Myönnän, etten ole mikään kukkaspesialisti, vaikka kukkia rakastankin. Olen ihastellut pioneita monesti, kuitenkaan tietämättä, että ne ovat juuri pioneita. Ruusut ja neilikat sentään tiedän, joten ehken ole aivan toivoton tapaus. Kukkien uutteita hyödynnetään paljon ihonhoidossakin, mutta pioniin en ole muistaakseni koskaan törmännyt purkkien kyljessä, vaikka esimerkiksi ruusu-uutteen olen bongannut aika useasti. Nyt olen kuitenkin päässyt hurmaantumaan pionista ihonhoidossa, sillä ranskalaisen L'Occitanen Pioni-linja on hiljattain laajentunut kasvojenhoitotuotteilla. 

Taas mennään tuoksu edellä - tottakai otan sen ensin esille. Siitä on pitkä aika, kun olen viimeksi tuoksutellut pionia kukkana, mutta L'Occitanen Pioni-linja on ainakin saanut minut täysin pauloihinsa tuoksullaan. Miten en olekaan tajunnut, kuinka ihanalta pioni tuoksuu! Viime viikkoina olen onneksi saanut nauttia tuoksusta päivittäin, sillä olen käyttänyt sarjan puhdistusgeeliä ja kasvovettä ilahtunein mielin. Hyvin harvoin tykästyn geelimäisiin puhdistuksiin, mutta L'Occitanen Perfecting Make-up Remover -puhdistusgeeli tuoksuu niin valloittavalta, etten osaa olla pitämättä siitä. Aivan täydellisesti se ei ripsiväriä irroita, mutta kasvoilta meikki lähtee kuitenkin mukavasti. Pioni-linjan Perfecting Toner -kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja nappaa viimeisetkin meikit tiehensä. Iho jää todella sileän tuntuiseksi ja kuulaaksi. Kasvoveden käytöstä olen jo lämpimästi paasannut niin moneen otteeseen, että jos joku haluaa lukea syitä, miksi sen käyttö on ihonhoidossa ensisijaisen tärkeää, pyydän hyppäämään edellisten postausteni pariin (tänne, tänne tai vaikka tänne).

Perfecting Make-up Remover 200ml 20€, Perfecting Toner 200ml 18,50€.


Koska Pioni-linjan punainen lanka on ilmeisestikin pioni, jokainen tuote sisältää pioni-uutetta. Kaikki linjan tuotteet puhdistavat iholta epäpuhtauksia ja silottavat sekä tasoittavat ihon pintaa. Pioni-uute antaa myös hehkua, mikä kelpaa minulle aina! Linjan seerumi onkin ollut yksi positiivisimmista yllätyksistä. Se vaikuttaa alkuun aika perinteiseltä "silikoniselta" seerumilta, joka blurraa ihoa tasaiseksi ja häivyttää huokoset. Mutta hetkinen... Seerumi ei sisälläkään silikonia! Kun tuo tieto kantautui korviini, kiinnostuin seerumista välittömästi. Kukapa ei haluaisi tasaisen täydellistä ihoa ja lähes näkymättömiä ihohuokosia? Tuoksusta minun ei varmasti tarvitse enää mainita sanallakaan, mutta tässä seerumissa on kyllä hyvin onnistunut koostumus. Toimii meikin alla älyttömän hyvin! Erillistä pohjustajaa ei välttämättä edes tarvita, sillä minusta tämä seerumi ajaa senkin asian.

Skin Perfector -kasvoseerumi 30ml, 49,50€.


Jos en tässä vaiheessa pionin tuoksuun ihastuttuani omistaisi Pioni-tuoksua, ryntäisin ostamaan sellaisen samantien. Voisi kuitenkin olla, ettei hajuvesi saisi aikaan samaa ihastumisen tunnetta kuin ihonhoitotuotteet. Onhan hajuvesi kuitenkin eri asia, kuin tuoksu jossain ihonhoitotuotteessa. En esimerkiksi useinkaan innostu joulun lahjapaketeista, joissa tunnetun tuoksun mukana tulee myös vartalovoide ja suihkugeeli. En vain usko tuotteita kovinkaan hoitaviksi. Ne tuntuvat käytössä siltä kuin jonkin halvimman voiteen sekaan olisi vain lorautettu pari tippaa hajuvettä ja siinä se. Eri asia on, kun jokin vartalonhoitotuotteisiin erikoistunut taho myy settiä, jossa on mukana vartalonhoitotuotteet ja tuoksu. Silloin yleensä epäilen enemmänkin sitä, voiko tuoksu olla yhtä "priimakamaa".

Pioni-linjan tuoksun kohdalla pelkoni oli kuitenkin turha. Jos totta puhutaan, en oikeastaan edes ehtinyt miettiä asiaa, sillä huhtikuun pr-tilaisuudessa tuoksuteltuani tätä ensin Minäkö Keski-ikäinen-blogin Tiian ranteesta, kehuin tuoksua heti! Toki ei ollut varmaa, miltä tuoksu tulisi minulla tuoksumaan, mutta onneksi alitajuntainen toiveeni tuoksua hurmaavalta pionilta toteutui. L'Occitanen Pioni-tuoksu on aivan järjettömän ihana, herkkä ja raikas kukkaistuoksu. Alkutuoksu on hyvin vehreä, mutta hiljalleen se muuttuu iholla kukkaisemmaksi. Kyllä, pidän tuoksusta kovasti! 

Pivoine Flora Eau de Toilette 75ml, 52€.


Loppuun haluan vielä vinkata Pioni-linjan käsivoiteesta, joka on päässyt muiden Pioni-tuotteiden ohella aktiivikäyttöön. Käsivoidetuubeja löytyy niin yöpöydältäni, työtasolta ja käsilaukusta, sillä yhtä lailla kuin en kestä itselläni kuivia huulia, en kestä kuivia käsiäkään. Siksi haluan aina pitää käsivoidetta mukanani. Laukussa suosin etenkin nopeasti imeytyviä käsivoiteita, koska usein olen liikkeellä autolla ja siitä johtuen voitte varmasti arvata, että jos laitan käsivoidetta ollessani pysähdyksissä liikennevaloissa, vaaditaan voiteelta salamannopeaa imeytyvyyttä. L'Occitanen käsivoiteista olen pitänyt aina ja yleensä ostan niitä myös Tax-freestä, silloin kun matkustan. 

Pivoine Flora Hand Cream 30ml, 8,50€.

L'Occitanen tuotteisiin voi tutustua Helsingin Pohjoisesplanadilla 33 tai Mannerheimintie 5 sijaitsevissa liikkeissä ja Stockmannilla. Shoppailla voi myös Helsinki-Vantaan lentoasemalla sekä L'Occitanen omassa verkkokaupassa

Onko Pioni tuttu kukka ja voisitteko kuvitella ihastuvanne siihen ihonhoidossa?








*Tuotteet pr-näytteitä.

14 kommenttia:

  1. Rakastan pioneita ja niiden tuoksua, olen itseasiassa huomannut, että monet mun lempparituoksut sisältää juurikin pionia ruusun ja jasmiinin lisäksi. Joten kyllä, voisin laittaa sitä myös iholle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pioni on kyllä tosi kaunis kukka ja tuoksuu ihanalta! Liian harvoin ostan niitä kuitenkaan kotiin. Muutan kyllä nyt tapani! :) Näitä on ollut niin kiva tuoksutella päivittäin.

      Poista
  2. Pionit ovat upeita kukkia ja voin vaan kuvitella, kuinka ihanalta nämä tuotteet tuoksuvat. Pakkauksetkin naisellisen näyttäviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä tuoksuvat lumoavilta :) Päätinkin näiden myötä, että alan ostamaan pioneita enemmän kotiin, enkä aina vain ruusuja tai neilikoita!

      Poista
  3. Täytyykin käydä tuoksuttamassa noita Pioneja! Mulla ei ole nimittäin mitään hajua, miltä ne tuoksuvat :D Pionit ovat kyllä kukkina kauniita ^_^ Mä olen muuten kuvitellut, että nuo käsirasvat olisivat tyyriimpiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en jotenkin ollut tajunnut, että Pioni tuoksuu juuri tällaiselta! Niin ihana tuoksu :) Puhdistustuotteet olen jo melkein kuluttanut loppuun, joten on toimineet ihan hyvin muutenkin kuin pelkän ihanan tuoksun voimalla ;)

      Ja joo, nuo pienet käsivoidetuubit on yllättävän edullisia!

      Poista
  4. Ihanasti näitä kuvailet ja minunkin pitäisi näihin kohta perehtyä, koska ne tuolla odottaa korkkaamista:) Pioni on muuten superkaunis kukka, mutta kuulemma vaativa kasvatettava. Ilmankos sitä ei mun pienellä pihalla ole! Vessassa on, mutta tekokukkana:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos M! :) Näiden tuoksu vie kyllä täysin mennessään. Omia suosikkejani ovat olleet etenkin tuo kasvovesi ja hajuvesi! Jään odottelemaan sun raporttia näistä :)

      PS. Tekokukka on se "turvallisin" valinta ja hyvä kylppäriin! :D

      Poista
  5. Oih, tuo seerumi kuulostaa ihanalta! Ikkunalaudallani sattui juuri olemaan vaaleanpunaisia pioneita, piti oikein nousta sohvalta niitä nuuhkimaan kun en tiennyt miltä pioni tuoksuu. Ihanalta :) Täytyy käydä tutustumassa tuohon seerumiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva jos onnistuin kuvailemaan näiden tuoksua sen verran houkuttelevasti, että sain sut nousemaan sohvalta :D Käy ihmeessä tutustumassa näihin L'Occitanen liikkeessä! Siellähän on paljon kaikkea muutakin ihanaa :)

      Poista
  6. Tämä sarja, rakastan! Lemppari on Micellar joka puhdistaa ihanasti ja sopii myös herkälle silmänympärysiholle ja entäs tuo tuoksu sitten. Voi että olet linkannut blogini tänne, mutta kun me hurmaannuttiin niin tuohon Pioni tuoksuun. Oma tuoksu olisi kyllä pakko saada, voisin suihkutella sitä iltaisinkin nukkumaan mennessä, niin ihana se on. <3 Koko sarja vaan on niin ihana ja muutenkin olen vuosia ollut L'Occitane fani. <3

    Muiskuja ja ihanaa kun sanotaan, että tuoksuu hyvälle, vaikka se olikin Pioni mikä tuoksui. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurmaannuttiin pionista, todellakin! :) Mullekin alkaa pikkuhiljaa muodostumaan L'Occitane-ihastus. Rakastan myös Neroli-tuoksua, jonka ostin aikoinaan Nizzasta.

      Kivaa loppuviikkoa, Tiiuskainen! <3

      Poista
  7. Oijoi, miten nyt maltan odottaa jouluun mun joulupaketin avaamista (joka sisältää just näitä pionituotteita)! Harmi, että siitä just puuttuu toi seerumi, joka kyl herätti mielenkiinnon. :)

    x charlotta
    www.charlottaeve.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sä löysit tän mun vanhan postauksen :D Toi seerumi oli kyllä näistä se paras! Mutta hei, testaat jälkikäteen ;)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!