikoimasta.


Käytättekö te hiusöljyjä? Oletteko löytäneet tarpeeksi maagisen tuotteen?
*Tuote pr-näyte. Sis. mainoslinkin.

18 kommenttia:

 1. Käytän, varsinkin talvella joka pesun jälkeen, kesällä en niinkään. Kerastasen öljyt ovat jotain ihan parhautta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän kyllä öljyjä kesälläkin, kun tää mun hiuslaatu on sellainen, ettei se oikein välitä onko kesä vai talvi :D Kosteutta se kaipaa aina! Vartalollekin käytän öljyjä ympäri vuoden, mutta kasvoille enemmän vaan talvisin.

   Poista
 2. Mulla on samanlaiset fiilikset sun kanssa tuotteiden loppumisesta. En millään viitsisi heittää roskiin kosmetiikkaa, joissa on vielä tuotetta jäljellä, joten tiettyjen pullojen tyhjenemistä aina odottaa :) Hiustuotteet on vähän sellainen hamstrauksen kohde, joten niitä ei kovin usein tyhjene.

  Kiitos öljyvinkkauksesta! Tämä päätyy ehkä jossain kohtaa kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Shampoot ja hoitsikat saa kyllä kulumaan (varsinkin hoitoaineet pitkään tukkaan), mutta muut hiustuotteet sitten kestää ja kestää :D

   Testaa ihmeessä tätä :) Niinkuin sanoin, mun hiukset on ainakin rakastaneet tätä!

   Poista
 3. Itse käytän Moroccanoilin öljyä ja se on kyllä totta, etteivät hiusöljyt meinaa millään kulua loppuun vaikka niitä käyttää säännöllisesti :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moroccanoilin öljykin on ihana! Olen sitäkin käyttänyt. Tää jättää kuitenkin mun hiukset enemmän silkkisemmiksi ja kuohkeiksi. Siksi olen tästä tykännyt tosi paljon :) Ja joo, öljyjä saa kyllä käyttää aika huoletta, ne ei hetkessä lopu!

   Poista
 4. Käytän, vähän fiiliksen mukaan. Ja haha, ne ei kyllä ihan hevillä lopu :D Mulla on muuten aivan samat fiilikset, sellaiset ikuisuustuotteet välillä raivostuttaa kun tekisi mieli kokeilla jo jotain uutta :)

  Kerastasella on kyllä ihan huippuja tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä en myöskään jaksa ikuisuuksia käyttää yhtä ja samaa tuotetta :D

   Poista
 5. Tyttärelläni on luonnonkiharat hiukset ja ne ovat kovin karheat ja pörheät. Tätä hiusöljyä hänkin voisi hiuksiinsa testata. Kiitos siis vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testatkaa ihmeessä. Yksi parhaista öljyistä, mitä olen itse kokeillut omaan tukkaani :) Kérastasen tuotteisiin olen muutenkin ollut aina tyytyväinen.

   Poista
 6. Kuulostaapa hyvältä - täytyy kokeilla!

  VastaaPoista
 7. oon kans kuullut ja lukenut paljon hyvää kerastasen tuotteista, mutta jostain syystä (varmaankin budjetti :D) en ole niitä vielä testannut. kovasti kyllä houkuttaisi! öljyt on aivan mahtava pelastus takkuisen kuontalon kanssa, ja oon ihastunut varsinkin ogx:n suihkutettaviin versioihin. niin helppoja, eikä kädet sotkeudu tuossa touhussa! mäkin oon usein vaan innoissani kun viimein saan jonkun purkin tyhjenemään, ja pääsen kokeilemaan jotain uutta. ainoa mikä on oikeasti kulunut suhteellisen nopeasti on juurikin tuo ogx:n suihkutettava öljy!

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kérastasen tuotteet on kyllä pikkuisen arvokkaampia, mutta toimii ainakin mun tukassa erinomaisesti :) Voin siis suositella tosi lämpimästi! Mä tykkään satsata sellaisiin tuotteisiin, jotka saa mun hiukset sellaisiksi, että oikeasti pystyn pitämään niistä. Kaikkien tuotteiden kanssa kun ei vaan klikkaa :D

   Poista
 8. En oo kokeillut virallisia hiusöljyjä, kookosölyjä vain. Pitää laittaa testiin tää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä testaamisen arvoinen! Siitä kertoo jo vauhdilla tyhjenevä pullokin ;) Harvoin saan tuotteen kulutettua loppuun saakka (varsinkaan öljyjä), mutta tämä on sopinut mun hiuksille aivan täydellisesti :)

   Poista
 9. Löytyy vihreä versio ostettuna, plärään aina hiusöljyillä, hiukset tykkää ja lasten takut kiittää. Kerastase on merkkinä todella hyvä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Mun hiukset on myös täydessä sopusoinnussa Kérastasen kanssa :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!